Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-07@16:29:08 GMT

نشانه های میگرن

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۴۳۶۱۳

نشانه های میگرن

میگرن معمولا سردرد متوسط یا شدید به نظر می رسد که یک درد خفیف در یک سمت سر است. بسیاری از مردم همچنین دارای علائمی نظیر تهوع، استفراغ و حساسیت به نور یا صدا هستند. ناطقان: میگرن معمولا سردرد متوسط  یا شدید به نظر می رسد که یک درد خفیف در یک سمت سر است. بسیاری از مردم همچنین دارای علائمی نظیر تهوع، استفراغ و حساسیت به نور یا صدا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 

میگرن یک بیماری شایع است که در حدود هر یک از هر پنج زن و حدود یک در هر 15 نفر مرد تاثیر می گذارد. معمولا در اوایل بزرگسالی شروع می شود.

 

انواع مختلفی از میگرن وجود دارد، از جمله:

میگرن با اورا - که در آن علائم هشدار دهنده خاص قبل از شروع میگرن وجود دارد، مانند دیدن چراغ های چشمک زن

میگرن بدون اورا - شایع ترین نوع، که در آن میگرن بدون علائم هشدار دهنده خاص رخ می دهد.

میگرن بدون سردرد - همچنین به عنوان میگرن خاموش شناخته می شود که در آن یک هاله یا سایر علائم میگرنی تجربه می شود اما سردرد ایجاد نمی شود

 
بیماری میگرن, میگرن و درمان آن

میگرن معمولا سردرد متوسط یا شدید است که یک درد خفیف در یک سمت سر است

 

علایم بیماری میگرن :

علامت اصلی میگرن معمولا سردرد شدید در یک طرف سر است.

درد معمولا یک احساس خفقان متوسط یا شدید است که بدتر می شود زمانی که شما حرکت می کند و از انجام فعالیت های عادی جلوگیری می کند.

 

در بعضی موارد، درد می تواند در هر دو طرف سر رخ دهد و ممکن است صورت یا گردن را تحت تاثیر قرار دهد.

 

علائم دیگر معمولا همراه با میگرن عبارتند از:

تهوع

استفراغ

افزایش حساسیت به نور و صدا--به همین دلیل است که بسیاری از مردم موقع میگرن می خواهند در یک اتاق تاریک و آرام استراحت کنند.

عرق کردن

احساس گرما و یا سرمای شدید

شکم درد

اسهال

 
بیماری میگرن, میگرن و درمان آن

علامت اصلی میگرن معمولا سردرد شدید در یک طرف سر است

 

مراحل میگرن :

1.مرحله ' Prodromal ' (قبل از سردرد) – تغییرات در خلق و خوی، کاهش سطح انرژی و اشتها است که می تواند چند ساعت یا چند روز قبل از حمله رخ دهد.

 

2. Aura - معمولا مشکلات بصری ، مانند چشمک زدن از نقاط نور یا کور ، که می تواند به مدت پنج دقیقه تا یک ساعت قبل از سردرد رخ دهد.

 

3. مرحله سردرد - معمولا درد ضربان دار یا خفقان در یک طرف سر، اغلب با تهوع همراه، استفراغ و/یا حساسیت شدید به نور روشن و صداهای بلند, که می تواند برای چهار تا ۷۲ ساعت طول بکشد.

 

4. مرحله تصویب - زمانی که سردرد و سایر علائم به تدریج محو می شوند، اگر چه ممکن است چند روز بعد از آن احساس خستگی کنید.

 

چه موقع به پزشک مراجعه کنیم؟

اگر علائم شدید میگرن را دارید، باید به پزشک مراجعه کنید.

داروهای ساده ای مانند پاراستامول یا ایبوپروفن می توانند برای میگرن موثر باشند. با این حال، مراقب باشید که داروهای زیادی مصرف نکنید.

 

اگر میگرن های مکرر (بیش از پنج روز در ماه)، حتی اگر با دارو کنترل می شوند، می توانید از پزشک خود را ملاقات کنید، زیرا ممکن است از درمان پیشگیرانه استفاده کنید.

 

اگر شخصی با علایم زیر هستید، باید فورا اورژانس را خبر کنید:

فلج یا ضعف در یک یا هر دو دست و یا یک طرف چهره

مشکل در حرف زدن و تکلم

یک سردرد ناگهانی بر خلاف آنچه قبلا تجربه کرده است.

سردرد همراه با درجه حرارت بالا (تب)، گردن سفت، اختلال روانی، تشنج، بینایی و بثورات

این علائم ممکن است نشانه ای از وضعیت جدی تر مانند سکته مغزی یا مننژیت باشد و باید در اسرع وقت آنها را ارزیابی کنید.

 
بیماری میگرن, میگرن و درمان آن

 

علل میگرن :

علت دقیق میگرن ناشناخته است، اگر چه فکر می شود که این نتیجه تغییرات موقت در مواد شیمیایی، اعصاب و رگ های خونی مغز است.

حدود نیمی از افرادی که میگرن را تجربه می کنند، دارای یک فرد نزدیک به این وضعیت هستند، که نشان می دهد ژن ها ممکن است نقش داشته باشند.

بعضی از افراد میگرن را همراه با عوامل خاصی همراه می کنند که می تواند شامل موارد زیر باشد:

شروع دوره قاعدگی

استرس و اضطراب

فشار و خستگی

غذاهای خاص یا نوشیدنی

مصرف داروهای خاص

عوامل محیطی

 

جلوگیری از بروز میگرن :

اگر یک علت خاص باعث ایجاد میگرن های شما مانند استرس یا انواع خاصی از غذا شود، اجتناب از این علل ممکن است به کاهش خطر ابتلا به میگرن کمک کند.

 

همچنین ممکن است یک شیوه زندگی سالم، از جمله ورزش منظم، خواب و غذا، و همچنین اطمینان حاصل شود که بدن شما به اندازه کافی هیدرات شده و مصرف کافئین و الکل خود را محدود کنید.

 

اگر میگرن شما شدید بود یا سعی کرده اید از عوامل محرک جلوگیری کنید و هنوز هم علائم را تجربه می کنید، پزشک شما ممکن است دارو برای پیشگیری از حملات میگرن تجویز کند.

داروهای مورد استفاده برای پیشگیری از میگرن شامل داروهای ضد تشنج topiramate و داروهایی به نام پروپرانولول است که معمولا برای درمان فشار خون بالا استفاده می شود . ممکن است چند هفته طول بکشد تا علائم میگرن شما بهبود یابد.

 

 

تشخیص بیماری میگرن :

در اولین بازدید شما، پزشک شما ممکن است یک معاینه فیزیکی را انجام دهد و بینایی، هماهنگی، رفلکس و احساسات خود را بررسی کند.

پزشک شما ممکن است بپرسد که سردرد شما چیست:

در یک طرف سر

درد پالسادی

میگرن شدید است که باعث جلوگیری از انجام فعالیت های روزانه شما شود.

همراه با تهوع و استفراغ

همراه با حساسیت به نور و سر و صدا

برای کمک به تشخیص میگرن، می تواند جزییاتی از حملات میگرن خود را برای چند هفته یادداشت کنید. توجه داشته باشید جزئیات از جمله:

تاریخ

زمان

وقتی میگرن شروع شد، چه اتفاقی افتاد؟

چه مدت حمله ادامه داشت

چه نشانه هایی را تجربه کردید

چه داروهایی را مصرف کردید (اگر وجود داشته باشد)

 

 

درمان میگرن:  

در حال حاضر هیچ درمان برای میگرن وجود ندارد، اگر چه تعدادی از درمان ها برای کمک به کاهش علائم وجود دارد. اگر شما میبینید که میگرن خود با استفاده از داروهای بدون نسخه کنترل نمی شود، پزشک ممکن است چیزی قوی تر را تجویز کند.

در طول یک حمله بیشتر افراد متوجه می شوند که خوابیدن در یک اتاق تاریک بهترین کاری است که هنگام حمله به میگرن انجام می دهید.

دیگران متوجه می شوند که خوردن چیزی کمک می کند و یا هنگامی که بیمار شد، احساس بهتر می شود.

 

بسیاری از افراد مبتلا به میگرن متوجه می شوند که مسکن های مانند پاراستامول ، آسپرین و ایبوپروفن می توانند به کاهش علائم کمک کنند. آنها در اولین نشانه های حمله میگرنی بیشترین تاثیر را دارند، زیرا این امر زمان می برد تا به جریان خون جذب شوند و علائم شما را تسکین دهد.

 

توصیه نمی شود صبر کنید تا سردرد قبل از مصرف داروهای مسکن بدتر شود زیرا اغلب دیر است. مسکن های حل کننده (قرص هایی که در یک لیوان آب حل می شوند) یک جایگزین خوب هستند زیرا به سرعت توسط بدن شما جذب می شوند.

 

اگر شما به دلیل تهوع یا استفراغ نمی توانید قرص بخورید، ممکن است شیاف بهتر باشد. این ها کپسول هایی هستند که به داخل مقعد (عضله پشت) وارد می شوند.

 

احتیاط : هنگام استفاده از داروهای مسکن، همیشه اطمینان حاصل کنید که دستورالعمل های مربوط به بسته بندی را بخوانید و توصیه های دوز را دنبال کنید.

کودکان زیر 16 ساله باید آسپیرین را مصرف نکنند، مگر اینکه تجویز پزشک باشد. آسپرین و ایبوپروفن نیز برای بزرگسالانی که سابقه مشکلات معده مانند زخم معده ، مشکلات کبدی یا مشکلات کلیوی دارند توصیه نمی شود.

 

اگر شما خود را مجبور به استفاده از داروهای مسکن مکرر کنید و یا اگر مقابله با میگرن بدون موثر باشد، با پزشک خود مشورت کنید.


پزشک شما ممکن است داروهای ضدافسردگی قوی تر را تجویز کند یا توصیه می کند با استفاده از داروهای آرام بخشی همراه با triptans مصرف کنید.

 

اگر پزشک معتقد باشد که استفاده مکرر از داروهای مسکن ممکن است باعث سردرد شما شود، ممکن است توصیه کنند که از آنها استفاده نکنید.

اگر مسکن های معمولی برای از بین بردن علائم میگرن کمک نکنند، باید یک قرار ملاقات برای دیدن پزشک خود داشته باشید.

 

 

Triptans:

داروهای تجویزی Triptans یک مسکن خاص برای سردردهای میگرنی هستند. آنها با تغییر دادن، تغییرات مغز که ممکن است سردرد میگرن را ایجاد کند کار کند.

Triptans به عنوان قرص، تزریق و اسپری بینی استفاده می شود.

عوارض جانبی Triptans عبارتند از:

احساس گرما

تنگی

مور مور

سوزش

احساس سنگینی در صورت، اندام یا سینه

بعضی افراد نیز حالت تهوع، خشکی دهان و خواب آلودگی را تجربه می کنند. این عوارض جانبی معمولا خفیف و خودشان بهبود می یابند.

همانند سایر داروهای ضد درد، مصرف بیش از حد Triptansمیتواند منجر به سردرد بیش از حد دارو شود.

 

هنگامی که شما اولین دوره درمان با triptans را به پایان رسانده اید،پزشک شما معمولا توصیه می کند که یک قرار ملاقات بعد را دنبال کنید. این به این معنی است که می توانید اثربخشی آنها را مورد بحث قرار دهید و اینکه آیا شما عوارض جانبی داشتید.

