Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-30@22:04:29 GMT

ماجرای ساخت‌و‌ساز عجیب در دل کوه + عکس

تاریخ انتشار: ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۸۳۶۳۵

ماجرای ساخت‌و‌ساز عجیب در دل کوه + عکس

به گزارش فارس، چندی پیش تصاویری در فضای مجازی منتشر شد که هرکس با مشاهده آن به یاد کوه‌خواری و ساخت‌وسازهای غیرمجاز می‌افتد. تصویری از یک ساختمان چند طبقه که برای احداث آن یال کوهی سرسبز را تراش داده و بخش زیادی از آن را تخریب کرده‌اند.

بسیاری از کاربران فضای مجازی با انتقاد از این تصویر، از قوه قضاییه خواستار تخریب این ساختمان شدند و برخی از رسانه‌های معاند نیز این تصویر را دست‌مایه حمله به نهادهای جمهوری اسلامی قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با پیگیری‌ در خصوص قانونی‌بودن یا نبودن این ساختمان، روشن شد که این عکس مربوط به سال‌ها پیش بوده و این ساختمان در حال حاضر با پروانه کارخانه چای در منطقه سرچشمه لاهیجان در حال فعالیت است.

کارخانه چای سرچشمه تمام مجوزات لازم را دارد

حبیب جهانساز رئیس سازمان چای کشور در توضیح تصویر منتشر شده در فضای مجازی اظهار کرد: تصویر منتشر شده در فضای مجازی مربوط به چند سال گذشته بوده و مربوط یک کارخانه چای می‌شود که از سال ۹۳ مجوز‌های لازم را دریافت کرده است.

وی افزود: اصل مجوز از سوی سازمان جهاد کشاورزی صادر می‌شود منتهی برای صدور مجوز کارخانه چای استعلامی از سازمان چای انجام می‌شود و سازمان چای نیز بنابر نیاز منطقه و ظرفیت برگ سبز منطقه موافقت خود را اعلام می‌کند و پس از آن جهاد کشاورزی پروانه مربوطه را صادر می‌کند.

فاصله زیادی کارخانه چای تا مزارعه چای مشکل اساسی چایکاران

رئیس سازمان چای کشور بیان کرد: منطقه سرچشمه لاهیجان از لحاظ تولید چای برگ زیادی داشته است و هرساله چایکاران برای تحویل چای خود مجبور بودند چای خود را کیلومتر‌ها حمل و به نزدیک‌ترین کارخانه تحویل دهند که در این بین از برگ سبز چای از لحاظ کیفی دچار مشکل می‌شده است.

جهانساز با بیان اینکه کمیسیون تبصره یک امور اراضی باتوجه به نیاز جامعه مجوز‌های لازم را صادر می‌کند گفت: ضابطه کارخانه چای این است که در کوتاهترین فاصله به تولید چای احداث شود چرا که نگهداری و حمل چای برای چایکاران مضیقه ایجاد می‌کند؛ بنا بر نیاز منطقه سرچشمه لاهیجان به کارخانه چای، سازمان چای در سال ۹۳ با احداث این کارخانه موافقت می‌کند.

وی در ادامه تاکید کرد: این کارخانه مدت دو سال است که فعالیت خود را آغاز کرده و با شروع فعالیت مشکل چایکاران منطقه را مرتفع کرده است به طوری که در سال ۹۸ حدود ۶۶۰ تُن برگ سبز چای و در سال ۹۷ بالغ بر ۷۵۰ تُن برگ سبز چای از چایکاران تحویل گرفته است و جزو کارخانه‌های فعال منطقه به شمار می‌رود.

کارخانه چای باعث اشتغالزایی شده است

رئیس سازمان چای کشور گفت: این کارخانه در منطقه باعث رشد اشتغال زایی شده است و شرایطی فراهم کرده است که چایکاران چای خود را در کوتاهترین زمان ممکن و بدون اُفت کیفیت به کارخانه تحویل دهند.

جهانساز در توضیح دلیل هجمه‌ها بر این کارخانه چای گفت: به نظر می‌رسد انتشار چنین تصاویری که مربوط به سال‌های قبل است جز گمراه کردن مسئولان سود دیگری ندارد چراکه با انتشار این تصویر افراد متصور می‌شوند که تغییر کاربری در این منطقه رخ داده است و باید دستگاه‌های مربوطه برای پیگیری موضوع ورود کنند.

چرا تصاویر امروز کارخانه را نشان نمی‌دهید؟

وی در ادامه افزود: چرا تصاویر امروز این کارخانه که فعالیت این کارخانه را نشان می‌دهد و کشاورزان و کامیون‌ها برای تحویل چای در کنار کارخانه صف بسته‌اند در فضای مجازی منتشر نمی‌شود و تصاویر چند سال گذشته این کارخانه هر چند مدت در فضای مجازی مننتشر می‌شود.

بنابر قانون نیز ساخت این کارخانه مشکل قانونی ندارد و منطبق بر قوانین موضوعه کشور است و کمسیون تبصره ۴ قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها نیز تصریح دارد که احداث گلخانه‌ها،‌ دامداری‌ها، مرغداری‌ها، پرورش ماهی و سایر تولیدات کشاورزی و کارگاه‌های صنایع تکمیلی و غذایی در روستاها بهینه‌کردن تولیدات بخش کشاورزی بوده و تغییر کاربری محسوب نمی‌شود. بنابراین موارد مذکور از شمول تغییر کاربری‌های غیرقانونی مستثنی بوده و با رعایت ضوابط زیست‌محیطی با موافقت سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها بلامانع است.

منبع: الف

کلیدواژه: فضای مجازی کارخانه چای سازمان چای برگ سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۳۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایعه عجیب درباره کلاهبرداری داوود کیم خواننده مشهور کره‌ای در ایران

آفتاب‌‌نیوز :

داوود کیم، یوتیوبر مشهور کره جنوبی که چند سالی است مسلمان شده، از چند روز پیش با اعلام قصدش برای ساخت یک مسجد در کشور خود سروصدای زیادی به پا کرده، اما حالا نحوه تأمین بودجه این مسجد جنجالی شده است. این جنجال پس از اتهام جمع‌آوری کمک‌های مالی از مسلمانان خارج از کره جنوبی از جمله ایران برای پروژه ساخت مسجد در این کشور به وجود آمد.

داوود کیم ۳۰ ساله، یک تولیدکننده محتوای مشهور و تأثیرگذار است که از زمان گرویدن به دین اسلام در سال ۲۰۱۹، محبوبیت زیادی در میان مسلمانان غیرکره‌ای پیدا کرده است. او عمدتاً درباره مسلمانان کره جنوبی و تجربیات شخصی خود به عنوان یک مسلمان کره‌ای محتوا منتشر می‌کند.

اخیراً، کیم پس از اظهار مشارکت خود در تأمین مالی پروژه ساخت مسجد در شهر دایگو و جمع‌آوری کمک‌های مالی از دنبال‌کنندگانش، با نهاد‌های اسلامی رسمی در کره جنوبی درگیر شده است.

مسئله ساخت مسجد در دایگو از جمله موضوعات بحث‌برانگیز میان ساکنان و مقامات این شهر است که کیم از آن برای جلب توجه مخاطبان در کانال یوتیوب خود استفاده کرد.

این ادعا‌ها موجب ایجاد موج انتقادات از سوی نهاد‌های اسلامی رسمی و جامعه مسلمانان در کره جنوبی علیه کیم شد.

آن‌ها او را به گمراه کردن و تلاش برای جمع‌آوری کمک‌های مالی برای منافع شخصی تحت پوشش پروژه‌های ساخت مسجد متهم کردند و خواستار توضیح در مورد نحوه استفاده از پول‌های جمع‌آوری شده از دنبال‌کنندگانش شدند.

اتحادیه اسلامی کره جنوبی نیز در صفحه اینستاگرام خود با انتشار بیانیه‌ای رسمی توضیح داد که تنها نهاد اسلامی رسمی ثبت شده در کشور کره جنوبی که مجاز به ساخت مساجد در این کشور و جمع‌آوری کمک‌های مالی است، اتحادیه اسلامی است و این بدان معناست که داوود کیم صلاحیت قانونی برای ساخت مسجد در کره جنوبی را ندارد.

این اتحادیه با رنگ قرمز نوشت که ادعا‌های کیم برای طرح جمع‌آوری کمک‌های مالی و ساخت مسجد در این کشور هیچ ربطی به اتحادیه ندارد و یک مسئله شخصی است.

کیم از خود دفاع کرد

در همین راستا، کیم از خود دفاع و بر نیت خیرخواهانه خود تأکید کرد. او اشاره کرد که تنها قصد حمایت از جامعه مسلمانان در کره جنوبی و تسهیل زندگی دینی آن‌ها را دارد. با این حال، جنجال در مورد شفافیت و مشروعیت روش جمع‌آوری کمک‌ها و نحوه هزینه آن‌ها همچنان ادامه دارد.

کیم در این باره نوشت: «در مورد مسجد دایگو، من تمام پولی را که دریافت کردم برگرداندم».

داوود کیم با بیان اینکه مقامات تاکنون هیچ اتهامی علیه وی مطرح نکرده‌اند، افزود: «همه این جنجال‌ها در فضای مجازی پس از اینکه تصمیم گرفتم مسجدی در کره بسازم به وجود آمد... فریب دروغ‌های کسانی که از گسترش اسلام در کشور کره می‌هراسند را نخورید.»

وی همچنین گفت: «خدا از همه چیز آگاه است... نیت من برای خداست... و هرگز از ساختن مسجد در کره دست بر نمی‌دارم.»

کیم جای یا داوود کیم، خواننده و یوتیوبر معروف کره‌ای است. او در ۸ آوریل ۱۹۸۳ در سئول متولد شده و در سال ۲۰۱۹، به دین اسلام روی آورده و مسلمان شده است.

منبع: سایت برترینها

دیگر خبرها

  • پیشنهاد بی‌سابقه و عجیب در فضای مجازی برای مهاجران افغان در ایران! | تصویر
  • اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)
  • ساخت ۹۵۰۰ واحد مسکونی در ۳ منطقه پایتخت
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • استایل عجیب ستاره سیتی: هالند سیبیلو شد! (عکس)
  • ماجرای عجیب قتل حسین به دست «ع» گدا
  • ماجرای اظهار نظر سردار سلیمانی در سریال پایتخت ۵
  • شایعه عجیب درباره کلاهبرداری داوود کیم در ایران!
  • شایعه عجیب درباره کلاهبرداری داوود کیم خواننده مشهور کره‌ای در ایران
  • نحوه ساخت لیفتراک در کارخانه + فیلم