Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت ضمن تشریح اقدامات انجام شده در جهت مبارزه با کرونا در طول ۱۴ ماه گذشته و با بیان اینکه در شرایط تحریم ها با دست بسته اما با چشمان باز در اقیانوس پربلا شنا کردیم، در عین حال درباره موج چهارم بیماری در کشور گفت: در این مملکت اتفاقی افتاد که اگر دقت می‌شد و اگر نگاه کارشناسی خریدار داشت، ما در طوفانی به نام موج چهارم کرونای موتاسیون یافته نمی‌افتادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این زمینه مکتوبات زیادی را دارم که جزو اسناد طبقه بندی شده است و بنا ندارم منتشر کنم.

به گزارش ایسنا، دکتر سعید نمکی در شصت و چهارمین کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، گفت: در پیک قبلی بیماری کرونا با همراهی همه مردم و مسئولان مدیریت موفق کرونا در کشور آسیب‌دیده از تحریم‌ها خلق شد که این خیلی متفاوت از کشورهای برخوردار است. در آمریکا تا شش ماه قبل فقط ۱۱ میلیارد دلار برای مدیریت کرونا در حوزه سلامت خرج شده و در انگلیس ۲۲ میلیارد پوند. در حالی که ما هنوز مقدار قابل توجهی از یک میلیاردی که مقام معظم رهبری فرمودند را نگرفته ایم.

وی افزود: ما دوره‌ای را به شدت خوب اداره کردیم؛ به زیبایی و با وسواس و با پیش‌بینی‌های درست و با یک اتاق کارشناسی بسیار سنجیده. من ۱۴ ماه است که به یاد ندارم شبی را یک ساعت پیوسته خوابیده باشم و به یاد ندارم که یکی از معاونان و همکارانم یا یک رییس دانشگاه یک روز مرخصی داشته باشند یا یک روز با خانواده‌هایشان یک نهار خورده باشند. این یعنی ۱۴ ماه پیاپی کار را رصد کردن و نفس‌گیر کار کردن، اما متاسفانه برخی بی‌مهری‌هایی این عزیزان را کسل‌تر و خسته‌تر کرده است.

با دست‌های بسته اما با چشم‌های باز در اقیانوس پربلا شنا کردیم

نمکی ادامه داد: قبل از عید راه بسیار پرسرعتی را با وجود همه سختی‌ها رفتم. ما با دست‌های بسته اما با چشم‌های باز در اقیانوس پربلا شنا کردیم و دستاوردهایمان مشخص بود. زمانی که برای ما مرگ ۱۲۰۰ در روز پیش‌بینی کرده بودند، ما به مرگ دو رقمی رسیدیم. یک ماه و نیم ویروس موتاسیون یافته در خوزستان می‌چرخید و ما مرگ‌ها را روی ۵۰ تا ۶۰ مورد نگه داشتیم. در حالی که این ویروس اروپا را به زانو درآورد و اروپا در برابر هجمه آن احساس عجز کرد.

وزیر بهداشت گفت: اما اتفاقاتی افتاد که هیچ ربطی به این کمیته ندارد. هر کس جز قدردانی و تشکر از این کمیته چیز دیگری بگوید، بی انصافی است. این کمیته انتهای وقت گذاری است و تدوین پیشنهاد را در موقع مناسب انجام داده و من هم در جریان جزییات هستم و به همین دلیل دستبوس همه آنها هستم. اما قرارم آن نیست که با مردم در پس پرده صحبت کنم و قرارم نیست که اعتماد مردم را به عنوان بزرگترین سرمایه اجتماعی حراج کنم و معتقدم که نظامی موفق است که مردم قبولش داشته باشند. ۳۰ سال قبل معاون بهداشتی بودم و مرحوم رفسنجانی مرا صدا کرد و گفت فلان مدیرکل تو این حرف را زده که از دیشب رسانه‌های بیگانه آن را مطرح می‌کنند، گفتم من نگران رسانه‌های بیگانه نیستم، آنها تا زمانی که این انقلاب و نظام بر اصولش پایبند باشد و رژیم صهیونیستی را غاصب بشناسد، این حرف‌ها هست. من از روزی می‌ترسم که مردم قبولمان نداشته باشند و از بی اعتمادی مردم به عنوان اصلی ترین حربه علیه نظام می‌ترسم و آن زمانی است که ما به مردم راست نگوییم و با مردم شفاف نباشیم.

نمی توانم با سلامت مردم مصالحه کنم

نمکی ادامه داد: حرف دو صدایی و یک صدایی را باید لفظ دو صدا و یک صدا را ارزیابی کنیم. در زمینه حرف غیرکارشناسی از محل مورد اعتماد کارشناسی مردم، اگر انتظار تک صدایی داریم، اشتباه است. ما حافظ جان مردم هستیم. من وزیر بهداشت مردم ایرانم، اعم از شیعه، سنی، مسیحی، زرتشتی، لامذهب و حتی زندانی محکوم به اعدام. من نمی‌توانم با سلامت مردم مصالحه کنم و اگر مردم به این برادر کوچک طبق ارزیابی ها اعتماد بیشتری پیدا کردند، دلیلش این است که من همیشه با مردمم شفاف حرف زدم.

ارز دریافتی وزارت بهداشت در سال کرونا کمتر از سال ۹۷

صف مرغ در حوزه دارو نداشتیم

وی گفت: ارزی که در سال ۱۳۹۹ دریافت کردم، یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون یورو کمتر از سال آرام ۱۳۹۷ بود، اما آیا شما یک مورد صف مرغ را در حوزه دارو دیدید؟. اصلا کسی پرسید، وزیر فلک‌زده بهداشت، تو چطور ۴۷۵۰ قلم دارو را مدیریت کردی؟. چطور یک روز کارخانه‌های داروسازی مملکت به دلیل کمبود ماده اولیه تعطیل نشد؟. چطور اتاق عمل‌های این مملکت ۵ دقیقه به دلیل داروی بیهوشی تعطیل و کنسل نشد که در تمام سایت‌های بیگانه به این مملکت بتازند؟. تو چه کردی؟.

کمک وزارت بهداشت به آرامش و امنیت جامعه مغفول مانده است

وزیر بهداشت ادامه داد: هیچکس از من نپرسید که چه کردی که یک استنت برای بیمار قلبی در شرایط سخت تحریم در اتاق‌های جراحی این کشور کم نیاید، چطور اداره کردی و چه کردی که هم بیمار کرونا را اداره کردی و هم بیمار غیرکرونایی اعم از تصادفی و ... و به او نگفتی که آی سی یو ندارم؟ چطور خوزستان را مدیریت کردی که هم ضربه مغزی موتورسوارش را در بیمارستان بستری کردی و هم بیمار کرونایی را؟. کمکی که وزارت بهداشت به آرامش و امنیت جامعه کرد، مغفول مانده، این مظلومیت را جایی نمی‌گویند. نمی‌گویند که وزارت بهداشت نگذاشت که جامعه احساس تهی بودن کند.

برای مقام و ارتقای درجه نیامدم

نمکی افزود: نقش من فریاد بر کاستی‌ها نیست، بلکه نقشم ایجاد آرامش در جامعه است و باید به مردم بگویم درست است که این موج جدید ایجاد شده، اما ما هستیم و آماده‌ایم. ما نیامدیم که برای صندلی‌های دیگری نشانه رویم، بلکه ما آمدیم برای فدا شدن، برای روی مین رفتن، برای آبرو خرج کردن. ما برای پست و مقام و ارتقاء درجه نیامده‌ایم، بلکه برای دفاع از خون شهدا و نیستی و نابودی آمدیم. ما ملت امام حسینیم، ما برای شهادت آمدیم، نه برای ارتقاء درجه و سیاست. ما اصلا سیاست‌باز نیستیم، بلدیم اما اهلش نیستیم.

اگر نگاه کارشناسی خریدار داشت در طوفان موج چهارم نمی‌افتادیم

مکتوبات زیادی دارم اما بنای انتشار ندارم

نمکی گفت: در این مملکت اتفاقی افتاد که اگر دقت می‌شد و اگر نگاه کارشناسی خریدار داشت، ما در طوفانی به نام موج چهارم کرونای موتاسیون یافته نمی‌افتادیم. مکتوبات زیادی را دارم که جزو اسناد طبقه بندی شده است و بنا ندارم منتشر کنم.

ادامه دارد

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزير بهداشت درمان و آموزش پزشکي همه باهم علیه کرونا خیز چهارم کرونا وزارت بهداشت وزیر بهداشت موج چهارم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۲۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵ اخطاریه دفع غیربهداشتی فاضلاب خانگی در سراوان صادر شد

 دفع غیربهداشتی فاضلاب خانگی یکی از معضلات در برخی از محله‌های شهر سراوان است که با توجه به گرمای هوا برای شهروندان مشکلاتی را به همراه داشته است.
 
انتشار بوی نامطبوع، تجمع حیوانات موذی و ولگرد از جمله مواردی است که با رهاسازی فاضلاب خانگی در معابر ایجاد می‌شود.
 
رهاسازی فاضلاب به صورت غیر بهداشتی در معابر علاوه بر مشکلات فوق باعث می‌شود سلامت شهروندان به خاطر افتد و از سوی دیگر سیمای شهر را نازیبا می‌کند.
 
در همین راستا برخی از شهروندان سراوان سراوانی ضمن انتقاد از وضعیت نامطلوب در برخی از معابر سطح شهر که علاوه بر ایجاد بوی نامطبوع تردد را برای کودکان و زنان با مشکل مواجه کرده خواستار برخورد با افراد خاطی از سوی متولیان امر شدند.
 
علی اصغر عربشاهی رئیس مرکز بهداشت سراوان گفت: به مناسبت سومین روز از هفته سلامت، روز سلامت خانواده و سلامت زمین، طرح تشدید کنترل فاضلاب‌های خانگی در منطقه آسپیچ توسط بازرسین بهداشت محیط مرکز محمدی به اتفاق شورا و دهیار منطقه اجرا شد.  
 وی افزود: جهت خاطیان دفع غیر بهداشتی ۱۵ اخطاریه نوبت اول و۴ اخطاریه پیگیری صادر شد.
 
رئیس مرکز بهداشت سراوان تصریح کرد: از شهروندان تقاضا می‌شود جهت حفظ سلامت خود و جلوگیری از تخریب زیر ساخت‌های شهری از هدایت آب وفاضلاب به کوچه و معابر جدا خودداری نمایند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • دبیر کارگروه سلامت مدارس منصوب شد
  • مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها در اصفهان
  • مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها، حاصل تلاش ۹۰ روانشناس در پلیس اصفهان است
  • بررسی خلیج فارس از نگاه نوجوانان روی موج سلامت
  • زمین‌های چمن ورزشگاه‌های جزیره خارگ نوسازی می‌شود
  • روز ماما در سال ۱۴۰۳ چه روزیه + تاریخ، معرفی رشته مامایی و بازار کار
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • برنامه‌ای به مناسبت هفته سلامت در شهرستان فومن
  • ۱۵ اخطاریه دفع غیربهداشتی فاضلاب خانگی در سراوان صادر شد