Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای معارف سیما برنامه‌های معارفی تلویزیون را در ماه رمضان اعلام کرد که در کنار سریال‌ها و سحرها و افطارها، مداحان سرشناس، مناجات‌خوانی خواهند کرد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، جواد شیخ‌اکبری دبیر شورای معارف سیما در نشست مجازی برنامه‌های معارفی تلویزیون در ماه مبارک رمضان را اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او قبل از هرچیز به دو ملاحظه و راهبرد اشاره کرد که یکی موج جدید کرونا و دیگری بحث انتخابات بود. مدیر شبکه قرآن سپس با اشاره به مناجات‌خوانی هر شبکه، گفت: مناجات‌خوانی‌ها از ساعت 23 شروع می‌شود که شبکه یک از حرم حضرت معصومه(س) با آقای سلحشور،‌ شبکه دو از حرم امام رضا (ع) با محمود کریمی، شبکه سه با مناجات خوانی میثم مطیعی در ساعت 1 بامداد، شبکه پنج از حرم حضرت عبدالعظیم با سعید حدادیان و شبکه قرآن از ساعت 22 از کربلای معلی با مهدی سماواتی و محمد طاری از امامزاده صالح برنامه تدارک دیده‌اند.

او همچنین به ویژه‌ برنامه‌ها شبکه‌ها اشاره کرد و از شبکه یک و حضور حسن سلطانی به عنوان مجری "ماه خدا" ویژه سحر و "دعوت" با اجرای حجت‌الاسلام محمد برمایی شروع کرد. شیخ‌اکبری گفت:  ویژه برنامه سحر شبکه یک با عنوان "ماه خدا" و با اجرای حسن سلطانی تدارک دیده شده است. امسال این برنامه با تفاوت بیشتری نسبت به سال گذشته روی آنتن می رود. "آفتاب شرقی" نیز در ماه مبارک زنده است. همچنین اجرای برنامه افطار شبکه یک را حجت الاسلام برمایی بر عهده دارد که امسال متفاوت تر عمل می کند. "درس‌هایی از قرآن کریم" حجت الاسلام قرائتی هم در جدول شبکه قرار دارد. یک ویژه برنامه هم ساعت یک بامداد طراحی شده است که به مناجات‌خوانی می‌پردازد. 

شیخ‌اکبری تأکید کرد: در شبکه دو برنامه سحر از کربلا پخش می‌شود. "دست در دست" با محور کمک مومنانه ادامه پیدا می‌کند و ویژه افطار برنامه "آدم‌های خوب شهر" با اجرای کاظم احمدزاده ادامه می‌یابد. همچنین سخنرانی حجت الاسلام انصاریان و مداحی محمود کریمی هم پخش می‌شود. "ماه من" در سحرگاهی شبکه سه با اجرای نجم‌الدین شریعتی و کارشناسی حجت‌الاسلام کاشانی طبق روال سال قبل پخش می‌شود. همچنین برنامه "سمت خدا" در این ایام به صورت زنده ادامه دارد؛ مناجات خانی هم با میثم مطیعی خواهد بود. 

** تکلیف برنامه افطار هم روز گذشته روشن شد؛  "مثل ماه" امسال هم با اجرای رسالت بوذری هر شب حوالی ساعت 19 پخش خواهد شد. ویژه‌برنامه "مثل ماه" به‌تهیه‌کنندگی هادی آشتیانی همچون سالِ قبل از همان شب اول ماه رمضان ویژه افطار به آنتن خواهد رسید. رسالت بوذری مجری آن، پیش از این مجری برنامه‌هایی چون "شب‌های روشن" و "مخاطب خاص" بوده و قرار است در ماه رمضان نیز با این ویژه‌برنامه میزبان مخاطبان در شب‌های رمضان باشد.

رئیس شورای معارف سیما همچنین درباره ویژه برنامه‌های شبکه چهار، شبکه آموزش و دیگر شبکه‌ها تصریح کرد:  شبکه چهار ویژه برنامه سحر با نام "سحوری" دارد و افطار هم سری دوم "زندگی پس از زندگی" پخش می‌شود. برنامه "سوره"  به صورت تخصصی موضوعات تخصصی موضوعات قرآنی را دنبال می‌کند که برنامه‌ای شبانگاهی است. سخنرانی مذهبی این شبکه به مرحوم آیت‌الله مصباح یزدی تعلق دارد. همچنین "خلوتگه عارفان" ویژه برنامه سحر شبکه پنج است و در عین حال "جشن رمضان" با بحث کمک مؤمنانه پیگیری می شود و "عقیق" هم در بخش افطار روی آنتن می‌رود.

وی افزود: شبکه آموزش امسال ویژه برنامه افطار را طراحی کرده است. همچنین شبکه امید ویژه برنامه افطار را با عنوان "رفیق" برای نوجوانان دارد که گفت‌وگو با نخبگان علمی است که معنویت در زندگی‌شان دیده شده است. شبکه افق امسال برنامه ای ویژه در بخش سحرگاهی دارد که موضوع آن مهدویت است. ویژه برنامه افطار هم با عنوان "چشمه" و با موضوع مسجدمحوری پخش می‌شود. مستند "نور" و "یک چکه ماه" از شبکه مستند پخش می شود و شبکه پویا هم برنامه سحرگاهی تدارک دیده است. شبکه قرآن هم مأموریت سنگین‌تر و ویژه‌تری دارد. ما سخنرانی‌ها، ادعیه و ارتباط با حرم‌های مطهر را مخصوصاً به دلیل کرونا ویژه‌تر دیدیم.

مدیر شبکه قرآن گفت: امسال برنامه "مهمان خدا" ویژه سحر از حرم امام رضا(ع) تقدیم مخاطبان می شود. اقبال مخاطبان به هر ویژه برنامه‌ای که از اماکن مقدس روی آنتن می‌رود، بیشتر است به طور مثال ویژه برنامه تحویل سال شبکه قرآن که از حرم امام رضا (ع) روی آنتن رفت در رتبه سوم برنامه‌های پرمخاطب قرار گرفت. "ضیافت" هم برنامه افطار ماست و مثل قبل به زندگی علما می‌پردازد که ایستادگی در برابر استعمار از جمله ویژگی‌های این علما است. تلاوت‌های اساتید بزرگ قرآنی در ویژه برنامه "با مفاخر" تدارک دیده شده است و در عین حال سخنرانی های بزرگان و علما هم در جدول پخش قرار گرفته است که از فاطمی نیا تا مجتبی تهرانی و ... را شامل می‌شود.

جزئیات بیشتر سریال‌ها و برنامه‌های رمضانی را به تفکیک می‌توانید در گزارش تسنیم بخوانید:

تلویزیون در ماه رمضان چه سریال‌ها و برنامه‌هایی دارد؟

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شبکه چهار شبکه سه شبکه دو شبکه یک سریال رسانه ملی تلویزیون ماه مبارک رمضان شبکه چهار شبکه سه شبکه دو شبکه یک سریال رسانه ملی تلویزیون ماه مبارک رمضان برنامه افطار مناجات خوانی حجت الاسلام ویژه برنامه برنامه سحر تدارک دیده پخش می شود ماه رمضان برنامه ها شبکه قرآن روی آنتن سریال ها شبکه یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۱۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون

مدت‌هاست که رضا عطاران در تلویزیون سریال جدیدی ندارد، درحالی‌که برخی در فضای‌ مجازی شایعاتی از حضور او را در این سریال مطرح می‌کنند، اما کارگردان سریال به یک واقعیت اشاره کرد.

به گزارش تسنیم، یکی از نکات جالب در قصه این سریال، نام خانواده «عطاران» و یکی از شخصیت‌های محوری داستان است که به او «رضا عطاران» گفته می‌شود. همین نکته باعث شد برخی در فضای‌مجازی از این تیتر استفاده کنند: «حضور رضا عطاران در سریال جدید تلویزیون». خبر در نوع خودش جالب، اما این صفحات مجازی برای دیده شدنِ خودشان از این عناوین خبری استفاده می‌کنند وگرنه حقیقت چیز دیگری است.

علی مشهدی به عنوان کارگردان سریال گفت: ماجرا از این قرار است که قصه و اتفاقات سریال «بدل» در سال ۱۴۰۲ رقم می‌خورد و به یک خانواده‌ای برمی‌گردد که نسل اندر نسل عطارند. به همین خاطر نام فامیلی‌اش «عطاران» شده، همچون کسی که به او آهنگر می‌گویند فامیلی‌اش «ی» نسبتی می‌گیرد و او را «آهنگری» می‌خوانند.

وی در خصوص اینکه چرا نام پسر خانواده رضا عطاران گذاشته شده و آیا پایِ استفاده ابزاری از نام رضا عطارانِ بازیگر شناخته شده در میان است، تأکید کرد: شهرام قائدی نقش پدر را در خانواده عطاران بازی می‌کند، پریسا مقتدی همسرش و عرفان آصفی نقش پسر خانواده را با نام رضا عطاران بازی می‌کند. اصلاً هیچ استفاده ابزاری نشده حتی با وجود رفاقت و قرابت تنگاتنگ با رضا عطاران، از او اجازه گرفتم که نامِ کاراکترمان را رضا عطاران بگذاریم.

این کارگردان و نویسنده شاخص حوزه طنز در تلویزیون ابراز امیدواری کرد که تلویزیون بتواند در حوزه طنز بدرخشد و مخاطب را با خودش به دورانی ببرد که بهترین‌های طنز در تلویزیون کار می‌کردند و بسیاری از خیابان‌خلوت‌کن‌های تلویزیون جزو همین طنز‌ها و کمدی‌های سیما بودند.

دیگر خبرها

  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون
  • بازداشت کلاهبردار اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • کلاهبرداری اینترنتی با جعل هویت یک خواننده سرشناس
  • (ویدئو) ماجرای سرقت لول‌های تریاک در سریال آینه عبرت | مواد مخدر آتقی واقعی بود!
  • انعکاس ویژه برنامه‌های روز خلیج فارس ۱۴۰۳ از صداوسیمای کیش
  • بازگشت «افسانه بروسلی» و «پوآرو» به تلویزیون
  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد
  • گزارشی از ۳ سریال جدید تلویزیون + زمان پخش
  • تلویزیون «جام‌جم» را تعطیل کرد؟
  • نگاهی به ۳ سریال جدید تلویزیون