Web Analytics Made Easy - Statcounter

آرش نجیمی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به وضعیت کرونا در استان اظهار داشت: از مرز ۲ هزار بستری گذشتیم و روزانه بیش از ۳۸۰ نفر بستری می‌شوند و وضع روز به روز بدتر می‌شود.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه تعداد موارد بستری، بدحال و فوتی‌ها روزانه در حال افزایش است، افزود: وضعیت شهرستان‌های داران، شاهین‌شهر، لنجان و مبارکه و نجف‌آباد از نظر تعداد بیماران در وضعیت بحرانی است و بر اساس آخرین رنگ‌بندی هیچ شهرستان زردی نداریم و تقریباً تمام شهرستان‌ها قرمز و ۲ شهرستان نارنجی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تعداد موارد بستری خارج از تصور است، گفت: تعداد زیاد بیماران شناسایی شده و تعداد بیمار بدحال نیاز به بستری در سطح استان بسیار افزایش پیدا کرده است و همین امر سبب شده اکثر بیمارستان‌ها تقریبا به مرز تکمیل برسند، بیمارستان تأمین اجتماعی غرضی تقریباَ وضعیت آن تکمیل شده است و الزهرا در آستانه تکمیل شدن است.

نجیمی با اشاره به افزایش تخت‌های بیمارستانی بیان کرد: در حال حاضر روزانه حدود ۴۰۰ نفر نیاز به بستری دارند و با این آمار هر بیمارستانی تکمیل می‌شود و مجبور به افزایش تخت‌های بیمارستانی هستیم تا بیماران بدون تخت نمانند.

وی با اشاره به اینکه بیمارستان صحرایی با ظرفیت ۶۰ تخت در ضلع جنوبی سپاهان‌شهر با تمام امکانات مشغول ارائه خدمت به بیمارانی کرونایی است، بیان کرد: فاز دوم طرح شهید سلیمانی در اصفهان در حال انجام است تا دوباره غربالگری آغاز شود.

نجیمی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به تعطیلی دو هفته‌ای مشاغل در سطح استان عنوان کرد: با وجود نظارت‌های بسیاری که دانشگاه انجام می‌دهد، تعطیلی کامل در عمل اتفاق نیفتاده است، به دلیل نبود عزم جدی کل جامعه که در شرایط بحرانی مقابله کنیم با این وضعیت، این عزم هنوز در بین مردم و مسؤولان دیده نمی‌شود.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با انتقاد از اینکه با تعطیلی‌های نیم‌بند نمی‌توان انتظار تغییر داشته باشیم، گفت: این موجی کرونا را با این تعطیلات نیم‌بند نمی‌توان جلوی آن ایستاد، باید یک تعطیلات فراگیر و پایبندی به تمام محدودیت‌ها و به همراه مسئوولیت‌پذیری مردم وجود داشته باشد تا بتوانیم شاید در ۱۰ روز آینده تغییری در روند بیماران بستری داشته باشیم در غیر این صورت با این شتاب به زودی به مرحله‌ای می‌رسیم که خارج از توان تیم درمان و بهداشت است.

وی با اشاره به اینکه کرونایی که در استان در حال انتشار است بی‌شک کرونای جهش یافته است، خاطرنشان کرد: از مسؤولان درخواست داریم بر اساس قانون هوشمند کرونا عمل کنند و نیاز است که مردم در رفتار خود تغییر بدهند، با این شرایط امکان مقابله با کرونا وجود ندارد.

انتهای پیام/۶۳۱۰۱/ر۲۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: آرش نجیمی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان کرونای انگلیسی بیمارستان الزهرا اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۱۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ها در غزه از دست مقامات در رفته است

همزمان با تداوم جنگ غزه و جنایات‌ بی‌امان رژیم صهیونیستی در این باریکه، مقامات وزارت بهداشت غزه می‌گویند دیگر نمی‌توانند تعداد شهیدان را محاسبه کنند. خدمات اضطراری، بیمارستان‌ها و ارتباطات در غزه به سختی می‌توانند به فعالیت خود ادامه دهند و خارج‌سازی اجساد از زیر ساختمان‌های ویران‌شده کار بسیار سنگینی است و البته در حالی که جنگ ادامه دارد، این اقدام اولویت محسوب نمی‌شود.

به گزارش ایسنا، تقریبا هفت ماه از جنگ بی‌امان رژیم صهیونیستی می‌گذرد و این جنایات تلفات وحشتناکی در این باریکه بر جای گذاشته است. مقامات وزارت بهداشت غزه تاکنون تعداد شهیدان را بیش از ۳۴ هزار نفر اعلام کرده و این رقم حدودا ۱.۵ درصد از جمعیت کل غزه پیش از جنگ است اما معلوم نیست چه تعداد از آنها نظامی بوده‌اند.

روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی می‌نویسد: «مقیاس و آمار کشته‌شده‌های فلسطینی که در ابتدای جنگ برخی نسبت به آن شک داشتند، اکنون به طور گسترده‌ای توسط کارشناسان سازمان ملل، مقامات آمریکایی و برخی مقامات ارتش اسرائیل پذیرفته می‌شود. اما مقامات فلسطینی می‌گویند این ارقام در ماه‌های اخیر به دلیل دشواری در جمع‌آوری داده‌ها، از دقت کمتری برخوردار است.»

«مدحت عباس» یکی از مسئولان وزارت بهداشت غزه گفت: «در ابتدا ما سیستم‌ها و بیمارستان‌هایی داشتیم. تیم‌های دفاع غیرنظامی ما می‌توانستند مردم را از زیر آوار بیرون بکشند اما تمام این سیستم فروپاشیده است.»

وی افزود: برای تخمین تعداد تلفات، وزارت بهداشت اکنون شدیدا به منابع اطلاعاتی دیگر مانند اطلاعیه بستگان شهیدان، ویدئو از پیامدهای حملات و گزارش‌های سازمان‌های رسانه‌ای متکی است.

مجاورت بیمارستان الشفا در نوار غزه - اوایل ماه آوریل

به گفته مقامات وزارت بهداشت، شاهدان عینی و سازمان ملل، تصویر واقعی تلفات انسانی جنگ زمان زیادی طول خواهد کشید تا خود را نشان دهد زیرا تخمین زده می‌شود که هزاران نفر زیر آوار و در گورهای بی نام‌ونشان مدفون باقی مانده‌اند.

وال استریت ژورنال هشدار می‌دهد: «یک عملیات قریب‌الوقوع در شهر جنوبی رفح – جایی که بیش از یک میلیون فلسطینی در آن پناه گرفته‌اند – خطر افزایش کشته‌شده‌ها را به همراه خواهد داشت.»

«ریک پیپرکورن» نماینده سازمان بهداشت جهانی در کرانه باختری و غزه درباره شمار شهیدان در نوار غزه می‌نویسد: «ما فکر می‌کنیم متاسفانه این ارقام ارائه‌شده قابل اعتماد باشند. البته تعجب نمی‌کنم اگر گفته شود این آمار کمتر از حد واقعی تخمین زده شده باشد.»

چنین مقام رسمی سازمان ملل این اظهارات را در حالی عنوان می‌کند که برخی اعضای کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مدعی هستند آمار وزارت بهداشت غزه «نامعتبر» است.

بررسی‌هایی که در ماه ژانویه برای «موسسه سیاست خاور نزدیک» مستقر در واشنگتن دی‌سی انجام شده، نشان می‌دهد که آمار و ارقام ثبت شده درخصوص مردان شهید غزه کمتر است و احتمالا باید بیشتر از اینها باشد.

گورهای دسته‌جمعی - نوار غزه

وال استریت ژورنال به نقل از مقامات صهیونیستی و جنبش حماس می‌نویسد: «مقامات ارتش اسرائیل تعداد کشته‌های نیروهای حماس را بین ۱۱ هزار الی ۱۳ هزار نفر تخمین می‌زند درحالیکه خود حماس تعداد کشته‌های نیروهایش را بین ۶۰۰۰ الی ۸۰۰۰ اعلام کرده است. مقامات اطلاعاتی آمریکایی و مصری گمان می‌کنند که تعداد واقعی کشته شده‌ها میان آن چیزی باشد که حماس و اسرائیل می‌گویند.»

