Web Analytics Made Easy - Statcounter

در دیدار محمد شریعتمداری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و عادل الرکابی، وزیر کار و امور اجتماعی عراق، راه‌های گسترش همکار‌های دو کشور در حوزه‌های مرتبط بررسی شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با ابراز خرسندی از دیدار با همتای خود گفت: برای جمهوری اسلامی ایران حمایت از ثبات، امنیت، تمامیت ارضی، تقویت عزت، اقتدار، تحکیم استقلال و ارتقاء جایگاه منطقه‌ای و بین المللی عراق از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شریعتمداری، همکاری و مساعدت دو کشور در دوران تهاجم نیرو‌های داعش و نجات منطقه از دام تروریست‌های تکفیری را تجربه موفقی دانست.


وی گفت:ترور ناجوانمردانه شهید حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس، مصداق بزرگترین دخالت خارجی در امور داخلی عراق بود که در قالب عملیات تروریستی دولتی انجام شد.


وی همچنین از حضور عراق در تعاملات منطقه حمایت کرد و افزود: معتقدیم عراق وزنه مهمی در تعاملات سیاسی و امنیتی منطقه است و مشترکات و پیوند‌های استراتژیک دو کشور، امنیت و ثبات کل منطقه را تضمین می‌کند.


شریعتمداری به ظرفیت‌های دو کشور در حوزه‌های مختلف اشاره کرد و گفت: دو کشور می‌توانند مکمل همدیگر در حوزه اقتصادی باشند و خوشبختانه با تلاش‌های دو طرف گام‌های خوبی نیز در این زمینه برداشته شده است.


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: باید تلاش کنیم تا این رابطه بیشتر و مستحکم‌تر ادامه پیدا کند و به چشم انداز تجارت ۲۰ میلیارد دلاری سالانه برسد.


شریعتمداری همچنین به ظرفیت‌های مناسب دو وزارتخانه برای همکاری اشاره کرد و گفت: باید از ظرفیت‌های موجود برای ارتقاء سطح تعاملات و روابط دو کشور بهره گیریم و اطمینان دارم در بسیاری از زمینه‌های جدید می‌توان کار‌های مشترک انجام داد.


وی تصریح کرد: در سال‌های ۲۰۱۲ و ۲۰۱۵ دو بیانیه مشترک برای همکاری دو وزارتخانه امضا شده که صدور این بیانیه‌ها اقدام سازنده‌ای بود، اما لازم است برای توسعه و تعمیق روابط در حوزه وظایف دو وزارتخانه گام‌های عملی برداشته شود.


شریعتمداری افزود: بر همین اساس پیشنهاد می‌کنم بعد از امضای برنامه اقدام مشترک پنج ساله کمیته‌ای مشترک به صورت جدی توافقات را عملیاتی و اجرایی نمایند.


وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: این برنامه اقدام می‌تواند نقشه راه همکاری‌های دو وزارتخانه برای یک دوره پنج ساله در حوزه‌های مورد علاقه طرفین به ویژه در زمینه‌های آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، اشتغال، بازار کار، روابط کار و رفاه اجتماعی باشد.


وی با اشاره به حضور نیروی کار ایرانی در اقلیم کردستان و لزوم اهتمام جدی برای رفع مشکلات آنان یادآور شد: نیروی کار ایرانی نیازمند اهتمام جدی برای ساماندهی و رفع مشکلات است، بر همین اساس پیش‌نویس موافقتنامه تبادل نیروی کار ماهر و متخصص بین دو کشور باید در دستور کار کمیته مشترک قرار بگیرد تا دو کشور همسایه بتواند نیاز‌های واقعی بازار کار خود را با استفاده از نیروی کار ماهر و متخصص برطرف کنند.


شریعتمداری تاکید کرد: قطعا امضای این سند می‌تواند در تنظیم سیاست‌های بازار کار، اشتغال قانونی نیرو‌های کار دو کشور و حمایت‌های اجتماعی از آنان بسیار موثر باشد.


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: با توجه به اشتغال اتباع ایرانی و عراقی در دو کشور پیشنهاد می‌کنم موافقتنامه تبادل سوابق‌بیمه دو کشور به امضا برسد، این موضوع موجب حمایت دولت از نیروی کار قانونی و همچنین توسعه اشتغال و سرمایه‌گذاری در دو کشور خواهد بود.


