Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، رئیس شورای اسلامی شهرستان سمنان روز یکشنبه در سیصد و پنجاه و هفتمین نشست شورای اسلامی شهر سمنان گفت: تاکید بر علم دیداری در اجرای پیاده راه خیابان امام(ره) سمنان باعث ماندگاری می شود و علاوه بر توجه به مسائل فنی و زیرساخت ها در این خیابان، باید مبانی ظاهری تاریخی و چشم نواز برای شهر و  شهروندان رقم بخورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسعلی طالب‌بیدختی بیان کرد: پیاده راه امام(ره) سمنان از نظر زیبایی شناسی باید آنقدر جذاب باشد تا در آینده از جنبه ظاهری مورد نقد قرار نگیرد و نیاز به تغییرات نداشته باشد.

وی با تاکید بر اهمیت تنوع در رنگ و کیفیت سنگفرش‌ها افزود: بهره گیری از نورپردازی و استفاده از پایه های متناسب با بافت تاریخی به منظور زیبایی خیابان در شب نیز از نکات مهم در زیبایی پیاده راه تاریخی امام(ره) سمنان است.

رئیس شورای اسلامی شهرستان سمنان  بیان کرد: شهرداری سمنان این طرح را در راستای مطالبه حداکثری شهروندان سمنان، با وجود همکاری نکردن برخی دستگاه ها و همچنین نگرانی برخی از اهالی بازار آغاز کرد و نوید خوبی برای آینده این خیابان دارد.

تاکید بر جلوه‌های هنری در پیاده‌راه‌سازی خیابان تاریخی امام(ره)

رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر سمنان نیز در این نشست ابراز داشت: توجه به جلوه های هنری اجرای سنگفرش و نشانه گذاری در طراحی خیابان امام(ره) سمنان باید گردشگران و شهروندان را بیش از پیش به آثار معماری تاریخی فاخر این محور جذب کند .

محمد همتی بر توجه به شرایط اقلیمی سمنان در اجرای این طرح تاکید و اضافه کرد: به دلیل کویری و آفتابی بودن شهر سمنان، کاشت درختان سایه گستر برنامه ریزی شود.

ادامه داد: ایجاد  هر گونه هنرسازه، آب‌نما و مبلمان شهری متناسب با بافت در این خیابان مورد پسند است اما اینکه پس از مدتی رها و به نظافت و ساماندهی آن بی توجهی شود به هیج وجه پسندیده نیست و با آشفتگی ظاهری که به وجود می آید ارزش کل کار را از بین می‌برد که باید در این زمینه مراقب بود.

دسترسی به آثار تاریخی در اجرای پیاده راه خیابان امام(ره) اهمیت زیادی دارد
رئیس شورای اسلامی استان سمنان نیز در این نشست گفت: دسترسی به  آثار تاریخی منحصر به فرد از جمله مساجد، امامزاده ها، آب انبار و حمام، بناها، و بازار که در جای جای خیابان امام (ره) وجود دارد بسیار مهم است و می‌تواند این خیابان را به خیابان تاریخی نمونه ای در شهرهای ایران تبدیل کند.

عباس آلبویه بیان کرد: در طراحی پیاده راه خیابان امام(ره) علاوه بر توجه به بناهای تاریخی، بر تامین مکانی برای فروشگاه های صنایع دستی و سوغات هم توجه شود تا در کنار یکدیگر بیش از این ویژگی یک خیابان های تاریخی را داشته باشد.

وی افزود: طرحی که جهت تردد نکردن خودروها و اجرای سنگفرش خیابان تاریخی امام (ره) تصمیم‌گیری شد باید قاطعانه اجرا شود تا باعث واکنش های منفی اجتماعی نشود.

رئیس شورای اسلامی استان سمنان تاکید کرد: در اجرای این طرح از ابتدا باید دقت زیادی در مسائل فنی و زیرساختی  از جمله ساماندهی فاضلاب برنامه ریزی و اجرا کرد تا هزینه های مازاد در آینده ایجاد نشود.

زیرساخت مناسب برای تردد خودروهای امدادی انتظامی پیش‌بینی شود

رئیس کمیسون عمران شورای اسلامی شهر سمنان نیز گفت: زیرساخت‌های فنی لازم و نوع سنگفرش‌ها به گونه‌ای باشد که در صورت تردد خودروهای سنگین امدادی و انتظامی به مرور زمان آسیب نبیند.

مجید نظری به آینده نگری و توجه به زیرساخت ها در اجرای این طرح  تاکید کرد و گفت: ظاهر و کیفیت مبلمان شهری که می خواهد در این پیاده راه تاریخی اجرا شود به مراتب مهم تر از تنوع رنگ یا نماسازی سنگفرش‌ها است و باید انتخاب این مبلمان با پژوهش و بررسی زیبایی‌شناسانه انتخاب شود.

وی افزود: کاشت درخت های مناسب و فضاسازی برای رشد ریشه‌های آن که در آینده مشکل ساز نباشد از جمله موارد فنی و ظاهری است که توجه به آن علاوه بر زیبایی، ماندگاری را نیز به دنبال خواهد داشت.

 رئیس کمیسون عمران شورای اسلامی شهر سمنان ادامه داد: به جانمایی در نصب هنرسازه‌ها، مبلمان، پایه های چراغ و کاشت درختان باید توجه شود که در آینده کمترین مشکل را ایجاد کند و باعث هزینه‌های مازاد جهت اصلاح این موارد نشود.

برچسب‌ها گردشگری سمنان شورای اسلامی شهر سمنان کمیسیون عمران شورای شهر سمنان کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر سمنان بنای تاریخی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری سمنان شورای اسلامی شهر سمنان گردشگری سمنان شورای اسلامی شهر سمنان بنای تاریخی اخبار کنکور شورای اسلامی شهر سمنان رئیس شورای اسلامی خیابان امام ره پیاده راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۰۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیاده‌روهای خیابان ۱۹ دی قم نوسازی می‌شود

مدیر منطقه هفت شهرداری قم گفت: پیاده‌روسازی خیابان ۱۹ دی از محور استاد فقیهی تا چهارراه بازار در حال انجام است.

محمد رمضانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به مسئله پارکینگ در این منطقه، اظهار کرد: در منطقه هفت پارکینگ زائر، پارکینگ شرقی حرم، پارکینگ رودخانه و پارکینگ شهید کاظمی به عنوان پارکینگ‌های عمومی ایجاد شده‌اند.

وی با اشاره به محدودیت فضایی برای احداث پارکینگ‌های جدید در منطقه هفت افزود: در صورت به نتیجه رسیدن پروژه بسط شرقی و تکمیل پارکینگ‌های در دست کار در هسته مرکزی، شرایط پارکینگ‌های این منطقه بهبود خواهد یافت.

مدیر منطقه هفت شهرداری قم با اشاره به اقدامات این منطقه برای رودخانه، خاطرنشان کرد: در بلوار سردار شهید سلیمانی اصلاح کف و بهسازی آسفالت صورت گرفت، همچنین اصلاح هندسی برداشتن نرده‌ها و اصلاح جداول در این بلوار به سمت حرم مطهر نیز انجام شد.

رمضانی اضافه کرد: سال گذشته یک تابلیه روی رودخانه به منظور کاهش ترافیک با هزینه ۱۱ میلیارد تومانی انجام شد که موجب رضایتمندی بسیاری برای مردم و زائران می‌شود.

وی با اشاره به اینکه پیاده‌روسازی خیابان ۱۹ دی از مخابرات تا چهارراه بازار در حال انجام است، عنوان کرد: این کار به بهبود وضعیت تردد عابر پیاده منجر خواهد شد.

مدیر منطقه هفت شهرداری قم با اشاره به اقدامات انجام شده برای بهسازی بافت تاریخی شهر قم، گفت: جداره‌سازی در بعضی نقاط با همکاری میراث فرهنگی و سازمان بهسازی اطراف حرم در منطقه صورت گرفت که موجب بهبود سیما و منظر در بناهای تاریخی شد، از آن جمله می‌توان به بهسازی گاراژ شمس‌العماره در چهارراه بازار اشاره کرد.

رمضانی با اشاره به بودجه ۳۵۵ میلیارد تومانی منطقه هفت شهرداری قم، افزود: از مهم‌ترین پروژه‌های در دست اقدام در این منطقه زیرگذر امام موسی صدر است.

کد خبر 748145

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۸۵ درصدی عملیات احداث پل عابر پیاده خیابان آبشار + فیلم
  • اختصاص ۷۰۰ میلیارد تومان برای آسفالت خیابان‌های کرمان
  • نوسازی پیاده‌رو‌های خیابان ۱۹ دی قم
  • پیاده‌روهای خیابان ۱۹ دی قم نوسازی می‌شود
  • نباید با لغزش یک مسئول یا یک گروه توپخانه خود را به سمت یکدیگر فعال کنیم
  • تعطیلی پنجشنبه یا شنبه در صحن مجلس پیگیری می‌شود
  • تأکید امام‌جمعه سمنان بر آموزش معلمان جدید‌الورود
  • شهید مطهری الگو و نمونه معلم تراز انقلاب اسلامی است
  • قدرت و نفوذ ایران در جهان مایه افتخار است
  • هدف از اعلام انقلاب فرهنگی اسلامی‌سازی دانشگاه‌ها بود