Web Analytics Made Easy - Statcounter

به منظور آشنایی محققان و فناوران با دارایی‌های فکری، اختراعات، علامت تجاری و طرح صنعتی سایتی با عنوان دارکوب، توسط شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی راه‌اندازی شد.

به گزارش ایسنا، بیژن نصیری اعظم، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان با اشاره به اینکه ارائه خدمات ملی و بین‌المللی در زمینه مالکیت فکری، ثبت اختراعات و علائم تجاری در زمینه‌های فعالیتی این شرکت است گفت: ارائه آموزش‌های تخصصی در زمینه ثبت اختراع، علائم تجاری و طرح‌های صنعتی از حوزه های مورد فعالیت این شرکت است و مدیران شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان باید بدانند این آموزش‌ها در آینده کسب و کار آنها اهمیت دارد و درصورت سهل‌انگاری و یا نادیده گرفتن این آموزش‌ها ممکن است ایده ها و طرح‌های آنها مورد سو استفاده قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برگزاری دوره‌های حضوری و آنلاین در زمینه حقوق و مالکیت فکری توسط این شرکت گفت: با توجه به شرایط کرونا، دوره‌های مختلف آموزشی و همچنین مشاوره‌های مختلف در این حوزه به صورت آنلاین و آفلاین در قالب تولید محتوا  به جامعه هدف ارائه می‌گردد. شرکت نوفن حامی البرز، یکی از کارگزاران صندوق نوآوری و شکوفایی است؛ بین ۷۵ تا۹۰ درصد هزینه‌هایی را که شرکت‌های دانش‌بنیان برای حفظ دارایی‌های فکری‌های در سطح ملی و بین‌المللی انجام می‌دهند، توسط صندوق نوآوری و شکوفایی به صورت بلاعوض پرداخت می‌گردد.

نصیری اعظم افزود: یکی از فعالیت‌های این شرکت ارائه خدمات مربوط به پتنت است. تلاش این موسسه همواره براین است که درصورت وجود سرمایه گذار از یک سو و مخترع و صاحب ایده از سوی دیگر ،شرایطی را فراهم کند که آنها بتوانند در مسیر سرمایه‌گذاری مشترک گام بردارند.

مدیر عامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به حمایت‌های موثر پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی از شرکت‌های دانش بنیان و فناور گفت: پارک علم و فناوری البرز بستر و زمینه تعامل سازنده‌ای را با بخش‌های مختلف دولتی و خصوصی فراهم نموده که این شرایط به توسعه فعالیت‌های این شرکت‌ها کمک می‌کند. نشر اطلاعات مربوط به اختراعات، نوآوری‌ها و فناوری‌ها یکی از نیازهای مهم محققان است و این موسسه سایتی را با عنوان دارکوب (https://darkob.co.ir) راه‌اندازی کرده تا محققان، مخترعان و فناوران کشورمان برای آشنایی با این فناوری‌ها و نوآوری ها به این سایت مراجعه نموده و از اطلاعات مورد نیاز در این حوزه بهرمند شوند.

براساس اعلام روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، این موسسه خدماتی را در زمینه مشاوره کارآفرینی فناورانه به متقاضیانی که می‌خواهند کسب کار خود را با کمک فناوری راه‌اندازی کنند، ارائه می‌دهد. موضوعات قابل ارائه شامل مشاوره ثبت اختراع ملی و بین‌المللی، استقرار در مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری است و این مشاوره‌ها به دو صورت حضوری و غیر حضور قابل ارائه است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پارک علم و فناوری البرز دانش بنیان پتنت ثبت علائم تجاری پارک علم و فناوری البرز دانش بنیان راه اندازی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۴۵۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناکمال حمنی، رئیس اتاق بازرگانی الجزایر که در راس یک هیات تجاری برای شرکت در نمایشگاه ایران اکسپو به تهران سفر کرده است در حاشیه بازدید از توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خانه نوآوری و فناوری (IHIT) گفت: تمام قسمت‌ها برای من جذاب بود ولی بخش تجهیزات پزشکی بیشتر توجه من را به خود جلب کرد.

وی اظهار کرد: علاوه بر سطح بالای تکنولوژی، صمیمیت و خلوصی که در ایرانی ها دیدیم؛ عزم ما را بیش از پیش برای توسعه همکاری ها با ایران جزم شد.

به گفته او، امروز نمایندگان الجزایر شاهد آمادگی ایرانی‌ها برای انتقال فناوری به تمام نقاط جهان بودند و از این میزان امادگی ایرانیان بسیار حیرت زده شدند.

ضمن اعلام خرسندی از بازدید دستاوردهای ایرانی گفت: اقتصاد ایران بسیار پیشرفته است؛ بطور مثال شتابدهنده خطی پزشکی که تاکنون تکنولوژی ساخت این دستگاه در انحصار آمریکا، انگلیس و چین بوده است و ایران چهارمین کشور در جهان است که توانسته است این تکنولوژی دقیق، پیچیده و حساس را بومی سازی کند.

ایشان اظهار کرد: به گفته مسئولین این شرکت دانش بنیان هزینه خرید این دستگاه از خارج از کشور حدود یک و نیم میلیون دلار ارز از کشور خارج می کرد که اکنون با یک سوم این قیمت، این دستگاه در اصفهان ساخته شده است؛ این امر نشان دهنده قدرت ایرانی است.

کد خبر 6092280 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • گشایش نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان
  • صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری پالایشگاه آبادان
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • آشنایی کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه با توانمندی‌های صادراتی دانش‌بنیان‌ها
  • شهرک‌های صنعتی دانش‌بنیان در هرمزگان راه‌اندازی شود
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است