Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@16:22:45 GMT

فرماندار: اجرای ۱۵۰ طرح اشتغالزایی در قرچک آغاز شد

تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۸۲۰۳۲

فرماندار: اجرای ۱۵۰ طرح اشتغالزایی در قرچک آغاز شد

بهمن خطیبی روز سه‌شنبه در جلسه کارگروه اشتغال در محل فرمانداری قرچک اظهار داشت: به منظور توسعه اشتغالزایی در مناطق محروم، امسال اجرای ۱۵۰ طرح اشتغالزایی با مشارکت بنیاد برکت در روستاهای قرچک آغاز شد.


وی افزود: سال گذشته ۱۶۵ طرح با مشارکت بنیاد برکت در روستاهای قرچک اجرا شد که برای ۳۲۷ نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: امسال نیز تدوام اجرای طرح‌های اشتغالزا با کمک دستگاه‌های اجرایی، دهیاران و بانک‌های عامل در دستور کار مسوولان شهرستان قرچک قرار گرفته تا جوانان و زنان سرپرست خانوار روستایی از مزیت‌های آن بهره‌مند شده و برای خود و دیگران شغل ایجاد کنند.


خطیبی با تأکید بر لزوم توسعه فرصت‌های شغلی با حفظ وضعیت موجود، گفت: افرادی که برای دریافت تسهیلات به بانک‌های عامل معرفی می‌شوند باید هدفی جز ایجاد شغل نداشته باشند و این امر در فرمانداری و بنیاد برکت رصد می‌شود.


وی افزود: توسعه روستاها از مسیر اشتغالزایی و اعطای تسهیلات به جوانان جویای کار به منظور توانمندسازی اقتصادی اجتماعی روستاییان از اولویت‌های مهم دولت و بنیاد برکت است.


قرچک با ۲۷۰ هزار نفر جمعیت در ۳۵ کیلومتری جنوب‌شرق تهران واقع شده است.
 

برچسب‌ها بهمن خطیبی ورامین اشتغال زایی قرچک بنیاد برکت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بهمن خطیبی ورامین اشتغال زایی بهمن خطیبی ورامین اشتغال زایی قرچک بنیاد برکت اخبار کنکور بنیاد برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۲۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثمرات شگرفی که فرزند دختر برای خانواده دارد

رسول خدا صلی الله علیه و آله در روایتی به ۴ اثر معنوی فرزند دختر در خانه اشاره می‌کنند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌ ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها روز دختر نامگذاری شده است. دختر در روایاتمان مایه خیر و برکت شمرده شده و نسبت به فرزند پسر دارای فضیلت است. رسول خدا صلی الله علیه و آله در روایتی فرمود «مَا مِنْ بَیْتٍ فِیهِ الْبَنَاتُ إِلَّا نَزَلَتْ کُلَّ یَوْمٍ عَلَیْهِ اثْنَتَا عَشْرَةَ بَرَکَةً وَ رَحْمَةً مِنَ السَّمَاءِ وَ لَا یَنْقَطِعُ زِیَارَةُ الْمَلَائِکَةِ مِنْ ذَلِکَ الْبَیْتِ یَکْتُبُونَ لِأَبِیهِمْ کُلَّ یَوْمٍ وَ لَیْلَةٍ عِبَادَةَ سَنَةٍ»؛ یعنی هیچ خانه‌ای نیست که در آن دخترانی باشد مگر آن که هر روز دوازده برکت و رحمت از آسمان برآن نازل می‌شود و دائم مورد زیارت ملائکه قرار دارد. برای پدرشان هر روز و شب ثواب یک سال عبادت می‌نویسند. (مستدرک الوسائل الشیعه، ج 15، ص 116)

برکت در اصل «بَرْک» به معنی سینه شتر (و فراخی آن) است، یعنی شتر سینه خود را به زمین زد. سپس این کلمه به معنى دوام و رشد آمده و برکت در اصطلاح یعنى استقرار خیر از سوی خداوند، در یک چیز. اصطلاح برکات در قرآن کریم، به نعمت‌ها و خیرهای فزایندۀ الهی اطلاق شده است. بر همین اساس، برکات آسمان، به فزونی باران، و برکات زمین، به فراوانی گیاهان و میوه‌ها تفسیر شده است. در اصل وقتی مفهوم برکت بر شیئی تعلق می‌گیرد، سبب می‌شود آن شیئ خارج از قواعد مادی گسترش یابد. وقتی مالی برکت دارد، یعنی هرچند به ظاهر اندک است، اما خداوند به آن فزونی می‌دهد و کسری‌ها را جبران می‌کند. با این تعریف، طبق این حدیث وقتی خانه‌ای به واسطه فرزند دختر مشمول برکت می‌شود،‌ شاید به این معنا باشد که تمام متعلقات آن خانه که شامل خانواده و ارزاق آن است، مشمول این قانون زیبای خداوندی می‌شود.

حدیث | روش برخورد با فرزند دختر

اما صفت رحمت دارای دو شاخه رحمانیت و رحیمیت خداست. خداوند وقتی کسی را مشمول رحمت خود می‌کند، یعنی بی‌منت به او عطا می‌کند و یا بنده‌اش را مورد مغفرت قرار می‌دهد، بدون آنکه آن بنده استحقاق این لطف را داشته باشد. حال وقتی والدینی دارای فرزند دختر می‌شوند، خداوند رحمتش را بر آن خانه جریان می‌دهد. در این صورت آن خانه «بیت الرحمة» می‌شود؛ یعنی خداوند همواره با نظر رحمت به اهل آن می‌نگرد. مضاف بر اینکه طبق حدیث، آن خانه مورد زیارت ملائک قرار می‌گیرد و این حضور به طور حتم دارای آثار معنوی فراوانی است. 

وقتی در فراز آخر می‌فرماید «برای پدرشان در هر روز و شب ثواب یک سال عبادت می‌نویسند»، شاید به خاطر همان قاعده‌ی برکت و رحمت خداوند است که به واسطه فرزند دختر حاصل می‌شود. از این جهت می‌توان به راز این حدیث رسول خدا صلی الله علیه و آله پی برد که فرمود «خَیْرُ أَوْلَادِکُمُ الْبَنَاتُ»؛ یعنی بهترین فرزندان، دختران هستند.

سه درس پیامبر (ص) درباره تربیت فرزند دختر

انتهای‌پیام/

دیگر خبرها

  • چرا تهران تقسیم می‌شود؟
  • ثمرات شگرفی که فرزند دختر برای خانواده دارد
  • اجرای طرح آبخیزداری در بالادست شهرک شهید کشوری
  • آغاز بررسی جزئیات پیش‌نویس سند ملی توسعه علوم و فناوری‌های کوانتومی
  • اجرای ۳۰ برنامه فرهنگی، هنری و اجتماعی به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر
  • با اجرای قانون «ساماندهی بازار زمین» التهابات در بخش مسکن کاهش می‌یابد
  • آغاز نام‌نویسی از داوطلبان متقاضی ترمیم نمره
  • معلمان معمار اصلی شخصیت افراد در جامعه هستند
  • اجرای طرح آبخیزداری موجب مهار سیلاب شد
  • دور اول انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه ورامین بدون شکایت برگزارشد