Web Analytics Made Easy - Statcounter

به منظور تولید مشترک محصولات فناورانه بین یکی از جدیدترین کارگزاران صادراتی تبادل فناوری فعال در حوزه کشور عراق با مرکز توسعه تجارت فناوری تفاهم‌نامه‌ای امضا شد.

به گزارش ایسنا، میلاد صدرخانلو، رئیس مرکز توسعه تجارت فناوری پارک فناوری پردیس با اعلام این خبر، گفت: این تفاهم‌نامه پیرو سیاست‌های پارک فناوری پردیس مبنی بر توسعه بازارهای بین‌المللی شرکت‌های عضو پارک، به ویژه در منطقه و همچنین در همکاری با کشورهای دوست جمهوری اسلامی ایران منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توضیح داد: در اولین جلسه بین نمایندگان مرکز توسعه تجارت فناوری و بروکر مذکور برنامه دقیق عملیاتی در دو نسخه کوتاه مدت و بلند مدت تنظیم شد تا در سال جاری ما شاهد همکاری بسیار نزدیک و مشارکت عملیاتی بین شرکت‌های عضو پارک و شرکت‌های توانمند عراقی در تولید محصولات باشیم.

رئیس مرکز توسعه تجارت فناوری، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۰ بنا داریم با توجه به اشتراکات گسترده بین دو ملت ایران و عراق و همچنین خواستی که در سیاست‌های دولتی و سیاست‌های فناورانه کشور وجود دارد، زمینه‌های همکاری را بین شرکت‌های دو کشور فراهم کنیم.

وی افزود: سیاست صادراتی پارک فناوری پردیس در کشور عراق بر تولید مشترک است و ما به دنبال این هستیم که با مشارکت شرکت‌های عراقی بتوانیم به تولید و مشارکت در فناوری برسیم. ایران و عراق دو کشور دوست و مسلمان منطقه هستند و ما به دنبال یک مشارکت دو سر برد در حوزه فناوری بین این دو کشور هستیم.

صدرخانلو در مورد فرآیند آغازین این مشارکت، توضیح داد: در قدم اول آن دسته از شرکت‌های توانمند عضو پارک را که می‌توانند در حوزه این همکاری مشارکت داشته باشند، شناسایی کرده و بلافاصله برای تناظریابی بین آنها و شرکت‌های عراقی اقدام می‌کنیم.

وی ادامه داد: سپس درصدد هستیم که برای ایجاد تعاملات لازم بین شرکت‌های دو کشور برنامه‌ریزی کنیم. پیرو این تعاملات حوزه‌های مناسب برای همکاری شناسایی شده و نواقص در حوزه سرمایه‌گذاری و تسهیلات رفع خواهد شد تا بعد از آن مشارکت فناورانه‌ای که مدنظر ماست، محقق شود.

به نقل از پارک فناوری پردیس، رئیس مرکز تجارت فناوری پارک فناوری پردیس در پایان گفت: امید داریم که با همکاری شرکت‌های عضو پارک و سایر عوامل تاثیرگذار در زیست‌بوم فناوری ایران و عراق بتوانیم به این مشارکت دست یابیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پارک فناوری پردیس عراق ايران تفاهمنامه همكاري علمي مرکز توسعه تجارت فناوری پارک فناوری پردیس عضو پارک دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۰۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی

به گزارش خبرگزاری مهر، امیر شیرعلی‌زاده دزفولی مدیرعامل این شرکت دانش بنیان اظهار کرد: این شرکت انواع کیت‌های استخراج DNA و RNA را با یک بیستم قیمت نمونه‌های اروپایی به بازار عرضه می‌کند. این فناوری برای جداسازی انواع اسیدهای نوکلئیک ویروس‌های بیماری‌زا نظیر ایدز و آنفولانزا قابل استفاده است.

وی افزود: کیت‌های استخراج DNA و RNA ما یک بیستم کیت‌های اروپایی قیمت داشته و یک پنجم نمونه‌های چینی و تایوانی قیمت دارد. در واقع این کیت‌ها در عین حال که کیفیت بسیار بالایی دارند از تمام نمونه‌های وارداتی ارزان‌تر هستند.

دکتر شیرعلی‌زاده افزود: تا پیش از این فقط کیت‌های استخراج RNA را تولید می‌کردیم اما به تازگی فناوری استخراج DNA را نیز توسعه داده‌ایم و در نتیجه DNA و RNA را می‌توانیم استخراج کنیم. این کیت‌ها هم برای تشخیص در بیمارستان‌ها و هم آزمایشگاه‌های تشخیصی قابل استفاده هستند. از سوی دیگر در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز از این کیت‌ها برای مقاصد تحقیق و توسعه می‌توان استفاده کرد. ما براساس نیاز بازار تولید انجام می‌دهیم و تقریبا ۵۰۰ واکنش در روز تولید داریم که این رقم در دوره کرونا تا ۵۰۰۰ واکنش نیز می‌رسید.

این دانش‌آموخته رشته نانوشیمی دانشگاه تهران می‌گوید: در حال توسعه فناوری جداسازی سلول‌ها با ذرات مغناطیسی هستیم که این فناوری برای تشخیص و درمان سرطان بسیار کاربردی است.

دکتر شیرعلی‌زاده که در حال سپری کردن دوره پسادکتری در دانشگاه علوم پزشکی ایران است از عرضه کیت‌های آموزشی نانویی خبر داد؛ کیت‌هایی که هم در محیط‌های آموزشی نظیر مدرسه و هم خانه قابل استفاده هستند. این کیت‌ها برای دو گروه سنی ۱۲ تا۱۸ سال و همچنین بالای ۱۸ سال تولید می‌شوند.

شرکت روناش تکنولوژی پارس به‌عنوان شرکت دانش‌بنیان ایرانی، در زمینه توسعه و تولید محصولات بر پایه دانش نانو تمرکز دارد. تمامی فعالیت‌ها و پروژه‌های شرکت در حوزه‌های مواد پیشرفته و نانومواد، توسعه محصولات بر پایه فناوری نانو و نیز تولید و توسعه محصولات بر محور زیست‌فناوری است که منجر به خلق فناوری و تولید محصولات دانش‌بنیان شده است. در حال حاضر تمامی محصولات تجاری‌سازی شده این شرکت با برند تخصصی AMINBIC به بازار ارائه می‌شود.

کد خبر 6092295 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • معرفی نیروی مستعدجویای کار به شرکت‌های حاضر در نمایشگاه ایران هلث
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی