Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از مقامات بلندپایه شرکت هوآوی گفت: یکی از دلایلی که جهان با کمبود عرضه تراشه‌های الکترونیکی و متعاقبا قطعات الکترونیکی خودرو مواجه شده،‌ تحریم‌های آمریکاست.

به گزارش مشرق به نقل از اسپوتنیک، اریک شو، دبیر دوره‌ای هیات مدیره شرکت هوآوی چین گفت: یکی از اصلی‌ترین دلایل کمبود قطعات الکترونیکی خودرو در  جهان که اکثر شرکت‌های بزرگ خوردوسازی را درگیر کرده تحریم‌هایی است که آمریکا اعمال کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت:‌ البته افزایش شکاف در صنعت تولید تراشه‌های الکترونیکی در سطح جهان باعث شده تا بسیاری از شرکت‌ها وحشت کرده و به سمت انبار کردن هرچه بیشتر تراشه‌های الکترونیکی بروند و همین امر به افزایش قیمت این قطعات منجر شده و اعتماد عمومی به بازار  جهانی تراشه‌های الکترونیکی را کاهش دهد.

شو اذعان داشت‌:‌ در حال حاضر برای حل بحران نبود تراشه‌های الکترونیکی در سطح بین الملل به یک تریلیون دلار سرمایه‌گذاری در حوزه‌های بالادستی نیاز است که این مسئله هم به افزایش ۳۵ تا ۶۵ درصدی قیمت قطعات الکترونیکی برای مصرف کنندگان نهایی منجر خواهد شد.

وی هشدار داد که در واقع این مصرف کننده نهایی است که قرار است هزینه تمام این اتفاقات را پرداخت کند.

دبیر دوره‌ای هیات مدیره شرکت هوآوی چین همچنین گفت که شرکت TSMC تایوان که بزرگترین تولیدکننده تراشه‌های الکترونیکی در جهان به شمار می‌رود نیز هشدار داده که طی سال‌های آینده شاهد افزایش قیمت این محصولات در بازار جهانی خواهیم بود.

به گفته وی، همچنین طی سال‌های گذشته آمریکا در سه مرحله تحریم‌هایی را علیه هوآوی اعمال کرده و همین امر جلوی حضور این شرکت بزرگ چینی را در عرصه تولید تراشه‌های الکترونیکی گرفته است.

شو ادامه داد:‌ این مسئله نه تنها به ضرر شرکت چینی تمام شده بلکه به صنعت جهانی تولید تراشه‌های الکترونیکی نیز آسیب زده است؛ چراکه تحریم‌ها اطمینان را در روابط موجود در این صنعت مختل کرده است.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا شرکت هوآوی آمریکا اسپوتنیک تراشه های الکترونیکی قطعات الکترونیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۰۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت فرودگاه هایی که تبدیل به لانه پرندگان شد

تین نیوز

تحریم هوایی ایران یکی از بزرگترین مشکلات صنعت هوانوردی ایران است. مشکلی که قدمتی بیش از چهار دهه دارد و با طولانی بودنش این صنعت را به شدت تضعیف کرده است.

به گزارش تین نیوز، این تحریم ها خرید هواپیمای مسافربری نو را به آرزویی دست نیافتنی برای شرکت های هواپیمایی ایران تبدیل کرده و نیجه آن نیز کمبود ناوگان هوایی و  بازار کساد  و گران حمل و نقل هوایی و صنعت هوانوردی ایران بوده است.

در کنار کمبود هواپیما به دلیل ناتوانی در امکان خرید هواپیمای نو ، تعداد زیادی از هواپیمای موجود نیز  به دلیل مشکلات تامین قطعه و ... غیر فعال شده و همین امر موازنه عرضه و تقاضا را برهم زده و موجب شده همان اندک امکانات موجود در بخش حمل و نقل هوایی نیز بازار سیاه پیدا کرده و از دسترس بخشی زیادی از اقشار جامعه خارج شود.

در این بین اصرار غیرمنطقی برای ساخت فرودگاه طی سال های گذشته و حتی اکنون، با وجود کمبود ناوگان و ناتوانی بخش زیادی از مردم از پرداخت هزینه های پرواز، فرودگاه های زیاندهی روی دست کشور به جا گذشته که جز هزینه نگهداری و باری بر دوش بیت المال،  ثمر دیگری ندارد تا جایی که برخی کارشناسان صنعت فرودگاهی این فرودگاه ها را به مکانی برای لانه سازی پرندگان به جای پرواز هواپیما تشبیه کرده و می گویند میلیاردها دلار برای ساخت و توسعه زیرساخت های فرودگاهی هزینه شده که به لانه پرندگان تبدیل شده اند.

این کارشناسان با تاکید بر این که سیاست گذاری ها باید بر مقاومت بر عطش شدید سیاستمداران به خصوص نمایندگان مجلس و استانداران بر ساخت فرودگاه های بدون بازده در استان ها مبتنی باشد، می گویند : عقل و منطق حکم می کند در جایی سرمایه گذاری شود که محل فرار از تحریم ها باشد و نه محلی که به برگه تحریم ها قوت می دهد.

به گفته آنان، لازم است میلیاردها دلاری که با اصرار نمایندگان و دیگر مقامات سیاسی  برای ساخت مکانی امن و زیبا برای لانه سازی پرندگان هزینه شود را می توان در طرح های پربازده و اقتصادی هزینه کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • مهار آتش سوزی انبار قطعات خودرو در کرج
  • اینفوگرافیک/ کدام کشور‌های جهان کلاهک اتمی دارند؟
  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • حریق انبار قطعات خودرو در کرج
  • لوازم یدکی رنو
  • ساخت فرودگاه هایی که تبدیل به لانه پرندگان شد
  • گشتی در اقتصاد جهان | افزایش سود سامسونگ با هوش مصنوعی
  • دستگیری سارق محتویات خودرو در خرم آباد
  • شناسایی سه واحد متخلف غیراستاندارد در یزد