«مصطفی حمدان» شهروند ۳۸ ساله در نوار غزه که پنج تن از اعضای خانواده‌اش را در جنگ از دست داده و هیچکدام از آنها رسما به عنوان افراد کشته‌شده ثبت نشده‌اند، می‌گوید: «‌من از برگه معرفی شده توسط وزارت بهداشت آگاهم، اما سرعت اینترنت مناسبی برای اضافه کردن اعضای خانواده‌ام ندارم.»

او با اشاره به سختی‌ها و دشواری‌هایی که به فلسطینیان تحمیل شده است، می‌افزاید: «ماشین‌آلات سنگین کافی برای پاک‌سازی آوارها و سوخت کافی برای راه‌اندازی این ماشین‌آلات وجود ندارد. امدادگران اغلب مجبورند با دست خود یا ابزارهای اولیه مانند تبر و بیل برای بیرون آوردن افراد استفاده کنند. وقتی هیچ شانسی برای نجات کسی وجود نداشته باشد، اجساد معمولا دست‌نخورده زیر آوار باقی می‌مانند.»

بر اساس تجزیه و تحلیل داده‌های ماهواره‌ای که توسط کارشناسانی در دانشگاه شهری نیویورک و دانشگاه ایالتی اورگن بررسی شده‌اند، حدود ۵۷ درصد از ساختمان‌های غزه از آغاز جنگ آسیب دیده یا ویران شده‌اند.

وال استریت ژورنال به نقل از سازمان ملل می‌نویسد: «سطح ویرانی به خصوص در شمال غزه بسیار بالا است. هم‌چنین سالهای زیادی طول خواهد کشید و به صدها میلیون دلار بودجه نیاز است تا آوارهایی که تاکنون روی هم انباشته‌شده را جابه‌جا کنند.»

حدود ۱۰ هزار نفر از افرادی که در آمار رسمی شهیدان وزارت بهداشت غزه ثبت شده‌اند هنوز شناسایی نشده‌اند. مقامات وزارت بهداشت غزه غزه چند روز پیش اعلام کردند از میان افرادی که شناسایی شده‌اند، حدود ۴۰ درصد مردان بزرگسال، ۲۰ درصد زنان بزرگسال و ۳۲ درصد کودکان هستند. بقیه آمار به مردان و زنان مسن تعلق دارد.

مرد جوان فلسطینی هفته گذشته بر پیکر برادرش در بیمارستان شهدای الاقصی عزاداری کرد

«ظاهر سهلول» پزشک مراقبت‌های ویژه در شیکاگو، طی ماه ژانویه دو هفته را در بیمارستان ناصر در شهر جنوبی خان یونس گذراند؛ جایی که رژیم صهیونیستی اوج حمله و جنایت خود را نشان داد.

این پزشک از تجربیات خود چنین می‌گوید: «زمانی که در خان یونس درگیری شدید بود، مردم تقلا می‌کردند خود را از لابه‌لای آوار بیرون بکشند. هیچ ماشینی نبود و مکان برای آنان که قصد داشتند آوار را کنار بزنند، امن نبود. اولویت با درمان و مداوای افراد زخمی بود؛ اینکه اطمینان حاصل شود آنها فرصتی برای زنده‌ماندن دارند و خارج‌سازی افراد کشته‌شده اولویت آخر بود.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۲۵ درصد معادن استان بوشهر در دشتی است
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • تجهیزات بیمارستان گچساران خریداری شد
  • بررسی آخرین وضعیت تکمیل سامانه فاضلاب روستای ریحان آباد شهرستان ارومیه
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ها در غزه از دست مقامات در رفته است
  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد
  • استطاعت جسمی ۸۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۳ نهایی شد
  • برآورد اولیه خسارت ۲۰ هزار میلیارد ریالی سیل در شهرستان زیرکوه
  • بر آورد اولیه خسارت ۲۰ هزار میلیارد ریالی سیل
  • وضعیت دریاچه ارومیه برخلاف خوش‌بینی‌ها بحرانی است!