Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-07@16:30:21 GMT

این زنان هرگز دچار دیابت نمی‌شوند

تاریخ انتشار: ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۴۳۸۸۷

این زنان هرگز دچار دیابت نمی‌شوند

بررسی‌های جدید حاکی از تأثیر مثبت خوش‌بینی بر بیماری دیابت نوع ۲ در زنان است.

به گزارش گروه روی خط رسانه‌های برنا، متخصصان در بررسی‌های جدید خود به نقش خوش‌بینی و تأثیر حفاظتی آن در برابر دیابت نوع ۲ در زنان پس از دوران یائسگی پرداختند.

فاکتور‌های متعددی بر خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ تأثیرگذارند. برخی از این فاکتور‌ها همچون رژیم غذایی، فعالیت بدنی و وزن قابل تغییر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند در فاکتور‌های دیگر از قبیل: سن و ژن قابلیت تغییر وجود ندارد.

همچنین متخصصان در چندین بررسی که اخیراً انجام داده‌اند به این نکته پی برده‌اند که خصوصیات روحی فرد می‌تواند بر خطر ابتلاء به دیابت تأثیر داشته باشد. به طور مثال، علائم افسردگی با خطر ابتلاء به دیابت ارتباط نزدیکی دارند.

در این بررسی متخصصان آمریکایی به مطالعه روی اطلاعاتی پرداختند تا مشخص شود آیا رفتار‌های مثبت از قبیل: خوش‌بینی می‌توانند خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را در زنان پس از دوران یائسگی کاهش دهد. محققان اطلاعات مربوط به ۱۳۹ هزار و ۹۲۴ زن را که در شروع مطالعه به دیابت مبتلا نبودند مورد ارزیابی قرار دادند. در مدت زمان ۱۴ سال، ۱۹ هزار و ۲۴۰ مورد ابتلاء به دیابت نوع ۲ تشخیص داده شد. همچنین خصوصیات اخلاقی این زنان ارزیابی شد.

آن‌ها مشاهده کردند در مقایسه با زنانی که از پایین‌ترین سطح خوش‌بینی برخوردار بودند، افراد خوش‌بین ۱۲ درصد کمتر در معرض ابتلاء به دیابت نوع ۲ قرار دارند. همچنین زنانی که احساسات منفی خود را ابراز می‌کنند ۹ درصد بیشتر در معرض ابتلاء به دیابت نوع ۲ هستند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دیابت ابتلاء به دیابت نوع ۲ خوش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۳۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسولین با کمک فناوری نانو خوراکی می‌شود

به گزارش خبرنگار علم و فناوری ایسکانیوز؛ محققان می‌گویند انسولین جدید را می‌توان با خوردن یک قرص یا حتی در یک تکه شکلات جاسازی کرد.

نانو حامل جدید که روی موش‌ها و مدل‌های حیوانی بابون آزمایش شده است، می‌تواند به افراد مبتلا به دیابت کمک کند تا از عوارض جانبی مرتبط با تزریق انسولین مانند هیپوگلیسمی (یک رویداد قند خون پایین، زمانی که انسولین بیش از حد تزریق شده است) اجتناب کنند.

این مطالعات حیوانی نشان داده است که بزرگ‌ترین قدرت این ماده در مقیاس نانو این است که می‌تواند به سطح قند خون بدن واکنش نشان دهد. این پوشش زمانی که غلظت قند خون بالا باشد انسولین را حل و آزاد می‌کند و مهم‌تر از همه در محیط‌های با قند خون پایین انسولین آزاد نمی کند.

انسولین خوراکی جدید از نوعی ماده در مقیاس نانو استفاده می‌کند که یک 10 هزارم عرض موی انسان است. این ماده مانند پوشش مقاوم به اسید روی قرص‌ها عمل می‌کند که از تخریب آن توسط اسید معده محافظت می‌کند. اما این پوشش جدید در عوض مولکول‌های انسولین را احاطه می‌کند و به یک «نانو حامل» تبدیل می‌شود؛ مانند یک پیک برای انتقال مولکول‌های انسولین در بدن به مکان‌هایی که برای عمل نیاز دارد. این یافته‌ها در مجله «نانوتکنولوژی نیچر» منتشر شده است.

تخمین زده می‌شود که 422 میلیون نفر در سراسر جهان به دیابت مبتلا هستند و تقریباً 75 میلیون نفر از این افراد روزانه به خود انسولین تزریق می‌کنند. سالانه حدود 1/5 میلیون مرگ به طور مستقیم به دیابت نسبت داده می‌شود. در سال 2021، تخمین زده شد که بیش از 1/3 میلیون استرالیایی با دیابت زندگی می‌کردند.

بیشتر بخوانید: نانوماده‌ای که گرد و غبار را از هوا جذب و اکسید می‌کنند

محققان می‌گویند که توسعه یک انسولین خوراکی ایمن و مؤثر از زمان کشف انسولین در بیش از یک قرن پیش، یک چالش بوده است. یک چالش بزرگ که با تولید انسولین خوراکی مواجه بود، درصد پایین انسولینی است که هنگام تزریق خوراکی یا با تزریق انسولین به جریان خون می‌رسد. برای رسیدگی به این موضوع، ما یک نانو حامل تولید کردیم که جذب نانو انسولین ما در روده را هنگام آزمایش در بافت روده انسان به شدت افزایش می‌دهد.

آزمایش‌های پیش بالینی در مدل‌های حیوانی نشان داد که پس از مصرف، نانو انسولین قادر به کنترل سطح گلوکز خون بدون هیپوگلیسمی یا افزایش وزن است. همچنین هیچ سمیتی وجود نداشت.

محققان می‌گویند: انسولین خوراکی ما این مزیت را دارد که تا حد زیادی خطر اپیزودهای هیپوگلیسمی را کاهش می‌دهد. برای اولین بار ما یک انسولین خوراکی ساخته‌ایم که بر این مانع بزرگ غلبه می‌کند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229612 برچسب‌ها فناوری نانو دیابت نوع ۲

دیگر خبرها

  • نقش و تأثیر زنان فرهیخته مسلمان در ارتقا اندیشه دینی بررسی می شود
  • ارزیابی ۱۵۷ طرح‏نامه رویداد «ریحان‌شهر»
  • انسولین با کمک فناوری نانو خوراکی می‌شود
  • توهین در آزادی، فرصتی دوباره برای احیای حقوق زنان در ورزشگاه‌ها
  • دیابت نوع یک و دو چه تفاوتی با هم دارند؟
  • نشست اضطراری معاون وزیر با تاج درباره زنان تماشاگر
  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی
  • نتیجه‌ای‌که قابل پیش‌بینی بود
  • اشتباه قند خونی درباره دیابت
  • تست سلامت از روی خطوط صورت و چروک پیشانی