Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا زاکانی در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی طی تذکری در واکنش به مباحثی که اردشیر مطهری علیه مرکز پژوهش های مجلس مطرح کرده بود، گفت: این نماینده مطالبی را ناظر به موضوع مرکز پژوهش های مجلس در جلسه علنی روز ۲۲ فروردین ماه مطرح کرده بود که بنده مواردی را به اختصار ذکر می کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: البته ناگفته نماند پیش از آنکه این نماینده این مباحث را در مورد مرکز پژوهش های مجلس مطرح کند، برخی جریانات سیاسی با اهداف خاص مانند تضعیف مجلس و موضوع انتخابات این مسائل را مطرح کرده بودند.

رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی درباره تأسیس شعبه مرکز پژوهش ها در قم اظهار داشت: این کار کاملاً قانونی است و در هیئت رئیسه مجلس مطرح شد و رئیس مجلس شورای اسلامی هم آن را افتتاح کرد.

زاکانی ادامه داد: موثرترین علما تصدی این کار را بر عهده دارند و مرکز پژوهش ها در قم با مرکز تحقیقات اسلامی قم موازی کاری ندارد.

وی تصریح کرد: پیش از این مرکز پژوهش های مجلس، سه سطحی بود که با مشورتی که با رئیس مجلس و مشاوران آن انجام شد، این تصمیم را اتخاذ کردیم که برای پاسخگو کردن مرکز پژوهش های مجلس این مجموعه دو سطحی شود.

رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی درباره وضعیت استخدام ها و قراردادها در این مرکز گفت: مرکز پژوهش های مجلس ۲۵۰ پست رسمی دارد که قبل از حضور بنده در مرکز پژوهش های مجلس، ۲۲۳ نفر مشغول به کار بودند که الان ۲۲۵ نفر مشغول به کار هستند و ۲۵ کرسی هم هنوز خالی است.

زاکانی تأکید کرد: توصیه بنده به نمایندگان مجلس شورای اسلامی آن است که در بیان نقطه نظرات خود دقت کنند و تحت تأثیر اغراض سیاسی بیرون از مجلس قرار نگیرند.

کد خبر 5188193 زهرا علیدادی

منبع: مهر

کلیدواژه: علیرضا زاکانی مرکز پژوهشهای مجلس صحن مجلس برجام مجلس شورای اسلامی صحن مجلس ایالات متحده امریکا شهید صیاد شیرازی سازمان انرژی اتمی شورای نگهبان انتخابات 1400 کره جنوبی سید عباس عراقچی محمد جواد ظریف نطنز وزارت امور خارجه ایران حجت الاسلام حسن روحانی مرکز پژوهش های مجلس مجلس شورای اسلامی مرکز پژوهش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۴۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه حل رفع مشکلات حضور آگاهانه در انتخابات است‌

امیرحسین فراهانی در گفتگو با خبرنگار مهر، رأی دادن برای هریک از افراد جامعه یک حق مسلم است، بنابراین باید از این حق دفاع کرد و اگر این حق مطالبه نشود در نهایت منجر خواهد شد انتخاب‌گری و تصمیم‌گیری برای افرادی که در انتخابات شرکت نمی‌کنند از بین برود.

وی افزود: راه حل رفع موانع و مشکلات، حضور آگاهانه در انتخابات است و باید تلاش کنیم و نامزدی را که به نظر ما گره گشای مشکلات است رأی بدهیم زیرا اگر من و شما رأی ندهیم، امور مملکت اداره نخواهد شد.

فراهانی ادامه داد: اگر مجلسی قوی‌تر داشته باشیم، بدون تردید دولتی قوی و مقتدر نیز خواهیم داشت و به عقیده من، ریشه عمده ضعف‌ها و مشکلاتی که در کشور داریم، به مجلس شورای اسلامی برمی‌گردد.

وی گفت: بهترین مشوق برای حضور مردم در پای صندوق رأی آگاهی مردم از اهمیت مشارکت آن‌هاست، انتخابات می‌تواند نقش بسیاری مهمی در تعیین سرنوشت مردم داشته باشد، قوانین مجلس توسط کسانی نوشته می‌شود که با رأی مردم به مجلس می‌روند؛ بنابراین نیاز است که مردم با دقت بیشتری نسبت به انتخاب افراد شایسته اقدام کنند.

فراهانی ادامه داد: انقلاب اسلامی در ۴ دهه اخیر همواره روند صعودی خود را حفظ کرده و تلاش شده با تقویت گفتمان مردم‌سالارانه دینی خود، نقش مردم را در صحنه سیاسی کشور حفظ کند

وی اضافه کرد: مردم ملایر همواره نسبت به گردهمایی و رویدادهای سیاسی در جمهوری اسلامی نگاه مثبت و ویژه‌ای داشتند که آخرین نمونه آن را می‌توان حضور در راهپیمایی روز قدس مشاهده کرد، مشکلات اقتصادی و تبلیغات منفی نیز نتوانسته بر حضور مردم تأثیر منفی بگذارد.

فراهانی تصریح کرد: مشکلات اقتصادی کشور در زمان جنگ به‌مراتب بیشتر از امروز بود؛ اما مردم به حاکمیت و تلاش مدیران دولتی برای حل مشکلات اعتقاد داشتند، این اعتماد امروزه نیازمند ترمیم دوباره است، برخی از مدیران با اقداماتی اشتباه به این اعتماد خدشه وارد کردند که در سایه دولت مردمی می‌توان نسبت به حل آن امیدوار بود.

وی گفت: مقام معظم رهبری گام دوم انقلاب را در راستای تحولات شگرف سیاسی و اقتصادی اعلام کرده بود و انتخابات این دوره نیز ادامه همان مسیر است. باتوجه به گذشت ۴ دهه از عمر انقلاب اسلامی شاهد تغییر نسل در مدیران هستیم؛ ازاین‌جهت نیز انتخابات این دوره حائز اهمیت است.

کد خبر 6097875

دیگر خبرها

  • خراسان جنوبی آماده برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی است
  • راه حل رفع مشکلات حضور آگاهانه در انتخابات است‌
  • محمد خزاعی مطرح کرد؛تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • ماجرای یک مناسبت جدید و مهم در تقویم عربستان
  • اخبار سیاسی ۱۶ اردیبهشت؛ ۶مرحله اخذ رای الکترونیک/نشست رئیسی با استانداران
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • با نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در استان اردبیل آشنا شوید
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست؛ تندرو‌ها شمشیر را از رو بسته‌اند
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست /تندروها شمشیر را از رو بسته اند /وعده های عجیب کاندیداهای ریاست مجلس