Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-26@14:49:06 GMT

قاچاق جوجه و تخم‌مرغ نطفه‌دار از مرزهای کشور

تاریخ انتشار: ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۶۹۱۴۴

قاچاق جوجه و تخم‌مرغ نطفه‌دار از مرزهای کشور

مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: با توجه به جوجه ریزی مناسب نگرانی در خصوص تامین مرغ در ماه مبارک رمضان ‌نداریم.

به گزارش مشرق، محمد علی کمالی سروستانی مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه مرغ با نرخ مصوب وجود ندارد، اظهار کرد: امروز نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومان و مرغ گرم در خرده فروشی ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هم اکنون مرغ با نرخ مصوب به اندازه کافی در میادین و فروشگاه ها توزیع می شود و در خرده فروشی ها هم دیگر خبری از صف های طولانی نیست.

کمالی سروستانی ادامه داد: میزان نهاده ای که قرار است در اختیار مرغداران قرار گیرد، جوابگوی ۵۰ روز دوره پرورش را می دهد.

مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه نگرانی در خصوص تامین مرغ نداریم، گفت: هم اکنون تنها نگران نوسان قیمت جوجه یکروزه هستیم چرا که جوجه و تخم مرغ نطفه دار به صورت غیر رسمی در حال خروج از مرزهای کشور است که از معاونت امور دام و انجمن تولیدکنندگان جوجه انتظار می رود بر این موضوع نظارت کافی داشته باشند تا مشکل خاصی ایجاد نشود.

وی با اشاره به اینکه بازار نهاده های دامی به تعادل رسیده است، بیان کرد: در حال حاضر عرضه ذرت و کنجاله سویا با تاخیر بدست مرغدار می رسد که امیدواریم تدابیری برای تسریع در توزیع نهاده بکار گرفته شود.

این مقام مسئول قیمت کنونی هر کیلو ذرت در بازار آزاد را ۴ هزار تا ۴ هزار و ۲۰۰ تومان و کنجاله سویا را ۷ هزار و ۸۰۰ تا ۸ هزار و ۲۰۰ تومان اعلام کرد.

وی قیمت کنونی هر قطعه جوجه یکروزه را بالای ۵ هزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: این در حالی است که قیمت مصوب هر قطعه جوجه ۴ هزار و ۲۰۰ تومان است.

کمالی سروستانی بیان کرد: با توجه به ۵۵ تا ۵۶ میلیون قطعه جوجه که در سالن ها ریخته شده و پیش بینی تخصیص ۵۰ روز نهاده دامی و افزایش ۲۵ درصدی تولید گوشت مرغ، کمبودی در عرضه نداریم.

وی ادامه داد: با افزایش ۲۵ درصدی تولید گوشت مرغ و رسیدن وزن لاشه به ۳ کیلوگرم نگرانی هایی مبنی بر افت قیمت مرغ به کمتر از نرخ مصوب بواسطه ازدیاد عرضه در برابر تقاضا وجود دارد.

مشاور اتحادیه مرغداران گوشتی افزود: رصدها نشان می دهد که روزانه بیش از نیاز مرغ وارد میدان بهمن می شود که با وجود استفاده خانوارها از ذخایر یخچالی و پشت سر گذراندن ایام عید دیگر خبری از صف نیست.

این مقام مسئول افزایش میزان جوجه ریزی و سن کشتار از ۴۵ به ۵۰ روز را یکی دیگر از عوامل موثر در آرامش بازار مرغ برشمرد و گفت: با افزایش سن کشتار، حداقل ۲۵ درصد گوشت مرغ بیشتری تولید می شود که با این وجود میزان عرضه فراتر از نیاز خواهد بود، از این رو به مردم اطمینان می دهم که جای هیچ گونه نگرانی مبنی بر کمبود در تولید یا عرضه مرغ وجود ندارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا ماه رمضان اتحادیه مرغداران گوشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۹۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوجه یک روزه

قیمت جوجه یک روزه عامل مهمی در صنعت مرغداری است. این امر به‌طور مستقیم بر هزینه کلی تولید و در نهایت بر سودآوری مرغداران تاثیر می‌گذارد. - اخبار بازار -

قیمت جوجه‌های یک روزه تحت تاثیر عوامل مختلفی مانند تقاضا، عرضه، نژاد و کیفیت است. در ادامه مطالب بیشتری می‌خوانیم.

عوامل موثر بر قیمت جوجه یک روزه

همان‌طور که گفته شد برخی عوامل شامل تقاضا، عرضه، نژاد و کیفیت بر قیمت جوجه‌های یک روزه تاثیرگذار هستند که در ادامه شرح داده شده است. لازم به ذکر است برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد جوجه یک روزه و قیمت‌های بروز و دقیق انواع جوجه به وبسایت مجله دام فارم مراجعه کنید و از اطلاعات و قیمت‌های دقیق آگاه شوید.

تاثیر میزان تقاضا و عرضه بر قیمت جوجه

تقاضا برای جوجه‌های یک روزه معمولا زیاد است، به‌ویژه در فصول اوج مصرف که مرغداران در حال تجدید انبار در مرغداری‌های خود هستند. این تقاضای بالا می‌تواند قیمت‌ها را بالا ببرد و خرید جوجه‌ها را برای مرغداری‌ها گران‌تر کند. از سوی دیگر، در فصول کم‌پیک، زمانی که تقاضا کم است، قیمت‌ها احتمالا کاهش پیدا کند.

تاثیر نژاد بر قیمت جوجه

نژاد نیز در تعیین قیمت جوجه یک روزه نقش بسزایی دارد. برخی از نژادها به دلیل ژنتیک برترشان گران‌تر هستند که می‌تواند منجر به نرخ رشد بهتر، تولید تخم مرغ بیشتر یا کیفیت بهتر گوشت شود. صاحبان مرغداری که به دنبال به حداکثر رساندن سود خود هستند ممکن است مایل به پرداخت قیمت بیشتر برای نژادهای باکیفیت باشند.

تاثیر کیفیت بر قیمت جوجه

کیفیت خود می‌تواند بر تعیین قیمت جوجه یک روزه تاثیر بگذارد. جوجه‌هایی که سالم، تغذیه شده و عاری از بیماری هستند برای مرغداران ارزشمندتر هستند زیرا شانس بیشتری برای زنده ماندن و رشد دارند. در نتیجه، تامین کنندگان ممکن است برای جوجه‌هایی که این استانداردهای کیفی را دارند، قیمت بالاتری در نظر بگیرند.

یکی از بهترین فروشگاه‌های اینترنتی که می‌توانید محصولات مختلف مثل انواع نهاده‌های دامی و جوجه‌های یک روزه در نژادهای مختلف و دیگر محصولات دامی و مرغداری‌ها را خریداری کنید، فروشگاه دام فارم است که محصولاتی باکیفیت و با قیمت به‌صرفه به شما خریداران عرضه می‌کند.

پرورش جوجه یک روزه

پرورش جوجه‌ها مستلزم توجه دقیق به نیازهای آن‌ها است تا سلامت و تندرستی آن‌ها تضمین شود. با توجه به اهمیت قیمت جوجه یک روزه، چندین فاکتور کلیدی وجود دارد که باید هنگام مراقبت از جوجه‌های جوان در نظر گرفت:

فراهم کردن محیطی تمیز و گرم برای جوجه‌ها ضروری است. دمای حدود 95 درجه فارنهایت برای هفته اول زندگی آنها ایده‌آل است و به تدریج هر هفته پنج درجه باید کاهش پیدا کند. این را می‌توان با استفاده از یک لامپ حرارتی یا پرورش‌دهنده برای تنظیم درجه حرارت در فضای زندگی آن‌ها به‌دست آورد.جوجه‌ها همچنین به آب تمیز و غذای اولیه با کیفیت بالا نیز نیاز دارند. مهم است که به‌طور مرتب منبع آب آنها را بررسی و دوباره پر کنید تا مطمئن شوید که هیدراته می‌مانند. خوراک استارتر باید به‌طور خاص برای جوجه‌های یک روزه فرموله شود و حاوی تمام مواد مغذی لازم برای رشد و نمو آن‌ها باشد.نظارت بر جوجه‌ها برای هر گونه علائم بیماری یا ناراحتی بسیار مهم است. مشکلات رایجی که باید مراقب آن باشید شامل بیماری پوستی که با تمیز کردن ناحیه آسیب دیده قابل درمان است و مشکلات پا که ممکن است نیاز به تنظیم رژیم غذایی یا محیطی داشته باشد.

قیمت انواع نژاد جوجه یک روزه

قیمت نژادهای مختلف جوجه یک روزه متفاوت است. قیمت جوجه یک روزه در برخی از نژادها ممکن است به دلیل نادر بودن یا ویژگی‌های خاصی که آنها را برای اهداف خاصی مطلوب می‌کند گران‌تر باشد. از سوی دیگر، نژادهای رایج‌تر ممکن است مقرون‌به‌صرفه‌تر و به راحتی در دسترس باشند. پس قیمت جوجه یک روزه تحت تاثیر عوامل مختلفی خواهد بود.

برای خریداران مهم است که در انتخاب نژاد جوجه یک روزه به نیازها و بودجه خاص خود توجه کنند. هنگام تصمیم‌گیری در مورد خرید جوجه یک روزه باید عواملی مانند تولید تخم مرغ، کیفیت گوشت و مزاج را در نظر گرفت. خریداران همچنین باید شهرت پرورش‌دهنده را نیز در نظر بگیرند تا جوجه‌های سالمی را خریداری کنند.

انواع جوجه‌های یک روزه براساس نژاد قیمت‌های مختلفی دارند و شامل موارد زیر می‌شوند:

قیمت جوجه آرین:جوجه یک روزه نژاد آرین  با سرعت کمتری رشد می‌کند و بنابراین قیمت کمتری هم دارد.قیمت جوجه راس: جوجه راس معمولا قیمت بالاتری از دیگر نژادها دارد و این امر احتمالا به دلیل تفاوت در شرایط پرورش و واکسیناسیون جوجه‌ها است.قیمت جوجه کاب: قیمت جوجه یک روزه نژاد کاب از آرین بالاتر و از دیگر نژادها پایین‌تر است. این جوجه‌ها فروش خوبی در بازار دارند.قیمت جوجه پلاس: جوجه یک روزه  نژاد پلاس دارای ویژگی‌های خاص و در نتیجه قیمت بالاتری هم دارند. ویژگی‌های این جوجه‌ها باعث رشد سریع‌تر و عملکرد بهتر آن‌ها می‌شود.

 

جمع‌بندی

قیمت جوجه یک روزه موضوع پیچیده‌ای است که تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار دارد. مرغداری‌ها باید هنگام خرید جوجه‌ها این عوامل را به دقت در نظر بگیرند تا مطمئن شوند که بهترین ارزش را برای پول خود دارند. صاحبان مرغداری با درک پویایی بازار و تصمیم‌گیری آگاهانه می‌توانند هزینه‌های تولید خود را بهینه کنند و در نهایت سودآوری خود را بهبود بخشند.

منابع

https://dam.farm/mag/arian-and-iranian-chickens/

"این مطلب تبلیغاتی است"

دیگر خبرها

  • کشف بیش از ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرزهای خراسان رضوی
  • روی هر مرغ بالای ۱۰ هزار تومان ضرر می‌کنیم
  • قیمت مرغ زنده چقدر شد؟
  • بیش از ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرزهای خراسان رضوی کشف شد
  • مصرف ماهانه ۸۵ هزارتن تخم مرغ در کشور
  • صادرات ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزار تن مرغ به بازار‌های هدف
  • بازگشایی بازارچه‌های هنگه‌ژال و سیف در حال پیگیری است
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی
  • تولید ماهانه تخم مرغ به ۱۱۲ هزارتن رسید
  • جوجه یک روزه