 

اگر دارو مفید بود، درمان معمولا ادامه خواهد یافت. اگر آنها موثر نبودند یا عوارض جانبی ناخوشایندی ایجاد کردند، پزشک شما ممکن است تجویز نوع دیگری از Triptans را امتحان کند زیرا ممکن است پاسخ بسیار متغیر باشد.

 

داروهای Anti-sickness

داروهای Anti-sickness که به عنوان ضد عفونی شناخته می شوند، می توانند در بعضی از افراد حتی در صورت تهوع یا استفراغ، میگرن را درمان کنند.

این توسط پزشک شما تجویز می شود و می تواند همراه با داروهای مسکن و triptans استفاده شود.

آنها معمولا به شکل قرص هستند بلکه به عنوان شیاف نیز در دسترس هستند.

عوارض جانبی  Anti-sickness عبارتند از خواب آلودگی و اسهال .

 

داروهای ترکیبی:

شما می توانید چند دارو ترکیبی برای میگرن بدون نسخه در داروخانه خریداری کنید.

اگر مطمئن نیستید که کدام یک برای شما بهتر است، از داروساز خود بپرسید.

همچنین می تواند ترکیبی از تريپتان با مسکن دیگری مانند ایبوپروفن باشد.

با این حال، دوز داروهای ضد درد یا داروهای ضد بیماری ممکن است به اندازه کافی برای تخفیف علائم شما نباشد. اگر این مورد باشد، بهتر است داروهای ضد درد و داروهای ضدویروسی را به طور جداگانه مصرف کنید. این به شما اجازه می دهد تا به راحتی دوزهای هر یک را کنترل کنید.

 

طب سوزنی:

اگر دارو به پیشگیری از میگرن کمک نمی کند، ممکن است بخواهید طب سوزنی را انجام دهید.

10 جلسه در طول دوره پنج تا هشت هفته ممکن است سودمند باشد.

 
 

ملاقات با یک متخصص :

اگر درمان های فوق مؤثر برای کنترل میگرن شما نیست، پزشک شما ممکن است شما را به یک درمانگاه تخصصی میگرن برای تحقیق و درمان بیشتر راهنمایی کند.

علاوه بر داروهایی که در بالا ذکر شد، متخصص ممکن است درمان های دیگری مانند transcranial magnetic stimulation (تحریک مغناطیسی ترانس مغناطیسی) را توصیه کند.

 

تحریک مغناطیسی مغناطیسی

در ماه ژانویه سال 2014، موسسه ملی مراقبت های بهداشتی و مراقبت (NICE) ، درمان استفاده از تحریک مغناطیسی ترانس مغناطیسی (TMS) برای درمان و پیشگیری از میگرن را تایید کرد.

TMS شامل نگه داشتن یک دستگاه الکتریکی کوچک به سر شما می شود که پالس مغناطیسی را از طریق پوست شما ارائه می دهد.

دقیقا مشخص نیست که چگونه TMS در درمان میگرن کار می کند، اما مطالعات نشان داده است که استفاده از آن در شروع میگرن می تواند شدت آن را کاهش دهد.

همچنین می تواند در ترکیب با داروهای ذکر شده در بالا یا بدون دخالت آنها استفاده شود.

با این حال، TMS درمان برای میگرن نیست و برای همه کار نمی کند. شواهدی برای اثربخشی آن قوی نیست و محدود به افرادی است که مبتلا به میگرن با اورا هستند.

 

شواهد کمی در مورد اثرات بالقوه درازمدت درمان وجود دارد، اگر در مطالعات درمانی تا کنون تنها عوارض جانبی جزئی و موقت را گزارش کرده اند، از جمله:

سرگیجه کم

خواب آلودگی و خستگی

یک لرزش عضلانی است که میتواند ایستادگی کند

تحریک پذیری

NICE توصیه می کند که TMS فقط توسط متخصصان سردرد در مراکز تخصصی به علت عدم اطمینان در مورد اثرات جانبی بالقوه درازمدت ارائه شود.

متخصص، سابقه تجربیات خود را با استفاده از درمان نگه خواهد داشت.

 

درمان میگرن زنان باردار و شیرده :

به طور کلی، وقتی که باردار یا شیرده هستید، درمان با داروها باید تا حد ممکن محدود شود.

در عوض، تلاش برای شناسایی و اجتناب از عوامل مهار کننده میگرن اغلب توصیه می شود.

اگر دارو ضروری باشد، پزشک شما ممکن است یک داروی ضد درد کمتری مثل پاراستامول تجویز کند.

در برخی موارد ممکن است داروهای ضد التهابی یا ترپتان تجویز شوند. قبل از مصرف دارو هنگام حاملگی یا تغذیه با شیر مادر با پزشک عمومی یا ماما صحبت کنید.
برچسب ها: میگرن ، ناطقان ، بیماری ، تهوع

منبع: ناطقان

کلیدواژه: میگرن ناطقان بیماری تهوع استفاده از داروهای میگرن معمولا سردرد پزشک شما ممکن حساسیت به نور داروهای مسکن بیماری میگرن عوارض جانبی یک طرف سر میگرن بدون برای میگرن داروهای ضد ضد درد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۳۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟

آب زرشک خانگی و طبیعی یکی از انواع نوشیدنی‌هایی است که خواص بی‌نظیری برای سلامتی دارد. فصل پاییز مناسب‌ترین زمان برای خرید زرشک تازه و تهیه آب زرشک است. آب زرشک دارای طبع سرد و خشک است و افراد دارای مزاج سرد باید در مصرف آن احتیاط کرده و از مصلح استفاده کنند. برخی افراد با مصرف آب زرشک ممکن است دچار عوارض جانبی مانند تهوع، اسهال، یبوست، درد و گرفتگی معده شوند.

به گزارش همشهری آنلاین، از جمله فواید آب زرشک می‌توان به تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش التهاب، درمان سرماخوردگی، بهبود عملکرد گوارش، تقویت استخوان‌ها و ... اشاره کرد.

حال به توضیح بیشتر خواص آن در هر حیطه می‌پردازم:

خواص زرشک برای کبد:

زرشک به دلیل داشتن آنتی‌اکسیدان‌های قدرتمند، التهاب کبد را کاهش داده، از آسیب‌های کبدی جلوگیری کرده و سم‌زدایی کبد را تسریع می‌کند.

فواید آب زرشک ناشتا:

مصرف ناشتای آب زرشک با تحریک ترشح صفرا، باعث دفع سموم و مواد زائد از کبد شده و هضم و جذب مواد مغذی را بهبود می‌بخشد.

درمان مشکلات پوستی:

زرشک با داشتن خاصیت ضدالتهابی و آنتی‌اکسیدانی، برای درمان آکنه، التهابات، جوش و زخم‌های پوستی مفید است.

درمان اسهال:

پکتین و فیبر موجود در زرشک باعث جذب بهتر آب و متوقف کردن اسهال می‌شود.

کاهش قند خون:

زرشک حاوی ترکیباتی است که باعث کاهش جذب قند و کربوهیدرات‌ها در روده می‌شود و از افزایش ناگهانی قند خون جلوگیری می‌کند. اثر کاهش قند خون توسط بربرین در زمانی کشف شد که بربرین برای درمان اسهال در افراد دیابتی در چین استفاده شد. بربرین ممکن است کمی سطح قند خون را در افراد مبتلا به دیابت کاهش دهد. یک مطالعه آزمایشی از ۵۰۰ میلی گرم بربرین دو تا سه بار در روز تا سه ماه استفاده کرد؛ محققان کنترل قند خون توسط این ماده شیمیایی را به اندازه متفورمین که یک درمان خط اول برای دیابت نوع ۲ است، پیشنهاد کردند.

جلوگیری از سرطان:

خاصیت آنتی‌اکسیدانی قوی زرشک باعث می‌شود رادیکال‌های آزاد بدن را خنثی کند که این امر در پیشگیری از سرطان بسیار موثر است.

کاهش کلسترول:

فیبر و پکتین موجود در زرشک با کاهش جذب چربی و کلسترول، از افزایش کلسترول بد خون جلوگیری می‌کند. شواهد اولیه وجود دارد که بربرین می‌تواند به کاهش سطح کلسترول بالا کمک کند. مصرف ۵۰۰ میلی گرم بربرین دو بار در روز به مدت سه ماه باعث کاهش کلسترول تام، کلسترول LDL و تری گلیسیرید می‌شود. مصرف ۱۰۰۰ میلی گرم بربرین همراه با دارو‌های کاهش دهنده کلسترول (مانند سیمواستاتین) در کاهش کلسترول موثرتر از استفاده از دارو به تنهایی بود.

کمک به لاغری:

زرشک با کاهش اشتها و جلوگیری از جذب و ذخیره‌سازی چربی، به کاهش وزن و لاغری کمک شایانی می‌کند.

درمان کبد چرب:

آنتی‌اکسیدان‌های زرشک با کاهش التهاب کبدی، از تجمع چربی در کبد جلوگیری کرده و در درمان کبد چرب مفید است.

درمان PCOS:

زرشک با تنظیم سطح هورمون‌های زنانه، به درمان علائم سندرم تخمدان پلی‌کیستیک کمک می‌کند.

درمان افسردگی:

ترکیبات زرشک اثرات ضدافسردگی داشته و مصرف آن می‌تواند به بهبود علائم افسردگی کمک کند.

درمان عفونت‌ها:

زرشک به دلیل داشتن ویتامین C فراوان، خاصیت ضدعفونی‌کنندگی دارد و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.

خواص آب زرشک برای غلظت خون:

یکی از فواید آب زرشک کاهش غلظت خون است. مخصوصا زرشک پفکی باعث کاهش غلظت خون در بیماران قلبی و عروقی می‌شود؛ و به طور کلی آب زرشک باعث رقیق شدن خون و کاهش فشار خون می‌شود البته اگر بدون نمک مصرف شود. چون استفاده با نمک باعث افزایش فشار خون خواهد شد

عوارض جانبی زرشک چیست؟

زرشک را در مقادیر زیاد بدون مشورت با پزشک مصرف نکنید؛ به خصوص اگر از دارو‌های ضد انعقاد (رقیق کننده‌های خون)، دارو‌های فشار خون، دارو‌های دیابت یا دیورتیک‌ها استفاده می‌کنید.

عوارض جانبی رایج زرشک می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

استفراغ

اسهال

عوارض جانبی شدید

عوارض جانبی شدید زرشک شامل موارد زیر است:

تحریک شدید کلیه و پوشاندن علائم UTI ۴ مانند ادرار خونی، درد هنگام ادرار، درد کمر یا معده و تب

تشنج

افت خطرناک فشار خون، ضربان قلب و تنفس

در صورت بروز این علائم پس از مصرف زرشک فوراً به پزشک مراجعه کنید.

چه کسانی نباید زرشک بخورند؟

هنگام استفاده از زرشک نکات احتیاطی زیر را در نظر داشته باشید:

واکنش آلرژیک شدید: اگر به زرشک یا مواد تشکیل دهنده آن حساسیت دارید، از مصرف آن خودداری کنید. در صورت نیاز به توضیح، از داروساز یا پزشک خود بخواهید لیست کاملی از مواد تشکیل دهنده را ارائه دهد.

بارداری: افراد باردار نباید از زرشک استفاده کنند، زیرا ممکن است باعث تحریک انقباضات رحمی و سقط جنین شود.

تغذیه با شیر مادر: ایمنی زرشک در شیردهی ناشناخته است و باید از مصرف آن اجتناب شود.

بزرگسالان بالای ۶۵ سال: مطالعاتی در مورد استفاده از زرشک در بزرگسالان بالای ۶۵ سال انجام شده است. قبل از استفاده از زرشک حتما با پزشک خود صحبت کنید.

کودکان: ایمنی زرشک در کودکان ناشناخته است و باید از مصرف آن اجتناب شود.

سایر تغییرات: زرشک نباید جایگزین درمان‌های معمولی شود. به ویژه، آن را نباید به عنوان یک درمان خانگی برای UTI استفاده کرد. اگر باکتری‌های عامل عفونت ادراری به طور کامل ریشه کن نشوند، عفونت ممکن است به کلیه‌ها سرایت کند، حتی اگر علائمی مانند ادرار کردن دشوار یا دردناک ناپدید شوند.

زرشک را با چه دارو‌هایی نخورم؟

تداخلات زیر با زرشک امکان پذیر است:

دارو‌های ضد انعقاد (رقیق کننده‌های خون): زرشک ممکن است اثربخشی دارو‌های رقیق کننده خون را تغییر دهد. در صورت مصرف دارو‌های ضد انعقاد از مصرف زرشک خودداری کنید.

دارو‌های فشار خون: زرشک ممکن است اثرات دارو‌های فشار خون را افزایش دهد. در صورت مصرف زرشک از آن‌ها اجتناب کنید.

دیورتیک‌ها (قرص‌های آب): زرشک ممکن است اثرات این دارو‌ها را افزایش دهد. قبل از استفاده از این دو با پزشک خود صحبت کنید.

دارو‌های دیابت: زرشک ممکن است قند خون را کاهش دهد و اثرات این دارو‌ها را قوی‌تر کند. در صورت مصرف دارو‌های دیابت از خوردن زرشک پرهیز کنید.

سایر دارو‌های متابولیزه شده توسط کبد: از آنجایی که زرشک روی کبد اثر می‌گذارد، ممکن است نحوه عملکرد بسیاری از دارو‌ها را که توسط کبد متابولیزه می‌شوند در بدن شما تغییر دهد.

آب زرشک را چه زمانی بخوریم بهتر است؟

مقدار مصرف روزانه آب زرشک برای مقاصد مختلف متفاوت است:

مصرف آب زرشک یک لیوان صبح ناشتا و یک لیوان شب، هنگام خواب برای درمان کبد مفید است. مصرف آب زرشک روزی سه فنجان، نیم ساعت قبل از هر وعده غذایی برای کاهش وزن و لاغری، مفید است.

بهترین زمان مصرف آب زرشک برای کنترل غلظت خون صبح روز است. این به دلیل این است که صبح، معمولاً فاصله زمانی طولانی‌تری بین وعده شبانه‌روزی و صبحانه وجود دارد و بدن نیاز به انرژی دارد. مصرف آب زرشک در صبح، می‌تواند به فعالیت متابولیسم و پاکسازی بدن از مواد مضر کمک کند و در نتیجه به کنترل غلظت خون کمک کند. همچنین، مصرف آب زرشک بهتر است قبل از صرف وعده غذای اصلی یا حداقل ۳۰ دقیقه بعد از آن باشد. این اقدام می‌تواند به هضم بهتر غذا و جذب مواد مغذی کمک کند و در نتیجه به کنترل غلظت خون کمک کند.

دیگر خبرها

  • اگر دست‌تان سوزن سوزن می‌شود احتمالا به این بیماری‌ها دچار شده‌اید
  • مراقب فروپاشی عصبی باشید / نشانه هایی برای تشخیص افسردگی
  • اگر دستتان سوزن سوزن می‌شود به این بیماری‌ها دچار شده‌اید
  • دلیل مهم دل درد صبحگاهی و درد معده بعد بیدار شدن
  • دونگ کوای ؛ جینسنگ زنانه و نسخه ای که می تواند خطرناک باشد(+عکس)
  • آیا ناسا نشانه‌هایی قطعی از حیات فرازمینی پیدا کرده است؟
  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟
  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟ | آب زرشک را چه زمانی بخوریم بهتر است؟