Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استانها_ در مراسمی با حضور استاندار خراسان‌جنوبی و نماینده مردم طبس، عملیات استخراج و بهره برداری از معادن زغال سنگ در شهرستان طبس آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش  خبرگزاری تسنیم از  بیرجند؛  همزمان با سفر الستی مدیرعامل شرکت توسعه معادن ایران به استان و با حضور ملانوری استاندار، معدن بلوک 4 پروده4 به بهره برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوع فعالیت این معدن، استخراج ماده معدنی زغال سنگ کک شو  است ومیزان ذخیره این معدن 8.7 میلیون تن است و ظرفیت تولید این واحد 201 هزار تن است.

میزان سرمایه ثابت شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران و شرکت سامان کاوش طبس برای آغاز فعالیت این معدن 2 هزار میلیارد ریال است. این معدن برای بیش از 300 نفر از نیروهای بومی منطقه اشتغال ایجاد کرده است.

بهره برداری از معدن زغال سنگ ممرادکو

همزمان با حضور ملانوری استاندار و الستی مدیرعامل شرکت توسعه معادن ایران در طبس، زون 5 بلوک 3 پروده شرقی (معدن زغال سنگ ممرادکو) مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

معدن زغال سنگ ممراد کو(زون 5 بلوک 3 پروده شرقی)، با یک میلیون تن ذخیره و ظرفیت تولید سالانه 63 هزار تن، برای 155 نفر اشتغالزایی به همراه دارد.

طرح توسعه بهداشتی درمانی طبس با عنوان کلینیک ویژه شهید سلیمانی تجهیز می‌شود‌عملیات اجرایی احداث پروژه بیمارستان طبس آغاز شدعملیات اجرایی توسعه بیمارستان طبس آغاز می‌شود

رفع موانع تولید در سه واحد تولیدی راکد در طبس

استاندار خراسان جنوبی گفت: برای رفع موانع تولید در سه واحد تولیدی راکد در طبس تصمیمات لازم اتخاذ شد.

ملانوری با بیان این مطلب در حاشیه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان و در جمع خبرنگاران خاطرنشان کرد: با توجه به شعاری که به تدبیر رهبر معظم انقلاب برای امسال تعیین شده، "تولید؛ پشتیبانی‌ها و مانع زدایی ها"، حل و فصل مشکلات واحدهای تولیدی در اولویت برنامه های استان قرار گرفته است.

وی با اشاره به وجود برخی مشکلات در سه واحد تولیدی کک، کانسرام و سیمان طبس گفت: برای رفع این مشکلات، جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان را امروز در طبس برگزار کردیم.

استاندار خراسان جنوبی به تشریح نتایج این جلسه پرداخت و گفت: برای دو واحد کانسرام و سیمان مقرر شد، راهکارهای اقتصادی شدن این دو طرح، ظرف 10 روز آینده توسط حوزه های متولی و زیر نظر معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری احصا شود.

ملانوری ادامه داد: تعیین تکلیف موضع سهامداران درخصوص ادامه فعالیت یا جذب سرمایه گذاران جدید برای این دو واحد از دیگر تصمیمات این جلسه بود.

وی اظهار داشت: در مورد کارخانه کک هم مقرر شد، بدهی این مجموعه به زغال سنگ طبس 6 ماه تمدید شود و زغال‌سنگ نیز مواد اولیه مورد نیاز را در اختیار کک قرار دهد.

استاندار خراسان جنوبی متذکر شد: مدیریت شرکت کک هم قول دادند با این مساعدت، واحدهای راکد خود را ظرف امسال فعال نماید. ملانوری اظهار امیدواری کرد؛ با برنامه ریزی هایی که شده، این واحد تولیدی بتواند به ظرفیت اسمی خود برسد.

وی در بخش دیگری از سخنانش، معادن و ذخایر زغال سنگ را از بزرگترین ظرفیت های شهرستان طبس عنوان کرد.

استاندار خراسان جنوبی، طبس را به جهت وسعت زیاد و موقعیت جغرافیایی مناسب، مستعد برای استقرار واحدهای تولیدی و صنعتی بزرگ برشمرد.

ملانوری خاطرنشان کرد: علیرغم این که طی سال های گذشته برای استفاده از ذخایر این شهرستان، سرمایه گذاری هایی در باب استقرار و ایجاد واحدهای صنعتی صورت گرفته، اما هنوز  به اندازه واقعی از این ثروت عظیم بهره برداری نشده است.

وی متذکر شد: ما در تلاشیم با همکاری نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه، سرمایه گذاران بخش خصوصی و دولتی و... این زمینه را فراهم کنیم تا هر چه زودتر واحدهای معدنی مختلف در شهرستان فعال شوند.

وی خاطر نشان کرد:  فعال شدن واحدهای معدنی و شکل گرفتن واحدهای صنعتی مرتبط و پایین دستی، اشتغال بیشتر و در نتیجه رونق منطقه را به همراه دارد.

نماینده مردم شهرستان های فردوس، طبس، سرایان و بشرویه در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه شهرستان طبس، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری، معاون استاندار و فرماندار ویژه طبس، جمعی از مدیران کل ستادی استانداری، مدیرکل صنعت،معدن ‌و تجارت و تعدادی از مدیران کل دستگاه های اجرایی نیز در این مراسم حضور داشتند.

انتهای پیام/ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استاندار خراسان جنوبی سه واحد تولیدی رفع موانع تولید بهره برداری زغال سنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۵۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد

احمد وحیدی در حاشیه بازدید از غرفه استان سیستان و بلوچستان در نمایشگاه ایران اکسپو با اشاره به ظرفیت معادن استان اظهار داشت: معادن بی‌نظیر استان سیستان و بلوچستان از جمله معدن جانجا می‌تواند یکی از مهمترین عوامل توسعه این استان باشد.

وی تاکید کرد: ظرفیت حوزه شیلات استان بی‌نظیر است و ما بیشترین حجم صید و صیادی را در شهرستان‌های کنارک و چابهار استان سیستان و بلوچستان داریم.

وزیر کشور تصریح کرد: اقدامات مناسبی در زمینه تولید در حوزه‌های مختلف از جمله نهاده‌های دامی در استان سیستان و بلوچستان انجام شده است.

وی به ظرفیت میوه‌های گرمسیری در استان سیستان و بلوچستان اشاره کرد و افزود: در زمینه تولیدات خرما می‌توان به صورت ویژه در این منطقه از کشور اقدام کرد، همچنین در زمینه تولید میوه‌های گرمسیری نیز باید اقدامات موثرتری صورت بگیرد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • پلمب دو واحد آلاینده غیر مجاز تولید زغال در رباط کریم 
  • کارفرمایان به کارگران معدن توجه ویژه‌ای داشته باشند
  • اختصاص سهمیه ۳۰۰ نفری بیمه برای کارگران ساختمانی کردستان
  • اجرای طرح بزرگ آبرسانی قلعه مختار اندیمشک نیاز آبی مردم را برطرف می‌کند
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همتی در صنعت و معدن خراسان رضوی
  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از دو واحد تولیدی در ارومیه
  • رفع موانع صادرات واحدهای تولیدی در استان تهران پیگیری شود
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد