Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده کرج در مجلس حوادثی چون خرابکاری نطنز را محصول وادادگی و دیپلماسی التماسی دولت غربگرا دانست و گفت: دیپلماسی التماسی حرکت در کوچه بن بست است. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، مهدی عسگری نماینده کرج در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی ( سه‌شنبه 24 فروردین ) در نطق میان دستور، حوادثی چون خرابکاری نطنز را محصول وادادگی و دیپلماسی التماسی دولت غربگرا دانست و گفت: ما با مذاکره مخالف نیستیم اما تجربه تاریخی نشان می دهد تنها مذاکره ای ثمربخش است که از سر قدرت، عزت، حکمت انجام شود؛ دیپلماسی التماسی حرکت در کوچه بن بست است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در دنیای لیبرال دموکراسی حق کسی که در موضع ضعف باشد با التماس نمی دهند؛ حق گرفتنی است همانطور که مولایمان فرمود حق جز با صلابت و جدیت به دست نمی آید؛ ما با مذاکره ای که منافع ملت را استیفا کند موافقیم اما مذاکره در سایه تهدید و تخریب چه مفهوم و نتیجه ای در بردارد.

نماینده کرج در مجلس بیان کرد: طبق حقوق بین الملل، اقدام علیه تاسیسات هسته ای کشورها ممنوع بوده و در زمره جنایت علیه بشریت است، آیا مسببان چنین جنایتی که مهره تروریسم هسته ای علیه دانشمندان و تاسیسات اتمی هستند قابل اعتماد برای مذاکره اند.

عسگری با تاکید بر اینکه در دنیای چپاول و سلطه جویی راهی جز تولید قدرت نداریم، گفت: قانون اقدام راهبردی برای رفع تحریم ها یکی از ابزارهای قدرت برای کشور بوده تا دست دولت را در مذاکرات پر کند اما دولت گویا جزو مصرف بی رویه قدرت، تدبیر دیگری ندارد؛ مجلس در این قانون بر لغو تمامی تحریم های ظالمانه تاکید کرده است اما مذاکرات وین به دنبال یک سطح حداقلی از لغو تحریم آن هم به صورت موقت، محدود و صوری است و این رویکرد به روشنی جنبه انتخاباتی و سیاسی دارد و دولت برجام با دستاورد تقریبا هیچ در این روزهای آخر به جای جبران مافات و عبرت از بدعهدی های طرف های غربی و آمریکایی به دنبال دوپینگ انتخاباتی از طریق گشایش های منطقه ای و رسانه ای است.

وی ادامه داد: ایران قوی نیاز به تولید قدرت دارد از جمله اقدامات این مسیر مانع زدایی و پشتیبانی از تولید، نگاه به درون و تقویت توان داخلی از طریق بهره برداری حداکثری از منابع، معادن و ظرفیت های بلااستفاده، توسعه ارتباط هوشمند با کشورهای همسایه، توجه به کشورهای محور مقاومت و غیرغربی و در یک جمله تمسک به مکتب شهید سلیمانی است.

** دولت با قیمت‌گذاری غیرواقعی  مجبور به واردات 5 میلیون تنی گندم در سال جاری خواهد شد

ساداتی نژاد رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس نیز در نطق میان دستور خود،گفت:: دولت دوازدهم در ماه‌‎های پایانی خود قرار دارد، جناب آقای رئیس جمهور! هرچه بود تا به امروز گذشت؛ در حوزه سیاست خارجی، اعتماد به وعده دشمنان، اتکا به بیرون از کشور به جای درون، عدم استفاده از نظر صاحب نظران هزینه‌های زیادی به مردم و اقتصاد خانوار تحمیل کرده است. به همین دلیل توصیه می‌کنم در ایام پایانی به نظر کارشناسان توجه کنید.

وی ، افزود: از مصادیق عدم توجه به نظر کارشناسی، عدم توجه به نظر متخصصان در بحران کرونا است که افزایش بحران بیماری در کشور را به همراه داشت و مصداق دیگری نپذیرفتن نظر کارشناسان در خصوص قیمت محصولات اساسی کشاورزی مانند گندم و سویا است.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس خطاب به رئیس جمهور، گفت: چرا شما قیمت تمام شده محصولی مانند گندم و سویا که برای امنیت غذایی کشور مهم هستند را نمی‌پذیرید و دنبال خرید غیرواقعی و زیر قیمت محصول از کشاورزان هستید، چرا دولت حاضر است گندم و سویا را با چند برابر قیمت از خارج خریداری کند اما قیمت واقعی را به کشاورزان داخلی نپردازد.

