Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-02@05:32:05 GMT

در کمتر از یک هفته فروش اینترنتی را شروع کنید

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۷۴۸۷۷

در کمتر از یک هفته فروش اینترنتی را شروع کنید

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  اگر همین الان طراحی سایت‌مان را شروع کنیم چقدر طول می‌کشد تا اولین محصول را بفروشیم؟ این سوال مشترک اکثر افرادی است که قصد دارند فروشگاه اینترنتی خودشان را راه‌اندازی کنند. جواب دقیقی برای این سوال وجود ندارد. مثلا یک فرد حرفه‌ای در زمینه طراحی سایت می‌تواند در کمتر از یک روز سایت خودش را بسازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد هم با روش‌های مختلف بازاریابی خیلی سریع اولین سفارش را دریافت کند.

از طرف دیگر افرادی هم هستند که بعد از یک ماه موفق شدند سایت‌شان را بسازند و اولین سفارش را بگیرند. برای رسیدن از نقطه شروع یعنی آغاز ساخت سایت تا فروش اولین محصول راه‌های مختلفی وجود دارد. در ادامه مطلب مسیری را به شما معرفی می‌کنیم که در کمتر از یک هفته بتوانید سایت‌تان را بسازید و از آن درآمد داشته باشید.

چطور سایتم را بسازم؟

ساخت سایت اولین قدم ما در این مسیر است. برای رد شدن از این مرحله راه‌های مختلفی جلوی ما قرار دارد. ما خیلی عجله داریم و قرار است در کمتر از یک هفته به درآمد برسیم. به همین دلیل لازم است کوتاه‌ترین مسیر را برای طراحی سایت انتخاب کنیم.

بدون شک سریع‌ترین راه برای طراحی سایت روشی است که به آموزش خاصی احتیاج ندارد. ساخت سایت با فروشگاه ساز ساده‌ترین و سریع‌ترین روش ایجاد فروشگاه اینترنتی است. مهم‌ترین ویژگی فروشگاه ساز این است که به برنامه نویسی احتیاج ندارد. یعنی هر کسی با هر سطح از اطلاعات می‌تواند سایت خودش را بسازد.

پرتال یکی از فروشگاه سازهای خوب ایرانی است که به وسیله آن می‌توانید یک سایت فروشگاهی کامل بسازید. حالا چرا پرتال را پیشنهاد کردیم؟ دلیل اول ما پشتیبانی رایگان پرتال است. پشتیبانی پرتال هر زمان که بخواهید تغییرات مورد نظر شما را در سایت‌تان اعمال می‌کند. مثلا برای تغییر رنگ قسمتی از سایت می‌توانید یک تیکت به پشتیبانی بفرستید تا خیلی سریع آن را انجام دهند.

ویژگی دیگر پرتال سادگی آن است. کار با پرتال پیچیدگی خاصی ندارد و لازم نیست حتی یک کلمه کدنویسی کنید. تک تک قسمت‌های سایت شما به راحتی قابل تغییر و شخصی سازی است. همین راحت بودن پرتال باعث می‌شود که در زمان کوتاهی بتوانید فروشگاه اینترنتی بسازید.

در آخر این را هم بگوییم که پرتال تمام امکانات لازم برای طراحی یک سایت فروشگاهی را به صورت رایگان در اختیار شما قرار می‌دهد. قابلیت اتصال به الوپیک، درگاه پرداخت، پنل پیامکی، موتور جستجوی محصول ترب و چت آنلاین تنها بخشی از امکانات فروشگاهی پرتال هستند.

ساخت سایت با فروشگاه ساز پرتال نهایتا دو روز وقت شما را می‌گیرد. ابتدا باید در پرتال ثبت نام کنید. بعد از آن تعدادی ویدیوی آموزشی در پنل سایت می‌بینید. در این ویدیوها بخش‌های مختلف سایت ساز به صورت کامل آموزش داده شده است. در مقاله آموزش ساخت فروشگاه مراحل ساخت سایت فروشگاهی را به صورت کامل‌تر توضیح داده‌ایم.

ساخت سایت چقدر طول می‌کشد؟

آماده شدن سایت دو مرحله دارد. در مرحله اول باید ظاهر سایت و بخش‌های مختلف آن را طبق سلیقه‌مان درست کنیم. علاوه‌بر این منوهای سایت و صفحات مختلف را باید تهیه کنیم. همچنین کارهای دیگر مثل گرفتن درگاه پرداخت و اتصال آن به سایت را انجام دهیم. در مرحله بعدی باید محصولات و محتواهای گوناگونی را در سایت قرار دهیم.

مرحله اول را حتی یک روزه هم می‌توانیم انجام دهیم. کافیست حدود دو ساعت وقت بگذاریم و ویدیوهای آموزشی پرتال را کامل ببینیم. بعد از دیدن ویدیوها نهایتا 7 یا 8 ساعت زمان لازم است تا سایت ما کامل شود. پس 1 یا نهایتا 2 روز بعد سایت ما حاضر است.

مرحله اصلی کار ما قرار دادن محصولات در سایت است. این مرحله اصلا سخت نیست. البته اگر تعداد محصولات شما زیادی باشد ممکن است کمی زمان ببرد. اگر حدود 30 تا 40 محصول داشته باشید قرار دادن آن‌ها در سایت حدودا 4 روز طول می‌کشد. به این ترتیب تقریبا 5 روز از زمان ما برای کامل شدن سایت صرف می‌شود.

ما به شما گفتیم که قرار است در کمتر از یک هفته به درآمد برسید. حالا 5 روز از این زمان را صرف کامل کردن سایت کردیم. در 2 روز باقی مانده باید اولین مشتری را برای فروشگاه پیدا کنیم. شاید این کار به نظر غیرممکن یا سخت باشد، اما روشی هست که در همین مدت کم هم فروش داشته باشیم.

احتمالا نام سایت‌های ترب و ایمالز را شنیده باشید یا شاید هم این سایت‌ها را دیده‌اید. ترب و ایمالز دو موتور جستجوی محصول هستند. این سایت‌ها قیمت فروشگاه‌های اینترنتی مختلف را برای یک محصول درج می‌کنند.

شما هم می‌توانید محصولات سایت خودتان را به این موتورهای جستجو معرفی کنید تا فروشگاه‌تان را نمایش بدهند. مزیت ترب و ایمالز این است که کاربران زیادی هر روز از این سایت‌ها بازدید می‌کنند. علاوه‌بر این، ایمالز و ترب معمولا رتبه‌های خوبی در موتور جستجوی گوگل دارند. همین عوامل باعث می‌شود که محصولات و فروشگاه اینترنتی شما راحت‌تر دیده شود.

فروشگاه ساز پرتال قابلیت اتصال به ایمالز و ترب را دارد. تنها کاری که شما باید انجام دهید این است که در ایمالز و ترب ثبت نام کنید. بعد از آن به راحتی فروشگاه شما در این سایت‌ها قرار می‌گیرد. توصیه می‌کنیم برای محصولات‌تان یک قیمت رقابتی و مناسب ثبت کنید. با این کار بعد از یکی دو روز اولین مشتری از سایت شما خرید می‌کند.

به سرعت اولین مشتری را برای سایت پیدا کنید

ساخت فروشگاه و کسب درآمد از آن به زمان زیادی احتیاج ندارد. با این روشی که به شما گفتیم در کمتر از یک هفته هم می‌توانید فروش اینترنتی داشته باشید. ترب و ایمالز سرویس‌های بسیار خوبی برای معرفی و فروش محصول هستند. بعضی از افرادی که از این سایت‌ها استفاده کردند در مدت کوتاهی توانستند محصولات خودشان را بفروشند. نکته مهم در مورد ایمالز و ترب این است که برای قرار گرفتن در آن‌ها نیاز به یک سایت فروشگاهی دارید. پرتال این سایت را با کمترین هزینه و در کوتاه‌ترین زمان در اختیار شما قرار می‌دهد.

برای شروع ساخت فروشگاه، همین الان به وب‌سایت پرتال به آدرس www.portal.ir مراجعه کنید یا روز‌های شنبه الی چهارشنبه از ساعت 9 الی 22 و روز‌های پنجشنبه، جمعه و ایام تعطیل رسمی از ساعت 9 الی 17 با شماره 63404-021 داخلی تماس بگیرید.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نبض بازار طراحی سایت کمتر از یک هفته فروشگاه اینترنتی سایت فروشگاهی فروشگاه ساز سایت ها طراحی سایت ساخت سایت ما قرار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۴۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبعات فروش اینترنتی دارو/ تهدید جدی سلامت خانواده با طرح عرضه اینترنتی دارو

در عصر دیجیتال، فروش اینترنتی کالا موضوع عجیبی نیست؛ اما در رابطه با کالای حساس و استراتژیکی مثل دارو این طرح باید با آماده شدن زیر ساخت‌ها و روشن شدن مسیر عرضه دارو به مردم همراه باشد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو _ فاطمه قدیری، تقریبا یک دهه است که فروش اینترنتی اقلام مختلف از لباس و وسایل بهداشتی گرفته تا لوازم برقی در کشور مرسوم شده و در چندسال اخیر پای کالا‌های دیگری همچون مواد خوراکی و حتی اقلام ارزشمند نیز به این مدل فروش باز شده است. اما چیزی که اخیرا خیلی در میان مردم و صاحبان نظر سر و صدا کرده و نظرات متناقضی در رابطه آن منتشر می‌شود، فروش اینترنتی دارو‌های مختلف است.

خطر جدی سلامت عمومی

این جدل‌ها در صورتی است که سازمان جهانی بهداشت و سازمان غذا و دارو آمریکا از خرید دارو به شکل اینترنتی دو تعریف دارند و از آن به عنوان خطری جدی برای سلامت عمومی و بحران جهانی برای بهداشت عمومی یاد می‌کنند. در کشور‌های مختلف تحقیقاتی انجام و مشخص شده که بیش از ۵۰ درصد از دارو‌هایی که در فضای اینترنت خریداری می‌شود تقلبی بوده و یا استاندارد لازم را نداشته است.

سازمان جهانی بهداشت معتقد است که ۴۸ درصد از قصور پزشکی مربوط به قصور دارویی است. آیا می‌خواهیم با فروش اینترنتی دارو سهم قصور دارویی را بیشتر کنیم. فروش اینترنتی دارو تا کنون به هیچ عنوان شفافیت و مجوز لازم از سازمان غذا و دارو را نداشته است. محرمانگی اطلاعات بیماران ارزش بالایی دارد که در صورت خدشه به آن و دسترسی دستگاه‌ها و پلتفرم‌ها به جز وزارت بهداشت، خطرات جدی را ایجاد می‌کند.

فعالیت‌های حوزه سلامت رقابت پذیر نیست

اقتصاد دارویی توسط ۱۵ هزار داروخانه، ۳۲ هزار داروساز و تعداد زیادی از شرکت‌های تولیدی دارو چرخانده می‌شود. وابستگی دارو به خارج از کشور به حداقل رسیده است. مشخص نیست که چرا برخی پلتفرم‌ها در عرضه دارو می‌خواهند ورود کنند. بر خلاف استناد برخی از پلتفرم‌ها، اما بر اساس ماده ۳ بند ج تبصره ۲ قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ عنوان می‌کند که فعالیت‌های حوزه سلامت، آموزش و تحقیقات و فرهنگ مشمول اصل ۴۴ نیست، چون رقابت پذیر نیست و نمی‌توان مصرف القایی دارو را تشویق کرد.

خرید داروی سقط جنین در فضای اینترنت نیز نمونه‌ای دیگر از دخالت پلتفرم‌ها در حوزه سلامت است. کار این پلتفرم‌ها بازی با جان و سلامت است که نباید اسم آن را استفاده از تکنولوژی در حوزه سلامت بگذاریم. از تکنولوژی استقبال می‌کنیم، اما مبدا ارسال کننده بر اساس قانون تجارت الکترونیک باید مشخص باشد چرا در برخی پلتفرم‌ها، مبدا ارسال کالا‌ها مشخص نیست؟ این کار خلاف قانون است. همچنین بر اساس این قانون، فروش دارو به مصرف کننده نهایی از طریق فضای اینترنتی و مجازی، ممنوع است.

پول در کیف پول داروخانه

قبل از شروع به کار پلتفرم‌ها در فروش دارو، از چندین سال قبل ضابطه‌ای نوشته شد و پیشنهادی را به سازمان غذا و دارو ارائه شد و چندین پایان نامه در این زمینه تدوین شده تا چارچوبی برای عرضه دارو در بستر الکترونیک وجود داشته باشد. چارچوب مورد نظر این است که مالکیت داده‌ها در اختیار سازمان غذا و دارو باشد و به پرونده الکترونیک سلامت یا سپاس، متصل باشد. همچنین ماهیت موتور جستجوگر داشته باید وجود داشته باشد و به نزدیک‌ترین داروخانه متصل باشد و قائم به داروخانه بوده و پول، وارد کیف پول داروخانه شود.

قانون تجارت الکترونیک به صراحت گفته که فروش دارو به مصرف کننده نهایی از مسیر مجازی یا اینترنتی ممنوع است و اگر با این قانون مشکل دارند، آن را اصلاح کنند. لایحه اصلاح این قانون یک بار در مجلس رأی نیاورده، چون فروش دارو به مصرف کننده نهایی در بستر الکترونیک ممنوع است که باید قانون، اصلاح شود.

متاسفانه در کنار تمامی این مسائل، به دلیل مشکلات متعدد تا شهریور ۱۴۰۲ با اقداماتی که از سوی برخی دستگاه‌های خارج از حوزه سلامت انجام شد، ۷۰۰ داروخانه از مناطق محروم تعطیل شده و به سمت مراکز شهر‌ها منتقل شدند.

طرح عرضه اینترنتی دارو

تیرماه سال ۱۴۰۱ معاونت علمی و کارگروه اقتصاد دیجیتال، مصوبه‌ای را در خصوص فروش اینترنتی دارو داشت که به تصویب هیئت وزیران هم رسید. براساس مهلت دو ماهه آن، مقرر شد وزارت بهداشت دستورالعملی را در این خصوص تدوین کند، اما با توجه به بحران دارو و تغییرات مدیران سازمان غذا و دارو در آن زمان این امر محقق نشد.

در شهریورماه سال ۱۴۰۲، طبق مصوبه وزارت امور اقتصاد و دارایی، قانونی بودن فروش دارو از طریق پلتفرم‌ها اعلام و سازمان غذا و دارو مکلف شد دستورالعمل نظارت بر فرایند فعالیت و همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌ها برای رسیدن دارو از داروخانه به مصرف کننده نهایی را طی چهار ماه تدوین و ابلاغ کند.


این در حالی است که رئیس سازمان غذا و دارو همان زمان از مخالفت این سازمان با طرح فروش اینترنتی دارو گفت. زیرا وی معتقد بود پلتفرم‌های فعلی فعال در این عرصه غیر قانونی فعالیت می‌کنند و مجوزی از وزارت بهداشت ندارند.
بعد از اعتراض سازمان غذا و دارو مصوبه هیئت مقررات زدایی باطل شد و طبق ستاد تنظیم بازار مقرر شد این مسیر از کانال خود طی شود.

لازم به ذکر است این طرح به صورت پایلوت با ارسال دارو به منازل جانبازان و برخی بیماران خاص در حال انجام است و تصمیم بر این شد که سازمان و غذا و دارو دستورالعملی را برای ساماندهی فروش اینترنتی دارو تا پایان سال گذشه تدوین کند.

اما اخیرا نیز بعد از کلی بحث و جدل بر سر اجرایی شدن طرح عرضه اینترنتی دارو؛ سرانجام آیین نامه این طرح از سوی وزیر بهداشت ابلاغ شد. در همین حال، ابلاغ آیین نامه عرضه اینترنتی دارو یا همان پلتفرم‌ها، همچنان جای سئوال است که آیا قرار است مسوولیت توزیع دارو به صورت کامل در اختیار پلتفرم‌ها قرار بگیرد یا خیر. در این آئین نامه گفته شده است که این نامه توزیع اینترنتی دارو، به مدت ۶ ماه در یکی از استان‌ها اجرا شود و بعد از آن، شکل سراسری به خود بگیرد.

رئیس سازمان غذا و دارو، در توضیح محتوای آیین نامه توزیع اینترنتی دارو نیز گفته است که «آئین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

دارو در دست مصرف کننده

اما چیزی که قابل واضح و قابل ملاحظه است، این مسئله است که در حال حاضر برخی «پلتفرم‌ها» به فروش اینترنتی دارو مشغول هستند و این خدمت محدود به حمل دارو نمی‌شود. به گفته مشاور عالی انجمن داروسازان ایران، دارو‌های تحت کنترل و دارو‌هایی که نیاز به نسخه دارند در حال حاضر از طریق پلتفرم‌ها به فروش می‌رسند و نکته مهم و عجیب این است که مبدأ ارسال کالا هم پنهان است. طبق قانون باید مبدأ ارسال کالا و این که دارو تحت نظر دکتر داروساز ارسال شده یا خیر، مشخص باشد.

این پلتفرم‌ها در این بستر برخی دارو‌های قاچاق را به فروش می‌رسانند و طی ثبت یک مورد مشخص شد داروخانه‌ای که توسط آن دارو به دست مصرف کننده می‌رسد مشخص نیست. ضمن این که مانند سایر کالا‌ها از کد تخفیف برای دارو استفاده می‌کنند.

تأیید اصالت دارو باید توسط فرد متخصص (مسئول فنی) صورت بگیرد که این امر در فروش اینترنتی در پلتفرم‌های کنونی اصلا شفاف نیست. در این پلتفرم‌ها مشخص نیست که به عنوان مثال شرایط نگهداری و اصل بودن دارو توسط مسئول فنی بررسی می‌شود یا خیر.

علی‌رغم این که فروش اینترنتی دارو یک نیاز است، اما این طرح در حال حاضر بسیار نپخته و خام است و لازم است که درست طرح‌ریزی شود. در ابتدا باید امنیت فضای مجازی برای فروش دارو تأمین شود و چون دارو در ارتباط مستقیم با سلامت مردم است باید مسیر فروش و عرضه دارو به دست بیمار کاملا شفاف باشد. چون عده‌ای در این میان قطعا دنبال سودجویی هستند و با شرایط کنونی رقابت ناسالم بین برخی داروخانه‌ها برای جلب مشتری وجود دارد.

فروش اینترنتی باید از یک پروتکل درمانی تبعیت کند، زیرا هر دارو دارای شرایط نگهداری خاصی است و نظارت مسئول فنی برای تأیید اصالت دارو ضروری است و برخی از دارو‌هایی که از این طریق به دست متقاضی می‌رسد، با اینکه تولید داخل نیستند و باید برچسب تی‌تک داشته باشند فاقد آن هستند.

دیگر خبرها

  • تهدید جدی سلامت خانواده با طرح «عرضه اینترنتی دارو»
  • تبعات فروش اینترنتی دارو/ تهدید جدی سلامت خانواده با طرح عرضه اینترنتی دارو
  • حال و هوای ورزشگاه آزادی کمتر از ۲ ساعت مانده به شروع بازی پرسپولیس و سپاهان / فیلم
  • فروشگاه اینترنتی هفت گالری افتتاح شد
  • قاچاقچیان، پنهان در نقاب کسب و کار‌های اینترنتی/کالای قاچاق چگونه در سایت‌ها فروخته می‌شوند؟
  • اما و اگرهای فروش اینترنتی دارو
  • افزایش ۳۳ درصدی خدمات پستی البرز در خرید و فروش اینترنتی
  • فروش اینترنتی دارو
  • ◄ لوازم یدکی ماکسیما اصل را از کجا تهیه کنیم؟
  • نابسامانی در ثبت نام اینترنتی تایر و کمبود تایر سواری رینگ ۱۳ و ۱۴