Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گیزموچاینا، «چن شو» یکی از کارمندان سابق شرکت «تنسنت» از سوی دادگاهی در چین در خصوص نقض توافقنامه عدم رقابت که با این شرکت امضا کرده بود، محکوم شد و باید جریمه ای ۱.۱ میلیون یوانی (۱۶۷ هزار دلار) بپردازد.

این توافقنامه که میان کارفرما و کارمند برای مدتی مشخص و در محدوده جغرافیایی معین به منظور عدم رقابت و حفظ منافع تجاری تنظیم و امضا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمتر از ۶ ماه پس از آنکه چن شرکت تنست را ترک کرد، رفتارهای او حاکی از آن بود که وی به تیک تاک (متعلق به بایت دنس) پیوسته است. چن یکی از ادیتورهای سابق تنست است که در مارس ۲۰۱۹ میلادی این شرکت را ترک کرد. در آگوست ۲۰۱۹ میلادی در موقعیت‌های مختلف او در دفتر بایت دنس رصد شد. این امر احتمالاً نشان می‌داد چن قبل از پایان یافتن بازه الزامی ذکر شده در توافقنامه عدم رقابتی تنست به رقیب آن پیوسته است.

به گفته تنست حضور چن در بایت با دیدار معمولی متفاوت بوده و همچنین شواهدی از ارتباط ایمیلی میان چن و بایت دنس در اختیار دارد.

در مقابل این مدیر سابق تنسنت ادعا می‌کند قرارداد همکاری جدید با بایت دنس امضا نکرده و نمی‌توان این امر را نقض توافقنامه عدم رقابتی دانست.

به هر حال طبق رأی دادگاه چن علاوه بر پرداخت ۱.۱ میلیون یوان غرامت باید ۱۵۸ هزار ۹۰۰ یوانی که در ازای امضای توافقنامه غیر رقابتی دریافت کرده، به شرکت بازگرداند.

این درحالی است که رقابت میان بایت دنس و تنست در سال‌های اخیر افزایش یافته است و هر دو شرکت در پی دستیابی به برتری در بازار در حوزه‌های مختلف کسب و کار هستند.

کد خبر 5187171 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: چین موبایل اپلیکیشن حقوق کارمندان شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حاکمیت سایبری واکسن کرونا گوگل نوآوری ویروس کرونا رایانه سلول بنیادی فیس بوک ایرانسل ایالات متحده امریکا ناسا نفت و گاز بایت دنس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۶۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم تیک‌تاک برای مقابله با فشار دولت آمریکا

جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده، اخیراً مصوبه‌ای را امضا و تبدیل به قانون کرد که فعالیت تیک‌تاک در این کشور را در صورت عدم واگذاری آن از سوی شرکت بایت‌دنس، ممنوع می‌کند.

قانون جدید به بایت‌دنس، شرکت مادر تیک‌تاک، ۲۷۰ روز مهلت می‌دهد تا مالکیت و دارایی‌های تیک‌تاک در ایالات متحده را واگذار کند. شو زی چو، مدیرعامل این پلتفرم اجتماعی در واکنش به این قانون گفت: «مطمئن باشید که ما جایی نمی‌رویم. حقایق و قانون اساسی به نفع ما هستند و انتظار داریم که دوباره پیروز شویم.»

قانون امضا شده از سوی بایدن تا روز ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵، یک روز پیش از پایان دوره او، به این شرکت فرصت می‌دهد که برای فروش تیک‌تاک اقدام کند؛ اما اگر تشخیص داده شود که بایت‌دنس در حال طی فرایند اجرای این قانون است، مهلت مذکور می‌تواند تا سه ماه تمدید گردد.

این در حالی است که دادگاه ایالات متحده پیش‌تر و در سال ۲۰۲۰، تصمیم ترامپ برای ممنوعیت تیک‌تاک و وی چت را رد و ملغی کرد.

کارین ژان پیر، سخنگوی کاخ سفید در این خصوص گفت: «ما نمی‌خواهیم شاهد ممنوعیت این پلتفرم باشیم. مسئله مالکیت دولت چین است.»

چو با تأکید بر اینکه تیک‌تاک همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهد و محدودیت‌ها را به چالش می‌کشد، گفت: «اشتباه نکنید این یک ممنوعیت برای تیک‌تاک است.»

اکنون بسیاری از کارشناسان این پرسش را مطرح می‌کنند که در صورت تلاش بایت‌دنس برای واگذاری تیک‌تاک، آیا خریدار بالقوه منابع مالی لازم برای خرید این پلتفرم را دارد و آیا چین و سازمان‌های دولتی ایالات متحده فروش آن را تأیید می‌کنند؟

بر اساس برآورد‌های صورت گرفته، تیک‌تاک قصد دارد، این مصوبه را با استناد به متمم اول قانون اساسی آمریکا به چالش بکشد و انتظار می‌رود که کاربران این برنامه نیز مجدداً اقدامات قانونی را علیه تصمیم دولت به کار گیرند.

اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا اعلام کرد: «ممنوعیت یا الزام واگذاری تیک‌تاک یک سابقه جهانی نگران‌کننده برای کنترل بیش از حد دولت بر پلتفرم‌های اجتماعی ایجاد می‌کند.»

دلیل این اقدام قانون‌گذاران ایالات متحده نگرانی گسترده از دسترسی چین به داده‌های آمریکایی‌ها و نظارت بر آن اعلام شده است. نبرد چهار ساله بر سر تیک‌تاک جبهه مهمی در جنگ بر سر اینترنت و فناوری بین واشنگتن و پکن محسوب می‌شود. از سوی دیگر، هفته گذشته نیز اپل اعلام کرد که چین به دلیل نگرانی‌های امنیت ملی خواستار حذف واتس‌اپ و پلتفرم‌های متا از اپ استور این شرکت در چین شده است.

منبع: زاویه

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • پیوستن رهبران فناوری دنیا به هیئت فدرال ایمنی هوش مصنوعی آمریکا
  • تیک‌ تاک در آمریکا دست به انتحار می‌زند
  • گوگل ۲۰ کارمند دیگر را هم اخراج کرد!
  • امضای دو توافقنامه همکاری میان وزرای دفاع روسیه و قرقیزستان
  • تیک تاک کسب و کارش را در آمریکا تعطیل می‌کند
  • تیک‌تاک در آمریکا دست به انتحار می‌زند
  • ماجرای شبکه اجتماعی تیک تاک و ممنوعیت در آمریکا به کجا رسید؟
  • ترجیح می‌دهیم فیلترمان کنند تا اینکه پلتفرم خود را بفروشیم
  • شرکت مالک «تیک تاک» برنامه‌ای برای فروش آن ندارد
  • عزم تیک‌تاک برای مقابله با فشار دولت آمریکا