Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-04@08:21:06 GMT

آرزوی دیرین پوشش بیمه‌ای خدمات اوتیسم سال ۹۹ محقق شد

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۶۵۴۵۳

آرزوی دیرین پوشش بیمه‌ای خدمات اوتیسم سال ۹۹ محقق شد

مدیرعامل انجمن اوتیسم ایران گفت: پوشش بیمه‌ای خدمات توانبخشی آرزوی دیرینه انجمن اوتیسم ایران بود که در سال ۱۳۹۹ اتفاق افتاد.

به گزارش ایمنا، سعیده صالح غفاری امروز دوشنبه در مراسم معرفی پوشش بیمه‌ای خدمات توانبخشی اختلالات اوتیسم که در سازمان بیمه سلامت برگزار شد، اظهار کرد: در سال ۱۳۹۷ نشست‌هایی با خانواده‌ها داشتیم و همه صحبت ما این بود که درمان اوتیسم، خدمات توانبخشی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خدمات توانبخشی نیز گران است و ابتدا و انتهای آن مشخص نیست. این‌که آیا زمان تشخیص درست است یا نه. انجمن اوتیسم ایران امسال هفتمین سال تأسیس خود را پشت سر گذاشت و به جرأت می‌توان گفت سال ۱۳۹۹ باور نکردنی بود زیرا نهاد مدنی در کنار بخش دولتی و خیرین و بخش خصوصی اگر بتوانند تعامل مثبت و ارتباط همسو داشته باشند، حاصل آن همین خواهد بود.

وی ادامه داد: اوتیسم در سرفصل بیماری‌های خاص قرار گرفت، اما اعتبار آن باید نشاندار شود تا وزارت بهداشت بداند برای هر سال چه مبلغی را برای اوتیسم باید در نظر بگیرد.

غفاری تصریح کرد: اگر سازمان‌ها، انجمن‌های مردم نهاد را باور کرده و در سطوح تصمیم گیری و اجرایی و نظارتی از انجمن‌ها استفاده شود، شاهد این خواهیم بود که جامعه هدف نفع می‌برد.

مدیرعامل انجمن اوتیسم گفت: بحث غربالگری اوتیسم از طریق شبکه بهداشت مطرح و به صورت آزمایشی آغاز شده، اما در عمل اتفاق خاصی نیفتاده است. سال ۱۴۰۰ بسیار زمان مناسبی است تا بحث غربالگری اوتیسم را جدی دنبال کنیم. بحث خدمات درمانی و دندان پزشکی نیز مطرح است و آئین نامه‌های آن به ساماندهی نیاز دارد.

وی افزود: بخش عمده مشکلات جامعه اوتیسم این است که یک سازمان متولی همه امور اوتیسم باشد. در مرحله غربالگری و تشخیص زودهنگام اگر وزارت بهداشت به عنوان نهاد اصلی بر عهده بگیرد، سردرگمی جامعه اوتیسم کمتر می‌شود. تا آن زمان نیازمند همسویی کامل آموزش و پرورش، بهزیستی و وزارت بهداشت هستیم.

انجمن‌های مردم نهاد همواره کمک حال نظام سلامت بوده‌اند

علی اصغر باقرزاده نایب رئیس اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم، گفت: در بودجه سال ۱۴۰۰ همه تلاش این بود که نگاه ویژه‌ای به حوزه سلامت داشته باشیم. با توجه به موضوع کرونا، از بیماری‌های خاص غافل نشدیم و سعی کردیم همه تلاش را در حد بضاعت انجام بدهیم.

وی ادامه داد: با این‌که بودجه ۱۴۰۰ به طور رسمی ابلاغ شده، شاهد رونمایی از سطوح مختلف توانبخشی برای بیماران هستیم. این نشان می‌دهد که برنامه‌ ریزی مناسبی انجام شده و جای تشکر دارد.

این نماینده مجلس تصریح کرد: همه تلاش خود را انجام می‌دهیم که دغدغه بیماران کاهش پیدا کند. برای بیماری‌های نادر نیز برنامه ریزی‌هایی انجام شده که با همکاری وزارت بهداشت، سازمان بیمه سلامت، تأمین اجتماعی و بهزیستی باید انجام شود.

نایب رئیس اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: امیدواریم بتوان گامی بلند برای رفع مشکلات بیماران برداریم. گره گشایی‌ها چه در بودجه و چه در قوانین باید انجام شود. اگر قوانینی دست و پا گیر است، باید برداشته شود. انجمن‌ها همواره کمک حال نظام سلامت بوده‌اند. در بحث کرونا نیز سازمان‌های مردم نهاد بسیار خوش درخشیدند. این مجلس دست یاری و کمک را به سمت انجمن‌های مردم نهاد دراز می‌کند.

منبع: ایرنا

کد خبر 486496

منبع: ایمنا

کلیدواژه: پوشش بیمه ای اوتيسم کودکان اوتیسمی غربالگری اوتیسم انجمن های مردم نهاد پوشش بیمه ای خدمات اوتیسم شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق خدمات توانبخشی مردم نهاد وزارت بهداشت انجمن اوتیسم انجمن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۵۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و پلمب دو واحد غیرمجاز در محلات

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ مسعود مظلومی مدیر شبکه بهداشت محلات گفت: در خصوص بازدید‌های مستمر و میدانی یک واحد طب سنتی غیرمجاز با ارائه خدمات از قبیل حجامت و فصد و یک واحد دندانسازی غیرمجاز در شهر محلات توسط کارشناس نظارت بر درمان و پلیس اماکن عمومی شناسایی، پلمب و پرونده به مراجع ذی صلاح ارجاع شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان محلات افزود: فرد فاقد صلاحیت و بدون هیچگونه مجوزی از دانشگاه علوم پزشکی اقدام به انجام ارائه خدمات دندانسازی و یک مرکز فروش گیاهان دارویی با توجه به تذکرات قبلی مبنی بر عدم ارائه خدمات طب سنتی با پیگیری‌های انجام شده، این واحد‌ها غیر مجاز پلمب شدند.

او گفت: مردم برای انجام خدمات طب سنتی و دندانسازی، از مراکز داری مجوز از دانشگاه علوم پزشکی اقدام به دریافت خدمات کنند و در صورت مشاهده هر نوع فعالیت مراکز غیر مجاز، موضوع را از طریق سامانه مرکز ملی پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت ۱۹۰ بصورت شبانه روزی و یا با شماره‌های ۰۸۶۴۳۲۲۳۰۸۱ گزارش دهند.

دیگر خبرها

  • بیمه ها تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه ها تعرفه تعرفه خدمات آزمایشگاهی را به درستی پوشش نمی دهند
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی‌دهند/ تورم در بخش پزشکی با اجتماعی متفاوت است
  • بیمه ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم پزشکی در مقایسه با بخش اجتماعی بالاتر است
  • بیمه‌ها تعرفه را به درستی پوشش نمی دهند/ تورم در بخش پزشکی با بخش اجتماعی بسیار متفاوت و بالاتر است
  • برخورداری ۶۲۵ زوج نابارور استان مرکزی از خدمات بیمه سلامت
  • شناسایی و پلمب دو واحد غیرمجاز در محلات
  • ارائه خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای