Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، شاه کلید جلوگیری از روند پرشتاب و موج بلند کرونا را ساکن شدن جمیعت و به حداقل رساندن ترددها و اجتماعات دانست و گفت: نیازمند رعایت صد در صدی پروتکل های بهداشتی و پایبندی به محدودیت های وضع شده هستیم، ولی با تعطیلی نصفه نیمه و تعارفات این موج سرکش فروکش نمی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آرش نجیمی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه تعداد بیماران بستری در بیمارستان های حوزه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به ۱۸۰۰ بیمار رسید، اظهار کرد: ظرفیت عادی بیمارستان الزهرا(س) تقریبا پر شده و تلاش می کنیم ظرفیت این بیمارستان را با ۱۵۰ تا ۲۰۰ تخت جدید افزایش دهیم، درحالی که با روند پر شتاب بیماری، این افزایش تخت نهایتا می تواند تا چند روز آینده پاسخگو باشد.

وی به افزایش تعداد تست های کرونا اشاره کرد و گفت: برخی روزها بیش از ۵ هزار تست می گیریم که بین ۲ هزار تا ۲۶۰۰ بیمار شناسایی می کنیم، ضمن اینکه نرخ مثبت شدن تست ها نیز بیش از ۴۵ درصد است که رقم بالایی است و نشان می دهد شیوع ویروس در جامعه بسیار زیاد است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه تعداد بیماران کووید۱۹ در استان روز به روز شتاب بیشتری به خود می گیرد، افزود: در ۲۴ ساعت گذشته ۳۸۰ بیمار کووید در بیمارستان های استان بستری کردیم که رقم بالایی است و با ادامه این روند کم کم به آستانه تحمل بخش درمانی و بیمارستان ها می رسیم که امیدواریم این اتفاق نیفتد.

وی همچنین از افزایش فوت بیماران کووید در استان اصفهان خبر داد و گفت: تعداد فوتی های روزانه از عدد ۲۰ بالاتر رفته، این درحالی است که با این تعداد بیمار احتمالا هفته های آینده تعداد فوتی ها روند تصاعدی بگیرد و حتی احتمال دارد فوت روزانه ۵۰ بیمار در آبان ماه سال گذشته را رد کنیم.

نجیمی ادامه داد: این احتمال وجود دارد که با تعداد بیشتر بیماران و نیاز به افزایش تخت حتی خارج از بیمارستان ها، کیفیت مراقبت از بیماران نیز تغییر کند و موارد فوت را تحت تاثیر قرار دهد.

وی از تشدید نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی در استان خبر داد و ابراز امیدواری کرد که این نظارت ها تغییراتی در تردد افراد، باز بودن مشاغل گروه های ۲، ۳ و ۴، فعالیت ادارات و سازمان ها ایجاد کند، چراکه شاه کلید جلوگیری از این روند و موج بلند کرونا کاهش حضور افراد در جامعه و ساکن شدن جمیعت است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزایش ترددها و تراکم جمعیت از ۱۵ اسفند سال گذشته را یادآور شد و گفت: این موج بلند کرونا به خاطر تغییرات، جابجایی ها و تحرکات بیش از حد جمعیت از نیمه اسفند به بعد بود.

وی در مورد وضعیت رعایت پروتکل های بهداشتی در استان نیز گفت: نسبت به دو هفته گذشته وضعیت رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی مردم بهتر شده، ولی هنوز به حد قابل قبولی نرسیده که بتواند جلوی این تعداد بیمار و شیوع بیماری را بگیرد.

نجیمی با تاکید براینکه محدودیت های کرونایی نباید نصفه نیمه اجرا شود، تصریح کرد: برای جلوگیری از این موج بلند به رعایت صد در صدی پروتکل های بهداشتی و پایبندی کامل مردم به محدودیت های وضع شده نیاز داریم.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه با تعطیلی نصفه نیمه و تعارفات این موج سرکش فروکش نمی کند، خاطرنشان کرد: نیاز داریم به طور کامل و جدی حداقل به مدت ۱۰ تا ۱۴ روز محدودیت ها را حفظ کنیم، در غیر این صورت بعید است به این زودی روند بستری و فوت بیماران را کاهش دهیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس همه باهم علیه کرونا کووید 19 بيمارستان بيماري پروتکل های بهداشتی محدودیت های کرونایی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان پروتکل های بهداشتی بیمارستان ها تعداد بیمار محدودیت ها نصفه نیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۹۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس

رئیس بیمارستان تامین اجتماعی رازی چالوس با بیان این که، ضرب و شتم کادر درمان شوکه آور است، گفت: پیگیری قضایی ضاربان پرستار در بیمارستان چالوس در دست اقدام است.

به گزارش ایرنا، فریبرز درویش افزود: این اتفاق ۲ روز گذشته در این بیمارستان رخ داد که متاسفانه همراهان و خود بیمار در اقداماتی کاملا غیر قانونی پرستار را مورد ضرب و شتم قرار دادند که از ناحیه سر و صورت به شدت آسیب دیده است.

وی اظهار کرد: این افراد به علت مراجعه زیاد بیماران آستانه تحمل آنان در ارائه خدمات پایین آمده بود که شروع به فحاشی و ضرب و شتم این پرستار که در نهایت او را زخمی کردند.

این مسوول اظهار داشت: در زمان حاضر این پرستار یک شب در این بیمارستان بستری بوده و برای ادامه درمان هم اکنون در منزل بستری است.

رئیس بیمارستان تامین اجتماعی رازی چالوس گفت: هم اکنون شکایتی علیه ضاربان که دست کم چهار نفر بوده از سوی واحد حقوقی این مرکز درمانی انجام گرفته و امیدوارم هر چه زودتر به پرونده این افراد خاطی رسیدگی شود.

بیمارستان تامین اجتماعی رازی چالوس با داشتن حدود ۷۰تخت مصوب شامل بخش‌هایی از جمله داخلی، جراحی، زنان و زایمان، گوش، حلق و بینی، چشم پزشکی، اطفال، رادیولوژی، آزمایشگاه، داروخانه و ... به طور شبانه روزی به بیماران غرب مازندران خدمات ارائه می‌دهد.

نور، نوشهر، چالوس، عباس آباد، تنکابن و رامسر از شهرستان‌های غربی مازندران به شمارمی آیند.

دیگر خبرها

  • انجام نخستین عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت
  • دیدار رئیسی با بیماران اتباع
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس
  • چالوس / ضرب و شتم پرستار در بیمارستان
  • ضرب و شتم پرستار در بیمارستان این شهر
  • اعزام بیمار قلبی از سلماس به ارومیه با بالگرد اورژانس هوایی
  • خطر مسمومیت با قارچ‌های طبیعی
  • عملیات اجرایی بیمارستان عسلویه نیمه نخست امسال آغاز خواهد شد
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز