Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، انسیه ایمانی روز دوشنبه به رسانه ها افزود: طرح غربالگری اضطراب کودکان بنا به شرایط همه گیری ویروس کرونا و در جهت کاهش نگرانی های مراجعه حضوری، به صورت برخط در دسترس خانواده ها است.

وی یادآور شد: طرح غربالگری اضطراب کودکان ۵ و ۶ ساله همانند سالهای گذشته  در استان سمنان همزمان با سراسر کشور در حال اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: معاونت مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی در راستای رسالت خود در زمینه ارائه خدمات مشاوره، مانند مشاوره تلفنی و حضوری، تلاش می‌کند دسترسی همگان به این گونه خدمات را افزایش دهد.

ایمانی بیان کرد: بر این اساس از جمله وظایف این معاونت، مداخلات به هنگام برای شناسایی افراد در معرض خطر ابتلا به انواع آسیب های روانی و بهبود سلامت روان است و از این رو مداخله زودهنگام دوران کودکی در اولویت برنامه ها است.

معاون توسعه پیشگیری اداره کل بهزیستی استان سمنان تاکید کرد: اختلال های اضطرابی دوران کودکی به دلیل ماهیت خود، کمتر از شیوه‌های واقعی تشخیص داده می شوند و به همین نسبت کمتر درمان دریافت می کنند که می تواند مایه بروز بیماری های از جمله افسردگی، مصرف مواد مخدر، سکوت انتخابی و بیماری های جسمی شوند و توجه به این امر از بار بیماری روانی در جامعه می کاهد.

وی ادامه داد: طرح غربالگری اضطراب کودکان ۵ و ۶ ساله به همین منظور همانند سالهای گذشته در استان سمنان همزمان با سراسر کشور در حال اجرا است و بنا به شرایط همه گیری ویروس کرونا  و در جهت کاهش نگرانی های مراجعه حضوری، به صورت برخط اجرا می شود و والدین می توانند مطابق با راهنمایی سامانه، به ارزیابی رفتار و خلق و خوی کودک خود بپردازند و در صورت تشخیص به عنوان کودک مشکوک به اضطراب بالا، به مراکز مشاوره ارجاع خواهند شد.

معاون توسعه پیشگیری اداره کل بهزیستی استان سمنان گفت: خانواده ها در ابتدا وارد سایت http://moshavereh.behzisti.gov.ir شوند و روی لینک ثبت نام کلیک و مراحل آن را تکمیل کنند.

برچسب‌ها سمنان غربالگری سلامت روان سازمان بهزیستی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سمنان غربالگری سلامت روان سمنان غربالگری سلامت روان سازمان بهزیستی کشور اخبار کنکور غربالگری اضطراب کودکان استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۴۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح همزمان ۱۶ نیروگاه خورشیدی در ۶ استان کشور

مدیر کل دفتر فنی و تحقیقات نوسازی مدارس کل کشور با بیان اینکه ۵۶ پروژه ساخت نیروگاه های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور در ۱۵ استان در حال اجراست، اظهار کرد: ۱۶ پروژه ساخت نیروگاه های مدارس در ۶ استان به پایان رسیده که همزمان در استان های اصفهان، قم، گلستان، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی به صورت همزمان، امروز پنج شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ به بهره برداری می رسند.

به گزارش ایسنا، سید محمد واعظی نژاد خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۵۶ پروژه ساخت نیروگاه های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور با ظرفیت ۸۴۰ کیلووات توسط خیرین مدرسه ساز در حال اجراست؛ این نیروگاه ها در حال انعقاد قرارداد و یا در حال طی کردن مراحل اجرا هستند که دو تا سه ماه آینده وارد مدار می شوند.

وی با اشاره به مزایای بکارگیری نیروگاه های خورشیدی در مدارس کشور، افزود: ساخت این نیروگاه ها ضمن ایجاد اقتصاد و درآمد پایدار و صرفه جویی در هزینه های مدارس سبب افزایش خودآگاهی دانش آموزان از مزایای استفاده از انرژی های پاک برای کشور و حفظ محیط زیست با جلوگیری از بکارگیری سوخت های فسیلی در مدارس می شود.

واعظی نژاد در ادامه تصریح کرد: از آنجا سرانه های تخصیص یافته به مدارس پایین است و مدارس در فصل های فعال مجبورند از سوخت های فسیلی استفاده کنند، بکارگیری نیروگاه های خورشیدی در آنان ضمن صرفه جویی در هزینه های جاری همچون آب، برق و کاغذ و ... سبب کاهش انتشار آلاینده های زیست محیطی می شود.

وی از هدف گذاری ساخت نیروگاه های خورشیدی در ۲۰ هزار مدرسه کشور خبر داد و اظهار کرد: بر اساس هدف گذاری صورت گرفته، قرار است نیروگاه های خورشیدی در ۲۰ هزار مدرسه ساخته شوند؛ از این سطح ۱۶ نیروگاه خورشیدی به بهره برداری رسیده و ۵۶ پروژه در سطح کشور در حال اجراست.

طبق اعلام ساتبا، نیروگاه خورشیدی ۶۰ کیلوواتی در مدرسه خیرساز ۱۵ کلاسه حاج غلام رضا زیرک امروز، ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور دکتر محمود کمانی، معاون وزیر نیرو و رییس سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری برق(ساتبا)، دکتر حمید رضا خان محمدی، معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی مدارس کشور، دکتر سید محمد آقامیری، استاندار قم، آیت الله حسینی بوشهری، رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و مسئولان استان قم به بهره برداری می رسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گشایش نمایشگاه و جشنواره سلامت در بندرعباس+عکس
  • گشایش نمایشگاه و جشنواره سلامت در بندرعباس
  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری
  • ارایه خدمات رایگان به دانش‌آموزان ابتدایی حاشیه شهر سنندج
  • افتتاح همزمان ۱۶ نیروگاه خورشیدی در ۶ استان کشور
  • اجرای طرح خانواده میزبان در فارس
  • غربالگری شنوایی ۱۱هزار نوزاد در خراسان شمالی
  • پایگاه سلامت شهدای کهنه دژ ۸.۴۲ هزار سمنانی را تحت پوشش خواهد برد
  • پیام رئیس سازمان بهزیستی کشور به مناسبت روز روانشناس
  • فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان