Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، بر اساس گزارش دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان، از اسفندماه سال‌گذشته تاکنون ابتلای قطعی ۷ هزار و ۵۶۰ نفر از بیماران بستری در استان زنجان به کووید ۱۹ بر اساس تست‌های آزمایشگاهی تایید شده که ۶ هزار ۱۲۲ نفر از آن‌ها بعد از بهبودی، از بیمارستان ترخیص شده‌اند.

بر اساس همین گزارش آمار بیماران سرپایی مبتلا به کووید ۱۹ از آغاز شیوع ویروس کرونا در این استان، بر اساس تست‌های آزمایشگاهی ۵۵ هزار و ۹۲۸ مورد بوده است که ۹۹۵ مورد از آن‌ها طی ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است که با این حساب مجموع مبتلایان به این بیماری در استان به ۶۳ هزار و ۴۸۸ نفر رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر ۷۷۰ نفر در بیمارستان‌های استان زنجان به دلیل ابتلا به کووید ۱۹ و یا مشکوک بودن بستری هستند که ۴۸ مورد از این آمار جزو مبتلایان روز هستند.

براساس همین گزارش آمار تجمیعی بیماران بستری شده در بیمارستان‌های استان زنجان شامل بیماران مبتلای قطعی به کووید ۱۹ و همچنین مشکوک ۲۲ هزار و ۳۰۱ نفر اعلام شده است.

همچنین طی مدت زمان شیوع ویروس کرونا یک هزار و ۲۳۴ نفر جان خود را از دست داده‌اند که چهار نفر از این مجموع جزو آمار روزانه بوده است.

تشدید چرخه بستری و درمان‌های سرپایی از راه‌های کاهش روند بیماری کرونا   

 پرویز قزلباش با اشاره به اینکه در استان سعی در کند کردن روند بیماری شد و در این خصوص، شاخص در کشور هستیم اظهار داشت: باید راه‌هایی که بیشترین ابتلا را دارد پیگیری شود و در بستری بیماران دقت لازم صورت گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان با تقدیر از اصحاب رسانه استان به دلیل همراهی با حوزه سلامت، گفت: مردم مراجعه مستقیم به بیمارستان نداشته باشند.

قزلباش افزود: افراد مشکوک به صورت مستقیم به مراکز ۱۶ ساعته مراجعه کنند، چراکه این مراکز کمک فراوانی به بیماریابی می‌کند و در این مراکز پزشک متخصص و نیروهای ماهر حضور دارند و در صورت نیاز به بستری، بیماران را به بیمارستان ارجاع می‌دهند.

مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان درخصوص انتقال ویروس کرونا، از طریق هوا گفت: همچنان اصلی‌ترین راه انتقال بیماری از طریق قطرات تنفسی، سرفه و عطسه است و در موارد و محل‌های خاصی از جمله بیمارستان‌ها، مراکز درمانی و مطب‌ها این امکان وجود دارد، ولی از طریق سطوح هم، همچنان وجود دارد ولی احتمال کم است، مخصوصا وقتی دست‌ها را به سطوح، و به چشم می‌زنیم، از طریق مخاط چشم انتقال انجام می‌گیرد.

رئیس کلان منطقه ۶ آمایش کشوری با تاکید براینکه مشکل اصلی در حال حاضر کنترل بیماری است، تصریح کرد: باید کاری کنیم که میزان مرگ و میر در سالمندان و افراد مسن، به حداقل برسد.

وی با بیان اینکه قانون است که، وقتی بستری‌ها به شدت افزایش می‌یابد، میزان مرگ و میر هم افزایش خواهد داشت، ادامه داد: در این خصوص، فعلا دنبال راهکاری هستیم تا با کمک مردم و رسانه‌ها، بیماری را مدیریت کنیم، چراکه مدیریت و مقابله با بیماری نیازمند کار تیمی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان ابراز داشت: نکاتی که درحال حاضر مهم است، اجرای محدودیت‌ها، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی است.

قزلباش ادامه داد: بستری‌ها در تمام دنیا و کشورها، اصلی‌ترین و مهم‌ترین بحث است و در پیک جدید، با ظرفیت محدود تخت‌های بیمارستانی مواجه هستیم و همینطور در اثر افزایش بیمارانی که نیازمند بستری هستند، بیمارستان‌ها به سرعت پر می‌شود، لذا، پیش‌گیری مهمترین ابزار است و باید تلاش کنیم تا با تست‌ها و کیس‌های مختلف و یافتن افرادی که در ارتباط با این افراد بودند، با آزمایش مجدد و جداسازی، سعی بر کندکردن روند بیماری داشته باشیم.

مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به اینکه در استان سعی در کند کردن روند بیماری شد و در این خصوص، شاخص در کشور هستیم خاطرنشان کرد: باید راه‌هایی که بیشترین ابتلا را دارد پیگیری شود و در بستری بیماران دقت لازم صورت گیرد و لذا، افرادی که بدحال نیستند، بستری نشوند و درمان‌های سرپایی هم گسترش یابد.

رییس کلان منطقه ۶ آمایش کشوری با تاکید براینکه چرخه بستری در بیمارستان‌ها را تشدید کردیم، اظهار داشت: دانشگاه تمام توان خود را در مدیریت بیماری کرونا به کار گرفته است، ولی ماهیت اصلی این بیماری، به نوع ویروس جهش یافته انگلیسی مربوط است که با ویروس قبلی، تفاوت زیادی دارد .

وی تصریح کرد: درحال حاضر دارو به حد کافی در دسترس است و مردم می‌توانند در نقاهتگاه‌ها و منازل خود به بهترین نحو درمان شوند و این روند باعث می‌شود بیمارانی که لازم است، در بیمارستان بستری شوند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان با بیان اینکه کیت تشخیص بیماری کرونا، در استان به اندازه وجود دارد و عمدتا داخلی است و توسط شرکت‌های دانش‌بنیان تولید می‌شود، ادامه داد: بخشی از این کیت‌ها توسط هیأت امنای ارزی تامین می‌شود و بخشی را خودمان تهیه می‌کنیم.

به گفته دکتر قزلباش نظارت‌های جدی در بحث توزیع واکسن از طریق دانشگاه و معاونت بهداشتی، انجام می‌گیرد و در معاونت غذا و دارو دانشگاه هم، طبق کد اختصاصی هر واکسن، اطلاعات فرد دریافت‌کننده در سامانه تیتک (http://ttac.ir/) بارگزاری می‌شود، لذا، امکان خروج واکسن کرونا از کانال‌های دولتی وجود ندارد.

مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه فعلا داروی قطعی برای درمان کرونا نداریم، یادآور شد: همچنان رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی مورد تاکید است .

رئیس کلان منطقه ۶ آمایش کشوری با اشاره به اینکه ۲۴درصد از مردم استان مواجهه مستقیم با بیماری داشتند، تصریح کرد: تحلیل از بیماری با روند موجود، این است که حداقل یکسال دیگر باید با کرونا زندگی کنیم، مگر تزریق واکسن به اندازه کافی انجام شود.

به گفته دکتر قزلباش موج‌های بعدی بیماری، بسته به شدت عمل، شیوع و واگیری بیماری دارد ولی با شیوع نوع برزیلی و آفریقایی ویروس، با مشکلات جدید مواجه خواهیم شد.

انتهای پیام/73004/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: زنجان بیماری بیمارستان دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بیمارستان ها استان زنجان روند بیماری بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۲۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استطاعت جسمی ۸۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۳ نهایی شد

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی مرعشی، با بیان اینکه استطاعت جسمی ۸۳ هزار زائر حج تمتع نهایی شد، گفت: داروهای مورد نیاز به همراه ۳۸۰ نفر از کادر پزشکی متخصص هلال احمر سه روز قبل از عزیمت اولین کاروان زائران اعزام خواهند شد.

وی با بیان اینکه در مکه یک بیمارستان ۶۰ تخت خوابی داریم؛ گفت: این بیمارستان دارای بخش ویژه مجهز و کامل است؛ همچنین یک بخش رادیولوژی، سونوگرافی، اکوکاردیوگرافی، آزمایشگاه مجهز، بخش دندانپزشکی و بخش‌های بستری زنان و مردان را هم داریم.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر گفت: در مدینه خدمات در دو درمانگاه ۱۶ ساعته و شبانه روزی انجام می‌شود و همچنین یک مرکز ۱۰ تختخوابی را هم در مدینه داریم.

مرعشی خاطر نشان کرد: در صورتی که به خدمات بستری و اعمال جراحی مختلف نیاز داشته باشیم؛ از بیمارستان‌های عربستان استفاده خواهیم کرد.

کد خبر 6091429 علی قدمی

دیگر خبرها

  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • بستری شدن ۸۸ نفر به علت مشکلات تنفسی در خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • استطاعت جسمی ۸۳ هزار زائر حج تمتع ۱۴۰۳ نهایی شد
  • تجمع دانشجویان زنجانی برگزار می شود