Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش‌وپرورش در آستانه هفته مشاغل، در نامه‌ای به وزیر کشور با توجه به فرارسیدن فصل برنامه‌ریزی توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش و در آستانه هفته معرفی مشاغل بر توسعه آموزش‌های فنی، حرفه‌ای و کاردانش از سوی شورا‌ها و سازمان‌های وابسته تاکید کرد تا این موضوع در دستور کار استانداران قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مشورح نامه حاجی‌میرزایی به رحمانی فضلی آمده است:

«جناب آقای رحمانی فضلی؛ وزیر محترم کشور

با سلام و احترام به استحضار می‌رساند؛ با وجود تلاش‌های بی‌وقفه برای تحقق هدف کمی تعیین‌شده برای وزارت آموزش‌وپرورش در جدول ۱۲ماده ۶۶قانون برنامه ششم توسعه، در خصوص «تحقق سهم۵۰درصدی آموزش‌های مهارتی رسمی دوره متوسطه» هنوز تا هدف موردنظر، ۱۴درصد فاصله وجود دارد. با توجه به اهمیت توسعه آموزش‌های هنرستانی در تحقق سیاست‌های کلان اشتغال و اقتصاد مقاومتی و عملیاتی کردن منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در سالی که با عنوان «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها» نامگذاری شده، به‌کارگیری مستمر تمام ظرفیت‌ها و امکانات استانی برای توسعه این آموزش‌ها، با مشارکت همه‌جانبه دستگاه‌ها و سازمان‌های دولتی و غیردولتی و بخش‌های خصوصی سازمان‌ها و نهاد‌های وابسته به آن وزارت، امری ضروری است.

با توجه به فرارسیدن فصل برنامه‌ریزی توسعه آموزش‌های فنی، حرفه‌ای و کاردانش و در آستانه هفته معرفی مشاغل (اول تا هفتم اردیبهشت‌ماه)، خواهشمند است دستور فرمایید تا همانند سال گذشته (موضوع نامه ۴۳۸۷۰مورخ ۳ تیر۹۹ در خصوص در دستور کار قرار گرفتن توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش از سوی شورا‌ها و سازمان‌های وابسته، با مداخله مؤثر و مفید دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی) استانداران محترم، توسعه آموزش‌های فنی، حرفه‌ای و کاردانش را با محور‌های زیر در دستور کار شورا‌ها و سازمان‌های وابسته قرار دهند:

- ارتقای جایگاه و منزلت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و مهارتی؛ ترویج و توسعه کارآفرینی و حمایت از کسب‌وکار‌های هنرجویان و فارغ‌التحصیلان هنرستانی؛ ترسیم مسیر تحصیلی و شغلی رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش در فرایند هدایت تحصیلی دانش آموزان

- اولویت‌بخشی به ساخت، بازسازی، بهسازی و تجهیز هنرستان‌ها و کارگاه‌های رشته؛ کمک به تأمین نیروی انسانی موردنیاز هنرستان‌ها به‌ویژه هنرآموز، استادکار، سرپرست بخش و معاون فنی؛ توسعه مشارکت در اجرای آموزش‌های مهارتی در قالب برنامه برون‌سپاری استاندارد‌های مهارتی شاخه کاردانش؛ فراهم‌سازی بستر اجرای دوره کارآموزی و کارورزی هنرجویان در محیط واقعی کار؛ ایجاد فرصت‌های شغلی جدید برای فارغ‌التحصیلان هنرستان‌ها.

به امید آنکه در سایه الطاف حضرت، ولی عصر (عج) با حمایت همه‌جانبه حضرت‌عالی گام‌های مؤثری در توسعه این آموزش‌ها برداشته شود و شاهد شکوفایی و ثمربخشی هرچه بیشتر استعداد‌های فرزندان برومند این مرزوبوم باشیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش هفته مشاغل توسعه آموزش های فنی فنی و حرفه ای حرفه ای و کاردانش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۰۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از بین رفتن یا تغییر در ۸۰ میلیون شغل طی چند سال آینده

 

 

 

 

 

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نیروی انسانی یکی از مهم‌ترین ارکان هر جامعه پویا است که اگر این نیروی انسانی ماهر و توانمند باشد به جهش تولیدی کشور می‌تواند کمک چشم گیری داشته باشد.

موضوعی که امسال به نام شعار سال برگزیده شده و برای تحقق جهش تولیدی باید نیروی کار در جامعه ماهر و توانمند شوند که این موضوع جز با آموزش‌های فنی و حرفه‌ای امکان پذیر نیست.

هر چند با توجه به سرعت پیشرفت تکنولوژی و فناوری‌های نوین در دنیا باید این آموزش‌ها به روز و مطابق با سرعت پیشرفت علم و تکنولوژی در جهان باشد.

بر اساس بررسی‌های انجام شده توسط دانشگاه‌های معتبر جهان تا چند سال آینده میلیون‌ها شغل از بین خواهد رفت و شغل‌های جدید جای آن‌ها را خواهد گرفت.

مهرداد عظیمی رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: تعداد مجوز‌هایی که برای تأسیس آموزشگاه فنی و حرفه‌ای در سال گذشته صادر شده ۱۷ هزار و ۶۵۰ مجوز است و تعداد مجوز‌های صادره یا تمدید شده برای تأسیس آموزشگاه در دولت سیزدهم تا کنون به ۴۱ هزار و ۷۹۳ مجوز رسیده است که این آمار‌ها نشان دهنده رشد ۱۱۹۴ درصدی صدور مجوز تأسیس آموزشگاه فنی و حرفه‌ای در دولت سیزدهم است.

وی در ادامه با اشاره به تأکیدات رهبر انقلاب در واگذاری امور به بخش خصوصی گفت: ارائه آموزش‌های مهارتی متناسب با نیاز بازار، مأموریت اصلی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور است که رشد ۱۱۹۴ درصدی صدور مجوز آموزشگاه آزاد و ارائه بیش از ۶۰ درصد از آموزش‌های مهارتی توسط بخش خصوصی نشان از مشارکت مردم در امر مهارت آموزی و واگذاری حقیقی مأموریت اصلی این مجموعه به مردم دارد. 

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای عضو سازمان بین المللی کار (ILO) می‌باشد اظهار کرد: حدود ۸۰ میلیون شغل از مشاغل و مهارت‌های موجود در چند سال آینده دچار تغییر شده و یا از بین خواهند رفت و بیش از ۹۰ میلیون حرفه در حوزه فناوری‌های نو جایگزین مشاغل گذشته خواهند شد.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با اشاره به عصر پیشرفت شتابان تکنولوژی و فناوری اطلاعات، گفت: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای با داشتن ۶۵۸ مرکز، ۴۸۰۰ کارگاه، بیش از ۴۰ هزار مربی دولتی و غیر دولتی، ۲۲ هزار آموزشگاه آزاد فعال، بیش از ۴ هزار مرکز جوارکارگاهی، سهم زیادی در توانمندسازی مردم و مطالبات آنان در حل مسأله اشتغال دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • ۹۶ درصد اشتغال تعهد شده در سال ۱۴۰۲ ایجاد شده است
  • حسابرسی داده‌محور و توسعه حسابرسی رایانه‌ای در اولویت است
  • از بین رفتن یا تغییر در ۸۰ میلیون شغل طی چند سال آینده
  • امسال برای اشتغال فارغ‌التحصیلان برنامه ریزی شده است
  • وزارت کار بخشی از سهم اشتغال کشور را به فارغ‌التحصیلان اختصاص داده است
  • همه فارغ‌التحصیلان دانشگاه بخوانند؛ بزرگترین استخدام تاریخ ایران برگزار می‌شود +جزئیات
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • اشتغال فارغ التحصیلان، افزایش بهره‌وری و جهش تولید
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد