Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم،  مدیر بخش خاورمیانه و آسیای مرکزی صندوق بین المللی پول از بررسی درخواست وام 5 میلیارد دلاری ایران در این نهاد بین المللی خبر داد.

جهاد آزور بدون اشاره به این که چرا پاسخ صندوق بین المللی پول به درخواست ایران برای دریافت وام 5 میلیارد دلاری مقابله با کرونا طولانی شده است گفت: صندوق بین المللی پول هنوز درحال بررسی این درخواست است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت آمریکا به عنوان سهامدار عمده صندوق بین المللی پول مانع تایید درخواست ایران در این نهاد به اصطلاح بین المللی شده است.

جهاد آزور همچنین گفت:«ما انتظار داریم اقتصاد ایران در سال جاری و سال آینده میلادی به رشد مثبت باز گردد».

 این صندوق در اکتبر سال گذشته پیش‌بینی کرده بود اقتصاد ایران 5 درصد در 2020 کوچک شود ولی بعد در گزارش دورنمای اقتصاد جهان که هفته گذشته منتشر شد، این رقم را به 1.5 درصد رشد در 2020 و 2.5 درصد رشد در 2021 تغییر داد.

 صندوق بین‌المللی پول انتظار دارد تورم در ایران در سال جاری میلادی برابر با 39 درصد باشد که بالاتر از 36.5 درصد سال گذشته است.

آزور تاکید کرد ایران باید با برخی ضعف‌های اقتصاد خود مقابله کند.

 وی گفت:«برای مقابله با تورم در ایران باید مسئله رژیم چند ارزی موجود در ایران حل شود که نه تنها به از بین بردن تورم کمک می‌کند، بلکه ثبات اقتصاد کلان را هم بهبود خواهد داد».

 آزور گفت اصلاح بخش مالی و شرکت‌های دولتی باید در اولویت قرار بگیرد و فضای بیشتری به بخش خصوصی داده شود تا در اشتغال‌زایی کمک کند.

 صندوق بین‌المللی پول تخمین می زند نرخ بیکاری در ایران در سال جاری تا 11.2 درصد افزایش یابد. این رقم در 2020 برابر با 10.8 درصد بود و پیش‌بینی می‌شود در سال آینده میلادی به 11.7 درصد برسد.

پربیننده ترین ابلاغ بسته حمایتی ۲۵۰۰میلیارد تومانی رمضان/ ‌۶۰میلیون نفر مشمول طرح می‌شوند در مورد FATF اگر از من می‌پرسیدند حتما تایید می‌کردم/ دلار ۴۲۰۰تومانی را یک شبه حذف کنید تازه‌ترین اقدام برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان/ تلاش برای تدوین لایحه دوفوریتی به منظور دائمی کردن متناسب‌سازی لایحه مالیات بر ارزش افزوده اصلاح شد ۵ خبر مهم اقتصادی ۱۴۰۰/۱/۲۲

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: صندوق بین الملل پول برجام صندوق بین المللی پول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۹۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تذکر چندباره بذرپاش به زیر مجموعه وزارت اقتصاد / صندوق تامین خسارت بدنی به تکلیف قانونی خود عمل کند

مهرداد بذرپاش به تلاش‌ها برای انجام ندادن تکالیف قانونی در زمینه رفع نقاط حادثه خیز واکنش نشان داد و گفت: صندوق تامین خسارت بدنی باید به تکالیف قانونی خود عمل کرده و از منابع صندوق برای رفع نقاط حادثه خیز استفاده کند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی، گفت: رئیس جمهوری دستور داده‌اند تا از محل اعتبارات صندوق تامین خسارت‌های بدنی، ۳۰ هزار میلیارد ریال برای رفع نقاط حادثه خیز اختصاص یابد، اما عده‌ای تلاش می‌کنند مانع از انجام این تکلیف بشوند.

وی با اشاره به اینکه بخش زیادی از منابع این صندوق را به سپرده بانکی تبدیل کرده و سود دریافت می‌کنند، نسبت به این موضوع واکنش نشان داده و خواستار عمل کردن این صندوق به تکالیف قانونی شد.
 
وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: رفع نقاط حادثه خیز با کاهش تصادفات فوتی و جرحی به صورت مستقیم، موجب کاهش پرداخت خسارت توسط صندوق می‌شود؛ بنابراین گزارش، اسفند ماه سال گذشته هم بذرپاش با انتقاد به سیاست‌های صندوق خسارت‌های بدنی که از زیر مجموعه‌های وزارت امور اقتصادی و دارایی است گفته بود: مقرر بود منابعی از صندوق خسارت‌های بدنی به منظور رفع نقاط حادثه خیز تأمین شود که تاکنون حتی یک ریال آن تأمین نشده است.

دیگر خبرها

  • توانایی ایران در وصل شدن گذر جنوب شرق به اروپای شرقی
  • توقیف دارایی‌های روسیه دلارزدایی را تسریع می‌کند
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند | واقعیت سفره مردم را هم منعکس نمی‌کنند
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • تذکر چندباره بذرپاش به زیر مجموعه وزارت اقتصاد / صندوق تامین خسارت بدنی به تکلیف قانونی خود عمل کند
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور
  • ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی