Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: اروپا باید بداند که در جایگاه برتر اخلاقی قرار ندارد. اروپا نمی‌تواند دنیا را موعظه کند. اروپایی که بیگانه‌ستیزی و اسلام‌ستیزی در آن شرایط وحشتناکی را برای مسلمانان ایجاد کرده، نه آبرویی دارد و نه جایگاهی که مقامات ایرانی را تحریم کند.

خبرگزاری میزان - محمدجواد ظریف در کنفرانس خبری مشترک با سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه فدراسیون روسیه اظهارداشت: از موضع قوی فدراسیون روسیه علیه خرابکاری در نطنز و تشکر میکنم و تاکید می‌کنیم که ضرورت دارد همکاری ادامه پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر امور خارجه کشورمان افزود: ضرورت دارد که آمریکا بدون توقف به تعهدات خودش برگردد، کلیه تحریم‌ها را رفع کند و ایران هم پس از راستی‌آزمایی، اقدامات خود را خواهد کرد.


رئیس دستگاه دیپلماسی با بیان اینکه همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند، ما هیچ مشکلی با اجرای تعهدات برجامی نداریم، تاکید کرد: اما آمریکایی‌ها باید بدانند که نه تحریم و نه اقدامات خرابکارانه، ابزار مذاکراتی به آن‌ها نخواهد داد و آن‌ها باید بدانند که این اقدامات فقط وضعیت را برای آن‌ها دشوار‌تر خواهد کرد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به تحریم مقامات نظامی کشورمان توسط اتحادیه اروپا، گفت: اتحادیه اروپا در سال‌های گذشته با ناتوانی در اجرای تعهدات خود و با تسلیم در برابر فشار‌های آمریکا، نشان داده است که کم‌کم در حال از دست دادن موضوعیت خود در روابط بین‌الملل است.

وی ادامه داد: امروز هم به جای اینکه اروپایی‌ها، اقدام آمریکا برای تهدید تروریستی علیه امنیت غذایی و دارویی، ۸۲ میلیون ایرانی را محکوم کنند، به جای اینکه علیه اقدام درباره نیروگاه غنی سازی کار انجام دهند و حد اظهار نظر خیلی نرم درباره آن، از آن عبور می‌کنند و همزمان علیه مقامات نظامی کشورمان اقدامانی انجام می‌دهند، این فقط باعث می‌شود که اتحادیه اروپا به دنیا ثابت کند که جایگاهی در دنیا ندارد و ثابت کند که اتحادیه اروپا دنباله‌رو نه تنها سیاست‌های آمریکا است، بلکه دنباله‌رو تندرو‌ترین گروه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی است. به نظر من این برای اروپا بسیار جای شرمندگی دارد.

 ظریف تصریح کرد: حتماً اقدام مخربی است و ما با این اقدام برخورد خواهیم کرد. دیروز قسمتی از تصمیمات جمهوری اسلامی ایران در مورد این اقدام را، اعلام کردیم. احتمال بررسی تحریم علیه افراد اروپایی که در این اقدام غیرقانونی حضور داشتند، وجود دارد.

وزیر امور خارجه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا حادثه نطنز پیشرفت هسته‌ای را کند و دست ایران را برای مذاکره خالی می‌کند؟ گفت: آنچه که در نطنز انجام شد، خیال می‌کنند که اهرم‌‌های ایران را کم می‌کند. این در واقع برای برای ایران امکان پذیر می‌کند که به طور قانونی و به طور مشروع و برای جبران این حماقت تروریستی، از هر امکانی که در نطنز دارد، استفاده کند. خواهند دید.

رئیس دستگاه دیپلماسی افزود: ویروس استاکس‌نت هم استفاده کردند، اما چه اثری دیدند؟ این هم همان خواهد شد. من به شما اطمینان می‌دهم که حتماً در آیند نزدیک، نطنز با سانتریفیوژ‌های پیشرفته‌تر و قدرت بیشتر جلو خواهد رفت. رژیم صهیونیستی اگر فکر کرده است ایران از پیگیری رفع تحریم‌ها علیه مردم ایران را می‌توانند باز قدارند، قمار بسیار بدی کردند.

ظریف تاکید کرد: ما تحقیقات خود را انجام می‌دهیم. اگر اسرائیل مسئول این کار شناخته شود، پاسخ خود را خواهد گرفت و خواهد دید که چه حماقتی انجام داده است.

وی خاطرنشان کرد: مطمئن باشید که دست ایران پس از این اقدام هم در مذاکره و هم در آینده هسته‌ای، قوی‌تر خواهد شد.
وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد: اروپا باید بداند که در جایگاه برتر اخلاقی قرار ندارد. اروپا نمی‌تواند دنیا را موعظه کند. اروپایی که بیگانه‌ستیزی و اسلام‌ستیزی در آن شرایط وحشتناکی را برای مسلمانان ایجاد کرده، نه آبرویی دارد و نه جایگاهی که مقامات ایرانی را تحریم کند. اروپایی‌ها هرچه زودتر این را بفهمند، زودتر متوجه می‌شوند که «ای مگس، عرصه سیمرغ نه جولانگه توست، عرض خود می‌بری و زحمت ما می‌داری»

ظریف یادآور شد: اگر آمریکا میخواهد بتواند به برجام برگردد، باید کلیه تحریم‌ها را بردارد. باید فهرست تمامی تحریم‌ها را ارائه کند. براساس برجام این وظیفه آمریکا است که فهرست تحریم‌ها را ارائه کند. البته ما یک فهرست مثالی، نه فهرست کامل، ارائه دادیم که بدانند با چه کسی بحث می‌کنند. اما طبق برجام وظیفه آمریکا است که کلیه تحریم‌ها را اولا اعلام کند و ثانیاً، آن‌ها را لغو کند.

