Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-29@13:03:52 GMT

اشباع بازار از مرغ در آستانه ماه مبارک رمضان

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۷۱۲۶۳

اشباع بازار از مرغ در آستانه ماه مبارک رمضان

خبرگزاری آریا-سرپرست دفتر خدمات بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: بازار مرغ به حالت اشباع رسیده اما در یکی دو روز آتی به خاطر استقبال از ماه مبارک رمضان، تولید بیشتر از قبل ادامه خواهد داشت.
به گزارش سرویس اقتصادی آریا، حسن عباسی معروفان، درباره روند ثبت سفارش و پیگیری تخصیص ارز نهاده‌های دامی گفت: ثبت سفارش نهاده‌های دامی از 16 /1 /1400 به وزارت جهاد کشاورزی موکول شد و از همان روز شیوه نامه‌های اجرایی آن مصوب و نهایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معروفان در خصوص وقفه‌ای که در این زمینه ایجاد شد، گفت: تا پایان سال 99 تخصیص‌های بانک مرکزی مربوط به سنوات قبل است و انتظار داریم در سال جدید بانک مرکزی تخصیص ارز را سرعت ببخشد تا وقفه‌ای نداشتیم.
وی تاکید کرد: احساس نمی‌کنیم وقفه‌ای ایجاد شده باشد چرا که کالا‌ها تامین و در بنادر موجود است و به محض تخصیص ارز، ترخیص می‌شود.
سرپرست دفتر خدمات بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: در کشور 40 شرکت به امر واردات نهاده‌های دامی مشغول هستند و امسال حدود 11 شرکت اقدام به ثبت سفارش جدید کرده اند.
معروفان گفت: ثبت سفارش حدود 90 پرونده هم از ماه قبل به وزارت جهاد کشاورزی منتقل شده که تا کنون نیمی از آن‌ها بررسی شده است.
وی در خصوص آخرین آمار عرضه مرغ گفت: دیروز 4 میلیون و 35 هزار قطعه مرغ به کشتارگاه فرستاده شده که استحصال آن بالای 7 هزار 300 تن مرغ است.
سرپرست دفتر خدمات بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد: باتوجه به اینکه سرانه مرغ برای هر نفر در طول سال 28 کیلوگرم است، تمام نیاز کشور بیشتر از 2 میلیون و 200 سیصد هزار تن نیست و وقتی در یک روز 7 هزار 300 تن به بازار عرضه می‌کنیم، یعنی بیش از نیاز عرضه داریم.
معروفان یادآور شد: گزارش هایمان از همه شهر‌ها نشان می‌دهد بازار به حالت اشباع رسیده و در یکی دو روز آتی به خاطر استقبال از ماه مبارک رمضان، تولید به همان منوال و حتی بیشتر از قبل ادامه خواهد داشت.
آذروش، دبیر انجمن صنفی پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی کشور هم در ادامه گفت: در حال حاضر با توجه به شرایطی که بازرگاه برای تولیدکنندگان ایجاد کرده، دچار مشکلی خاصی نیستیم، اما برای تولید باید آرامش کلی داشته باشیم چرا که نمی توانیم با ریسک وارد تولید شویم.
آذروش تاکید کرد: تولید به پیش زمینه‌هایی نیاز دارد. صنعت ما دچار زلزله شده است. تمام نهاده‌های مصرفی ما در دام و طیور از یک سال پیش با افزایش قیمتی مواجه شده است. بعضی از فاکتور‌های تولیدی در گوشت و مرغ 300 درصد افزایش یافته است.
دبیر انجمن صنفی پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی تصریح کرد: وقتی تورم میانگین کشور بین 36 تا 40 درصد است، چطور توقع داریم که صنعت مرغداری روی پای خود بایستد.
در ادامه معروفان گفت: قیمت مرغ در شهریور سال 99، حدود 14 هزار تومان بود که اواخر آذر ماه به 20 هزار و 400 افزایش پیدا کرد و اخیرا به 24 هزار و 900 تومان رسید.
وی یادآور شد: نهاده‌های دامی با افزایش قیمت جهانی مواجه شده است، به عنوان مثال ذرت که 6 درصد مصرف طیور است، 220 یورو بود و اخیرا کمتر از 270 یورو خریداری نمی‌شود.
سرپرست دفتر خدمات بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی یادآور شد: عرضه مرغ به صورت قطعه بندی به صورت مقطعی ممنوع است و در ادامه با اشباع بازار این ممنوعیت برداشته می‌شود.



کدM-ch2531

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مرغ تولید افزایش نهاده های دامی ثبت سفارش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۱۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت

به گزارش خبرنگار مهر، توزیع تخم نوغان بین نوغانداران عصر شنبه با حضور فرماندار و مدیر جهاد کشاورزی شفت در اداره جهاد کشاورزی این شهرستان آغاز شد.

«مهدی نقدی» فرماندار شفت در این آئین با اشاره به اینکه توزیع تخم نوغان که از امروز آغاز شده تا پایان اردیبهشت ماه ادامه دارد، افزود: نوغانداران جهت دریافت هر چه سریع‌تر تخم نوغان به جهاد کشاورزی شفت مراجعه کنند.

شفت دومین تولید کننده پیله ابریشم در گیلان

«محمد رضا یوسف نژاد» مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شفت در ادامه گفت: با پرورش هر جعبه تخم نوغان به طور متوسط بین ۲۵ تا ۳۵ کیلو گرم پیله تر ابریشم تولید می‌شود و از هر ۵ کیلو گرم پیله تر پس از فرآوری یک کیلو گرم نخ ابریشم خام به دست می‌آید.

یوسف نژاد گفت: شهرستان شفت با تولید ۱۴۵ تن پیله در سال، دومین تولید کننده این محصول در استان گیلان است.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته در این شهرستان بیش از ۳۰۰۰ جعبه تخم نوغان توزیع شد، بیان کرد: از این مقدار ۱۴۵ تن پیله تولید شده است.

گفتنی است، شهرستان شفت از دو بخش مرکزی و احمد سرگوراب تشکیل شده و دارای ۵۵۰ هکتار توتستان می‌باشد که ۲۲۰۰ نفر بهره بردار از این توتستان استفاده می‌کنند.

کد خبر 6090461

دیگر خبرها

  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد
  • برنامه سازان صدا و سیمای خوزستان در ماه رمضان تجلیل شدند
  • کشف بیش از یک تن نان خشک در مشهد
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • افزایش ۱۰۰ درصدی کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی
  • افزایش ۱۰۰ درصد کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • ربات انسان نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار