Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرجان بلبلیان روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا که به مناسبت روز دندانپزشک انجام شد، افزود: افرادی که دچار مشکل، درد و پوسیدگی دندان هستند برای درمان باید به دندانپزشکی ها مراجعه کنند و توصیه ما در مورد عدم مراجعه مربوط به افرادی است که می خواهند کار زیبایی دندان انجام دهند و برای امور غیرضروری می خواهند به کلینیک های دندانپزشکی مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول درمانی یادآور شد: در سال ۹۸ تعداد مراجعات شهروندان به دانشکده دندانپزشکی قزوین، ۱۷ هزار و ۸۴ نفر بوده است که این میزان در سال ۹۹ به ۱۲ هزار و ۲۴۳ نفر کاهش یافت.

وی تصریح کرد: دلیل کاهش چشمگیر مراجعه مردم به دانشکده دندانپزشکی و مطب های دندانپزشکی ترس از ابتلا به کرونا است، در حالی که کنترل نکات بهداشتی و ضدعفونی کردن محیط و وسایل دندانپزشکی در کلیه مراکز دندانپزشکی چه در زمان کرونا و چه قبل از شیوع این بیماری به خوبی رعایت می شود.

بلبلیان با بیان اینکه طرح فلوراید تراپی و فیشور سیلانت کودکان دبستانی تاثیر به سزایی در کاهش شاخص پوسیدگی داشته است، افزود: متاسفانه این طرح در نیمه اول سال تحصیلی به میزان ۸۰درصد کاهش یافت و با تعطیلی کامل مدارس، اجرای طرح در مدارس ادامه نیافت اما طرح متوقف هم نشد.

وی ادامه داد: ارایه خدمات فلوراید تراپی و فیشور سیلانت هم اکنون از طریق مراکز خدمات جامع سلامت در شهرستان ها و روستا ها صورت می گیرد.

رییس دانشکده دندانپزشکی قزوین گفت: شاخصDMFt  که آن را شاخص میزان پوسیدگی دندان می نامند در در کودکان ١٢ ساله استان قزوین ١/٨٤ و در کودکان ٦ ساله استان ٤/٤٨ می باشد و این به آن معنا است که هر کودک ۱۲ ساله حداقل ۲ دندان خراب و پوسیده دارد.

وی اظهار داشت: فلوراید تراپی، یکی از برنامه های تاثیرگذار برای افزایش سلامت دهان و دندان است که در سطح استان برای کودکان دبستانی در حال اجرا است.

بلبلیان ادامه داد: فلوراید دار کردن آب آشامیدنی در محدوده مجاز و استاندارد یکی دیگر از طرح های در حال بررسی برای کاهش میزان شاخص پوسیدگی دندان کودکان در استان قزوین است.

برچسب‌ها سلامت دندان دندانپزشکی بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سلامت دندان دندانپزشکی بهداشت و سلامت سلامت دندان دندانپزشکی بهداشت و سلامت اخبار کنکور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۲۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان می‌شود

به گزارش خبرآنلاین ، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت و درمان در حاشیه نشست هفتگی هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به رایگان شدن خدمات درمان برای کودکان تا سن ۷ سال در مراکز پزشکی دولتی گفت: در حوزه سلامت در سنین مختلف شرایط خاصی وجود دارد که ما باید به آن توجه کنیم. بسیاری از بیماری‌های انسان در ۷ سال اول زندگی او ایجاد می‌شود که اگر این بیماری‌ها در همان سنین کودکی پیشگیری شود، فرد در سنین بزرگسالی دیگر درگیر درمان این بیماری‌ها نخواهد شد.

ایسنا در خبری نوشت: وی افزود: رشد تکاملی بدن انسان در طول دهه اول عمر او ایجاد می‌شود. بنابراین هر حادثه‌ای به ویژه در ۷ سال اول زندگی کودکان می‌تواند پایدار شود. برهمین اساس با تلاش‌ها و پیگیری‌هایی که صورت گرفت در نهایت، رایگان شدن خدمات پزشکی برای کودکان تا سن ۷ سالگی در مراکز پزشکی دولتی در هیئت دولت به تصویب رسید. این طرح مایه افتخار برای جمهوری اسلامی ایران است که علی رغم همه مشکلات و تحریم‌ها خدمات پزشکی به کودکان تا ۷ سال را در مراکز دولتی رایگان اعلام کند.

عین اللهی گفت: این مسئله در واقع یک سرمایه گذاری برای آینده کشور است و ممکن است نتایج آن در دولت فعلی دیده نشود ولی در ۱۰ یا ۲۰ سال آینده نتایج آن مشخص خواهد شد و کشور را از نظر سلامت بیمه می‌کند.

وی در پاسخ به سوالی درخصوص کمبود دارو برای بیماران تالاسمی بیان کرد: بنا داریم با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز را تأمین کنیم. در زمینه داروی بیماری تالاسمی افزایش تولید داشته‌ایم ولی تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که پزشک باید این را تشخیص دهد. کمبودها را در داخل با اولویت شرکت‌های دانش بنیان تأمین خواهیم کرد.

وزیر بهداشت درباره اهمیت تولید پانسمان برای بیماران پروانه‌ای خاطرنشان کرد: ما ابتدای دولت ۷۰۰ شرکت دانش بنیان داشتیم که این میزان هم‌اکنون به ۱۴۰۰ شرکت رسیده که به‌نوعی رکورد است. با حمایت دولت تعداد این شرکت‌ها باز هم افزایش خواهد داشت که یکی از دستاوردهای همین شرکت‌ها، تولید این پانسمان بوده است. البته این کار در مرحله پژوهشی است و امیدواریم به مرحله تجاری‌سازی برسد

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901804

دیگر خبرها

  • درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان می‌شود
  • میزان موفقیت روش IVF در درمان ناباروری چقدر است؟
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان مفید
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • (تصاویر) درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال
  • فقر، مشتری ثابت دندان‌پزشکی زیرپله‌ای
  • بررسی میزان موفقیت درمان ناباروری با IVF در ایران
  • ۴۰ درصد افراد نابارور بچه دار می‌شوند
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز که شاید از آن بی‌خبری!