Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت دفاع، تفاهمنامه همکاری نیروی دریایی راهبردی ارتش و سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح با حضور دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و سرتیپ دوم فخری رییس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح و با هدف ایجاد زمینه‌های همکاری مشترک و تعامل علمی میان دو سازمان به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح ایجاد زمینه‌های همکاری مشترک و تعامل علمی، پژوهشی و تحقیقاتی بین سازمان جغرافیایی و نیروی دریایی ارتش(نداجا) در جهت استفاده از امکانات و توانمندی‌های علمی، پژوهشی، سرمایه‌های انسانی متخصص، اطلاعاتی فنی و تجربه دوجانبه برای تامین اطلاعات مورد نیاز طرفین را از اهداف این تفاهمنامه برشمرد.

فخری،  همکاری علمی، پژوهشی، آموزشی، ترویجی و اجرایی در زمینه‌های مرتبط با نداجا و خدمات سازمان جغرافیایی، بهره‌برداری از امکانات دو طرف از طریق سامانه، توان فکری، تجربی، آزمایشگاهی، کارگاهی، کتابخانه‌ای، ارتباطات بین‌المللی و داده‌های قابل استفاده در پژوهش و تحقیق، برگزاری رویدادهای فناورانه، سمینارها، دوره‌های تخصصی، رزمایش، کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی کوتاه مدت، جشنواره‌ها و همایش‌های علمی مشترک در سطوح ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی،  بهره‌برداری از توان دو طرف در راستای پاسخگویی به نیازهای نوآورانه کشور در حوزه فناوری‌های نوین دریایی و همکاری و مشارکت در چاپ و انتشار منابع مرجع، بروشور و کتابچه‌های آموزشی و ترویجی را از مهمترین موضوعات این تفاهمنامه عنوان کرد.

وی با بیان آمادگی کامل سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح برای مشارکت و همکاری با سایر سازمان‌ها گفت: در آینده نزدیک سامانه ارائه خدمات برخط چارت‌های دریایی رونمایی خواهد شد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران نیز در این مراسم همکاری درخصوص بهره‌گیری از یگان شناوری و تجهیزات داده‌برداری در شمال اقیانوس هند، دریای عمان، خلیج فارس و دریای خزر، همکاری و مشارکت در ایجاد شبکه داده برداری نوسانات جذر و مدی و پارامترهای فیزیک، شیمیایی و زیستی آب در سواحل شمالی و جنوبی کشور، همکاری با سازمان جغرافیایی جهت تست و آزمایش محصولات و تولیدات جدید در دریا، همکاری و هماهنگی درخصوص اسکان و تردد کارشناسان سازمان و پهلوگیری شناورهای داده‌برداری سازمان جغرافیایی در اسکله‌ها و بندرگاه‌های مختلف، همکاری جهت ارائه خدمات علمی، آزمایشگاهی و کارگاهی در راستای اجرای پروژه‌های تحقیقاتی مورد نیاز سازمان و همکاری درخصوص طراحی و ایجاد پایگاه داده جهت بارگذاری داده‌های مشترک را از مهمترین تعهدات نیروی دریایی راهبردی ارتش در این تفاهمنامه برشمرد.

امیر دریادار خانزادی هم امضای این تفاهمنامه را بسیار ارزشمند خواند و گفت: ظرفیت‌های دانشی و علمی مناسبی در سازمان جغرافیایی وجود دارد که می‌تواند پاسخگوی مطالبات نیروی دریایی در حوزه دریا باشد.

وی همکاری با سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح به منظور رفع نیاز این نیرو در زمینه داده‌های سطح، بستر و زیر بستر دریا و ناوبری دریایی در مناطق مختلف، تهیه نقشه‌های هواشناسی و جوی مختص فصول مختلف سال و تولید چارت‌های دریایی را از اولویت‌های همکاری با این سازمان عنوان کرد.

بر مبنای این مفاد این تفاهمنامه سازمان جغرافیایی متعهد شد همکاری و مشاوره در تامین تجهیزات و دستگاه‌های مورد نیاز یگان‌های شناور و یا پروازی جهت انجام گشت‌های اندازه‌گیری میدانی در دریا در قالب ۶ گروه کاری هواشناسی دریایی، اقیانوس‌شناسی فیزیکی، اقیانوس‌شناسی زیستی، اقیانوس‌شناسی شیمیایی، زمین‌شناسی دریایی و آبنگاری به انجام رساند.

همکاری در تبادل داده‌ها و محصولات هواشناسی و اقلیم‌شناسی در مناطق مورد نیاز نداجا، همکاری در شناسایی آلودگی‌های زیست محیطی دریایی و سایر تحلیل‌های مورد نیاز با استفاده از فناوری‌های سنجش از دور، همکاری در تهیه و بروز رسانی نقشه‌های زمینی و چارت‌های دریایی موضوعی با موضوعات مختلف و مقیاس‌های مورد نیاز نداجا،  همکاری در زمینه نقشه‌برداری زمینی، فتوگرامتری و تصاویر ماهواره‌ای، تولید نقشه و دیگر داده‌های مکانی.

همکاری در استفاده از ظرفیت هواپیماهای با سرنشین و بدون سرنشین جهت تهیه عکس‌های هوایی و نقشه در مقیاس‌های مختلف و ... از موارد دیگر تعهدات سازمان جفرافیایی در این تفاهمنامه است.

برچسب‌ها نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران دریای عمان اقیانوس هند حسین خانزادی وزارت دفاع دریای خزر فرماندهی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران رزمايش خلیج فارس وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران دریای عمان اقیانوس هند نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران دریای عمان اقیانوس هند حسین خانزادی وزارت دفاع دریای خزر فرماندهی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران رزمايش خلیج فارس وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح اخبار کنکور نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح مورد نیاز داده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۷۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت چاپ و نشر علوم دریایی مطلوب است

به گزارش خبرنگار مهر، دریادار دوم عرشه ابوطالب مطلبی صبح یکشنبه در سیزدهمین میز تخصصی ناشران کتاب با تبریک عملیات قاطعانه وعده صادق توسط نیروهای مسلح افزود: این عملیات سبب شد تا نیروهای نظام و مسلح نیز مقتدرتر و شجاع‌تر شوی با اشاره به اهمیت کار ناشران گفت: در نیروهای مسلح به این حوزه توجه خاصی شده است واعتبارات خوبی به حوزه پژوهش توجه شده است.

وی با بیان اینکه وضعیت خوبی در حوزه چاپ و نشر داریم و به مؤلفان نیز بدهی چندانی نداریم، برای فعالان این حوزه آرزوی موفقیت کرد.

یوسفی مدیر حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه دریایی نوشهر نیز با اشاره به این با هزار جلد کتاب در قالب ۸۰ عنوان در نمایشگاه بین المللی کتاب سال قبل شرکت کردیم، گفت: طرح جلد ۱۸ عنوان کتاب تهیه شد.

وی از تصویب ۹۰ عنوان کتاب در فاز ۹ خبر داد و گفت: چاپ هزار جلد کتاب عکس طبیعت نوشهر از جمله اقدامات است.

وی با اظهار اینکه ۹ نشریه در دانشگاه منتشر می‌شود، گفت: رفع مشکل واگذاری اعتبار در حوزه تألیف و نوسازی تجهیزات چاپ، بازنگری دستورالعمل حق تألیف و ویراستای، عدم واگذاری کاغذ یارانه‌ای، عدم وجود ردیف اعتباری مشخص از جمله مشکلات است.

کد خبر 6090525

دیگر خبرها

  • اوکراین با کمبود قطعات یدکی برای تعمیر تجهیزات غربی روبرو است
  • ارتش اوکراین با کمبود شدید نیروی نظامی روبروست
  • دو ناوشکن آمریکایی را با تعدادی پهپاد هدف قرار دادیم
  • تولید بانک اطلاعات خلیج فارس در سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح
  • روسیه: ۹۱۵ نیروی ارتش اوکراین کشته شدند
  • امیر فخری: کسی نمی‌تواند نام «خلیج فارس» را جعل کند
  • ایجاد بانک اطلاعات خلیج فارس توسط سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح
  • کسی نمی‌تواند نام «خلیج فارس» را جعل کند
  • کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود
  • وضعیت چاپ و نشر علوم دریایی مطلوب است