Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-02@17:15:57 GMT

ورزش قبل از خواب خوب است یا بد؟

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۸۰۹۵۲

ورزش قبل از خواب خوب است یا بد؟

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  اگر هنوز هم فکر می‌کنید اگر شب‌ها قبل از خواب ورزش کنید این کار باعث مختل شدن خواب تان می‌شود بهتر است در طرز فکر خود تجدید نظر کنید. علم، ورزش شبانگاهی را تأیید می‌کند و اثبات کرده به اندازه‌ی ورزش صبحگاهی مفید و مؤثر است. ورزش قبل از خواب را اگر امتحان کنید متوجه خواهید شد که خللی در خواب تان ایجاد نمی‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آنجایی که همه‌ی ما صبح‌ها فرصت ورزش کردن نداریم، با این مطلب همراه باشید تا از فواید ورزش شبانه برایتان بگوییم.

بیشتربخوانید

۲۱ رازی که یک خواب راحت و دلنشین را تضمین می‌کنند

۱- می‌توانید ورزش‌های سنگین تری انجام دهید

اگر گاهی در اواخر بعد از ظهر یکباره احساس انفجار انرژی می‌کنید باید بدانید که این اتفاق بی دلیل نیست. یادتان هست وقتی بچه بودید شب‌ها قبل از خواب چقدر فعال می‌شدید؟ دلیلش آن است که در فاصله‌ی ۲ تا ۶ بعد از ظهر دمای بدن بالا می‌رود. این امر احتمال آنکه تلاش بیشتری صرف ورزش کردن کنید را بیشتر می‌کند.

علاوه بر این، اگر دونده هستید، شب‌ها می‌توانید در فضای باز بدوید. تحقیقات نشان داده دویدن در تاریکی به دلیل آنکه چیزی برای پرت شدن حواس وجود ندارد، باعث می‌شود سرعت دویدن تان بالاتر رود.

۲- ممکن است خواب بهتری داشته باشید

برخلاف باور رایج، ورزش قبل از خواب کیفیت خواب را بالاتر می‌برد. محققان می‌گویند این کار باعث می‌شود راحت‌تر به خواب روید. علاوه بر این، هیچ مدارک و شواهدی وجود ندارد که نشان دهد فعالیت فیزیکی اثر منفی بر کیفیت خواب دارد. با این حال، بهتر است از انجام ورزش‌های تناوبی تنشی خودداری کنید، چون بر روی خواب اثر می‌گذارند.

۳- ممکن است عضلات تان زودتر فرم بگیرد

میزان هورمون‌های تستوسترون و کورتیزول در هنگام شب به بهترین حالت برای رشد عضله می‌رسد. گرچه میزان آن‌ها در هنگام صبح بالاتر است، اما تأثیر آن در عضله سازی با غروب خورشید به بالاترین سطح می‌رسد. برای آنکه بتوانید نهایت استفاده را ببرید بهتر است تمرکز خود را بر دویدن در مسافت‌های طولانی یا ورزش‌های طولانی‌تر به لحاظ زمانی، اما سبک‌تر بگذارید.

۴- ممکن است از اضطرابی که گرفتارش شده اید خلاص شوید

افکار و احساسات ما گاهی خوابیدن را برایمان دشوار می‌کنند. در اینصورت بهتر است قبل از خواب حرکات کششی یا یوگا انجام دهید. تحقیقات نشان داده انجام یوگا قبل از خواب کمک می‌کند سریع‌تر به خواب روید. این کار اضطراب و تنش را هم کاهش می‌دهد، ذهن را آرام می‌کند و باعث می‌شود تنفس عمیق تری داشته باشید. تنفس عمیق باعث می‌شود اکسیژن بیشتری وارد بدن شود و در نتیجه بیشتر احساس آرامش کنید.

منبع: روزیاتو

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خواب اختلال خواب خواب راحت باعث می شود قبل از خواب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۰۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیب های بی خوابی و شب بیداری

وقتی تا دیروقت بیدار می‌مانید، به مغز، قلب، روده‌ها، کلیه‌ها و کبدتان آسیب می‌رسانید. طبق توصیه بنیاد ملی خواب آمریکا، مدت زمان خواب ایده آل برای بزرگسالان ۷ تا ۹ ساعت است. کم‌خوابی می‌تواند به عملکردهای داخلی و حتی اندام‌های بدن آسیب برساند و منجر به ایجاد انواع بیماری‌ها شود:

۱. مشکلات مغزی

براساس مطالعات، بیدار ماندن طولانی، سلول‌های مغز را از بین می‌برد. خواب کافی برای بهبود عملکرد یادآوری و حافظه بسیار مهم است. کم‌خوابی و بی‌خوابی در طول شب، ریسک ابتلا به زوال حافظه و آلزایمر را افزایش می‌دهد.

۲. افزایش فشار خون

افرادی که شب‌ها تا دیروقت بیدار می‌مانند یا کمتر از ۵ تا ۶ ساعت می‌خوابند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به فشار خون بالا هستند. کمبود خواب، اثرات استرس را بر بدن تشدید می‌کند که این شرایط با افزایش فشار خون، ضربان قلب بالا و التهاب همراه است.

۳. چاقی

کم‌خوابی باعث ایجاد عدم تعادل هورمونی در بدن و در نهایت باعث پرخوری و افزایش وزن می‌شود.

۴. دیابت

کمبود خواب، عملکرد بدن برای پردازش گلوکز و میزان انسولین تولیدشده توسط بدن را مختل می‌کند. از همین رو، کم‌خوابی و بی‌خوابی یک ریسک‌فاکتور مهم در ایجاد دیابت نوع ۲ به شمار می‌آید.

۵. سرطان

بر اساس مطالعات، نداشتن خواب کافی شبانه، خطر رشد سلول‌های سرطانی را افزایش می‌دهد. هم‌چنین خواب ناکافی با افزایش ریسک ابتلا به سرطان سینه، سرطان روده بزرگ و سرطان پروستات مرتبط است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • کاشت مو بدون جراحی با خواب طبیعی
  • چگونه سطح قند خون را به طور طبیعی کنترل کنیم؟
  • آسیب های بی خوابی و شب بیداری
  • ۳ تا تکنیکی که با آن در طول خواب می‌توانید حافظه تان را تقویت کنید (فیلم)
  • افزایش ۶ سال به طول عمر با این سبک زندگی
  • پنه لوپه کروز بازیگر مشهور ۵۰ ساله راز جوانی‌اش را فاش کرد
  • بهترین مدل خوابیدن برای حفظ سلامتی بدن
  • مقرراتی برای داشتن خواب خوب
  • چگونه آسیب‌های ناشی از بدخوابی را از بین ببریم؟
  • کار‌هایی که به مغز آسیب می‌رساند