Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از ساینس دیلی، اگرچه رژیم غذایی سالم و ورزش بطور مداوم به عنوان راه‌هایی برای ارتقا سلامت توصیه می‌شوند، اما این مطالعه برای اولین بار است که اثرات ترکیبی طولانی مدت و ترکیبی هر دو عامل را در هنگام تجربه در اوایل زندگی بررسی می‌کند.

محققان دانشگاه کالیفرنیا تشخیص دادند که ورزش در اوایل زندگی به طور کلی باعث کاهش رفتارهای اضطرابی در بزرگسالی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین منجر به افزایش توده عضلانی و مغزی بزرگسالان می‌شود. وقتی موش‌ها با رژیم‌های غذایی غنی از چربی و قند تغذیه می‌شوند، موش‌ها نه تنها چاق می‌شوند، بلکه به بزرگسالانی تبدیل می‌شوند که مصرف غذاهای ناسالم را نیز ترجیح می‌دهند.

محققان در این مطالعه موش‌های جوان را به چهار گروه تقسیم کردند: موش‌های که امکان ورزش داشتند، آنهایی که دسترسی به امکانات ورزشی نداشتند، آنهایی که رژیم غذایی سالم و استاندارد داشتند و موش‌هایی که رژیم غذایی غربی داشتند.

موش‌ها بلافاصله بعد از پایان دوره شیرخواری، رژیم غذایی خود را شروع کردند و به مدت سه هفته رژیم خود را ادامه دادند تا اینکه به بلوغ جنسی رسیدند. پس از هشت هفته دیگر، که طی آن تمام موش‌ها بدون چرخ ورزش و با رژیم غذایی سالم نگهداری شدند، محققان تجزیه و تحلیل رفتاری، اندازه گیری ظرفیت هوازی و سطح چندین هورمون مختلف را در آنها بررسی کردند.

یکی از موارد اندازه گیری شده، لپتین بود که توسط سلول‌های چربی تولید می‌شود. این ماده با افزایش مصرف انرژی و نشان دادن اینکه غذای کمتری لازم است، به کنترل وزن بدن کمک می‌کند. ورزش در اوایل زندگی، بدون توجه به نوع رژیم غذایی، سطح لپتین بزرگسالان و همچنین توده چربی را در موش‌های بالغ افزایش داد.

«تئودور گارلند»، سرپست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «یافته های ما ممکن است برای درک اثرات احتمالی کاهش فعالیت و تغییرات رژیم غذایی مرتبط با چاقی مفید باشد.»

کد خبر 5186896

منبع: مهر

کلیدواژه: رژیم غذایی کودکان ورزش ویروس کرونا آمار کرونا ستاد ملی مقابله با کرونا سیما سادات لاری کووید 19 رژیم غذایی سازمان غذا و دارو سازمان بیمه سلامت سعید نمکی شیوع کرونا ورزش دارو روز جهانی بهداشت وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی رژیم غذایی موش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۷۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟

آفتاب‌‌نیوز :

مؤسسه ملی دیابت و بیماری‌های گوارشی و کلیوی به افراد مبتلا به دیابت توصیه می‌کند که میوه‌ها را در یک رژیم غذایی متعادل بگنجانند. با این حال، برخی از محصولات میوه مانند آب میوه‌ها و میوه‌های خشک دارای محتوای قند بالایی هستند. اجتناب از این میوه‌ها می‌تواند به کاهش خطر افزایش قندخون کمک کند.

ویتامین‌ها، فیبر، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌های ضروری در بسیاری از میوه‌ها می‌توانند به بهبود سلامت کمک کنند و خوردن میوه‌ها و سبزیجات ممکن است فرد را کمتر در معرض خطر کمتر ابتلاء به بیماری قلبی و سرطان قرار دهد.

نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد که خوردن میوه می‌تواند به پیشگیری از دیابت کمک کند. با این حال، مهم است که از محتوای غذایی کامل میوه‌ها آگاه باشید و رژیم غذایی را بر اساس آن برنامه ریزی کنید.

میزان قند موجود در همه میوه‌ها یکسان نیست و برخی از آن‌ها به طور قابل‌توجهی محتوای قند بیشتری نسبت به بقیه دارند.

میوه‌های پُر قند

هندوانه

موز بیش از حد رسیده

آناناس

خوردن این میوه‌ها برای افراد دیابتی هنوز بی خطر است و نیازی به حذف آن‌ها از رژیم غذایی نیست. با این حال، مهم است که از محتوای قند آن‌ها آگاه باشید و بر اساس آن برنامه‌ریزی کنید.

در حالی که این میوه‌ها سرشار از کربوهیدرات هستند، سرشار از ویتامین‌ها، مواد معدنی و سایر مواد مغذی نیز هستند. اولویت دادن به میوه‌ها به عنوان منبع کربوهیدرات می‌تواند به شکل بخشی جدایی ناپذیر از یک رژیم غذایی مناسب دیابت کمک کند.

منبع معتبر مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC) بیان می‌کند که نوشیدن آب میوه در طول وعده غذایی یا به تنهایی به سرعت سطح قند خون فرد را افزایش می‌دهد.

برخلاف خوردن میوه‌های تازه که حاوی فیبر هستند، آب میوه منبع غلیظی از قند است که می‌تواند به سرعت قند خون فرد را افزایش دهد.

یک مطالعه دیگر در سال ۲۰۱۷ نشان داد که مصرف میوه‌های تازه خطر ابتلاء به دیابت نوع ۲ را در افراد کاهش می‌دهد. محققان همچنین دریافتند افراد مبتلا به دیابت که به طور منظم میوه‌های تازه می‌خورند کمتر در معرض خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی هستند.

افراد همچنین می‌توانند میوه‌های خشک را در رژیم غذایی خود بگنجانند، البته به شرطی که با شکر اضافه خشک نشده باشند.

ترکیب میوه‌های خشک با آجیل نیز می‌تواند به مدیریت قند خون کمک کند. آجیل سرشار از چربی، فیبر و پروتئین است. این سه ماده مغذی هضم را کند می‌کنند و می‌توانند از افزایش قند خون جلوگیری کنند.

در مطالعه‌ای محققان ارتباط مثبتی بین مصرف آجیل و میوه‌های خشک و پیشگیری از دیابت نوع ۲ پیدا کردند. با توجه به حذف آب در فرآیند خشک کردن، میوه‌های خشک از نظر حجم نسبت به میوه‌های تازه غلظت قند بسیار بالاتری دارند و انجمن دیابت آمریکا (ADA) تأیید می‌کند که خوردن میوه‌های خشک در حد متعادل می‌تواند گزینه خوبی برای افراد مبتلا به دیابت باشد.

این میوه‌های خشک قند بالایی دارند

زردآلو

آناناس

کشمش

نتایج مطالعات نشان می‌دهد افراد باید به دنبال کاهش سایر کربوهیدرات‌ها از رژیم غذایی خود باشند و میوه‌ها را به عنوان بخشی از برنامه غذایی عادی خود قرار دهند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • ببینید | تصاویری از دزدی تلفن همراه در پشت چراغ قرمز در کمتر از 30 ثانیه!
  • تصاویری پراسترس از لحظه نجات جان از کودکی در سیل کرمان
  • ببینید | تصاویر تلخ از کودکی که رودخانه پشترود در کرمان او را به همراه خود می‌برد
  • خواص باور نکردنی نوشیدن جوش شیرین
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟
  • ۸ رفتار ناسالم که می‌تواند دوران بازنشستگی شما را به چالش بکشد
  • سانحه رانندگی برای معاون اداره کل ورزش هرمزگان
  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • برادران زورگیر در کمتر ۵ ساعت در شاهین‌شهر دستگیر شدند
  • تا کمتر از دو ماه دیگر، غزه تمام مراحل قحطی را پشت سر می‌گذارد