Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، غلامرضا شهبازی امروز در جمع اصحاب رسانه اظهار داشت: در مجموع حدود ۷ هزار تاکسی و ۲۰۰ دستگاه اتوبوس در حال ارائه خدمت به شهروندان کرمانشاهی هستند.

وی ادامه داد: این مجموعه بزرگ ناوگان حمل و نقل درون شهری کرمانشاه به طور میانگین روزانه یک‌میلیون سفر انجام می‌دهند.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل مسافر کرمانشاه با اشاره به اهم اقدامات صورت گرفته این سازمان از ابتدای شیوع کرونا تاکنون، افزود: ارسال حدود ۷۰ هزار پیامک رعایت پروتکل‌ها و شیوه‌نامه‌های بهداشتی برای رانندگان، توزیع ۱۱۰ هزار ماسک معمولی و قابا شست‌وشو، راه‌اندازی اکیپ‌های ثابت و سیار به صورت مستمر در نقاط مختلف شهر در راستای ضدعفونی و گندزدایی وسایل نقلیه عمومی، تهیه و توزیع ۲۷۰ هزار لیتر محلول ضدعفونی بین رانندگان، نصب بنرهای رعایت نکات بهداشتی و تست‌های غربالگری از اهم اقدامات صورت گرفته در این مدت بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از توقیف ۳۳۵ دستگاه تاکسی و اتوبوس به علت عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی خبر داد و گفت: یک‌هزار و۶۰۰ تاکسی هم در این مدت تعهد کتبی دریافت کرده‌اند.

شهبازی در خصوص جذب تسهیلات کرونایی به مبلغ ۶ میلیون تومان برای هر راننده تاکسی، افزود: از ابتدای شیوع کرونا ۶ هزار و ۶۶۵ راننده به بانک‌ها معرفی و از این تسهیلات استفاده کرده‌اند.

وی مجموع رانندگان تاکسی و اتوبوس مبتلا به کرونا از ابتدا اپیدمی تاکنون را ۳۴ نفر اعلام کرد و گفت: خوشبختانه موردی از فوتی با تشخیص قطعی کرونا نداشته‌ایم.

شهبازی از اجرای طرح پرداخت الکترونیکی کرایه تاکسی در کرمانشاه طی سال‌جاری خبر داد و گفت: تعرفه پیشنهادی برای کرایه تاکسی به شورای شهر ابلاغ شده و منتظر طی مراحل اداری برای تصویب هستیم.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمانشاه کرایه تاکسی تعرفه تاکسی غلامرضا شهبازی فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۹۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به هماهنگی‌هایی که بین مجلس و هیئت نظارت مجمع تشخیص بر سر موارد اختلافی در لایحه برنامه هفتم وجود دارد، بررسی این لایحه بدون شک پیش از پایان مجلس یازدهم به اتمام خواهد رسید. - اخبار سیاسی -

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره آخرین وضعیت بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه در مجلس گفت: در نشست علنی روز سه‌شنبه مجلس شورای اسلامی برخی ایرادات شورای نگهبان به مصوبه مجلس در رابطه با لایحه برنامه هفتم مورد بررسی قرار گرفت. 

کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود

 

وی افزود: در همین رابطه اکثر ایرادات شورای نگهبان به این مصوبه مرتفع شد اما در عین حال نمایندگان بر روی برخی مصوبات خود نیز اصرار کردند که با این اوصاف این بخش از مواد برنامه هفتم برای تعیین تکلیف به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال خواهد شد. 

عضو هیئت رئیسه مجلس در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه در روزهای پایانی مجلس یازدهم قرار داریم، آیا اتمام بررسی لایحه برنامه هفتم در مجلس فعلی میسر خواهد بود، گفت: با توجه به اینکه پیش از این مجلس و هیئت نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام در رابطه با مواد اختلافی با شورای نگهبان هماهنگی‌هایی را با هم داشته‌اند، بدون شک در جلسات باقی مانده از مجلس یازدهم، کار بررسی برنامه هفتم توسعه نیز به پایان خواهد رسید و این قانون برای اجرا به دولت ابلاغ می‌شود. 

به گزارش تسنیم، لایحه برنامه هفتم توسعه 5 ساله کشور با تاخیری دو ساله در تاریخ 28 خرداد سال 1402 توسط رئیس‌جمهور تقدیم مجلس شد که بلافاصله مجلس آن را به دلیل ناقص‌بودن به دولت، بازگرداند و بعد از دو ماه دولت مجددا این لایحه را با اصلاحاتی به مجلس فرستاد و مجلس با وجود درگیر بودن نمایندگان با انتخابات اسفندماه، اواسط آذرماه آن را تصویب و برای نهایی‌شدن به شورای نگهبان ارسال کرد.

شورای نگهبان نیز اواخر دی‌ماه این لایحه را برای رفع ایرادات آن به مجلس برگرداند. در ادامه با توجه در اولویت‌ بودن بررسی و تصویب سند بودجه 1403 در مجلس، روند اصلاح و رفع ایرادات شورای نگهبان در مجلس به تاخیر افتاد و باعث شد که بررسی و تصویب بودجه 1403 بدون تصویب سند بالادستی آن یعنی برنامه هفتم توسعه، انجام شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی
  • تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است
  • افزایش تعرفه‌های امکان ورزشی شهرداری تهران در سال ۱۴۰۳
  • تخصیص ارز تاکسی‌ های برقی تهران توسط بانک مرکزی
  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • نرخ کرایه تاکسی‌های نقده در سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی خلاف قانون است
  • ابلاغ مصوبه‌ای درباره «هیات علمی دانشگاه فرهنگیان»
  • زاکانی در جواب انتقاد‌ها از خرید تاکسی‌ها و اتوبوس‌ها از یک شرکت ساختمانی چینی: منتقدین دقت ندارند؛ این شرکت تامین کننده مالی است / تامین کننده خط ۱، ۲ و ۳ مترو هم یک بخش نظامی چین است / وزارت صمت می‌گفت امکان ندارد به شما خودرو بدهند، چون فقط به کشور‌های