 

بیشتر بخوانید: امضای موافقت‌نامه تأسیس و چارچوب فعالیت مراکز فرهنگی بین ایران و روسیه

 

تکمیل می‌شود

برچسب ها: ظریف وزیر امور خارجه لاوروف روسیه ایران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ظریف وزیر امور خارجه لاوروف روسیه ایران وزیر امور خارجه اتحادیه اروپا تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۴۴۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صف‌آرایی شکست‌خوردگان، علیه ایران | آمریکا و اروپا دوباره دست به تحریم شدند

به گزارش جام جم آنلاین، از یکسو پارلمان اروپا روز پنج‌شنبه قطعنامه‌ای را علیه کشورمان تصویب کرده که در آن، حمله پهپادی و موشکی بی‌سابقه ایران به اسرائیل در اوایل ماه جاری را محکوم کرده و خواستار اِعمال تحریم‌های بیشتر علیه نهادهای ایرانی شده است!

این قطعنامه هرچند الزام‌آور نیست اما به‌خوبی نشان می‌دهد کشورهای اروپایی می‌خواهند شکست خود را در جنگ‌هایی که به راه انداخته‌اند، از این طریق پنهان کنند.

این قطعنامه که با اکثریت آرا یعنی ۳۵۷ موافق و ۲۰ مخالف به تصویب رسیده، عملیات وعده صادق ایران به اسرائیل و همچنین حملات انجام شده توسط حزب‌الله لبنان و حوثی‌ها در یمن را قبل و حین این تهاجم محکوم می‌کند و نقش تهران در آنچه بی‌ثبات‌سازی خاورمیانه از طریق «شبکه‌ای از عوامل غیردولتی» می‌خواند را مذمت می‌کند.

این اتهام‌زنی‌ها درحالیست که به اذعان صاحبنظران غربی، حمله ایران به اسرائیل، عملا نظم نوینی را در منطقه شکل داده که براساس آن، گروه‌های نقاومت در محور تحولات قرار می‌گیرند.

این قطعنامه که در جلسه نهایی پیش از انتخابات آتی اروپا به تصویب رسید، تکرار تقاضای قبلی برای قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های تروریستی شناخته‌شده اتحادیه اروپا را در خود دارد و همچنین خواستار اضافه شدن کل حزب‌الله به این فهرست شده است.

اما این فقط اروپایی‌ها نیستند که شکست خود در برابر تهران را با سیاست تحریم می‌پوشانند. ایالات متحده نیز  تحریم‌های بیشتری را علیه ایران صادر کرده که فروش پهپادها و کالاهای ایرانی از جمله استفاده روسیه از پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

همزمان، بریتانیا نیز شش نام جدید مربوط به افراد و سازمان‌های بخش دفاعی جمهوری اسلامی را به فهرست تحریم‌های خود اضافه کرده است.

در بیانیه روز پنج شنبه سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در مورد جزئیات این تحریم‌های جدید آمده است: «ایالات متحده امروز تحریم‌هایی را علیه ۱۶ نهاد و ۸ فرد وضع می‌کند و همچنین پنج کشتی و یک هواپیما را به عنوان دارایی‌های مسدودشده شناسایی می‌کند که تجارت غیرقانونی و فروش هواپیماهای بدون سرنشین (پهپاد) در حمایت از وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ایران و توسعه و تدارکات پهپاد رژیم را تسهیل کرده است.»

وزارت خارجه بریتانیا هم می‌گوید شش نفر را در ارتباط با تولید هواپیماهای بدون سرنشین ایران در فهرست تحریم‌های خود قرار داده است.

کانادا هم همراه با دیگر بازندگان تحولات اخیر، به راهبرد تحریم علیه ایران پیوسته هرچند به گفته کارشناسان، حجم بالای تحریم‌های اعمالی علیه کشورمان در سالهای قبل، اقتصاد ایران را در برابر این استراتژی واکسینه کرده است.

نکته جالب اینجاست که همزمان با قطعنامه پارلمان اروپا و تحریم‌های آمریکا، بریتانیا و کانادا، نرخ دلار در کشورمان کاهش پیدا کرد.

دیگر خبرها

  • روایت مقام سابق موساد از «زیرساخت باور نکردنی دور زدن تحریم‌ها در ایران»
  • صف‌آرایی شکست‌خوردگان، علیه ایران | آمریکا و اروپا دوباره دست به تحریم شدند
  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، تلاشی سیاسی و بی‌اثر برای کسب رضایت صهیونیست‌ها
  • گفت و شنود/ به سه دلیل!
  • بورل: تخریب شهر‌های غزه از تخریب شهر‌های آلمان در جنگ جهانی دوم بیشتر است
  • دست خالی غرب در برابر ایران | وقتی تیغ تحریم دیگر نمی‌بُرد!
  • دفاع متفاوت برخی از نمایندگان اتحادیه اروپا از ایران | در حالی که کت و شلوار  پوشیده‌اید ...| ویدئو
  • دفاع جانانه برخی از نمایندگان اتحادیه اروپا از ایران | در حالی که کت و شلوار  پوشیده‌اید ...| ویدئو
  • استقبال از کتاب جدید ظریف/ وزیر خارجه سابق ایران: امیدوارم این کتاب گامی هر چند کوچک به سوی درک بهتر سیاست خارجی و بهبود جایگاه ایران در جهان باشد
  • جلسه تحلیل و بررسی مسائل منطقه برگزار شد