استقبال وزیر کار عراق از راه اندازی مرکز تولید پروتز
عادل الرکابی وزیر کار و امور اجتماعی جمهوری عراق نیز با اشاره به روابط گسترده میان دو کشور گفت: روابط ایران و عراق بسیار حسنه است و‌می تواند الگویی برای سایر کشور‌ها باشد.
وی با استقبال از گسترش همکاری‌ها در در حوزه‌های فنی و حرفه‌ای، کار و اشتغال گفت: باید سند برنامه اقدام مشترک را به صورت جدی و در زمان‌های تعیین شده اجرا کنیم.
وزیر کار جمهوری عراق همچنین به تجربیات کشورمان در زمینه سیاست‌های بازار کار و ایجاد فرصت‌های شغلی اشاره کرد و گفت: ما نیازمند استفاده از این تجربیات هستیم.
وی افزود: در نتیجه جنگ و تروریسم افراد زیادی در عراق آسیب دیده و دچار معلولیت شده اند، در زمینه حمایت و ارایه خدمات به معلولین و اقشار خاص و همچنین حمایت‌های اجتماعی از این افراد، آماده همکاری مشترک هستیم.
وی در همین راستا از راه اندازی مرکز تولید پروتز در عراق از سوی ایران استقبال کرد و گفت: در حوزه غربالگری ژنتیک و مشاوره و نیز تبادل اطلاعات در زمینه چگونگی بیمه افراد شاغل در بخش خصوصی به تجربه طرف ایرانی نیاز داریم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شریعتمداری وزیر تعاون عراق کار و رفاه اجتماعی دو وزارتخانه وزیر تعاون نیروی کار بازار کار وزیر کار دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۶۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد

به گزارش خبرگزاری مهر،، جواد اوجی، وزیر نفت و سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بعدازظهر امروز (سه‌شنبه، ۱۸ اردیبهشت) برای بررسی حوزه‌های مشترک و رفع چالش‌ها و مشکلات بین دو وزارتخانه، دیدار و گفت‌وگو کردند.

همکاری دوجانبه درباره سرمایه‌گذاری شرکت‌های زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به‌منظور توسعه میدان‌های نفتی و گازی، پایداری و استمرار تأمین خوراک، تکمیل زنجیره ارزش، تعیین و تکلیف مطالبات بین دو وزارتخانه و حل چالش‌ها و مشکلات مواردی بود که در این دیدار بررسی شد.

معاونان دو وزیر در این دیدار به بیان نقطه نظرات خود درباره چالش‌ها و فرصت‌های همکاری دوجانبه دو وزارتخانه به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پرداختند.

وزیر نفت در این دیدار با اشاره به جزئیات سرمایه‌گذاری مورد نیاز برای اجرای طرح‌ها، گفت: پروژه‌های متعددی برای اجرا در بخش بالادستی و پایین‌دستی در صنعت نفت مدنظر است.

سیدصولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این دیدار با قدردانی از وزارت نفت و نقش فعال آن در بهبود شرایط اقتصادی و افزایش تولید ناخالص داخلی، گفت: وزارت نفت توانست بخشی قابل توجهی از عقب‌ماندگی اقتصادی کشور را رفع کند و صادرات نفت را از ۵۰۰ هزار بشکه در روز به حدود ۱.۵ میلیون بشکه برساند.

وی به انجام مسئولیت‌های اجتماعی در صنعت نفت اشاره کرد و افزود: اگر صنعت نفت در این طرح‌ها و پروژه‌ها ورود نکند، بسیاری از مصوبه‌های کشور در این زمینه اجرایی نخواهد شد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: ورزارت نفت در تأمین اعتبارات مورد نیاز برای اجرای طرح فجرانه کالابرگ نقش مهمی داشته است.

در جریان خصوصی‌سازی شرکت‌های پتروشیمی و پالایشی در دهه ۸۰ شمسی، بخشی از این شرکت‌ها به شرکت سرمایه‌گذاری تأمین اجتماعی (شستا) واگذار شد. با توجه به این موضوع، همکاری بین وزارت نفت و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیش از گذشته شد.

کد خبر 6099896

دیگر خبرها

  • جدیدترین موضع گیری السودانی درباره جنگ غزه
  • فصل جدید تجارت با همسایه غربی
  • دیدار وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی
  • وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد/ مرتضوی: وزرات نفت بخش قابل توجهی از عقب‌ماندگی اقتصادی کشور را رفع کرد 
  • وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد
  • توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین
  • دیدار رئیس اقلیم کردستان عراق با امیرعبداللهیان
  • وزیر جنگ رژیم صهیونیستی همتای آمریکایی را در مورد حمله به رفح توجیه کرد
  • توافقی را که به آتش بس فراگیر منجر نشود، امضا نخواهیم کرد
  • گفتگوی وزیر جنگ آمریکا با همتای اسرائیلی خود درباره رفح