صاداتی نژاد اضافه کرد: شاهد هستیم که کشاورزان مزارع گندم خود را به دامداران اجاره می‌دهند زیرا درآمدی بالاتر از برداشت و فروش محصول با قیمت 4 هزار تومان به دولت دارد، این اقدام هشدار به دولت برای واردات گندم در سال 1400 است، امروز قیمت تمام شده گندم بر اساس بررسی‌های کارشناسی بین 5 هزار تومان 500 تا 5 هزار و 800 تومان اعلام شده است، ضرورت دارد تا وزیر جهاد کشاورزی و اعضای شورای قیمت گذاری هرچه سریع‌تر قیمت جدید گندم را تصویب و نشان دهند که مدافع کشاورزان داخلی هستند.

نماینده کاشان در مجلس تصریح کرد: در صورت عدم موافقت با افزایش قیمت متناسب گندم در سال جاری باید 5 میلیون تن واردات گندم داشته باشیم.

انتهای‌ پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دیپلماسی التماسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۷۷۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند

به گزارش خبرنگار مهر، حسن خیریان پور شامگاه یکشنبه در جلسه خرید محصولات زراعی استان با اشاره به اهمیت و ضرورت جلسات کارگروه خرید محصولات کشاورزی استان بر ساماندهی مراکز خرید، نظارت بر فرآیند خرید و تسهیل در امور کشاورزان در چارچوب دستورالعمل‌های ابلاغی تاکید کرد.

خیریانپور با اعلام رضایتمندی از خرید تضمینی گندم و کلزا در سال گذشته و قدردانی از تمام دستگاه‌های مرتبط با این امر، عنوان کرد: در سال گذشته بیش از ۱۱۸ هزارتن گندم و بیش از ۹ هزار تن کلزا از کشاورزان خریداری شد و در سال زارعی جاری نیز امیدواریم این ارقام افزایش پیدا کند.

خیریانپور با تاکید بر اینکه در استان مازندران سالانه حدود ۴۸۰ هزارتن گندم برای مصرف انسانی مورد نیاز است، تصریح کرد: ما با استفاده از تمام ظرفیت‌ها می‌بایست بخش زیادی از این گندم را در مزارع داخل استان تأمین کنیم.

وی با تاکید بر نامگذاری سال از سوی مقام معظم رهبری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم اظهار داشت: استان مازندران در تولید ۱۴ محصول کشاورزی رتبه اول را دارد و این امکان وجود دارد که با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان تولید کالاهای اساسی مورد نیاز استان را هم از لحاظ کمی و هم از لحاظ کیفی افزایش داد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری مازندران با توجه به اینکه زمان آغاز برداشت گندم در استان نیمه دوم خرداد می‌باشد، افزود: کشاورزان از برداشت زودهنگام گندم خودداری نمایند، برنامه ریزی ها به گونه‌ای خواهد بود که از نیمه دوم خرداد ۳۲ مرکز خرید بنا به اعلام جهاد کشاورزی هر شهرستان آمادگی لازم را برای آغاز عملیات خرید تضمینی گندم خواهند داشت.

وی از فرمانداران شهرستان‌هایی که به نوعی درگیر خرید هستند خواست، با تشکیل جلسات مستمر و منظم و با همکاری لازم با اداره کل غله و خدمات بازرگانی به روند مطلوب عملیات خرید کمک کنند.

خیریانپور با تاکید بر ضرورت ثبت مشخصات مزارع کشاورزان در سامانه پهنه بندی جهاد کشاورزی ضمن درخواست از کشاورزان برای ثبت مشخصات مزارع خود قبل از برداشت محصول، از سازمان جهاد کشاورزی خواست هرچه زودتر اقدامات لازم را جهت نهایی کردن اطلاعات این سامانه انجام دهد تا کشاورزان در روند تحویل محصول دچار مشکلی نشوند.

کد خبر 6097690

دیگر خبرها

  • افشای عمدی فایل صوتی ظریف به روایت سعید لیلاز /با خرابکاری در نطنز، این سایت چند ماه از کار افتاد /ایران زمین بازی را عوض کرده است
  • رسالت معاونت پارلمانی تعامل گسترده، شفاف و سالم با مجلس است
  • موضوع اصلاح قیمت خرید گندم به درخواست کشاورزان پیگیری شد
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • ۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف خوزستان انتقال داده شد
  • عملکرد بالای ۵ تن محصول گندم در مزارع کارون
  • دولت رئیسی می‌خواهد کارگران را از مشارکت در تعیین دستمزدشان کنار بگذارد
  • کمترین خسارت به گندم‌های نگهداری شده در مراکز روباز خوزستان
  • برداشت ۴۰ درصد گندمزار‌های سیستان و بلوچستان
  • هشدار بیماری زنگ زرد مزارع جو و گندم لرستان