Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مجلس گروه  سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، روز گذشته اردشیر مطهری نماینده گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی طی تذکری شفاهی اظهار کرده بود اخیراً در مجموعه مرکز پژوهش‌های مجلس که در ساختار سازمانی آن ۵ معاونت تعریف شده، ۱۲ معاون با حکم رئیس مرکز منصوب شده‌اند. جناب آقای زاکانی رعایت قانون از جنابعالی به عنوان نماینده مجلس و رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس که متعلق به ملت و نمایندگان است بیش از دیگران انتظار می‌رود!

وی ادامه داد: از هیئت رئیسه مجلس و همچنین دکتر قالیباف رئیس مجلس که هیئت امنای مرکز پژوهش‌ها هستند، تقاضا دارم نسبت به اصلاح این تخلف از قانون و رعایت ساختار سازمانی اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نماینده خطاب به زاکانی رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت که اخباری در خصوص پرداخت‌های نامتعارف و خارج از روابط استخدامی در مرکز پژوهش‌ها به گوش می‌رسد که باید شفاف سازی شود. همچنین با تأسیس غیرقانونی مرکز پژوهش‌ها در قم اعتراض علمای این شهر را برانگیخته‌اید، سوال بنده این است که مگر قرار نبود مرکز تحقیقات اسلامی قم امور مربوط به اسلامیت و تحقیقات و طرح‌های مجلس را برعهده داشته باشد؟ لذا باید به این موضوع هم توجه شود.

علیرضا زاکانی رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس امروز در صحن علنی امروزدر پاسخ به این نماینده با بیان اینکه در آینده‌ای نزدیک به تدبیر هیئت رئیسه گزارش مفصل از اقدامات مرکز را ارائه خواهیم کرد، گفت: البته گزارش ما از قبل عید نوروز امسال آماده بود و یک بار قرار شد در دستور قرار بگیرد، اما با تداخل برنامه‌ها به تعویق اقتاد. پیش از  آقای مطهری برخی جریان‌های سیاسی با اهداف خاص برخی نکات را درباره مرکز پژوهش‌ها بیان کرده بودند که موضوع انتخابات آینده و تضعیف مجلس را هدف داشتند.  

وی ادامه داد: درباره دفتر قم مرکز پژوهش‌ها رویکرد معارف اسلامی در حوزه تقنین و نظارت به عنوان رویکرد اول مرکز در رویکرد‌های چهارده گانه تحولی بود که در نتیجه دفتری در قم تاسیس شد. این دفتر قانونی است؛ به واسطه اینکه هم در هیئت امنا مطرح شد و هم ریاست مجلس آن را افتتاح کرد. همین بس که آیت الله بوشهری بیان کردند که با این اقدام یک  انقلاب در حوزه دین رخ داده است. نظر علما کاملا مثبت است که بزرگترین و مؤثرترین علما در این مرکز تصدی کار را بر عهده دارند.  

این نماینده اظهار کرد: موازی کاری با مرکز اسلامی تحقیقات قم نیست که این تقسیم را ریاست محترم مجلس انجام دادند تا کار‌های بنیادین از سوی مرکز اسلامی رخ دهد و تحقیقات کاربردی و طرح‌ها و لوایح در دفتر قم انجام شود. این بی اطلاعی آقای مطهری باعث شد این نکته نادرست را بیان کند. از نظر شیوه کار هم ما کلا یازده نفر را مستقر کردیم، اما راه دریایی از علوم و معارف به سمت مجلس باز شد.

زاکانی بیان کرد: به واسطه تحولات هشت ماهه اخیر مرکز پژوهش‌ها هم رویکرد تحولی مرکز و هم نیروی انسانی و هم فرآیند و سایر موارد دستخوش تغییرات جدی شد که به سمع و نظر همکاران خواهد رسید. اما به دلیل چالاکی و تخصصی‌تر شدن و پاسخگو بودن مرکز به نمایندگان و کمیسیون‌های مجلس، مرکز سه سطح معاونت، دفتر و گروه را داشت که با مشورت با ریاست مجلس و مشاوران مجموعه دو سطحی شد که در اسفند ماه نامه اش را زدیم. ان شاء الله در  هیئت امنا و کمیسیون‌های برنامه  و بودجه و اجتماعی طرح خواهیم کرد.

وی یادآور شد: مرکز پژوهش‌ها ۲۵۰ پست رسمی دارد و پیش از بنده ۲۲۳ نفر مشغول به کار بودند و الان ۲۲۵ نفر آنجا مشغولند. هنوز ۲۵ پست خالی داریم. فعالیت‌های بارزی را مجلس یازدهم نسبت به مجلس دهم داشته است که ۶۷ درصد طرح‌ها و لوایح افزایش یافت و ۲۴ درصد هم درخواست نمایندگان بیشتر شده است. دوستان دقت کنند و تحت تأثیر اغراض و عناصر بیرون مجلس قرار نگیرند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مرکز پژوهش های مجلس صحن علنی مجلس یازدهم مرکز پژوهش های مجلس مرکز پژوهش ها رئیس مرکز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۵۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مرکز امداد اجتماعی در حرم مطهر شاهچراغ (ع)

برای نخستین بار در کشور مرکز امداد اجتماعی با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور و استاندار فارس در حرم مطهر حضرت شاهچراغ (ع) افتتاح شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز به نقل از روابط عمومی بهزیستی استان فارس، مراسم افتتاح مرکز امداد اجتماعی در کنار امداد پزشکی در حرم مطهر حضرت شاهچراغ علیه السلام به عنوان پایلوت برای اولین بار در کشور با حضور رئیس سازمان بهزیستی کشور و استاندار فارس، برگزار شد تا صیانت و حمایت اورژانسی از آسیب دیدگان و نیازمندان بدون واسطه و در اسرع وقت در این مرکز انجام شود.

تسری و بسط این اقدام به سایر حرم‌های مطهر در سراسر کشور در آینده نزدیک، از موارد مطرح شده توسط معاون وزیر ورئیس سازمان بهزیستی کشور در این مراسم بود.

معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور همچنین در ادامه سفر یک روزه به شیراز در جمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی در استان فارس گفت: امروز در جمع شورای اداری بهزیستی فارس میزبان نمایندگان ادوار و منتخبین مردم فارس در دور دوازدهم مجلس بودیم تا با بررسی نظام مسائل سازمان بهزیستی آخرین ظرفیت سازی‌ها را پیگیری کنیم.

علی محمد قادری با بیان اینکه بحمدالله نمایندگان و منتخبین مردم فارس در دور دوازدهم مجلس شورای اسلامی آگاه به مسائل بودند و شناخت کاملی از سازمان بهزیستی دارند، افزود: امیدواریم بتوانیم پروژه‌های کوچک مقیاس و لوایح مهم و ضروری که کارگشا برای جامعه هدف بهزیستی است را در فصل جدید مجلس شورای اسلامی داشته باشیم.

قادری عنوان کرد: بودجه بهزیستی در دو سال اخیر در دوره مجلس انقلابی و دولت مردمی افزایش داشته، اما هنوز هم برای بسیاری از حوزه‌ها اعتبار کافی نیست؛ صفر شدن پشت نوبت‌های مستمری سازمان بهزیستی یک انقلاب در این زمینه بود لیکن 148هزار خانواده پشت نوبت دریافت حق پرستاری در کل کشور هستند.

رئیس سازمان بهزیستی تشکیل جلسات مستمر برای تنظیم لوایح در زمینه مطالبات جامعه هدف معزز بهزیستی را ضروری عنوان کرد.

وی با اشاره به کسب رتبه برتر اشتغال سازمان بهزیستی کشور در جشنواره شهید رجایی گفت: راه اندازی ظرفیت سازی اجتماعی و بهره مندی از رسالت‌های اجتماعی دستگاه‌ها و مجموعه‌های عمومی، دولتی و خصوصی نیز از اقدامات برتر سازمان بهزیستی در دولت سیزدهم است.

وی با تصریح بر اینکه برگزاری اولین آزمون استخدامی ویژه افراد دارای معلولیت که منتج به استخدام 4هزار 326نفر از مددجویان در 90 شغل در 46 دستگاه اجرایی در کشور نیز از اقدامات اثربخش سازمان است، تفاهم و تعامل با قوه قضائیه برای تسهیل خدمات به ویژه فرزندخواندگی را نیز به عنوان یکی از نقاط عطف خدمات برشمرد.

رئیس سازمان بهزیستی در ادامه افزود: بیش از 7 میلیون نفر از خدمات مستمر سازمان بهزیستی بهره مند می‌شوند و گستره‌ خدمات بهزیستی از پیش از تولد تا سوانح، تصادفات، موضوعات منجر به معلولیت و همچنین دوران سالمندی بهزیستی خدمت دهنده به مردم است چرا که خدمت در چنین سازمانی که سازه استراتژیک است مقدس و مددکارانه است.

قادری در پایان تصریح کرد: در سال 1402 با اهتمام دولت مردمی در زمینه تسهیلگری مسکن 100 در صد تخصیص اعتبارات را داشته ایم، تعداد 47هزار و 278 واحد مسکن در دولت سیزدهم تحویل مددجویان و بیش از 46هزار واحد نیز در دست احداث است.

مشاور رئیس سازمان بهزیستی کشور در امور مجلس و استان‌ها در این جلسه خطاب به منتخبین مردم فارس گفت: امید است در هر قسمتی از کمیسیون‌های تخصصی قرار گرفتند بهزیستی را حمایت کنند، در سیاست گذاری و قانون گذاری به نفع جامعه هدف بهزیستی فعالیت کنند و در تعاملات سمت و سوی خیرین را به سمت جامعه هدف بهزیستی هدایت کنند.

امیرحسین عرب زاده افزود: در دو قسمت طرح و لایحه و بودجه سنواتی کشور باید تعامل بیشتر با نمایندگان مجلس انجام شود؛ قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت، حوزه مستمری و بسته‌های تشویقی، نیروی انسانی و حمایت در زمینه پرداخت حقوق کارکنان اورژانس اجتماعی از دیگر موارد مطرح شده توسط مشاور پارلمانی رئیس سازمان بهزیستی در این جلسه بود.

مدیر کل بهزیستی فارس هم در این جلسه به تشریح عملکرد و خدمات بهزیستی فارس در سال گذشته پرداخت و با بیان اینکه یک میلیون و 209 هزار نفر در سال گذشته به طور مستقیم از بهزیستی فارس خدمات گرفته اند، گفت: در استان بالغ بر 137 هزار فرد دارای معلولیت تحت پوشش بهزیستی فارس هستند. 

محمدرضا هوشیار افزود: بیش از 174 هزار کودک 3 تا 6 سال در 183 مرکز تحت نظارت بهزیستی فارس غربالگری بینایی شده اند و از اختلال بینایی 3هزار کودک با انجام این غربالگری پیشگیری شده است. 

در ادامه منتخبین مردم فارس در دور دوازدهم مجلس شورای اسلامی ضمن اعلام آمادگی در جهت تعامل با بهزیستی به بررسی موارد مطرح شده برای خدمت رسانی بهتر به جامعه هدف بهزیستی پرداختند.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به انتقادات ارزی رئیس مجلس
  • پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف
  • افتتاح مرکز امداد اجتماعی در حرم مطهر شاهچراغ (ع)
  • محروم‌‌ترین و برخوردارترین استان‌‌های ایران مشخص شدند
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان
  • زمان آغاز به کار مجلس ششم خبرگان رهبری اعلام شد
  • دیدار طهرانچی با رئیس، مدیران و کارکنان مرکز جذب و امور هیئت‌علمی
  • واکنش ضرغامی به گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس/ وزیر میراث فرهنگی و گردشگری: این که گفته می‌شود سفر از سبد خانوار حذف شده حتما نادرست است و همان چیزی است که دشمن می‌خواهد
  • افتتاحیه دوره ششم مجلس خبرگان رهبری اول خرداد برگزار می‌شود
  • معاون پارلمانی رئیس‌جمهور: دولت آماده تعامل با مجلس جدید است/ امیدواریم برخی لوایح در همین مجلس تصویب شوند