Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@09:39:51 GMT

مصلحین، سفیران صلح و سازش در خانواده ها هستند

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۷۲۱۸۳

مصلحین، سفیران صلح و سازش در خانواده ها هستند

ایسنا/قم معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری گفت: به منظور اجرای مواد ۲۷ و ۲۸ قانون حمایت خانواده و مواد ۱۱ لغایت ۱۵ آئین‌نامه اجرایی آن و ماده واحده قانون اصلاح مقررات مربوط به طلاق و اجرای منویات مقام معظم رهبری در بحث پنج آسیب اولویتی کشور، طرح احیای نقش حکمین قرآنی و کارآمدسازی نهاد داوری در پرونده های خانوادگی در دستور کار قوه قضاییه و استان ها قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام والمسلمین مجید یزدی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری، قم با اشاره به اینکه مصلحین، سفیران صلح و سازش در خانواده ها هستند، عنوان کرد: طرح مصلحین با موضوع مدل ملی داوری مستند به قانون حمایت خانواده در استان به همت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری قم و همکاری دستگاه‌های استانی در حال اجرا است.
یزدی افزود: به منظور اجرای مواد ۲۷ و ۲۸ قانون حمایت خانواده و مواد ۱۱ لغایت ۱۵ آئین‌نامه اجرایی آن و ماده واحده قانون اصلاح مقررات مربوط به طلاق و اجرای منویات مقام معظم رهبری در بحث پنج آسیب اولویتی کشور، طرح احیای نقش حکمین قرآنی و کارآمدسازی نهاد داوری در پرونده های خانوادگی در دستور کار قوه قضاییه و استان ها قرار گرفته است.
معاون اجتماعی و پیشگیری دادگستری استان قم هدف از اجرای این طرح را جلوگیری از طلاق، برقراری صلح و سازش بین زوجین از طریق آموزش مهارت های حل تعارض و استفاده از ظرفیت بزرگان و حلقه های ریش سفیدان در اختلافات خانوادگی عنوان کرد.
وی اعلام فراخوان و یا تشکیل جلسات با دستگاه‌های مسئول، شناسایی داوطلبان بر اساس شاخص های مندرج در مدل ملی، تشکیل بانک اطلاعاتی حکمین، برگزاری کارگاه آموزش مربیان استانی توسط مدرس ملی، برگزاری دوره های آموزشی توجیهی ویژه داوران، قضات و سایر عوامل اجرایی، برگزاری کارگاه‌های آموزش دعاوی خانواده ویژه مصلحین توسط مربی استان و ایجاد دسترسی مناسب افراد واجد صلاحیت به بانک اطلاعاتی داوران آموزش‌دیده را از مراحل اجرایی این طرح برشمرد.
یزدی در خصوص نحوه برگزاری کارگاه ها عنوان کرد: با استفاده از ظرفیت اساتید و مشاوران خبره و منتخب استان، 30 کارگاه آموزشی برای حدود 600 نفر از مصلحین قرآنی، برگزار و برای آن ها گواهینامه آموزشی صادر شد. طبق برنامه ریزی های صورت گرفته کارگاه ها در سال جدید  نیز برگزار خواهد شد و بانک اطلاعاتی مصلحین قرآنی برای ارجاع امر داوری به دادگاه خانواده ارسال و در دسترس آنان قرار خواهد گرفت.
 معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان قم در بیان مباحث آموزشی کارگاه های مصلحین قرآنی اظهار کرد: آشنایی با خانواده و الگوی زندگی مطلوب خانوادگی، مهارت های روابط همسری و خانوادگی، حل اختلافات خانوادگی و روابط همسری، تبیین مباحث خشم، استرس و اضطراب و راه‌های مدیریت و مقابله با آن، شیوه‌های حل اختلاف و تعارض در خانواده و روابط همسری، جایگاه و نقش مصلحین از منظر قرآن، قانون و قضا، اصول، شیوه ها و وظایف میانجیگری برای حل تعارض، و آشنایی با تجارب موفق در زمینه میانجیگری برای حل اختلاف از موضوعات مطرح شده در این کارگاه های آموزشی بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی خانواده دادگستري اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری معاون اجتماعی و پیشگیری کارگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۲۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگاه آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در کردستان برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، مدیر پیشگیری از جرم دادگستری کل استان کردستان ظهر یکشنبه در حاشیه نخستین دوره از کارگاه آموزش حقوقی مشاوران املاک کردستان در سال‌جاری اظهار کرد: به همت این معاونت و اتحادیه مشاورین املاک استان، نخستین دوره از کارگاه‌های آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در استان در سال جاری با ارائه سرفصل‌های مهم و کاربردی مرتبط با معاملات برای ۸۲ نفر از مشاوران املاک شهر سنندج توسط اساتید مجرب تدریس شد.

حسن اصلانی هدف از برگزاری این دوره‌های آموزشی را ارتقا آگاهی‌های حقوقی، پیشگیری از تخلفات صنفی و کاهش ورودی پرونده به محاکم عنوان کرد و افزود: با توجه به نقش مشاوران املاک در پیشگیری از کلاهبرداری، انتقال مال غیر، فروش و پیش‌فروش ملک واحد به چند نفر و غیره این افراد باید دانش حقوقی لازم را در این زمینه داشته باشند.

وی تصریح کرد: در این دوره‌های آموزشی سرفصل‌هایی چون تعریف سند، انواع آن، آثار سند رسمی، شرایط صحت قرارداد، شناخت اموال منقول و غیرمنقول، وظایف دفاتر ثبت اسناد و املاک، نحوه تنظیم قرارداد و شروط معامله، آشنایی با جرم جعل و اسناد مجعول و راهکارهای پیشگیرانه جرایم مرتبط با اصناف تدریس می‌شود.

اصلانی افزود: این دوره آموزشی به مدت سه روز در محل سالن اجتماعات معاونت اجتماعی دادگستری استان برگزار و در پایان از شرکت‌کنندگان آزمون کتبی به عمل آمد که نهایتاً برای کسانی که نمره لازم را اخذ کنند پروانه تخصصی صادر می‌شود.

وی تاکید کرد: مشاورانی که موفق به شرکت در این دوره‌ها نشوند و یا نمره قبولی اخذ ننمایند، برای آنها پروانه تخصصی صادر نمی‌شود و قانوناً کسانی که پروانه تخصصی نداشته باشند پروانه کسب آنها غیرفعال می‌شود.

کد خبر 6091094

دیگر خبرها

  • آیین اختتامیه دومین جشنواره ملی دوست من کتاب برگزار می‌شود
  • برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پسماند به مناسبت گرامیداشت هفته زمین پاک
  • کارگاه آموزشی مامان مربی؛ محصول جدید تلوبیون برای مادران ایرانی
  • برگزاری کارگاه آموزشی شعر رضوی به زبان ترکی آذری در خوی
  • برگزاری روانشناسی خودمانی در بهشت مادران
  • برپایی کارگاه آموزشی تخصصی قرآن کریم در بابل
  • ۱۱۲ آموزگار مدارس شاهداستان در کارگاه توانمند سازی شرکت کردند
  • کارگاه آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در کردستان برگزار شد
  • نقش زنان در معنابخشی به زندگی خانوادگی و اجتماعی
  • برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل