Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین عقب نشینی ترفندگونه عزیزی خادم، اعلام اضافه شدن یک مقام مافوق احتمالا برای پایین آوردن جایگاه و نقش سرپرست تیم ملی تا سطح یک تدارکاتچی است که البته این توجیه هم تغییری در لحن منتقدان ایجاد نکرده است.

گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، شاید این برای نخستین بار بود که عموم رسانه‌های ورزشی در انتقاد همسو و هماهنگ از یک تصمیم نادرست و عجیب متحد و همصدا شدند تا گسترده‌ترین انتقادات از تصمیم و انتصاب رئیس فدراسیون فوتبال به گوش مردم و افکارعمومی برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مجتبی خورشیدی که شانزدهم فروردین به عنوان سرپرست تیم ملی فوتبال ایران انتخاب شد با این وجود که از چهره‌های نه چندان مطرح فوتبال باشگاهی ایران محسوب می‌شد حالا در صدر اخبار رسانه‌ها البته با رویکرد انتقادی و منفی قرار دارد.
استعفای سخنگو و مدیر روابط عمومی جدید فدراسیون هم فعلا نتوانسته عزیزی خادم را از این تصمیم منصرف کند، اما فشار برخی نهاد‌های سیاسی، تماس‌های مکرر نمایندگان مجلس و حتی ورود وزارت ورزش به این موضوع ممکن است تغییراتی در تصمیم رئیس تازه وارد فدراسیون فوتبال ایجاد کند.

نخستین عقب نشینی عزیزی خادم، اعلام اضافه شدن یک مقام مافوق برای پایین آوردن جایگاه سرپرست تیم ملی تا سطح یک تدارکاتچی است که البته تغییری در لحن منتقدان ایجاد نکرده است.

توضیحات عجیب و غیر قابل پذیرش عزیزی خادم در برنامه ورزش و مردم روز جمعه پیرامون انتصاب مجتبی خورشیدی نه تنها شرایط را به سود او رقم نزده بلکه فشار انتقادات را بیشتر کرده و حالا اهالی رسانه بر این باور هستند که قطعا رئیس فدراسیون فوتبال هیچ استدلال و توجیه مناسبی برای این تصمیم ضعیف مدیریتی نداشته که حتی نمی‌تواند در مقابل دوربین تلویزیون از انتخاب خودش دفاع کند.

مقامات ارشد فدراسیون فوتبال تاکنون - که البته مدت بسیار کمی از دوره صدارتش گذشته - در جذب منابع مالی چشمگیر بر خلاف شعار‌های پیش از انتخابات ناکام بوده و بر همین اساس به حمایت مجلس و وزارت ورزش برای اجرای برنامه‌های مورد نظر نیاز دارد، اما انتخاب خورشیدی از جمله موانعی است که ممکن است در مسیر حمایت‌ها خلل ایجاد کند.

در این میان نایب رییس بانوان فدراسیون فوتبال که به عنوان یک فعال متمول اقتصادی و با توان مالی بالا برای کمک به فوتبال در مجمع رای گرفت، تا امروز از پرداخت پاداش ناچیز وعده داده شده به ملی پوشان فوتسال بانوان ایران هم عاجز مانده و فعلا نمی شود حسابی روی جیب پر پول این مالک خانم، باز کرد. عده ای حتی معتقدند این زن پرنفوذ در فعالیت های تجاری و بازرگانی، با قرار گرفتن در جایگاه نایب رییسی فدراسیون فوتبال، منافع و سود تازه ای نیز به دست می آورد که قبل از حضور در این سطح فوتبال به آن نرسیده بود.

بنابراین عزیزی خادم یا باید با دفاع از تصمیمات شخصی خودش و تقابل با افکار عمومی و رسانه ها حتی دولت و مجلس بر سر ماجرای انتصاب مجتبی خورشیدی، به تنهایی ادامه مسیر را بهمراه برخی همفکران و حلقه کوچک نزدیکانش دنبال کند و یا در برابر فشار‌ها تسلیم شود و یک گام به عقب برداشته و حکمش عجیبش را ابطال کند.

بر همین اساس به نوشته خانه فوتبال؛ راه حل برون رفت از این بحران خودساخته می‌تواند برکناری یا استعفای تشریفاتی سرپرست جدید تیم ملی باشد که ممکن است در روز‌های آتی تحقق یابد. اما در صورتی که رئیس جدید فدراسیون همچنان بر تصمیم خودش پافشاری کند و خورشیدی در این سمت ماندگار شود مسئولیت مستقیم تبعات این تصمیم و البته شرایطی که در هفته‌های باقیمانده برای تیم ملی فوتبال ایران پیش خواهد بود بر عهده شخص عزیزی خادم خواهد بود و این ماجرا به عنوان اهرمی سنگین، برای محکوم نمودن احتمالی رییس فدراسیون در دادگاه افکارعمومی و فوتبال دوستان به کار خواهد رفت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال عزیزی خادم مجتبی خورشیدی فدراسیون فوتبال عزیزی خادم تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۴۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با یک لیگ پیر نمی‌شود در تیم ملی جوانگرایی کرد

رئیس کمیته فنی فدراسیون فوتبال در واکنش به بالا رفتن میانگین سنی بالای لیگ برتر معتقد است مربیان را نمی‌توان به استفاده از بازیکنان جوان مجبور کرد.

به گزارش مشرق، مجید جلالی، رئیس کمیته فدراسیون فوتبال درباره صحبت‌های مهدی تاج مبنی بر پیر بودن لیگ برتر فوتبال ایران، با اشاره به اینکه خروجی لیگ با میانگین سنی بالا در تیم ملی هم دیده می‌شود، اظهار داشت: این مسئله یک موضوع واضح و روشن است، با توجه به اینکه در دوره گذشته جام‌جهانی و همچنین جام ملت‌های آسیا، تیم ملی یکی از پیرترین تیم‌های شرکت کننده بود، ضرورت تغییر نسل در تیم ملی فوتبال احساس می‌شود. در چنین شرایطی تغییر نسل تیم ملی در حالی که بدنه فوتبال و لیگ کشور میانگین سنی بالایی دارد، ممکن نیست.

وی افزود: پیر بودن لیگ سبب شده که میانگین سنی تیم ملی هم بالا برود و پیر شود. بنابراین در کمیته فنی فدراسیون پیشنهاداتی را در این رابطه برای فصل آینده لیگ برتر به سازمان لیگ ارائه کرده‌ایم. همچنین در این زمینه برای تغییر آیین‌نامه نقل‌وانتقالات جهت جوان شدن لیگ جلساتی خواهیم داشت. در آیین‌نامه نقل‌وانتقالات بندهایی وجود دارد که باید در آن تجدیدنظر شود.

رئیس کمیته فنی فدراسیون فوتبال در ادامه با اشاره به شرایطی که سبب شده است میانگین سنی تیم‌های لیگ بالا برود، تاکید کرد: وقتی در لیست باشگاه‌ها، ۲۲ بازیکن بزرگسال و ۷ تا ۸ بازیکن خارجی بتوانند حضور داشته باشند، مشخص است که فرصت به بازیکنان جوان نمی‌رسد. در این زمینه‌ها باید مقداری تجدیدنظر کرد.

جلالی با بیان اینکه یکی از عوامل تاثیرگذار در بالا رفتن میانگین سنی لیگ، دیدگاه نتیجه‌محوری در بین مربیان و باشگاه‌ها است، تصریح کرد: علاوه بر این تعداد زیاد بازیکنان بزرگسال در لیست باشگاه‌ها و همچنین مجوز جذب ۶،۷ بازیکن خارجی، سبب می‌شود که فرصت به بازیکنان جوان نرسد و بازیکنان جوان خیلی به سختی بتوانند خودشان را به ترکیب برسانند و شایستگی‌هایشان را ثابت کنند. چنین رویکردی لیگ را پیر می‌کند.

وی میانگین سنی بالا را تنها متعلق به لیگ برتر ندانست و عنوان کرد: در لیگ‌های پایین‌تر هم با این مشکل روبرو هستیم و باید در آیین‌نامه جذب بازیکنان در لیگ‌ها تجدیدنظر شود.

رئیس کمیته فنی فدراسیون فوتبال درباره اینکه به نظر می‌رسد با پایین آمدن قدرت ریسک مربیان ایرانی، استفاده از بازیکنان جوان هم کمتر شده است، گفت: ما مربیان را نمی‌توانیم به استفاده از بازیکنان جوان مجبور کنیم اما می‌توانیم از طریق آیین‌نامه لیست بازیکنان و اینکه تعداد بازیکن جوان و بزرگسال چند نفر باشند، تیم‌ها و مربی‌ها را به سمت استفاده از جوانان سوق بدهیم. همچنین با درج برخی مقررات تشویقی در فصل نقل‌وانتقالات، می‌توان برای تیم‌هایی که از بازیکن جوان بیشتر استفاده می‌کنند، امتیازی در نظر گرفته شود.

جلالی درباره اینکه با ادامه این روند، فوتبال ایران چه آینده‌ای پیش رو خواهد داشت، تاکید کرد: هیچ راهی جز جوانگرایی و تغییر نسل پیش روی فوتبال ایران نیست، اگر می‌خواهیم در آینده با تیم‌های بزرگ رقابت کنیم و تیم ملی در مسابقاتی که شرکت می‌کند یک رقیب قوی باشد، نیازمند تغییر نسل هستیم. البته امروز استفاده بیشتر از بازیکنان جوان تبدیل به یک باور عمومی در بین اهالی فوتبال شده است و باید این کار انجام شود و فضا برای تغییراتی که باید صورت بگیرد، آماده است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • (عکس) روایت غم‌انگیز رسول خادم از گفتگو با دختر پابرهنه
  • گفتم یا قهرمان می‌شوم یا به خانه می‌روم!
  • ممبینی: فردا درمورد پاداش تیم ملی فوتسال تصمیم می‌گیریم
  • انتقال میزبان مسابقات مچ اندازی قهرمانی آسیا از کیش به ازبکستان
  • حسن یزدانی در المپیک پاریس برابر قاتل تیلور؛ اشتباه یا احترام؟
  • فوری: تصمیم نهایی کادرفنی درباره حسن یزدانی
  • سرمربی مشهور، رئیس باشگاه پورتو شد
  • پوچتینو: VAR به فوتبال صدمه زده است؛ تصمیم داوران بازی باورنکردنی بود
  • با یک لیگ پیر نمی‌شود در تیم ملی جوانگرایی کرد
  • تصمیم مهم کمیته فوتسال و فوتبال ساحلی آسیا با ریاست تاج