Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن زرتشتیان تهران با تأکید بر اینکه خود را یک ایرانی می‌داند و نه اقلیت گفت: زرتشتیان در انجام آیین‌ها و امور احوال شخصیه بر اساس دین خود آزادند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم به نقل از ستاد حقوق بشر؛ افشین نمیرانیان که در رشته فیزیک درس خوانده و عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران نیز هست، اظهار کرد: زرتشتیان به عنوان شهروندان ایران همواره در این کشور زیسته‌اند و در هر جای دنیا که زندگی کنند، ایران میهن زرتشتیان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما هیچ‌گاه خود را جدا از هم‌وطنان دیگر و به ویژه ایرانیان مسلمان ندانسته‌ایم. ما زرتشتیان در کنار عموزاده‌های خود که مسلمان هستند، با احترام متقابل به عقاید یکدیگر زندگی می‌کنیم و هیچگاه خود را جدا از سایر ایرانیان ندانسته‌ایم و نخواهیم دانست.

وی ادامه داد:  نه توقعی برای خاص و جداگانه دیده شدن داریم و نه تمایلی به این موضوع داریم چون خود را ایرانی می‌دانیم. شاید اساساً بزرگ‌ترین مشکل ما داشتن حس تبعیض است که از خود تبعیض متفاوت است و شاید مهم‌ترین خواسته ما زرتشتیان این است که از سوی دیگران شاهد رفتاری نباشیم که این حس تبعیض در میان ما تقویت شود.

نمیرانیان در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه پس از پیروزی انقلاب اسلامی وضعیت پیروان ادیان الهی به ویژه هموطنان زرتشتی را چگونه تحلیل می‌کنید و خدمات رفاهی و اجتماعی که به عنوان دستاورد در جهت رفاه حال شهروندان زرتشتی صورت گرفته چه مواردی است، گفت: بدون تردید بزرگ‌ترین دستاورد انقلاب اسلامی، قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران است. در این قانون دین زرتشتی به رسمیت شناخته شده است و زرتشتیان دارای یک نماینده مستقل در مجلس شورای اسلامی شده‌اند و همچنین در اصلی دیگر، در انجام آیین‌ها و امور احوال شخصیه بر اساس دین خود آزادی داده شده است.

رئیس انجمن زرتشتیان تهران خاطرنشان کرد: در بیش از چهار دهه‌ گذشته، ثمرات این اصول در زندگی اجتماعی زرتشتیان ایران جاری و ساری بوده و از مزایای آن بهره برده‌ایم که بی‌تردید برای ما بسیار خوشایند و با ارزش است. در چند دهه‌ی گذشته زرتشتیان همواره در برگزاری جشن‌ها، آیین‌ها، گردهمایی‌ها و امور دینی خود آزاد بوده و در نیایشگاه‌ها و زیارتگاه‌های خود آزادانه به عبادت پرداخته‌اند.

نیمرانیان اظهار کرد: احکام قضایی مرتبط با احوال شخصیه همچون طلاق و تقسیم ارث و حضانت فرزندان و امثالهم نیز بر اساس احوال شخصیه زرتشتیان صادر شده است و حتی شوراهای حل اختلاف ویژه زرتشتیان برای رسیدگی به این امور در یزد و تهران توسط قوه قضائیه کشور تشکیل شده است.

وی در پاسخ به سؤالی درباره اینکه دشمنان ملت ایران گاه در خصوص شهروندان اقلیت‌های دینی در ایران سیاه‌نمایی می‌کنند، پاسخ شما به این ادعاها چیست؟ گفت: تأکید می‌کنم که ایرانیان به عنوان یک خانواده بزرگ، همیشه در غم و شادی هم شریک بوده‌اند و در زمان جنگ همراه هم جان فدای ایران کرده‌اند و در زمان صلح در کنار هم زیسته‌اند. از این رو تردیدی ندارم در بستر گفت و گو و اعتماد متقابل، می‌توانیم به مفاهمه برای رفع مشکلات خود برسیم و از این نظر نیازمند بیگانگان نخواهیم بود.

حقوق و تکالیف اقلیت های دینی در قوانین ایران

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اقلیت دینی ستاد حقوق بشر قوه قضائیه زرتشتیان اقلیت دینی ستاد حقوق بشر قوه قضائیه احوال شخصیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۲۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از «جهانبخش امینی» چه می‌دانیم؟

به گزارش خبرنگار مهر، ۱۳ روز بیشتر تا برگزاری دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی باقی نمانده است و بر همین اساس، دور جدید پویش انتخاباتی خبرگزاری مهر تحت عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته‌گزینی» مدتی است که آغاز به کار است.

در دور اول انتخابات مجلس دوازدهم و از میان یک هزار و ۶٧٩ نامزدی که به پویش خبرگزاری مهر پیوستند، ١۶ نفر در دور اول انتخابات راهی مجلس شورای اسلامی شدند و کار پنج نفر دیگر به دور دوم کشیده شد. یکی از این پنج نفر «جهانبخش امینی» بود.

جهانبخش امینی زاده ۱۳۴۳ کرمانشاه، سیاست‌مدار و پزشک ایرانی است، وی مدتی به‌عنوان معاون و عضو هیأت مدیره سازمان بهداشت و درمان صنعت نفت فعالیت کرد.

سابقه ریاست بیمارستان چهارمین شهید محراب نیز در رزومه امینی وجود دارد و رزمنده و جانباز دوران دفاع مقدس است.

وی پیشتر نماینده حوزه انتخابیه کرمانشاه در دوره هفتم و هشتم مجلس شورای اسلامی بوده است.

کد خبر 6089653

دیگر خبرها

  • مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان
  • تاریخی: مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان است
  • برگزاری دوی نمادین با بزرگسالان اتیسم در تهران، رشت و ماهشهر
  • از «جهانبخش امینی» چه می‌دانیم؟
  • غیر قانونی بودن سبدفروشی دارو توسط شرکت‌های پخش
  • رئیس‌جمهور: بازدید از اکسپوی تهران فرصتی بسیار ارزشمند برای آشنایی آفریقا با ظرفیت‌های ایران است
  • رئیسی پس از بازگشت به تهران: این سفر پیام مهمی داشت
  • دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان میزبان دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران
  • تاثیر سفر رئیسی به پاکستان، در ارتقای امنیت مرزی/رابطه با تهران برای پاکستان استراتژیک است
  • رئیس‌جمهور وارد تهران شد