Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگر میخواهید پیک چهارم زودتر فروکش کند باید نگذاریم بیمار شویم.

به گزارش برنا؛ مجموعه بیست راهکار برای شما تا بتوانید کرونا را مدیریت کنید:

۱.نتایج تست هرچه باشد، فرد دارای علائم باید خود را مبتلا بداند و از دیگران دور بیماند. به خصوص سریعا درمان بگیرد.   ۲. در اطرافتان هرکس ادعا میکند حساسیت دارد، سرماخورده است و … باور نکنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
از او دور بمانید.   ۳. مردم به هیچ عنوان به ملاقات بیماران، شب نشینی مسافرین، دورهمی ها و تجمعات نروند. این موارد خطرآفرین است.   ۴. کارهای اشتباهمان را توجیه نکنیم. نه مراسم عروسی، نه مراسم عزا و نه هیچ تجمعی در این روزها ایمن نیست. خطر بیخ گوش هر تجمعی است.   ۵. نگوییم چرا مردم را از امورات منع میکنیم. راهکاری نیست جز پیشگیری. درمبارزه با این ویروس چموش هرگاه درمان قطعی داشت و واکسیناسیون کامل داشتیم می توانیم بازگشایی ها را بدون نگرانی داشته باشیم.   ۶. اگر در نزدیکانتان و دوستانتان کسی را دارید که نزدیکانشان به دلیل ابتلا به کرونا درگذشته است به صورت مجازی دائم با او ارتباط بگیرید تا آسیب نبیند.   ۷. نزدیکترین مرکز درمانی ۱۶ یا ۲۴ ساعته محل زندگی تان رابشناسید و به دیگران معرفی کنید. علائم مشکوک داشتید به این مراکز مراجعه کنید.   ۸. از دستور پزشکان برای بستری نترسید. به شایعات توجه نکنید و خیرخواهی پزشکان را قبول کنید که بستری می تواند از وخامت شما پیشگیری کند.   ۹. از تست دادن نترسید. چند صد هزار نفر مثل شما مبتلا بوده اند، خوب شده اند و زندگی کرده اند. مراقبت ها را کنار نگذارید.   ۱۰. به هیچ عنوان تا پزشک یا مراقب سلامتتان نگفته از دستورات دارویی دیگران تبعیت نکنید. شرایط بیماری شما با دیگران یکسان نیست.   ۱۱. دستورات طب سنتی معتبر می تواند در بهبودی شما تاثیرگزار باشد اما باید باید باید در کنارش درمان های اولیه زیر نظر پزشک را بگیرید.   ۱۲. به فکر عذاب وجدان مبتلا کردن دیگران باشید و اگر علائم مشکوک داشتید از دیگران دور بمانید.   ۱۳. تهویه هوای منزل را جدی بگیرید حتی اگر فرد مبتلا به کرونا در منزل ندارید. هوا گرم شده و باید پنجره ها باز باشد.   ۱۴. در محل کار با همکارانتان به هیچ عنوان ارتباط کلامی نزدیک و طولانی نداشته باشید.   ۱۵. به محض مطلع شدن از ابتلای فردی که طی چند روز آتی ارتباط نزدیک با وی داشتید، سریعا خود را از دیگران دور کنید تا ۷ روز بعد وضعیت ابتلایتان مشخص شود.   ۱۶. اگر علائم کرونا داشتید و تست دادید و تستتان منفی شد به نتیجه تست تکیه نکنید. بنا بر توصیه پزشک درمان را شروع کنید. اولویت علائم است تا نتیجه تست.   ۱۷. اگر در اقوام و دوستانتان پرستار، پزشک یا مراقب سلامت یا هرکدام از کادر بهداشت و درمان دارید از آنها مشورت بگیرید و توصیه هایشان را توجه کنید.   ۱۸. به سلامت کودکان و گروههای مسن و آسیب پذیر توجه کنید. آنها را نترسانید. اگر مبتلا شدند به آنها روحیه بدهید. نگذارید ترس آنها را قربانی کند.   ۱۹. با وجود ممنوعیت رفت و آمد اگر در نزدیکی محل خانه تان جای بسیار خلوت و بدون رفت و آمد است، بدون مواجهه با کسی چند دقیقه روزانه پیاده روی کنید.   ۲۰. به اخبار مجازی نامعتبر توجه نکنید. کانالها و پیج های منتشر کننده اخبار ترسناک و کذب را دنبال نکنید. سلامت روانتان مهم است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا خیز چهارم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۹۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا برخی افراد سریع‌تر از دیگران می‌دوند؟

دلایل متعددی وجود دارد که چرا برخی افراد می‌توانند بسیار سریع بدوند در حالی که برخی دیگر آهسته‌تر می‌دوند. ژنتیک و ویژگی‌هایی که از والدین خود به ارث می‌برید جزء عواملی است که در سرعت نقش دارد، اما انتخاب‌ها و تجربیات شما نیز نقش ایفا می‌کند.

به گزارش ایسنا، یوسین بولت(Usain Bolt)، سریع‌ترین فرد جهان، دوی ۱۰۰ متر را با سرعت ۲۳.۳۵ مایل در ساعت(۳۷.۵۷ کیلومتر در ساعت) دوید. این برای یک انسان بسیار سریع است و تقریبا مشابه همان سرعتی است که با ماشین در محله یا مناطق نزدیک به مدرسه حرکت می‌کنید. شاید وقتی در ماشین هستید آنقدر سریع به نظر نرسد، اما برای یک انسان بسیار سریع است و باید گفت تعداد کمی از دوندگان در جهان می‌توانند حتی نزدیک به این سرعت شوند.

به نقل از اس‌اف، یکی از عوامل اصلی که بر توانایی افراد در دویدن سریع تأثیر می‌گذارد، ساختار بدن از جمله نحوه عملکرد عضلات است.

بدن انسان بیش از ۶۰۰ ماهیچه دارد که با هم کار می‌کنند و به فرد این امکان را می‌دهند که در جهات مختلف و با سرعت‌های مختلف حرکت کنند. این ماهیچه‌ها از گروه‌هایی از فیبر تشکیل شده‌اند. دو نوع اصلی فیبر وجود دارد: تند انقباض و کند انقباض.

ماهیچه‌ها دارای ترکیبات مختلفی از این فیبرها هستند. به عنوان مثال، دو عضله ساق پا را تشکیل می‌دهند که یکی عمدتا فیبرهای تند انقباض دارد. این عضله ماهیچه دوقلو نام دارد که برای دوی سرعت و پریدن استفاده می‌شود. عضله دیگر عمدتا دارای فیبرهای کند انقباض است که برای پیاده روی و آهسته دویدن استفاده می‌شود.

فیبرهای عضلانی سریع انقباض، بزرگتر هستند و به بدن شما کمک می‌کنند تا سریع حرکت کند و نیروی قابل توجهی تولید کند. دوندگان سرعت معمولا دارای فیبرهای عضلانی سریع انقباض فراوانی هستند. با این حال، این نوع فیبر عضلانی نیز به سرعت خسته می‌شود که این مدت زمان دویدن با حداکثر سرعت را به مسافت‌های نسبتا کوتاه محدود می‌کند.

فیبرهای عضلانی کند انقباض کوچکتر هستند و به شما کمک می‌کنند با سرعت کمتر اما با استقامت بیشتری بدوید. دوندگان مسافت طولانی و دوچرخه سواران رقابتی مقادیر زیادی از این عضلات دارند.

اینکه چه مقدار از هر نوع فیبر عضلانی داشته باشید، عمدتا توسط ژن‌های شما تعیین می‌شود، بنابراین در مورد انواع ماهیچه‌ها باید با آنچه متولد شده‌اید کار کنید. اما تمرینات می‌تواند به تمرین دادن این عضلات کمک کند.

مغز شما نقش بزرگی ایفا می‌کند

توانایی بدنی فقط مربوط به ماهیچه‌ها نیست. مغز شما نیز نقش مهمی ایفا می‌کند.

ماهیچه‌های اسکلتی شما توسط مغز شما کنترل می‌شوند. برای مثال، می‌توانید طول گام‌هایتان، نحوه حرکت بازوها، برخورد پاهایتان با زمین و حتی روش‌هایی را که برای تنفس استفاده می‌کنید کنترل کنید. می‌توانید به بدن خود بیاموزید که از بهترین روش‌های دویدن استفاده کند.

همچنین می‌توانید فرم دویدن خود را با استفاده از کل بدن، حرکت دادن بازوها خلاف جهت پاها، دویدن روی انگشتان پا و به حداکثر رساندن زمان صرف شده در فاز اوج گرفتن با هر دو پا از زمین بهبود بخشید. استفاده از روش‌های مناسب دویدن به عضلات کمک می‌کند نیروی بیشتری ایجاد کنند و با هم کار کنند، که به شما کمک می‌کند سریع‌تر بدوید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • چرا برخی افراد سریع‌تر از دیگران می‌دوند؟
  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • درمان سرمازدگی حیوانات + بررسی علائم
  • درمان سرمازدگی حیوانات + بررسی علائم و اقدامات لازم
  • ۱۳ درصد ایرانی‌ها به آسم مبتلا هستند/ آسم چگونه درمان می شود؟
  • (اینفوگرافیک) درمان عفونت سینوس بدون دارو
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • غلبه بر عفونت سینوس بدون نیاز به دارو
  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»
  • غلبه بر عفونت سینوس : ترفندهای ساده و موثر بدون نیاز به دارو (اینفوگرافی)