Web Analytics Made Easy - Statcounter

خوارزمی با بیان اینکه روند بررسی صلاحیت ها بر اساس مستندات قانونی و استعلام از مراجع ذیصلاح قانونی با مسئولیت هیئت اجرایی انجام می شود گفت: مشارکت حداکثری مردم در انتخابات مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت، «نادر خوارزمی» امروز( یکشنبه، ۲۲ فروردین ) در جلسه با هیئت اجرایی انتخابات شهرستان رشت اظهار کرد: انتخابات مهمترین رویداد سیاسی کشور در سال ۱۴۰۰ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری رشت با بیان اینکه باید شاهد نقش آفرینی گسترده نخبگان و عموم مردم جهت برگزاری این رویداد مهم و سرنوشت ساز و ثبت حماسه ای دیگر در کارنامه پرافتخار ملت ایران باشیم گفت: رعایت دقیق اصل بی طرفی و قانونمنداری از سوی مجریان انتخابات مورد توجه قرار گیرد.



وی اذعان کرد: هیئت اجرایی انتخابات به عنوان منتخب معتمدین شهرستان نمی توانند در روند بررسی صلاحیت ها فراتر از دستورالعمل های تصویب شده در قوانین برگزاری انتخابات و مبتنی بر سلایق شخصی عمل کنند.



خوارزمی رعایت دقیق اصل بی‌طرفی و بی‌غرضی در انتخابات را وظیفه شرعی و قانونی همه مسئولان برگزارکننده انتخابات دانست و تصریح کرد: هیئت اجرایی و مسئولان برگزار کننده انتخابات، باید امانت‌دار و حافظ آرای مردم به عنوان حق الناس باشند.



وی با تاکید بر تشریح دقیق روند بررسی صلاحیت ها از سوی هیئت اجرایی، اظهارکرد: روند بررسی صلاحیت ها بر اساس قانون و مبتنی بر استعلام از مراجع ذیصلاح چهارگانه و مستندات مربوطه از سوی هیئت اجرایی انجام می شود و این امکان به لحاظ قانونی وجود ندارد که هیئت اجرایی براساس سلیقه شخصی، نسبت به تایید و رد صلاحیت افراد اقدام کند.

 

معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار رشت با تاکید بر وظیفه سنگین نخبگان اجتماعی و سیاسی در تحقق مشارکت حداکثری مردم در انتخابات، خاطر نشان کرد: در این راستا چهره های سیاسی و اجتماعی باید دقت کنند که خدای ناکرده با طرح سخنان احساسی و فراقانونی خود، زمینه دلسردی و بی اعتمادی مردم نسبت به انتخابات را فراهم نکنند‌.

پایان پیام/383

منبع: شبستان

کلیدواژه: مشارکت مردم مسئولان انتخابات روند بررسی صلاحیت ها هیئت اجرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۹۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراها پل ارتباطی مدیریت اجرایی و مردم هستند

استاندار مرکزی گفت: شوراها به‌واسطه ارتباطات مستقیمی که با مردم، شورایاری‌ها و سازمان‌های غیر دولتی دارند، مهم‌ترین پل ارتباطی و نهاد گردآوری مسائل، مشکلات و مطالبات مردمی هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، فرزاد مخلص‌الائمه پیش از ظهر امروز_ یکشنبه نهم اردیبهشت_ در همایش شوراهای اسلامی شهر و روستای استان مرکزی اظهار کرد: شوراها علاوه بر نقشی که به‌دلیل مشارکت مؤثر در سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی برعهده دارند و به واسطه ارتباط تنگاتنگی که با سازمان‌های اجرایی و مدیریت محلی دارند، امکان نیازسنجی، دسته‌بندی مسائل و مطالب و طرح منطقی و معقول آن‌ها را دارند.

وی افزود: حکمروایی مطلوب، شایسته و خردمندانه زمانی تحقق می‌یابد که ارتباط سازنده و مؤثر بین سه رکن بخش دولتی، مردم و نهادهای مردم نهاد برای تحقق پیشرفت و عدالت فراهم شود.

استاندار مرکزی گفت: شوراها به واسطه ارتباطات مستقیمی که با مردم، شورایاری‌ها و سازمان‌های غیر دولتی دارند، مهم‌ترین پل ارتباطی و نهاد گردآوری مسائل، مشکلات و مطالبات مردمی هستند.

مخلص‌الائمه تصریح کرد: با توجه به نقش‌آفرینی شهرها و به ویژه کلان‌شهرها به مثابه موتور توسعه از یک سو و از سوی دیگر تهدیدها و چالش‌های شهرنشینی برای پایداری زیست‌محیطی و اقتصادی اجتماعی، برخورداری نهاد شورا و شهرداری از اقتدار قانونی و اجرایی مناسب برای اداره مطلوب شهرها ضروری است.

وی ادامه داد: استان مرکزی رتبه دوم اجرای طرح و رتبه نخست تعریف پروژه‌های جدید و برنامه‌های راهبردی روستایی در کشور را دارا است.

مخلص‌الائمه با بیان اینکه سال گذشته در روستاهای استان بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال طرح اجرا شد که در نوع خود بی سابقه بود، افزود: در سال گذشته مدیریت شهری استان در بخش‌های مختلف به ویژه عمرانی ۵۰ هزار میلیارد ریال کار انجام داده است.

وی ادامه داد: سال گذشته در حوزه مدیریت شهری و روستایی ۲۰ درصد بیشتر از مجموع بودجه عمرانی سال ما قبل در استان مرکزی به مبلغ ۵ هزار و ۲۴ میلیارد ریال هزینه شده و امسال ۷ هزار میلیارد تومان در شهرها هزینه خواهد شد.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: شوراهای شهرها و روستاها در بیان موفقیت‌ها عملکرد مناسبی نداشته‌اند در صورتی که بیش از سال‌های گذشته کار انجام شده است.

مخلص‌الائمه افزود: بودجه عمرانی استان مرکزی در مجموع سال‌های ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۰ مبلغ ۳۲ هزار میلیارد ریال بود و این میزان در سال ۱۴۰۱ به تنهایی ۶ برابر این سال‌ها بوده است.

وی ادامه داد: تا پایان دوره فعالیت شورا مدت زیادی نمانده بنابراین اعضای شورا باید تلاش کنند، دستاوردها و اقدامات انجام شده را تبیین کنند و از حاشیه‌ها و امور فرعی فاصله بگیرند.

استاندار مرکزی با بیان اینکه فرمانداران و مدیران باید با شوراها در ارتباط و برای این جایگاه اهمیت قابل توجه قائل شوند، خاطرنشان کرد: از طریق شورا می‌توان مسائل و نیازهای اجتماعی را به صورت مناسب‌تری مورد بررسی قرار داد.

مخلص‌الائمه اظهار کرد: در اجرای نهضت ملی مسکن استان مرکزی جز استان‌های کم مشکل در تأمین زیرساخت‌هاست با این وجود پیگیری‌ها در حوزه مسکن صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به ضرورت توجه به مناطق حاشیه‌نشین افزود: توجه به مناطق حاشیه‌ای جزو سیاست‌های مهم کشور است بنابراین شهرهایی که به‌صورت جدی با این پدیده مواجه هستند باید به این منطق به‌صورت ویژه مورد توجه قرار گیرند.

استاندار مرکزی تصریح کرد: موضوع شکایت از معادن باید مورد توجه شوراهای اسلامی قرار گیرد و در صورت تخریب باید طرح شکایت شود، بخشی از معادن تخریب زیست محیطی داشته‌اند و در رسانه‌ها نیز مطرح شده است اما به‌دلیل نبود شاکی موضوع قابل پیگیری نیست، بنابراین شورا به‌عنوان نمایندگان مردم باید در این زمینه نقش‌آفرینی کنند.

علی‌اکبر اسدی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی هم اظهار کرد: سال گذشته از طریق وزارت کشور موضوع صدور کارت شناسایی برای اعضا شورا پیگیری و این کارت به تعدادی از اعضا تحویل داده شد و مابقی اعضا هم در روزهای آینده این کارت را دریافت خواهند کرد.

وی افزود: از مجموع ۸۰۲ شورای استان شناسه ملی برای ۶۴۵ عضو شورا صادر شده است، شوراهایی که شناسه ملی دریافت کرده‌اند، کار بودجه نویسی برای دریافت حق‌الزحمه را انجام نداده‌اند و این مهم به پیگیری شوراها ارتباط دارد.

کد خبر 748860

دیگر خبرها

  • بررسی وضعیت پروژه‌های تامین آب شرب در شهر و روستا‌های شهرستان پیرانشهر
  • وزیر کشور: مولفه مشارکت در دور دوم انتخابات همچنان مهم است
  • تشریح روند انتخاب استادان نمونه کشوری
  • انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد
  • در جنگ‌ روایت‌ها به رسانه‌ها جدی‌تر توجه کنیم
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • روند اجرای نهضت ملی مسکن شهر بوشهر تسریع شود
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • شوراها پل ارتباطی مدیریت اجرایی و مردم هستند
  • تهران فقیرترین شهر به لحاظ بهداشتی در بین شهرهای کشور است