Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت محمدزاده گفت: برای حل دائمی مشکل آب شرب سورک و رستاهای اطراف نظیر کیاپی، لالیم، بادله و انجیل نسام در حال اتصال آب ساری به میاندورود هستیم که پیمانکار مشخص شد و کار در حال اجرا است که امیدواریم تا دو یا سه ماه آینده تکمیل شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت محمدزاده در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ، پیرامون مشکلات موجود در حوزه آب شرب مردم شهرستان، اظهار کرد: در بخش مرکزی و برای شهر سورک و روستاهای اطراف مشکل عمده ما کمبود منابع آبی است و ذخیره زیرزمینی آب شرب کم است و اگر وجود دارد برای شرب مناسب نیست و چندین سال است که از این موضوع رنج می‌بریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محمدزاده بیان کرد: فقط در منطقه دارابکلا آب مناسبی وجود دارد که در این منطقه نیز مشکلاتی وجود دارد که امکان استفاده کامل از ظرفیت این منطقه را به‌وجود نیاورده است.

وی با بیان اینکه روستاهای بادله، انجیل نسام، لالیم و کوی رسول آباد از مخزن شهر سورک آب دریافت می‌کنند، افزود: به‌دلیل کاهش ورودی آب و افزایش مصرف، در زمان پیک مصرف و فصل گرما شاهد کمبود آب و افت فشار هستیم که برای حل این مشکل ابتدا دو چاه شخصی کشاورزی را وارد مدار کردیم تا مشکل بادله و رسول آباد کاهش پیدا کند.

محمدزاده تصریح کرد: یک چاه کشاورزی که چندسال پیش جهادکشاورزی برای جبران بحران آبی برای کشاورزان ایجاد کرده بود شناسایی کردیم و شورا و دهیاری بادله آن را به آب و فاضلاب هدیه کردند و ما آن را با هزینه 300 میلیون تومان تجهیز و وارد مدار کردیم که باعث شد بخش بزرگی از کمبود آب شرب در این روستا جبران شود.

وی اضافه کرد: برای حل دائمی مشکل آب شرب سورک و رستاهای اطراف نظیر کیاپی، لالیم، بادله و انجیل نسام با پیگیری آقای زارعی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی در حال اتصال آب ساری به میاندورود هستیم که پیمانکار مشخص شد و کار در حال اجرا است که امیدواریم تا دو یا سه ماه آینده تکمیل شود.

محمدزاده با بیان اینکه تامین آب کار دشوار و هزینه بری است، گفت: در مدت یک سال گذشته حداقل هفت الکتروپمپ تعویض کردیم و همچنین تمام مخازن تامین را شست‌وشو دادیم تا آب با کیفیت به مردم بدهیم و همچنین کدورت آب گهرباران را برطرف کردیم و برای مخزن سورک برق رسانی انجام شد و روشنایی و حفاظت فیزیکی در حال اجرا است.

وی در ادامه بیان کرد: طرح آب رسانی روستای اسلام آباد که از چندسال پیش شروع شده بود با 90 درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجرا است.

مدیر آب و فاضلاب میاندورود در پایان با تاکید بر اینکه در بخش گهرباران در تامین مشکل نداریم، خاطرنشان کرد: می‌طلبد مردم در فصل گرما در مصرف آب صرفه جویی کنند و از آن برای مصراف کشاورزی استفاده نکنند تا شاهد کمبود آب برای بخشی از مردم منطقه نباشیم.

مشکل کمبود آب یکی از معضلات و مشکلات جدی چند سال اخیر در کشور و همچنین شهرستان میاندورود بوده است و در همین راستا بخشی مهمی از پیگیری‌ ها و فعالیت نمایندگان و مسئولان به این بخش اختصاص داده شد.


انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: حال اجرا کمبود آب آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۶۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی

برای حل ریشه‌ای مشکل تورم و به طور مشخص کاهش سرعت رشد نقدینگی، برنامه‌های مستمر و بلندمدتی توسط دولت سیزدهم و وزارت اقتصاد در نظر گرفته شده است؛ خدمت نوین برات الکترونیکی زنجیره تامین، یکی از این برنامه‌ها بوده است.

برات الکترونیک، نسخه به روز شده‌ای از ابزار شناخته شده‌ی برات است که سابقه‌ای طولانی (چند هزار ساله) در اقتصاد ایران و جهان دارد. در برات الکترونیک ویژه زنجیره تامین، علاوه بر تمام ویژگی‌هایی که برات (الکترونیکی) دارد، همواره شخص بدهکار (برات گیر) بانک است. یعنی بانک متعهد پرداخت پولی است که در سررسید به دارنده‌ی برات پرداخت می‌شود. به خاطر الکترونیکی شدن زیرساخت انتشار برات، تمامی فرآیند‌های صدور، انتقال، تنزیل و تسویه برات به شیوه‌ی الکترونیکی انجام می‌شود. موضوعی که علاوه بر تسهیل فرآیندها، سرعت و دقت انجام تراکنش‌ها را افزایش می‌دهد. 

 سامانه سفته و برات الکترونیک وزارت اقتصاد از بهمن ماه سال ۱۴۰۰ شروع به کار کرده است. تا امروز تعداد ۱۷ بانک برای صدور سفته و برات الکترونیک به این سامانه متصل شده‌اند.

 گفتنی است، آیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تأمین مالی امروز شنبه ۸ اردیبهشت ماه با حضور خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی و اکرمی، رئیس خزانه داری کل کشور  برگزار شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • ایجاد حفره ۸ متری در بافت تاریخی یزد/ اتصال فاضلاب به قنات ممنوع
  • انواع اتصالات لوله داربستی و نکاتی که باید بدانید
  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • تلاش برای اتمام خط ۲ مترو شیراز تا ۲ سال آینده / مشکل اصلی، کمبود واگن است
  • لزوم جبران تأخیر ایجاد شده در اجرای سیاست‌های تامین اجتماعی
  • اتصال ۱۷ بانک به سامانه برات الکترونیکی
  • چرا شرکت‌ها مشکل تامین مالی دارند؟
  • سیاست‌گذاری هوشمندانه ایران در جهت فعال شدن بند جریمه در صورت عدم اتصال کامل خط لوله صلح در پاکستان
  • ریشه‌یابی علل کمبود مدافعان چپ ممتاز در فوتبال مدرن
  • آذربایجان شرقی مشکل تامین اتوبوس و حمل و نقل عمومی دارد