Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ همه‌گیری کرونا به اقتصاد به ویژه کسب و کارهای کوچک خسارت‌های زیادی وارد کرد و دولت برای کمک به کاهش این ضررو زیان‌ها، پرداخت تسهیلات را در دستور کار قرار داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، با همه‌گیری کرونا بخش‌های مختلف از جمله صنعت، گردشگری، ورزش تا فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی تحت تأثیر قرار گرفته و متضرر شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بین برخی از واحدهای کوچک تولیدی و خدماتی نتوانستند در مقابل موج شیوع کرونا مقاومت کنند و فعالیت آنها به تعطیلی کشیده شد. بخش دیگری از بنگاه‌های اقتصادی و کسب و کارها نیز برای سرپا ماندن، اقدام به کاهش تولید و تعدیل نیروی انسانی کردند تا بتوانند بخشی از هزینه‌های تولید را کاهش دهند.

با شیوع کرونا عمدتا کسب و کارهای کوچک آسیب فراوانی دیدند و دولت برای اینکه بخشی از این خسارت‌ها کاهش پیدا کند سال گذشته اقدام به پرداخت تسهیلات کرونایی کرد.

هرچند کرونا با شروع سال جدید موج دیگری را در استان‌های مختلف از جمله گلستان به راه انداخته و ضررو زیان‌های کسب و کارها رو به فزونی است اما مشخص نیست این تسهیلات آیا امسال هم به این کسب و کارها پرداخت خواهد شد یا نه.

امهال بازپرداخت تسهیلات کرونای فعالان گردشگری تا 6 ماه دیگر!/ دقیقا کدام امهال؟!فعالان گردشگری استان چهارمحال و بختیاری 77میلیارد ریال تسهیلات کرونایی  دریافت کردندآخرین وضعیت پرداخت تسهیلات کرونایی در بوشهر اعلام شد

تسهیلات کرونایی ابلاغی به استان در سال گذشته بیش از 530 میلیارد تومان بود و پس از مدتی تسهیلات ویژه برای طرح‌های گردشگری نیز در نظر گرفته شد.

بررسی وضعیت پرداخت تسهیلات نشان می‌دهد فقط حدود یک پنجم این تسهیلات پرداخت شده و چند هزار واحد تولیدی و خدماتی دیگر همچنان چشم انتظار دریافت این تسهیلات هستند.

با اینکه انتقادات نسبت به سود بالای بانکی این تسهیلات نیز مطرح است اما پرداخت این وام‌ها با سود 12 درصد شاید کورسوی امیدی برای بسیاری از کسب و کارها برای ادامه فعالیت‌هایشان باشد.

سعید مازندرانی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان در این باره اظهار داشت: از مجموع تسهیلات کرونایی که برای استان گلستان در نظر گرفته شده بود سال گذشته 266 میلیارد تومان آن برای جبران خسارت واحدهای تولیدی و بنگاه‌های اقتصادی به استان ابلاغ شد.

وی گفت: با اطلاع‌رسانی که صورت گرفت تا پایان اسفندماه سال گذشته 13 هزار و 236 طرح و بنگاه اقتصادی در سامانه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ثبت نام کردند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان افزود: از این تعداد 11 هزار و 564 مورد از کسب و کارهای متقاضی برای دریافت 188 میلیارد تومان به بانک‌های عامل معرفی شدند.

وی ادامه داد: تا کنون نیز 7 هزار و 909 طرح موفق به دریافت 108 تومان پرداخت شدند و باقی طرح‌های مصوب شده در انتظار دریافت 80 میلیارد تومان تسهیلات هستند.

مازندرانی درباره زمان پرداخت باقیمانده تسهیلات کرونایی در استان گفت: ثبت نام مشاغل آسیب دیده به پایان رسیده و در صورت اعلام ستاد ملی کرونا برای ثبت نام و باز شدن سامانه 80 میلیارد تومان باقی مانده سال قبل پرداخت خواهد شد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: پرداخت کمک بلاعوض برای جبران خسارت کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا هنوز مطرح نیست اما با توجه به ادامه دار بودن شرایط کرونایی دولت درباره پرداخت تسهیلات تصمیم گیری می‌کند.

با اینکه 97 درصد صنایع استان گلستان جزء صنایع کوچک و متوسط به شمار می‌روند و بیش از 50 هزار واحد صنفی در این استان وجود دارند که شیوع کرونا تقریبا به همه آنها خسارت وارد کرده است اما فقط بخش کمی از این واحدها برای دریافت تسهیلات کرونایی اقدام کردند. سود بالای بانکی در شرایط سخت کرونایی و مدت زمان محدود برای بازگرداندن تسهیلات از جمله دغدغه‌های صاحبان کسب و کارهاست که با توجه به ادامه دار بودن شیوع کرونا دست اندرکاران امر باید تدبیری برای آن بیندیشند.

انتهای پیام/581/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تسهیلات کرونایی پرداخت تسهیلات میلیارد تومان کسب و کارهای کسب و کارها شیوع کرونا سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۴۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، مسعود ایرانی اظهار کرد: در این راستا نسبت به برگزاری ۳۶ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ۱۸۵ نشست تخصصی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته اقدام گردید و واحد‌هایی احیا شده با سرمایه‌گذاری افزون بر ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال برای ۱۶۱ نفر فرصت اشتغال دوباره ایجاد کردند.
وی افزود: همچنین با اقدام‌های صورت گرفته در سال گذشته ۳۱۱ فقره مجوز تاسیس با سرمایه‌گذاری حدود ۱۷۴ هزار و ۳۰۶ میلیارد ریال صادر شد که دارای ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۶ هزار و ۴۳۸ نفر در استان اردبیل بود.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به تولید ۱۲۰ میلیون دلار کالا‌های جایگزین واردات، گفت: برای کمک به رونق تولید نیز بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز از محل تبصره ۱۸ و منابع داخلی بانک‌های عامل تسهیلات پرداخت شد.
ایرانی با اشاره به ارایه ۴۳۰ مورد مشاوره سرمایه‌گذاری در سال گذشته اضافه کرد: همچنین در راستای رونق تولید ۷۰ فقره معرفی‌نامه پرداخت تسهیلات برای طرح‌های در حال احداث در استان اردبیل ارایه گردید.
در حال حاضر در مجموع افزون بر یک هزار و ۱۲۴ واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارای پروانه بهره‌برداری در اردبیل فعال هستند.

دیگر خبرها

  • پرداخت تسهیلات و تجهیزات حمایتی به خانوارهای آسیب دیده شفتی
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • لحظه دیده شدن یسنا از دریچه دوربین نصب شده بر روی کایت
  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • پرداخت بیش از ۱۲ میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض به نیازمندان البرزی