Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@15:10:56 GMT

اشباع بازار از مرغ در آستانه ماه مبارک رمضان

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۶۵۶۵۳

اشباع بازار از مرغ در آستانه ماه مبارک رمضان

 گزارش روز دوشنبه ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «حسن عباسی معروفان» درباره روند ثبت سفارش و پیگیری تخصیص ارز نهاده‌های دامی، افزود: ثبت سفارش نهاده‌های دامی از ۱۶ فروردین ماه ۱۴۰۰ به وزارت جهاد کشاورزی موکول شد و از همان روز شیوه‌نامه‌های اجرایی آن مصوب و نهایی شد.

سرپرست دفتر خدمات بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی درباره وقفه‌ای که در این زمینه ایجاد شد، تصریح‌کرد: تا پایان سال ۹۹ تخصیص‌های بانک مرکزی مربوط به سال‌های قبل است و انتظار داریم در سال جدید بانک مرکزی تخصیص ارز را سرعت ببخشد تا وقفه‌ای نداشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معروفان اظهار داشت: احساس نمی‌کنیم وقفه‌ای ایجاد شده باشد، زیرا کالاها تامین و در بنادر موجود است و به محض تخصیص ارز، ترخیص می‌شود.

سرپرست دفتر خدمات بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: در کشور ۴۰ شرکت به امر واردات نهاده‌های دامی مشغولند و امسال حدود ۱۱ شرکت اقدام به ثبت سفارش جدید کرده‌اند.

وی ادامه‌داد: ثبت‌سفارش حدود ۹۰ پرونده هم از ماه قبل به وزارت جهاد کشاورزی منتقل شده که تاکنون نیمی از آن‌ها بررسی شده است.

این مسوول درباره آخرین آمار عرضه مرغ گفت: دیروز چهار میلیون و ۳۵ هزار قطعه مرغ به کشتارگاه فرستاده شده که استحصال آن بالای هفت‌هزار ۳۰۰ تن مرغ است.

سرپرست دفتر خدمات بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد: باتوجه به اینکه سرانه مرغ برای هر نفر در طول سال ۲۸ کیلوگرم است، همه نیاز کشور بیشتر از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تن نیست و وقتی در یک روز هفت هزار و ۳۰۰ تن به بازار عرضه می‌کنیم، یعنی بیش از نیاز عرضه داریم.

وی گفت: قیمت مرغ در شهریور سال ۹۹، حدود ۱۴ هزار تومان بود که اواخر آذر ماه به ۲۰ هزار و ۴۰۰ افزایش پیدا کرد و به‌تازگی به ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان رسید.

وی یادآور شد: نهاده‌های دامی با افزایش قیمت جهانی مواجه شده است، به عنوان مثال ذرت که ۶ درصد مصرف طیور است، ۲۲۰ یورو بود و به‌تازگی کمتر از ۲۷۰ یورو خریداری نمی‌شود.

سرپرست دفتر خدمات بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی یادآور شد: عرضه مرغ به صورت قطعه‌بندی به صورت مقطعی ممنوع است و در ادامه با اشباع بازار این ممنوعیت برداشته می‌شود.

رشد ۳۰۰ درصدی فاکتورهای تولید در یک سال اخیر 

« علی آذروش» دبیر انجمن صنفی پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی کشور هم در ادامه گفت: با توجه به شرایطی که سامانه بازارگاه برای تولیدکنندگان ایجاد کرده، دچار مشکلی خاصی نیستیم، اما برای تولید باید آرامش کلی داشته باشیم زیرا نمی‌توانیم با ریسک وارد تولید شویم.

وی اظهار داشت: تولید به پیش‌زمینه‌هایی نیاز دارد، صنعت ما دچار زلزله شده است، همه نهاده‌های مصرفی ما در دام و طیور از یک سال پیش با افزایش قیمتی مواجه شده و بعضی از فاکتورهای تولیدی در گوشت و مرغ ۳۰۰ درصد افزایش یافته است.

دبیر انجمن صنفی پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی تصریح‌کرد: وقتی میانگین تورم کشور بین ۳۶ تا ۴۰ درصد است، چطور توقع داریم که صنعت مرغداری روی پای خود بایستد.

به گزارش ایرنا، بررسی بازار نشان می‌دهد که در یک تا ۲ ماه اخیر نرخ هر کیلوگرم گوشت مرغ بین ۴۰ هزار تا ۶۰ هزار تومان به فروش می‌رسید، اما طی آخرین تصمیم‌گیری این قرارگاه قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده ۱۷ هزارو ۱۰۰ تومان و گوشت مرغ گرم ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان تعیین شد.

طبق آمار وزارت جهاد کشاورزی، پارسال بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن گوشت مرغ در کشور تولید و به بازار عرضه شد.

پیش از این به دلیل کمبود نهاده های طیور، مدت زمان پرورش مرغ گوشتی ۴۰ روز تعیین شده بود که به‌تازگی به ۴۵ تا ۵۰ روز افزایش یافت.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی دفتر امور طیور علی اکبر مهر فرد ایرنا کاظم خاوازی بانک مرکزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی ایرنا کاظم خاوازی بانک مرکزی اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۵۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 

به گزارش خبرنگار مهر، کاظم قربان پور ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات موثر اداره امور اراضی جهاد کشاورزی اظهار کرد: یکی از مهمترین اقدامات مجموعه جهاد کشاورزی واگذاری ۱۵۲ هکتار از اراضی دولتی به طرح های مختلف کشاورزی و غیره بوده است.

رییس جهاد کشاورزی کاشمر ادامه داد: در سال جاری باهدف آموزش بهره برداران بیش از ۲۵۰ نفر روز دوره آموزشی برگزار شده و بیش از ۱۹ هزار و ۵۰۰ کیلومتر از اراضی به طور موثر پیمایش شده که منجر به صدور ۸۰ مورد اخطاریه و ۴۰ مورد اعمال قانون تبصره ۲ ماده ۱۰ وتعداد ۶ مورد ماده ۳ طبق قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی و باغی شده است.

وی بیان کرد: در سال جاری ۱۸ مورد نقشه تجمعی پلاک های دارای رفع تداخلات با سطحی بالغ بر ۳هزار و ۵۰۰ هکتار تهیه شده و۶۳۰ نفربهره بردار با سطحی برابر ۳۵۰ هکتار به اداره ثبت اسناد و املاک جهت سند دار کردن اراضی معرفی شده اند.

قربان پور اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۱۰ مورد ثبت پرونده حقوقی و تعداد ۱۷۳ مورد از پرونده های سنوات گذشته را در سامانه ثبت کرده ایم.

رییس جهاد کشاورزی کاشمر خاطر نشان کرد: همچنین طرح های اجرا شده در قالب تبصره یک ماده یک ۹ مورد و ۱۳ مورد نیز در قالب طرح های واگذاری اراضی ملی انجام شده است.

کد خبر 6093028

دیگر خبرها

  • ۱۵ تغییر کاربری غیرمجاز در آمل قلع و قمع شد
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • بازار رانندگان فرمول یک در آستانه انفجار است!
  • دیویدسون: بازار رانندگان فرمول یک در آستانه انفجار است!
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • صادرات سیب زمینی مشمول عوارض ۶۰ درصدی شد
  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد
  • برنامه سازان صدا و سیمای خوزستان در ماه رمضان تجلیل شدند
  • کشف بیش از یک تن نان خشک در مشهد
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید