Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@17:23:36 GMT

سرمایه‌گذاری ۵ هزار میلیاردی شرکت شاهد در چمستان نور

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۶۸۷۷۵

سرمایه‌گذاری ۵ هزار میلیاردی شرکت شاهد در چمستان نور

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان نور، ارسلان فتحی‌پور در آئین کلنگ‌زنی شهرک کشاورزی بهدشت چمستان اظهار کرد: در این پروژه با تفاهم‌نامه‌ای که امضا شد ۵ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صورت می‌گیرد که سبب فعال شدن بانک‌ها، اشتغالزایی نزدیک به ۵ هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم و کمک به اقتصاد منطقه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی گفت: در سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها از سرمایه‌ای که متعلق به خانواده شهداست به عنوان سرمایه گذاری پایدار و پایلوت کشور شهرک کشاورزی  در بهدشت احداث می‌شود.

 مدیرعامل این خاطر نشان کرد: روسیه به ۴۰ میلیارد دلار واردات محصولات گلخانه‌ای نیاز دارد که بخشی از آن را ما می‌توانیم تامین کنیم که ضمن کمک به اقتصاد کشور، وابستگی نفتی را کاهش داده و به اقتصاد خانواده شهدا و استان نیز کمک می‌شود.

 این مسؤول تصریح کرد: اتفاقات خوب با همدلی ایجاد می شود، مانع‌زدایی به قوانین مرتبط  می‌شود که مجلس باید پیگیری کند و قوانین دست و پا گیر که مانع تولید می‌شوند را اصلاح کند، سازمان‌ها و ادارات پشتیبانی کنند زیرا در این مجموعه منافع شخصی وجود ندارد یک سرمایه‌گذاری ملی است و می تواند به عنوان مرکز آموزش حتی برای استان تبدیل شود.

فتحی‌پور گفت: انتظار داریم همه همکاری کنند تا مانعی برای اجرای تفاهم نامه‌های امضا شده ایجاد نشود و به خوبی اجرا تا شاهد شکوفایی اقتصاد کشور، استان و منطقه باشیم.

علی شادمان فرماندار شهرستان نور نیز در این آئین اظهار کرد: زمین ۴۰۰ هکتاری شرکت بهدشت شاهد که سال‌ها معطل مانده بود در زمان کوتاه مجوزهای لازم را گرفت و این یعنی شهرستان نور اوج توسعه و سازندگی را شاهد است.

 

نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم اظهار کرد: شهرک‌های کشاورزی با طبیعت استان سازگار است و باید تلاش کنیم این اتفاقات افزایش پیدا کند.

 ولی الله فرزانه، گفت: چمستان بهشتی‌است که مردم آن را کشف کردند به طوری که در برخی روستاها تعداد افراد غیربومی دو برابر بومی‌هاست، اینجا دارای طبیعت بکر است و باید حفظ شود، کویر کشورمان گردشگر دارد اما اگر شمال کویر شود کسی دیگر نگاه نمی‌کند.

مدیر عامل شرکت اندوخته شاهد نیز در این آئین اظهار کرد: سهامداران اصلی موسسه اندوخته شاهد خانواده شهدا هستند و این شرکت با هدیه ۱۰ میلیون تومان رهبری شکل گرفته و هلدینگ اصلی شرکت شاهد، گسترش و خدمات کشاورزی و شاهد انرژی هستند که در زمینه‌های مختلف اقتصادی فعالیت دارند.

 مسعود اسفندیار گفت: با توجه به شعار سال آمادگی داریم در همه زمینه‌ها در سطح استان فعالیت کنیم تا گوشه ای از اقتصاد این کشور را در شرایط کنونی پیش ببریم.

استاندار مازندران نیز در این آئین اظهار کرد: نخستین مزرعه بزرگ سازگار کشور در این منطقه احداث می‌شود، این مجموعه بزرگ می‌تواند مجموعه سازگار ارگانیک خاورمیانه باشد.

وی افزود: پسماند، پساب و انواع بیماری محصول شهر شدن و زندگی شهری است در حالی که زندگی روستایی چنین نبود و تا چندین سال قبل در روستاها زباله نداشتیم.

 

احمد حسین‌زادگان تصریح کرد: یکی از معضلات بروکراسی‌های زاید اداری است که آفت و بلای جان ما شد، مقام معظم رهبری ۱۴ سال شعار اقتصادی را مطرح می‌کنند این یعنی ما باید تولیدکننده و مصرف‌کننده خوب باشیم، فساد در بروکراسی‌ها با شدت و ضعف وجود دارد اما باید دنبال کارهای درست باشیم.

 این مسؤول بیان کرد: ما در این مجموعه نشان دادیم که می‌شود کارهای بزرگی کرد و مشابه آن در فضای خانوادگی در روستا هم بدون نیاز به مجوزها شکل بگیرد؛ در این مجموعه دام سبک با هزینه کمتر و بازدهی بیشتر، محصولات گلخانه‌ای با سود بالا و نظام خدماتی که نگران فروش و عرضه محصولات نبوده و سبب کاهش قیمت شود، تولید می‌شود زیرا این مجموعه تولیدکننده، پایانه، فروشنده و الگو می‌شود.

استاندار مازندران، گفت: اینجا سراسر سود است رانتی هم داده نشد کاری که انجام شد خدمت به مردم و خانواده شهدا است و هر سرمایه گذار دیگری هم بود کمک می‌کردیم زیرا به جای ساخت و ساز و ویلاسازی به توسعه شهرک‌های کشاورزی سوق داده شد، مازندران باید توسعه متوازن کشاورزی، صنعت معدن و گردشگری داشته باشد.

انتهای پیام/۸۶۰۲۳/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: شرکت شاهد سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۸۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، ابوطالب شفقت عصر امروز یکشنبه در بازدید از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا خرم‌آباد با اشاره به اینکه رویکرد مدیریتی صحیح مهم‌ترین نکته درباره موفقیت این مجموعه است، اظهار داشت: این مدل سرمایه‌گذاری جزو مزیت‌های مهم و اساسی کشت و صنعت فجر صفا است که نتیجه آن افزایش اشتغال، امنیت غذایی، افزایش روحیه و تغییر سبک زندگی را به دنبال دارد.

وی انجام کارهای پژوهشی و تولید محصولات کاملاً ایرانی را از دیگر مزیت‌های این مجموعه عنوان کرد و افزود: سرمایه‌گذار این مجموعه همه اقدامات را با صبر و حوصله و انجام کارهای پژوهشی پیش برده و حتی نژاد دامی که وارد شده، تغییریافته و ایرانی شده است.

استاندار لرستان با بیان اینکه مجموعه کشت و صنعت فجر صفای خرم‌آباد علاوه بر کشت گیاهان دارویی و فعالیت‌های دامی، گردشگری مدرن را دنبال می‌کنند، افزود: این مجموعه می‌تواند در سطح ملی و بین‌المللی پذیرای مهمانان مختلف باشد نیز باشد.

شفقت با اشاره به اینکه شهرک صنعتی این مجموعه به‌زودی بهره‌برداری خواهد شد بر ایجاد زنجیره ارزش دام و تولید پوست و پشم در کشت و صنعت خرم‌آباد تأکید کرد و افزود: باتوجه‌به سطح اراضی این مجموعه، اگر گیاهان دارویی در این مجموعه کشت و عصاره‌گیری شود مردم نیز می‌توانند در هر جای استان نسبت به کاشت و فروش گیاهان دارویی به کشت و صنعت اقدام کنند که درآمد این امر از تولید برخی محصولات رایج کشاورزی می‌تواند بیشتر نیز باشد.

وی ادامه داد: این قابلیت در شهرهای دیگر لرستان نیز وجود دارد تا جایی که بیش از ۵۰ تا ۷۰ نقطه دیگر استان هم این امکان وجود دارد.

استاندار لرستان، تأکید کرد: جهاد کشاورزی باید فرصت‌های سرمایه‌گذاری این چنینی را شناسایی کند و در اختیار سرمایه‌گذاران قرار دهد.

شفقت بازدید دانشجویان و دانش‌آموزان از مجتمع کشت و صنعت فجر صفا را اقدام مثبتی در راستای اشاعه فرهنگ «ما می‌توانیم» دانست و افزود: این اقدام می‌تواند حتی برای سرمایه‌گذاران دیگر الگوی مثبتی باشد و این مدل مدیریتی تسری پیدا کند.

کد خبر 6091372

دیگر خبرها

  • افزایش سطح بهره برداری بوستان بزرگ شهر یزد
  • ارزش ۲ هزار و ۲۱۰ میلیاردی پرورش ماهی در قفس قشم
  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیاردی تسهیلات در آران و بیدگل
  • تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی
  • در سال ۱۸۱۶ جهان شاهد سالی بدون تابستان بود
  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد
  • سرمایه گذاری ۱۰ هزار میلیارد ریالی چینی‌ها در بخش کشاورزی مازندران
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • آب‌گیری دریاچه ارومیه در ایام گرم و کم بارش ادامه پیدا کند
  • دولت سیزدهم از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند