Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بازرسی کل کشور ضمن حمایت از موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی گفت: در شرایط امروز حمایت از تولید واکسن به عنوان یک محصول استراتژیک، ضرورت و اصلی مهم محسوب می‌شود و نباید به واردات واکسن اتکا کنیم.

حجت الاسلام حسن درویشیان در بازدید از  موسسه رازی اظهار کرد: موسسه رازی و محصولاتی که در این مجموعه تولید می شود، خط مقدم تحقق منویات رهبری در حوزه پدافند غیرعامل است به ویژه این که کشور ما با تهدیدات متعدد در بحث بیوتروریسم مواجه است و همواره از این سمت مورد تهدید قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نقل از سرم سازی رازی، حجت الاسلام درویشیان با بیان این که اقداماتی که تا کنون در زمینه ساخت واکسن کووید ۱۹ و مقابله با پاندمی کرونا در کشور انجام شده از مهم ترین مصادیق پدافند غیرعامل است، گفت: سیاست نظام و تاکید رهبر معظم انقلاب بر تولید، از مصادیق اشاره شده در اقتصاد مقاومتی است و واکسن و محصولات سلامت محور از مهم‌ترین آنها محسوب می شود.

این مسئول افزود: اقدامات موثری نیز که سال گذشته در زمینه تولید اقلام بهداشتی مقابله با این ویروس و ساخت واکسن انجام شد از مصادیق بارز جهش تولید بوده که امید است با رفع موانع تولید، شاهد سرعت بیشتری در کنترل این بیماری باشیم.

رئیس سازمان بازرسی کشور با بیان این که این سازمان از بدو شیوع بیماری بر پیشگیری تاکید و برای تامین داروهای مورد نیاز و ترخیص مواد اولیه لازم از گمرک اقدام کرده، گفت: همواره و به ویژه در شرایط امروز حمایت از  تولید واکسن به عنوان یک محصول استراتژیک، ضرورت و اصلی مهم محسوب می‌شود و نباید به واردات واکسن اتکا کنیم. خوشبختانه موسسه رازی، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)و انستیتو پاستور هم تا کنون اقدامات خوبی انجام داده اند، حتی می‌توانیم به صادرات واکسن‌های خود فکر کنیم که امنیت پایدار و ارزآوری برای کشور به همراه دارد.

وی دستیابی به دانش فنی تولید واکسن و دارو در کشور را با اهمیت خواند و اظهار کرد: ظرفیت‌های بسیار خوبی در کشور در زمینه تولید محصولات سلامت محور وجود دارد که نیازمند هم افزایی و به اشتراک گذاری دانش فنی مجموعه های تولیدی و تحقیقاتی است زیرا موجب صرفه جویی در زمان، کاهش هزینه ها و افزایش سرعت در کارها می شود.

رئیس سازمان بازرسی کشور در ادامه به اهمیت موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی اشاره کرد و با بیان این که موسسه رازی مجموعه ای با یک قرن قدمت و فعالیت های تحقیقاتی گسترده است و هزینه کرد در این مجموعه ها و فعالیت های تحقیقاتی، سرمایه گذاری برای آینده کشور است، گفت: واکسن رازی کوو پارس که ساخت این موسسه است، طبق گفته محققان و سازندگان آن از ایمن ترین واکسن های ساخته شده برای کووید ۱۹ محسوب می شود و این نکته ای بسیار امیدوار کننده است.

وی در ادامه ، هدف از این بازدید را حمایت از مجموعه های تولیدکننده واکسن و رفع موانع تولید در این مجموعه ها نام برد و قول پیگیری برای رفع وحل و فصل مسائل و چالش های موسسه رازی در استان و کشور داد و افزود: موضوعاتی مانند مسئله موسسه رازی و شهرداری کرج و واردات واکسن های مشابه تولید داخل حتما از سوی سازمان بازرسی کشور پیگیری خواهد شد تا موسسه رازی با یک قرن سابقه تحقیق و تولید واکسن، با جدیت و سرعت بالاتری به فعالیت های خود بپردازد

حجت الاسلام درویشیان تصریح کرد: این جزء سیاست های نظام و قانون است که محصولات مشابه تولید داخل حق واردات ندارند و رهبری نیز بر آن تاکید ویژه دارند. این اقدام، عملی مضموم است که به تولید داخل صدمه می زند و تولید کننده را بی انگیزه می کند./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سازمان بازرسی کشور رئیس سازمان بازرسی محسوب می شود تولید واکسن موسسه رازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۱۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری صنعتی ۱۰ هزار میلیارد تومانی در کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور

ایسنا/کرمانشاه به گفته مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه به نتیجه می‌رسد.

محسن دارابی، امروز(هشتم اردیبهشت) با حضور در دفتر ایسنا در کرمانشاه، با اشاره به آخرین وضعیت پرداخت تسهیلات سفر رئیس جمهور به استان، گفت: در سفر رئیس جمهور به استان ۶۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای بخش صنعت و معدن کرمانشاه مصوب شد که تا دی ماه ۱۴۰۱ تنها ۵۰ میلیارد تومان آن تعیین تکلیف شده بود، اما با عزم جدی که در مجموعه مدیریت استان در این خصوص شکل گرفت، اکنون ۴۴۰۰ میلیارد تومان از این تسهیلات مصوب، انعقاد قرارداد و پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه در مجموع تاکنون حدود ۶۰ درصد این تسهیلات پرداخت شده، ابراز امیدواری کرد ۴۰ درصد مابقی این تسهیلات نیز که پرونده‌های مربوط به آن در بانک‌ها قرار دارد، تا پاییز امسال تعیین تکلیف شود.

مدیرکل صمت استان کرمانشاه تاکید کرد: تلاش شده این تسهیلات در اختیار واحدهایی قرار بگیرد که هم سرمایه‌گذار آن توانمندی مالی و فنی داشته باشد و هم  پروژه برای اقتصاد استان مفید و اثرگذار باشد.

دارابی خاطرنشان کرد: در کنار تسهیلات بانکی مصوب سفر رییس جمهور، آورده قابل توجی نیز از سوی سرمایه‌گذاران طرح ها داریم و می‌توان گفت با این تسهیلات حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه به نتیجه خواهد رسید.

مزایده ۹۰ محدوده معدنی کرمانشاه

وی به وضعیت محدوده‌های معدنی استان نیز اشاره کرد و با بیان اینکه اکنون دیگر چیزی به عنوان پهنه معدنی که متقاضی نتواند درخواستی برای آن ثبت کند در استان نداریم، خاطرنشان کرد: ۹۰ محدوده معدنی قابل مزایده در استان داریم که سال گذشته ۵۷ مورد آن به مزایده رفت و از این تعداد ۱۹ مورد واگذار شد. امسال نیز بنا داریم مابقی محدوده‌ها را به مزایده بگذاریم.

به گفته مدیرکل صمت استان کرمانشاه چنانچه بعد از دو دوره مزایده هیچ برنده‌ای برای یک محدوده معدنی وجود نداشته باشد، طبق قوانین موجود به اولین متقاضی - که شرایط کافی و صلاحیت فنی و مالی متناسب با نوع ماده معدنی آن محدوده را دارد- واگذار خواهد شد.

هدفگذاری برای صادرات بالغ بر 4 میلیارد دلاری کرمانشاه

مدیرکل صمت استان کرمانشاه در ادامه از صادرات حدود ۳.۵ میلیارد دلاری کرمانشاه در سال گذشته خبر داد و عنوان کرد: از این میزان حدود نیمی از آن مربوط به واحدهای تولیدی استان و یا فعالیت تجار ما بوده و نیم دیگر آن فقط از مرزهای ما عبور کرده و خدمات گرفته است.

وی از هدفگذاری برای رشد ۲۳ درصدی صادرات استان در سال جاری یاد و ابراز امیدواری کرد صادرات سال ۱۴۰۳ کرمانشاه به بالغ بر چهار میلیارد دلار برسد.

مدیرکل صمت استان کرمانشاه با بیان اینکه در کنار صادرات باید به واردات و برقراری موازنه بین صادرات و واردات نیز توجه داشته باشیم، گفت: بر اساس قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی(کولبری و ملوانی)، تخفیفاتی برای واردات در نظر گرفته شده که استان کرمانشاه نیز باید از این ظرفیت استفاده کند و این امر می‌تواند در رونق واردات استان موثر باشد.

مشروط شدن تخصیص ارز واردات به صنایع

نکته مهم دیگری که مدیرکل صمت استان کرمانشاه به آن اشاره کرد لزوم ثبت آمار تولید واحدهای صنعتی در سامانه جامع تجارت برای «ثبت سفارش» بود و گفت: چنانچه واحدهای صنعتی آمار تولید خود را ثبت نکنند، امکان ثبت سفارش برای مواد اولیه، تجهیزات و ماشین آلات را نخواهند داشت .

به گفته مدیرکل صمت استان کرمانشاه، هدف از این طرح مدیریت ذخایر ارزی کشور و اختصاص ارز به واحدهایی است که واقعا در زمینه تولید فعال هستند.

تحقق شعار سال نیازمند همبستگی دستگاه‌ها است

دارابی در ادامه از نامگذاری امسال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» یاد کرد و افزود: جهش تولید یعنی کارهایی متفاوت با آنچه که در گذشته بوده را انجام دهیم.

وی رونق تولید، اشتغال و صادرات را از وظیفه یک دستگاه به تنهایی خارج دانست و با بیان اینکه تمام ارکان اجرایی استان باید برای تحقق جهش تولید و اشتغال پای کار بیایند، عنوان کرد: تمام دستگاه‌ها در حوزه مالیات، بیمه، تامین اجتماعی، دستگاه‌های خدمت رسان، دستگاه‌های قضایی و نظارتی، بانکها و ... در این خصوص مسئولیت دارند.

مدیرکل صمت استان کرمانشاه بر لزوم پرهیز از عملکرد جزیره‌ای و بخشی نگری و اهمیت وجود نگاه سیستماتیک و پیوسته برای پیشبرد امور تاکید کرد و گفت: مسیر توسعه هر استان از دیدگاه مدیران آن استان می‌گذرد و هرچقدر این نگاه به سمت بهبود فضای کسب و کار و تسهیل‌گری باشد، کار آسانتر خواهد شد و قطعا با تنگ کردن فضا راه به جایی نخواهیم برد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دومین اجلاس بین المللی ایران و‌ آفریقا؛ بستری برای افزایش صادرات موسسه رازی
  • سرمایه‌گذاری صنعتی ۱۰ هزار میلیارد تومانی در کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور
  • پورخاقان: ۱۳ موشک سپاه به دو پایگاه مهم اسرائیل اثابت کرد
  • سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است
  • تحریم‌ ایران به نتیجه نخواهد رسید/ قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست
  • قدرت تولید و صادرات کمتر از قدرت نظامی نیست
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • جهش تولید در بخش کشاورزی با دانش بنیانی محقق می شود
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان