Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، اکبر بهنام جو، استاندار اردبیل در جلسه بررسی و تایید برنامه‌های جهش تولید ۱۴۰۰ در بخش کشاورزی گفت: در راستای شعار سال۱۴۰۰ که تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده است، باید با تلاش مضاعف این شعار در بخش‌های مختلف به ویژه در بخش کشاورزی تحقق یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه برای سال جاری ۶ هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان‌ها برنامه ریزی شده است، افزود: با پیگیری سازمان جهاد کشاورزی و مدرنیزه کردن سیستم آبیاری، راندمان تولید نیز در سطح استان افزایش می‌یابد.

استاندار اردبیل ادامه داد: در بحث توسعه کشت تراکم گلخانه‌ای بیش از ۶۴ هکتار در سال ۹۹ به بهره برداری رسیده و برای سال جاری نیز ۳۲۲ هکتار در نظر گرفته شده است.

بهنام جو با اشاره به اینکه در سال گذشته ۵۳ واحد تولیدی کشاورزی راکد و نیمه فعال به چرخه فعالیت باز گشته اند، گفت: برای سال جدید نیز ۹۶ واحد احصاء شده که ۶۰ واحد آن به طور قطع فعال سازی می‌شود.

او از شناسایی ۱۶۸ طرح تولیدی و اقتصادی در بخش کشاورزی خبر داد و گفت: از طرح‌های مهم تولیدی و اقتصادی در حال احداث و ظرفیت اشتغال زایی بیشتر با تحقق شعار سال حمایت می‌شود تا در سال ۱۴۰۰ به بهره برداری برسند.

استاندار اردبیل تصریح کرد: اکثر این طرح‌ها در شاخص‌هایی مانند توسعه صنایع تبدیلی، اصلاح الگوی کشت، افزایش تولیدات دامی و زراعی، باغی و شیلات بوده و براساس تعهدات و ظرفیت‌های استان پیگیری می‌شوند.

بهنام جو اظهار کرد: دستگاه‌های اجرایی استان باید بیش از ۷۰درصد تعهدات خود را به جهت محدودیت‌های فصل کاری در ۶ماهه اول سال اجرایی کنند.

او گفت: در سال ۱۴۰۰ کارگروه‌های تخصصی برنامه‌های تخصصی خود را جهت اجرا تدوین کرده و برای تامین زیرساخت ها، اعتبارات و تسهیلات لازم باید پیگیری مستمر داشته باشند.

استاندار اردبیل ادامه داد: احصای قوانین و مقررات، آیین نامه ها، دستورالعمل‌ها و بررسی بروکراسی اداری باید جهت پیشبرد برنامه‌ها مورد توجه قرار گیرد تا شاهد شکوفایی فضای کسب و کار در سطح استان باشیم.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سیستم آبیاری نوین اراضی کشاورزی واحد تولیدی صنایع تبدیلی استاندار اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۶۹۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزادسازی ۷۳ هکتار اراضی کشاورزی در ساوجبلاغ

هوشنگ میرزایی گفت: این اراضی به ارزش ۲۹ هزار میلیارد ریال روز گذشته در قالب یک مانور اجرایی و با حکم قضایی در روستای «ازنق» واقع در بخش چندار شهرستان ساوجبلاغ آزاد سازی و به عرصه تولید بازگشت.

وی اظهار کرد: آزاد سازی این اراضی در اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی انجام شد.

میرزایی گفت: در این اراضی ۱۰۹ قطعه دیوارکشی به تعداد ۱۰۹ مورد به طول حدود ۱۵ هزار و ۵۰۰ متر ، بناهای غیر مجاز ویلایی در حال ساخت به تعداد سه مورد به مساحت حدود ۳۲۰ متر مربع ، انباشت مصالح ساختمانی ۱۹ ، محوطه سازی ۱۲ مورد به مساحت حدودیک هزارو ۹۵۰ مربع ، استخر ۲ مورد به مساحت حدود ۹۰ مترمربع و آلاچیق ۲ مورد به مساحت ۳۰ متر مربع تخریب و رفع اثر شد.

باشگاه خبرنگاران جوان البرز کرج

دیگر خبرها

  • کشت گل محمدی در ۶۰۰ هکتار اراضی کشاورزی کاشان
  • آزادسازی ۷۳ هکتار اراضی کشاورزی در ساوجبلاغ
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • ۱۰۰ درخت در ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی صالحیه قطع شد
  • قطع ۱۰۰ درخت در ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی صالحیه
  • ۳۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان کاشمر سند دار شد 
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران