Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «آرش لهونی» روز دوشنبه در جلسه پیگیری و هماهنگی بخش‌های درمانی اورامانات با حضور معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و مسوولان بهداشت و درمان اورامانات در شبکه بهداشت و درمان پاوه افزود: باتوجه به ورود به پیک چهارم کرونا در استان کرمانشاه باید همه ما نسبت به رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی اهتمام جدی داشته باشیم و همچنان از ماسک استفاده کنیم و فاصله گذاری اجتماعی را نیز رعایت نماییم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه همچنین از مدیران دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خواست نسبت به اعلام هشدارهای بیشتر به آحاد مردم برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا اقدامات لازم را انجام دهند.

وی اظهار داشت: همچنین از مردم متمدن منطقه اورامانات می‌خواهم با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و همکاری بیشتر با مسوولان مربوطه، گام موثری در کاهش بیماری در شرایط فعلی بردارند.

لهونی از زحمات مستمر کادر درمان در مقابله با بیماری کووید ۱۹ به خصوص پرسنل شبکه بهداشت و درمان شهرستان‌های اورامانات در ارایه خدمات در بیمارستان‌ تقدیر و تشکر کرد.

ارایه خدمان درمانی در پاوه بهبود یافته است

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز در این نشست، گفت: خوشبختانه با راه‌اندازی بیمارستان جدید پاوه روند ارایه خدمات درمانی به شکل چشمگیری بهبود یافته و تجهیزات مورد نیاز هم به این بیمارستان اختصاص یافته است.

دکتر «بهمن روشنی» با اعلام اینکه یک دستگاه زباله سوز برای بیمارستان پاوه اختصاص یافته که بزودی نصب خواهد شد، افزود: در خصوص دستگاه فیکو برای جراحی آب مروارید نیز، یک دستگاه ایرانی تامین و اختصاص داده شده است.

وی اظهار داشت: همچنین برای ساخت پاویون رادیولوژی بیمارستان، مبلغ مورد نیاز آن تصویب و اختصاص یافته است.

او همچنین از زحمات نمایندگان استان به خصوص دکتر لهونی نماینده اورامانات که همواره پیگیر مسایل و مشکلات این منطقه هستند، قدردانی کرد.

دکتر «فاروق سلیمی» رییس شبکه بهداشت و درمان پاوه نیز گفت: متاسفانه با ورود مسافران نوروزی به این شهرستان با افزایش تعداد مبتلایان مواجه شدیم که این امر باعث بالا رفتن تعداد موارد مثبت روزانه شده است.

رییس شبکه بهداشت و درمان جوانرود هم در این نشست گفت: با توجه به شرایط حاکم بر اورامانات، شهرستان جوانرود از وضعیت بهتری نسبت به بقیه شهرهای منطقه برخوردار است.

دکتر «مولود حسینی» اظهار داشت: با توجه به تلاش‌ها و زحمات صورت گرفته معاونت درمان خوشبختانه دستگاه اکسیژن ساز بیمارستان نصب شده و مشکلی هم در خصوص نیروی متخصص مورد نیاز در مقابله و درمان بیماری کووید در بیمارستان جوانرود وجود ندارد.

وی گفت: برخی از تجهیزات بیمارستان جوانرود نیازمند بازسازی و جایگزینی بوده که برای انجام آن نیازمند تامین منابع مالی هستیم.

منطقه اورامانات با بیش از ۲۳۰ هزار نفر جمعیت شامل شهرستان های پاوه، روانسر، ثلاث باباجانی و جوانرود است.

شهرستان پاوه هم اکنون از لحاظ شیوع کرونا در وضعیت قرمز، شهرستان‌های جوانرود و روانسر در وضعیت نارنجی و شهرستان ثلاث باباجانی هم در وضعیت زرد قرار دارد.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی ویروس کرونا اورامانات وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی ویروس کرونا اورامانات مجلس شورای اسلامی ویروس کرونا اورامانات وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اخبار کنکور شبکه بهداشت و درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۲۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر

ایسنا/خوزستان مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان با بیان اینکه در ۱۰ سال اخیر موردی از انتقال محلی بیماری مالاریا در استان خوزستان مشاهده نشده است، از حذف این بیماری در استان خبر داد.

همایون امیری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به ۲۵ آوریل روز جهانی مالاریا اظهار کرد: سازمان جهانی بهداشت با نامگذاری روزی به نام روز جهانی مالاریا، بر مبارزه جمعی و آگاهانه با هدف جهانی عاری از مالاریا، تاکید می‌کند. شعار سازمان جهانی بهداشت برای روز جهانی مالاریا در سال ۲۰۲۴، «پیاده‌سازی استراتژی‌های جدید و اقدامات نوآورانه در حذف مالاریا به ویژه در مناطق محروم » تعیین شده است.

 مالاریا یکی از قدیمی‌ترین بیماری‌های عفونی شناخته شده در جهان است و هنوز در بسیاری از کشورها از مشکلات مهم بهداشتی است. انگل این بیماری توسط نیش پشه‌های آنوفل آلوده، از فرد بیمار به فرد سالم منتقل و موجب بروز بیماری می‌شود. پشه آنوفل بومی ایران است.

وی با بیان اینکه در تمام مناطق کشور، گونه‌های مختلف این پشه وجود دارد، گفت: استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و جنوب کرمان بیشترین موارد مالاریا بومی کشور را به خود اختصاص داده‌اند.

مهمترین علائم بیماری شامل تب، لرز، تهوع و استفراغ، خستگی و رنگ پریدگی است.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان افزود: با توجه به اهمیت این بیماری، بسیاری از کشورهای جهان از جمله ایران برنامه حذف مالاریا را در دستور کار خود قرار داده‌اند.

امیری گفت: در خوزستان با انجام اقداماتی مانند بیماریابی فعال، اجرای نظام مراقبت سندرمیک و اجرای مراقبت حشره‌شناسی، در ۱۰ سال اخیر هیچ موردی از «انتقال محلی» بیماری مالاریا مشاهده نشده و همه بیماران شناسایی‌شده، در خارج از خوزستان آلوده شده‌اند و این روند موجب شده است خوزستان به هدف حذف مالاریا دست یابد.

وی بیان کرد: بیماریابی فعال در جمعیت‌های هدف به منظور پیشگیری از انتقال بیماری انجام می‌شود و پرسنل بهداشت علاوه بر اینکه در طول ماه در مناطق مختلف کار شناسایی این بیماری را از طریق نمونه‌گیری از افراد مشکوک و بررسی آب‌های راکد رصد می‌کنند، در صورت شناسایی یک فرد مبتلا، اخذ نمونه از اطرافیان وی و همچنین درمان و پیگیری مبتلایان را نیز بر عهده دارند.

مدیر پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های مرکز بهداشت خوزستان گفت: تمامی مراکز، پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت آمادگی ارائه خدمات بیماریابی و درمان مالاریا را دارند. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده ای نزدیک
  • حذف انتقال محلی مالاریا در خوزستان در ۱۰ سال اخیر
  • تصفیه خانه فاضلاب از هدر رفت آب درصنایع آب بر پیشگیری می‌کند
  • بازگشایی چند مطب در تویسرکان پس از رعایت قوانین و استاندارد‌ها
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است
  • بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی فاسد در شهرستان فیروزه
  • پیشرفت بیش از ۹۰ درصدی بیمارستان شهدای ملکشاهی