Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش الجزیره، «تدروس آدهانوم» مدیرکل سازمان بهداشت جهانی با اشاره به اینکه نابسامانی و خشنودی از عملکرد خود در مواجهه با کووید -۱۹ نشان می‌دهد که هنوز تا پایان همه‌گیری این بیماری ویروسی راه درازی در پیش است، تأکید کرد که با اتخاذ تدابیر ثابت شده در حوزه بهداشت عمومی، این بیماری ظرف چندین ماه تحت کنترل در می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، آدهانوم روز دوشنبه در یک نشست خبری گفت: «ما خواهان آن هستیم که شاهد بازگشایی جوامع و اقتصادها باشیم و سفرها و تجارت دوباره آغاز شود. اما هم اکنون بخش مراقبت‌های ویژه در بسیاری از کشورها مملو از بیمار است و مردم در حال مرگ هستند و این کاملاً قابل پیشگیری است».

تدروس آدهانوم در ادامه با اشاره به اینکه جهان تا پایان همه‌گیری کووید -۱۹ راه درازی در پیش دارد، گفت که «دلایل بسیاری برای خوش بینی وجود دارند. کاهش موارد ابتلا و مرگ در دو ماه نخست سال ۲۰۲۱ نشاندهنده این است که این ویروس و گونه‌های آن می‌توانند متوقف شوند». وی در ادامه تأکید کرد که نابسامانی، خشنودی از عملکرد خود و ناهماهنگی در اتخاذ تدابیر بهداشتی عمومی از عوامل سرایت این بیماری است.

گفتنی است که هندوستان به تازگی از نظر نرخ ابتلا به کرونا با پیشی گرفتن از برزیل، پس از ایالات متحده در مرتبه دوم جهان قرار گرفت.درحال حاضر هندوستان حدود ۱۰۵ میلیون دوز واکسن کرونا را در میان جمعیت ۱.۴ میلیاردی خود توزیع کرده است.

«ماریان فن کرکهوو» رهبر تیم کووید -۱۹ در سازمان بهداشت جهانی روز دوشنبه در یک نشست خبری گفت که این همه‌گیری به صورت تصاعدی رو به افزایش است و نرخ ابتلای آن در هفته گذشته ۹ درصد و نرخ مرگ و میر نیز ۵ درصد افزایش یافته است.

تدروس خاطرنشان کرد که در برخی کشورها، به رغم ادامه سرایت این بیماری رستوران‌ها و کافه‌ها همچنان مملو از مشتری بوده و بازارها باز و شلوغ هستند که در آنها تعداد کمی از افراد تدابیر احتیاطی و پیشگیرانه را رعایت می‌کنند.

پربیننده ترین ۱۰ علامت و نشانه کمبود ویتامین دی چای سبز به درمان کرونا کمک می‌کند؟ افزایش چشمگیر حجم واکسیناسیون از تیر شایعترین عارضه ابتلا به کرونا خستگی است هفته آتی نقشه کشور به سمت سیاهی خواهد رفت

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کرونا برجام همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۹۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدابیر لازم برای جلوگیری از خسارت به عشایر اندیشیده شود

استاندار چهارمحال‌وبختیاری گفت: برای پیشگری از خسارت‌ به عشایر شورای عشایر در استان و شهرستان‌ها تشکیل شود، مسائل بررسی و تدابیر لازم اندیشیده شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از چهارمحال و بختیاری، غلامعلی حیدری شامگاه _جمعه چهاردهم اردیبهشت_ در جلسه ستاد بحران استان، اظهار کرد: با توجه بارش‌ها دو شهرستان اردل و کوهرنگ بالای ۴۰ میلی‌متر بوده همچنین بارندگی‌های را در دو روز آینده در پیش داریم که نیازمند مراقبت بیشتر فرمانداران این دو شهرستان و شهرستان‌های دیگر است.

وی افزود: با توجه به اینکه فصل کوچ نزدیک است فرمانداران مرزی و مدیران کل منابع طبیعی و امور عشایر در جلساتی با همتای خود در استان خوزستان، برای رعایت تقویم کوچ اقدام کنند.

استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: سعی شود که این کوچ به تأخیر بیفتد و در سر موعد خودش یعنی همان ۲۵ اردیبهشت انجام شود، همچنین برای پیشگیری از خسارت به عشایر شورای عشایر در استان و شهرستان‌ها تشکیل شود، مسائل بررسی و تدابیر لازم اندیشیده شود.

حیدری اضافه کرد: نباید هیچ جاده استان اعم از اصلی، روستایی و عشایری مسدود شود، برای جاده‌های که احتمال رانش برای آن‌ها وجود دارد آماده‌باش لازم به دستگاه‌ها زده شود.

وی عنوان کرد: در سه شهرستانی که جمعیت عشایری بالایی وجود دارد اسکان و مواد غذایی مورد نیاز تأمین شود و تمام ظرفیت‌های موجود اعم از سپاه، هلال احمر و مدیریت بحران در این خصوص آماده باشند.

استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان این‌که فرمانداران خسارات وارده را به گزارش کنند، تاکید کرد: ساخت ایستگاه‌های هواشناسی به خصوص در شهرستان بن تسریع شود.

حیدری افزود: با توجه به نزدیکی فصل آبیاری ترمیم کانال‌های آبرسانی کشاورزی انجام شود همچنین مراقبت‌های لازم برای کاهش آسیب به گندم‌زار و شیلات صورت پذیرد.

وی با بیان این‌که عملیات‌های جاده‌ای تسریع شود و نقاط حادثه خیز بررسی شود، گفت: با توجه به اینکه فردا آخرین روز تعطیلات است و شاهد موج جدیدی از مسافرت‌ها خواهیم بود. پلیس راهور، راهداری، هلال احمر و اورژانس در خصوص تصادفات یک مراقبت ویژه صورت دهند و عوامل خود را تقویت کنند.

استاندار چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: مسؤلیت غرق‌شدگی ها در رودخانه‌ها با هلال احمر است و باید در این خصوص بدون فوت وقت اقدام کند.

کد خبر 750416

دیگر خبرها

  • تدابیر لازم برای جلوگیری از خسارت به عشایر اندیشیده شود
  • فشار خون عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان
  • پایان مرحله اول واکسیناسیون اتباع خارجی در کردستان
  • اتخاد تدابیر امنیتی در برگزاری دور دوم انتخابات شهر و استان تهران
  • اخذ تدابیر امنیتی در برگزاری دور دوم انتخابات شهر و استان تهران
  • اخذ تدابیر امنیتی در برگزاری دور دوم انتخابات شهر و استان تهران‌
  • واکنش زهره حمیدی به ویدئوی منتشر شده از او روی تخت بیمارستان
  • دست‌درازی به کاربری باغات خط قرمز شورای شهر کرج است
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • مرگ ۳ میلیون کارگر در جهان در پی حوادث و امراض/ ۵ شغل پرخطر