Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-26@12:52:13 GMT

نوشابه؛ بی‌توقف در مسیر گرانی

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۶۸۴۰۸

نوشابه؛ بی‌توقف در مسیر گرانی

همزمان با شروع فصل گرما زمزمه‌های گران‌شدن یکی از پرمصرف‌ترین کالاهای این فصل یعنی انواع نوشابه‌های گازدار به گوش می‌رسد.

مشاهدات میدانی نشان می‌دهد قیمت انواع نوشابه خانواده تا 12هزار و 500و انواع ماءالشعیر تا 13هزار و 500و در انواع طعم دار تا 15هزار تومان بالا رفته است. تغییر قیمت نوشابه البته تنها تابع تغییر فصل و میزان تقاضا نیست، چنان‌که طی یک سال گذشته به‌گفته فروشندگان به‌طور میانگین هر 40روز یک‌بار برندهای مختلف در انواع محصولاتشان افزایش قیمت‌هایی بین 20تا 25درصد اعمال کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به‌طور مثال قیمت 4500تومانی نوشابه‌های خانواده در اسفند 98، در شهریور 99به 7.500و در بهمن 99به 10.500تومان رسید و امروز هر بطری 1.5لیتری نوشابه 12.500تومان به فروش می‌رسد.

نوشابه‌های محبوب پپسی، کوکاکولا در کنار برندهای زمزم، فانتا، سون‌آپ، میراندا وکانادادرای، بیشتر سهم بازار را در اختیار دارند و قیمت محصولاتشان اغلب یکسان است. اسپرایت و هوفنبرگ هم دیگر نوشابه‌های پرطرفدار بازار هستند که قیمت نوشابه‌های هوفنبرگ بالاتر از برندهای دیگر است. شرکت کاله که تولیدات لبنی آن معرف همگان است هم چند سالی است با نوشابه‌های لاکیدو در بازار این محصول حضور پیدا کرده و قیمت نوشابه‌هایش هم مثل اقلام لبنی این شرکت معمولا پیش از دیگر برندها بالا می‌رود.

البته قیمت این نوشابه‌ها هنوز 10هزار تومان است اما از آنجایی که محصولات نوشیدنی این شرکت کمی در بازار کم شده، افزایش قیمت آنها دور از انتظار نیست. از فروردین سال گذشته تا امروز، قیمت نوشابه 3برابر شده که بخش عمده این تغییر قیمت در نیمه اول سال گذشته رقم خورد. قیمت نوشابه تنها در شش‌ماه اول پارسال 125درصد بالا رفت و این افزایش قیمت در کنار تعطیلی‌های ناشی از شیوع کرونا در کشور، یکی از دلایل کاهش 30درصدی تقاضا برای این محصول بود. در نیمه دوم پارسال نیز افزایش قیمت با شتاب به نسبت کمتری ادامه یافت، به‌طوری که از مهرماه تا پایان اسفند 99، قیمت هر بطری 1.5لیتری پپسی 3هزار تومان، کوکاکولا 5هزار تومان، فانتا 4هزار و 500تومان و زمزم 2هزار و 500تومان افزایش یافت. قیمت نوشابه‌های قوطی 30میلی لیتری هم از 5هزار تومان به 6هزار و 500تومان رسیده است.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: نوشابه افزایش قیمت افزایش قیمت قیمت نوشابه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۸۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد

میانگین قیمت محصول پیاز در فروردین‌ماه امسال در مزرعه حدود ۱۴هزار تومان بوده است.

به گزارش خبرآنلاین، حسین اصغری، درباره چرایی افزایش قیمت پیاز گفت: درحال‌حاضر برخی از محصولات کشاورزی از مناطق جنوبی کشور از جمله منطقه جنوب کرمان، سیستان و بلوچستان، فارس و... تامین می‌شود و بارندگی‌های شدید در دهه سوم فروردین‌ماه موجب توقف برداشت پیاز به صورت مقطعی شده است.

وی با بیان اینکه ایران یکی از معدود کشور‌های دنیاست که به دلیل اقلیم خاص امکان تولید سبزی و صیفی در چهار فصل سال را دارد، گفت: البته هزینه تولید در فصول سرد بسیار بالاتر است.

مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی اضافه کرد: با توجه به برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی برای ارتقاء بهره‌وری و صرفه‌جویی در مصرف آب، کاهش سطح زیر کشت سبزی و صیفی و افزایش عملکرد در واحد سطح در اولویت اجرا قرار دارد.

وی عنوان کرد: برنامه تولید محصول پیاز با برآورد نیاز کشور با رویکرد رعایت الگوی کشت و تولید متعادل به صورت چهار فصل تهیه و جهت اجرا به سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌های تولیدکننده ابلاغ می‌شود.

برهمین اساس برنامه ابلاغی تولید استمرار و بهاره سال زراعی جدید (۱۴۰۳ – ۱۴۰۲) محصول فوق ذکر براساس تاریخ کشت به استان‌های تولیدکننده ابلاغ شده است و براساس این برنامه در محصول تولید زمستان سطح زیر کشت ۱۳هزارو۴۵۰ هکتار با برآورد تولید ۶۴۴هزارو۳۰۰ تن و تولید بهار نیز سطح زیر کشت ۱۲هزارو۲۰۰ هکتار و تولید ۵۷۱هزار و۲۲۰ تن خواهد بود.

وی همچنین اضافه کرد: تولید محصول در زمستان حدود ۸۰۹ هزار تن بوده و تولید بهار بیش از ۶۱۰ هزار تن پیش‌بینی می‌شود که نسبت به برنامه ابلاغی افزایش تولید مشاهده می‌شود.

مدیرکل دفتر سبزی و صیفی وزارت جهاد کشاورزی در ادامه گفت: برنامه تولید محصول در فصل تابستان و پاییز امسال نیز با هدف‌گذاری یک میلیون و ۶۶۶ هزار و۸۲۰ تن ابلاغ و پس از تولید به بازار عرضه خواهد شد.

به گفته وی میانگین قیمت محصول پیاز در فروردین‌ماه امسال در مزرعه حدود ۱۴هزار تومان بوده است.

گفتنی است براساس مشاهدات میدانی از مغازه‌های سطح شهر تهران قیمت هر کیلو پیاز به بیش از ۳۰ هزارتومان رسیده و تا ۳۸ هزار تومان هم بالا رفته است.

دیگر خبرها

  • علت گرانی شدید قیمت پیاز چیست؟
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد
  • صعود ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیونی قیمت سواری لوکس خارجی
  • قیمت انواع گوشی موبایل در بازار، چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک
  • قیمت جدید برنج اعلام شد
  • قیمت برنج ایرانی و خارجی در میادین تره بار
  • قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار
  • قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار اعلام شد
  • قیمت روز انواع خودرو در بازار +جدول
  • قیمت لوازم خانگی ایرانی در بازار چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک