Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، حجت الاسلام والمسلمین حسن درویشیان، صبح امروز در حاشیه بازدید از بخش‌های مختلف موسسه رازی و نشست مشترک با هیأت رئیسه این مجموعه، ضمن تبریک سال جدید و قدردانی از زحمات تلاشگران عرصه واکسن در موسسه رازی گفت: موسسه رازی و محصولاتی که در این مجموعه تولید می‌شود، خط مقدم تحقق منویات رهبری در حوزه پدافند غیرعامل است به ویژه این که کشور ما با تهدیدات متعدد در بحث بیوتروریسم مواجه است و همواره از این سمت مورد تهدید قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

حجت الاسلام درویشیان با بیان این که اقداماتی که تا کنون در زمینه ساخت واکسن کووید ۱۹ و مقابله با پاندمی کرونا در کشور انجام شده از مهم ترین مصادیق پدافند غیرعامل است، لذا به نیابت از مجموعه قوه قضاییه از موسسه رازی قدردانی می کنم، تاکید کرد: سیاست نظام و تاکید رهبر معظم انقلاب بر تولید، از مصادیق اشاره شده در اقتصاد مقاومتی است و واکسن و محصولات سلامت محور از مهم‌ترین آنها محسوب می‌شود.

حجت الاسلام درویشیان افزود: اقدامات موثری نیز که سال گذشته در زمینه تولید اقلام بهداشتی مقابله با این ویروس و ساخت واکسن انجام شد از مصادیق بارز جهش تولید بوده که امید است با رفع موانع تولید، شاهد سرعت بیشتری در کنترل این بیماری باشیم.

 رئیس سازمان بازرسی کشور با بیان این که این سازمان از بدو شیوع بیماری بر پیشگیری تاکید و برای تامین داروهای مورد نیاز و ترخیص مواد‌ اولیه لازم از گمرک اقدام کرد، گفت: همواره و به ویژه در شرایط امروز حمایت از تولید واکسن به عنوان یک محصول استراتژیک، ضرورت و اصلی مهم محسوب می شود و نباید به واردات واکسن اتکا کنیم. خوشبختانه موسسه رازی، ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و انستیتو پاستور هم تا کنون اقدامات خوبی انجام داده اند، حتی می‌توانیم به صادرات واکسن های خود فکر کنیم که امنیت پایدار و ارزآوری برای کشور به همراه دارد.

وی دستیابی به دانش فنی تولید واکسن و دارو در کشور را با اهمیت خواند و اظهار کرد: ظرفیت‌های بسیار خوبی در کشور در زمینه تولید محصولات سلامت محور وجود دارد که نیازمند هم افزایی و به اشتراک گذاری دانش فنی مجموعه های تولیدی و تحقیقاتی است زیرا موجب صرفه جویی در زمان، کاهش هزینه ها و افزایش سرعت در کارها می‌شود.

 

رئیس سازمان بازرسی کشور در ادامه به اهمیت موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی اشاره کرد و با بیان این که موسسه رازی مجموعه ای با یک قرن قدمت و فعالیت های تحقیقاتی گسترده است و هزینه کرد در این مجموعه‌ها و فعالیت های تحقیقاتی، سرمایه گذاری برای آینده کشور است، گفت: واکسن رازی کوو پارس که ساخت این موسسه است، طبق گفته محققان و سازندگان آن از ایمن‌ترین واکسن‌های ساخته شده برای کووید ۱۹ محسوب می‌شود و این نکته ای بسیار امیدوار کننده است.

چالش‌های پیش روی موسسه رازی برداشته می‌شود

رئیس سازمان بازرسی کشور در ادامه سخنانش، هدف از این بازدید را حمایت از مجموعه‌های تولیدکننده واکسن و رفع موانع تولید در این مجموعه‌ها نام برد و قول پیگیری برای رفع و‌حل و فصل مسائل و چالش های موسسه رازی در استان و کشور داد و افزود: موضوعاتی مانند مسئله موسسه رازی و شهرداری کرج و واردات واکسن های مشابه تولید داخل حتما از سوی سازمان بازرسی کشور پیگیری خواهد شد تا موسسه رازی با یک قرن سابقه تحقیق و تولید واکسن، با جدیت و سرعت بالاتری به فعالیت های خود بپردازد.

حجت الاسلام درویشیان تصریح کرد: این جزء سیاست های نظام و قانون است که محصولات مشابه تولید داخل حق واردات ندارند و رهبری نیز بر آن تاکید ویژه دارند. این اقدام، عملی مضموم است که به تولید داخل صدمه می زند و تولید کننده را بی انگیزه می‌کند.

انجام تعهدات شهرداری کرج نسبت به موسسه رازی ضروری است

این مقام مسؤول در خصوص عدم انجام تعهدات شهرداری کرج در پاسخ به شهردار کرج که علت این موضوع را تحریم ها و تورم اعلام کرد، گفت: این مشکلات مربوط به شهرداری است و نباید این موارد در کارکرد و فعالیت‌های موسسه رازی تاثیر بگذارد.

رئیس سازمان بازرسی کشور با بیان اینکه در شرایط فعلی بسیاری برای تحریم راه حل‌هایی یافتند و در صورت لزوم شهرداری کرج نیز باید از این رویه استفاده می‌کرد، افزود: باید هرچه سریعتر جلسه ای مشترک با حضور طرفین در جهت انجام توافقات صورت پذیرد و منابع لازم برای ادامه پروژه‌های نیمه کاره در اختیار موسسه رازی قرار گیرد چرا که یک روز تاخیر در اجرای این پروژه‌ها کشور را متضرر خواهد کرد.

 

رئیس سازمان بازرسی کل کشور با تاکید بر اینکه تعیین تکلیف این امر به نفع شهرداری نیز هست چراکه کار عقب افتاده چندین ساله را ماندگار می‌کند، یادآور شد: لازم است نتیجه این جلسه حتما برای بنده ارسال شود.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: بازرس کل کشور موسسه سرم سازی رازی واکسن کووپارس رئیس سازمان بازرسی کشور شهرداری کرج حجت الاسلام موسسه رازی مجموعه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۰۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محسن سیفی در حاشیه رونمایی از نخستین برات الکترونیک کشور توسط این بانک که با حضور سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی، مدیران ارشد این وزارت خانه، معاون فناوری اطلاعات بانک مرکزی، خزانه‌دار کل کشور، نمایندگان قوه قضائیه، مدیران عامل بانک‌ها، مدیران ارشد بانک صادرات ایران و اصحاب رسانه در محل تالار جهاد اقتصادی ساختمان وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار شد، با تشریح قابلیت‌های نوین بانک صادرات ایران در زمینه تکمیل بسته تامین مالی غیر نقدی، برای حمایت از بخش‌های مختلف تولیدی اعلام آمادگی کرد.

او با بیان اینکه خوشحالیم که امروز در بانک صادرات ایران موفق شدیم به عنوان اولین بانک بسته اسناد تجاری را تکمیل و از آنها  در جهت تامین مالی زنجیره تأمین در بخش تولید استفاده کنیم، افزود: در سال‌هایی که تأمین مالی نقدی در نظام بانکی کشور اشباع شده  و در عین حال بانک‌ها موظف به تأمین مالی بخش‌های مختلف تولیدی هستند، بانک صادرات ایران با استفاده از ابزارهای مختلف تامین مالی غیر نقدی از تولید حمایت خواهد کرد و برات الکترونیک سهم مهمی از این ماموریت را بر عهده خواهد داشت.

 او افزود: امروز برات الکترونیک بانک صادرات ایران در کنار چک الکترونیک (چکنو) و در کنار سفته الکترونیک و همچنین سامانه توثیق الکترونیک دارایی (ست)، بسته کاملی برای تامین مالی زنجیره تولید فراهم کرده است.

 سیفی از عبور تعداد چکنوهای صادره از مرز 4 میلیون برگه و صدور بیش از 90 هزار برگ سفته الکترونیک  در بانک صادرات ایران خبر داد و افزود: با عملیاتی شدن برات الکترونیک  که حداقل سررسید آن یک ماه و حداکثر 12 ماه است، زنجیره کاملی از ابزارهای تامین مالی غیر نقدی در بانک صادرات ایران فراهم آمده که در خدمت شبکه تولید کشور قرار خواهد گرفت.

بانک صادرات ایران پیشرو در عملیاتی کردن برات الکترونیک سپامی

نخستین برات الکترونیک سپامی توسط بانک صادرات ایران با هدف ارائه خدمت نوین، تسهیل و تسریع در عرصه پرداخت غیرحضوری پول صادر و این ابزار نوین در اختیار فعالان اقتصادی و تولید قرار گرفت.

این محصول خدمت نوین بانک صادرات ایران برای تامین مالی زنجیره تامین واحد‌های تولیدی است و علاوه بر چکنو، خدمت دیگری برای مشتریان بانک به ویژه بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی به حساب می‌آید.

بانک صادرات ایران به عنوان نخستین بانک کشور با هماهنگی بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی با عملیاتی کردن پروژه برات الکترونیک، خدمت نوین دیگری را برای تسریع در پرداخت‌های آنی در نظام بانکی کشور ارائه کرد و در نخستین اقدام پس از دریافت کد سپام از بانک مرکزی و ارسال  درخواست صدور برات به وزارت امور اقتصادی و دارایی، نخستین برات الکترونیک سپامی نظام بانکی کشور با داشتن شناسه خزانه‌داری کل کشور و شناسه سپام بانک مرکزی با امضای بانک صادرات ایران به عنوان برات‌گیر صادر شد. 

بانک صادرات ایران پس از عملیاتی کردن نخستین چک امن الکترونیک با عنوان «چکنو»، در صدور و استفاده از برات الکترونیک نیز  در کشور پیشرو است.

بدین ترتیب واحدهای تولیدی، بنگاه‌های اقتصادی، شبکه فروش و تامین ‌کنندگان می‌توانند با رونمایی این محصول توسط مراجع سیاستگذار، از این خدمت در بانک صادرات ایران استفاده کنند. 

برات الکترونیک به عنوان یکی از ابزارهای تامین مالی زنجیره تامین و بر اساس دستورالعمل ارائه خدمات تامین مالی زنجیره تامین توسط مؤسسات اعتباری طراحی شده و شیوه‌نامه اجرایی آن پس از تصویب در کمیسیون اعتباری به تایید هیئت‌عامل بانک مرکزی رسیده است. این سند تجاری الکترونیکی دارای کلیه ویژگی‌های ذکر شده در ماده 223 قانون تجارت و قانون تجارت الکترونیک است.

برات الکترونیک غیر کاغذی، با سررسید حداقل یک ماه و حداکثر یک سال با درخواست برات‌دهنده (بنگاه خریدار) در وجه یا به حواله‌کرد دارنده برات (بنگاه فروشنده) از طریق سامانه برات صادر و شناسه یکتای آن در سامانه سپام ثبت می‌شود و بانک بر اساس اعتبار برات‌دهنده (بنگاه خریدار) نسبت به قبول برات الکترونیک و تادیه کل مبلغ آن در سررسید اقدام خواهد کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • دومین اجلاس بین المللی ایران و‌ آفریقا؛ بستری برای افزایش صادرات موسسه رازی
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • تحریم‌ ایران به نتیجه نخواهد رسید/ قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان