Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار قرآن و فعالیت‌های دینی خبرگزاری فارس سازمان تبلیغات اسلامی با توجه به شیوع موج چهارم کرونا امسال در شهر‌های مختلف از مبلغان بومی استفاده می‌کند و مبلغ از شهر‌هایی مانند قم به دیگر مناطق اعزام نمی‌شود.

حجت‌الاسلام جنتی محب معاون اداره کل اعزام مبلغان سازمان تبلیغات اسلامی در رابطه با فعالیت مبلغان در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: اقدامات اجتماعی و فرهنگی اداره کل اعزام مبلغ سازمان تبلیغات اسلامی ویژه ماه مبارک رمضان ۱۴۴۲ هجری قمری با توجه به وضعیت جدید کشور و محدودیت‌های کرونایی، طراحی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن اشاره به این مطلب که بهره‌مندی از مبلغان بومی اولویت اداره کل اعزام مبلغ سازمان تبلیغات اسلامی است عنوان داشت: با برنامه‌ریزی‌های این اداره مبلغان بومی سراسر کشور در مناطق تبلیغی خود در طرح «شهید سلیمانی»، «امداد فرهنگی»، «توزیع بسته‌های معیشتی و فرهنگی»، «همکاری با کادر درمان»، «خدمت رسانی به خانواده مبتلایان و آسیب دیدگان از کرونا» و «طرح مواسات اسلامی و همدلی مؤمنانه» مشارکت خواهند داشت.

معاون اداره کل اعزام مبلغان سازمان تبلیغات اسلامی تصریح کرد: فعالیت گسترده مبلغان جهادی در مناطق مختلف کشور در عرصه‌های ذکر شده از ابتدای شیوع این بیماری در کشور آغاز و تاکنون ادامه داشته است و با هدایت و راهنمایی سکان‌دار انقلاب اسلامی در نوروز ۱۴۰۰؛ مبلغان مأمور به امیدآفرینی، تواصی به‌حق و صبر نیز شده‌اند لذا باید گفت که مبلغان، فرماندهان و افسران جنگ نرم هستند و امروز فعالیت این افسران جنگ نرم در عرصه‌های گوناگون فرهنگی، اجتماعی و خدمت‌رسانی به ملت با رعایت کلیه دستورالعمل‌های بهداشتی در ماه مبارک رمضان اهمیت بالاتری یافته است.

حجت‌الاسلام جنتی محب در پایان خاطرنشان کرد: بر این اساس سازمان‌های تبلیغی حوزوی از جمله دفتر و سازمان تبلیغات اسلامی، ضمن تأکید بر اجرای مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا، زمینه فعالیت‌های یادشده توسط مبلغان در ماه مبارک رمضان در مساجد، حسینیه‌ها و سایر اماکن را فراهم خواهند ساخت و همکاری مبلغان با ستاد ملی کرونا، کادر درمان و متولیان طرح شهید سلیمانی و... افزایش خواهد یافت.

موارد ذیل به‌عنوان دستورالعمل فعالیت‌های مبلغان بومی در ماه مبارک رمضان از طرف اداره کل اعزام مبلغ سازمان تبلیغات اسلامی صادر شده‌اند.

۱. بهره‌گیری از ظرفیت مبلغان بومی و مستقر در هر منطقه
۲. مشارکت در طرح سردار شهید سلیمانی، مواسات و همدلی مؤمنانه، امداد فرهنگی و اجتماعی، همراهی با کادر درمانی و مانند آن
۳. توجه ویژه مبلغان گرامی در ارتباط مؤثر فرهنگی و تبلیغی با مردم منطقه از طریق استفاده از ظرفیت فضای مجازی و تلاش حداکثری در امیدآفرینی و زدودن غبار یأس و ناامیدی
۴. در مناطق قرمز که امکان فعالیت‌های یادشده فراهم نباشد فعالیت فرهنگی و تبلیغی ویژه این ماه مبارک در فضای مجازی برای مبلغان توانمند و آموزش‌دیده، موردحمایت دفتر تبلیغات اسلامی قرار خواهد گرفت
۵. همکاری کامل با مسئولان منطقه در برگزاری برنامه‌ها
۶. تلاش برای برگزاری باشکوه برنامه لیالی مبارکه قدر و برپایی تلاوت قرآن کریم در نیمه دوم ماه مبارک رمضان، با امکان حضور در مساجد با شرایط سالم و اماکن باز و بوستان‌ها
۷. لازم است مبلغان ارجمند علاوه بر فعالیت‌های خود در فضای مجازی نسبت به اجرای برنامه‌های حضوری با رعایت کامل دستورالعمل‌ها اقدام نمایند و تائید حضور مبلغان ارجمند و هماهنگی و نظارت اجرای فعالیت‌های ماه مبارک بر عهده مسئولان محترم سازمان تبلیغات اسلامی در سراسر کشور است و تائید فعالیت مبلغان در فضای مجازی با سازوکار اعلامی بر عهده همکاران در دفتر تبلیغات اسلامی صورت خواهد گرفت.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: ماه رمضان مبلغان رمضان شهید اعزام مبلغ سازمان تبلیغات اسلامی اداره کل اعزام مبلغ ماه مبارک رمضان مبلغان بومی فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۳۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدن نوین اسلامی با وحدت محقق می‌شود/ عینت‌بخشی به وحدت اسلامی در دستور کارم بود

ایسنا/هرمزگان مدیر سابق مرکز اسلامی استان هرمزگان گفت: برای تحقق تمدن نوین اسلامی باید تمام ارکان جامعه اسلامی مشارکت کنند. نه شیعه و نه اهل سنت به تنهایی نمی‌توانند به این مهم دست پیدا کنند؛ بلکه باید با اتحاد برای تحقق این تمدن تلاش کرد.

حجت‌الاسلام احمدرضا باوقار امروز (هشتم اردیبهشت ماه)، در آئین تودیع و معارفه خود که در سالن جلسات حوزه علمیه بانوان برگزار شد، با ذکر این نکته که مسلمان باید بلند بیندیشد، خاطرنشان کرد: مسلمانان باید حامی و پشتیبان یکدیگر باشند؛ اما متاسفانه امروز در مسئله غزه شاهد رفتاری غیر از این هستیم.

مدیر اسبق مرکز اسلامی استان هرمزگان بیان کرد: هموارسازی مسیر برای عینت‌بخشی به وحدت موجود در استان هرمزگان از جمله اصول اساسی برنامه‌هایم در مرکز اسلامی بود.

در استان هرمزگان بیش از ۲۰ حوزه علمیه شیعه و حدود ۵۰ مدرسه دینی اهل سنت داریم که در حوزه‌های آموزشی، فرهنگی و خدماتی فعالیت‌ می‌کنند.

وی، با اشاره به گستردگی فعالیت مرکز اسلامی، عنوان کرد:این مرکز در حوزه مساجد مانند مرکز رسیدکی به امور مساجد و در حوزه مدارس دینی مانند حوزه علمیه و مرکز خدمات فعالیت می‌کند که نشان دهنده حجم فعالیت‌ها است.

حجت‌الاسلام باوقار منشاء اختلاف را جهل دانست و اظهار کرد: اختلاف باعث عدم تحقق اهداف جامعه اسلامی خواهد شد و همین امر باعث شکست جبهه اسلام می‌شود به همین جهت باید وحدت اسلامی را عینیت بخشید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی
  • آیین‌نامه عرضه اینترنتی دارو ابلاغ شد/اجرای آزمایشی در ۶ ماه
  • دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • مشکلات فرهنگی با ارائه آمار و ارقام رفع نمی‌شود
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • بزرگترین محفل قرآنی استانی در روستای تمنک
  • تمدن نوین اسلامی با وحدت محقق می‌شود/ عینت‌بخشی به وحدت اسلامی در دستور کارم بود
  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر
  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست
  • تقدیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از سریال «رستگاری»