Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در نشست روزانه ستاد دانشگاهی مدیریت بیماری کووید۱۹، با اشاره به آمار روز گذشته استان، از افزایش آمار به هر سه دقیقه یک مورد بستری بیمار مثبت یا مشکوک دارای علائم کرونا و همچنین ثبت هر یک ساعت، یک مورد فوت در استان خبر داد و شرایط کنونی را بسیار بحرانی خواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا؛ دکتر «مهرزاد لطفی» با اعلام این خبر گفت: این روند افزایشی به منزله فراتر رفتن از وضعیت قرمز و ورود به مرحله سیاه کرونایی در استان است که زنگ خطر این بحران را بلندتر از همیشه به صدا درآورده است.

او تاکید کرد: در شرایطی به سر می بریم که برای برون رفت از این چالش، تمامی افراد جامعه می بایست به عنوان یک کادر سلامت عمل کرده و به نحو جدی نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی و اجرای محدودیت های اعمال شده پایبند باشند.

رییس دانشگاه در این نشست ضمن تبریک بیست و سوم فروردین روز دندانپزشک، از تلاش فعالان این حوزه به ویژه در بحران کروناویروس قدردانی کرد و گفت: در شرایط بحرانی کرونا دندانپزشکان نیز همانند دیگر تیم های بهداشت و درمان، در مبارزه با این ویروس منحوس مشارکت داشتند.

دکتر لطفی اظهار کرد: با وجود پیش بینی های صورت گرفته نسبت به این شرایط و اعلام فراخوان و آماده باش به تمامی بیمارستانی های دولتی، خصوصی و خیریه در استان، اما با توجه به آمار روزافزون بیماران جدید نیازمند بستری، در زمینه پذیرش بیماران با بحران مواجه هستیم و بار مراجعه به بخش های اورژانس بیمارستان ها در طی روزهای اخیر به نحو قابل توجهی افزایش یافته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز مراکز منتخب ۱۶ ساعته را خط مقدم رسیدگی به افراد مشکوک و دارای علائم کرونا اعلام کرد و با توجه به اطلاع رسانی های صورت گرفته در مورد این مراکز، از مردم خواست تا در صورت مشاهده علائم، ابتدا به پزشک خانواده و یا این مراکز مراجعه کنند.

او با اشاره به لغو عمل های جراحی غیراورژانسی و زیبایی در تمامی مراکز درمانی استان تا اطلاع ثانوی، از مردم خواست تا برای حفظ سلامت خود و همچنین کاهش بار مراجعه به مراکز، در شرایط کنونی تنها برای موارد اورژانسی به بیمارستان ها مراجعه کنند.

دکتر لطفی همچنین در این نشست آمار مبتلایان به کروناویروس و جانباختگان این بیماری در استان، روند انجام تست های pcr در مراکز ۱۶ ساعته، تست های سریع، فعالیت آزمایشگاه های تشخیصی کووید۱۹ و اقدامات کارگروه های مختلف ستاد دانشگاهی مدیریت بیماری کووید۱۹ را ارزیابی کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز روند انجام اکسیناسیون علیه کروناویروس به جامعه هدف را نیز در این نشست مورد بررسی قرار داد.

همچنین در این نشست معاونان و مدیران ارشد دانشگاه در خصوص اقدامات حوزه های مختلف مانند فعالیت مراکز ۱۶ ساعته درمان سرپایی کرونا، وضعیت بیماران بستری کووید۱۹، اقدامات کارگروه های مختلف و پیگیری مصوبات ستاد، درصد اشغال تخت های عادی و ویژه، چگونگی انجام واکسیناسیون علیه کروناویروس، وضعیت ابتلا در شهرستان های استان، انجام تست های کروناویروس، ماموریت های اورژانس و تحلیل های آماری کووید۱۹ توضیحاتی ارائه کردند.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا کرونا در فارس کرونا در استانها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۴۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه دانشمندان تنها در چند ساعت الماس تولید کردند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، میلیاردها سال طول می‌کشد تا الماس‌های طبیعی در نتیجه فشار لایه‌های زمین و دمای شدید در اعماق زمین شکل بگیرند. فرم‌های مصنوعی را می‌توان خیلی سریع‌تر تولید کرد؛ با این وجود برای این کار نیز دست‌کم باید چند هفته منتظر ماند.

دانشمندان به تازگی روش جدیدی را برای ساخت الماس کشف کردند که در چهارچوب آن، ترکیبی از فلزات مایع می‌تواند یک الماس مصنوعی را در عرض چند دقیقه بدون نیاز به فشاری عظیم تولید کند.

البته برای این کار، هنوز به یک دمای بالای ۱۰۲۵ درجه سانتیگراد نیاز است تا یک قطعه الماس در ۱۵۰ دقیقه تشکیل شود. این معادل فشاری است که ما در سطح دریا احساس می‌کنیم و ده‌ها هزار بار کمتر از فشاری است که معمولاً برای تولید الماس نیاز است.

تیم سازنده این الماس جدید، پژوهشگران موسسه علوم پایه در کره جنوبی هستند که امیدوارند با این شیوه بتوانند انقلابی در تولید الماس‌های مصنوعی ایجاد کنند.

تکنیک حل کردن کربن در فلز مایع برای ساخت الماس کاملاً جدید نیست و جنرال الکتریک نیم قرن پیش فرآیندی مشابه را با استفاده از سولفید آهن مذاب به جهان معرفی کرد؛ اما برای این کار نیز نیاز به ایجاد فشاری معادل ۵-۶ گیگا پاسکال و یک «دانه» الماس است تا کربن به آن بچسبد.

پژوهشگران این تیم در مقاله‌ای درباره روش جدید نوشتند: «ما روشی برای تولید الماس در فشار ۱ اتمسفر و در دمای متوسط، با استفاده از آلیاژ فلزهای مایع کشف کردیم.»

آنها در این روش از مخلوط دقیقی از فلزات مایع گالیم، آهن، نیکل و سیلیکون استفاده کردند و یک سیستم خلاء در داخل یک محفظه گرافیتی ساختند تا فلز را در حالی که در معرض ترکیبی از متان و هیدروژن قرار می‌گرفت، به سرعت گرم و سپس خنک کنند.

این کار باعث شد تا اتم‌های کربن متان در سراسر فلز ذوب شده پخش شوند و به عنوان دانه الماس عمل کنند. 

تنها پس از ۱۵ دقیقه، قطعات کوچکی از کریستال‌های الماس از فلز مایع جدا و نمایان شدند و پس از گذشت مدت دو ساعت و نیم نیز یک لایه پیوسته الماس شکل گرفت.

تحقیقات درباره این فرآیند هنوز در مراحل اولیه است؛ با این وجود اعضای تیم تحقیق معتقدند که این روش پتانسیل زیادی دارد و می‌توان به کمک آن، فلزات مایع دیگری را برای رسیدن به نتیجه مشابه یا حتی بهتر ترکیب کرد.

شیوه‌ای که در حال حاضر برای تولید اکثر الماس‌های مصنوعی استفاده می‌شود، چندین روز طول می‌کشد و به فشار بسیار بیشتری نیاز دارد.

اگر این تکنیک بتواند همچنان توسعه یابد، فرایند ساخت الماس بسیار سریع‌تر و بسیار آسان‌تر خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست هم اندیشی مدیران مراکز مشاوره استان
  • چند خبر کوتاه از شهرستان های سبزوار و سرخس
  • اوقات شرعی یکشنبه، نهم اردیبهشت
  • چگونه دانشمندان تنها در چند ساعت الماس تولید کردند
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • نشست خبری سرمربی تیم ملی والیبال ایران؛ فردا
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • اولین ملاقات سرمربی جدید با خبرنگاران: فردا ساعت ۹
  • معرفی مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • یک فوتی و یک مصدوم بر اثر انفجار گاز در نیشابور