Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، «تحریم» برای مذاکره در سال‌های گذشته راهبرد خبیثانه‌ای شده است برای امتیاز گرفتن از ملت ایران؛ راهبردی که علاوه بر اقتصاد، نیاز‌های پزشکی و بهداشتی مردم را نیز هدف قرار داده و با ایجاد مانع‌های عدیده‌ای حتی در شرایطی که اپیدمی کرونا روزانه هزاران انسان را به کام مرگ می‌کشاند، ملت ایران را در فشار و تنگنا قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه «ایستگاه وین» و «مذاکرات برجامی» به گمان عده‌ای پایان این روند و فصل آغاز گشایش برای ایران به حساب می‌آید، اما همراه و همزمان با آن «خرابکاری» و «تحریم» نشان می‌دهد که دشمن سر سازش با ایران ندارد و فشارها، بی‌وقفه و بدون نگاه خوش‌بینانه بر مدار تکرار در حال تحقق است.

امید به «توبه» شاید صفحه ناامیدی دیگری برای مردمی باشد که زیر فشار‌های اقتصادی و دلخوش به مذاکرات روز‌های زیادی را از دست داده و اقداماتی را برای فعال کردن ظرفیت‌های داخلی برای کاهش تأثیر تحریم‌ها شاهد نبوده‌اند.

اروپا همگرا با آمریکا
در همین راستا و در ادامه سنگ‌اندازی غربی‌ها در مسیر مذاکرات هسته‌ای، شورای اتحادیه اروپا روز دوشنبه هشت فرد و سه نهاد را به بهانه نقض حقوق بشر به لیست تحریم‌های خود اضافه کرد. همچنین شورای اتحادیه اروپا تصمیم گرفت تا اقدامات خود علیه ایران را به بهانه آن چیزی که نقض حقوق بشر خوانده شده را تا ۱۳‌آوریل‌۲۰۲۲ (۲۴‌فروردین‌۱۴۰۱) تمدید کند.

اتحادیه اروپا اعلام کرد: این تحریم‌ها شامل ممنوعیت ورود به اتحادیه اروپا و مسدود شدن دارایی‌های افراد تحریم شده است. همچنین این محدودیت‌ها شامل ممنوعیت صادرات تجهیزاتی می‌شود که ممکن است از آن برای سرکوب اعتراضات داخلی و نظارت بر ارتباطات استفاده شود. شهروندان و شرکت‌های اروپایی نیز از تأمین سرمایه برای افراد و نهاد‌هایی که در لیست تحریم‌های اتحادیه اروپا قرار دارند، منع شده‌اند.

تحریم‌های جدید در حالی علیه تهران اعمال می‌شود که ایران و ۱+۴ در حال مذاکرات برای احیای برجام هستند. اتحادیه اروپا نقش هماهنگ‌کننده در این مذاکرات را برعهده دارد و اقدامات اینچنینی پیامی واضح و روشن برای مسوولان کشور خواهد بود.

واکنش تند ظریف
محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیروز در نشست خبری مشترک با «سرگئی لاوروف» همتای روس خود در تهران در خصوص تحریم چند مقام و نهاد ایرانی توسط اتحادیه اروپا، گفت: اتحادیه اروپا در سال‌های گذشته با ناتوانی در اجرای تعهدات برجامی خودش و با تسلیم در برابر فشار‌های آمریکا نشان داده که کم‌کم دارد موضوعیتش را در روابط بین‌الملل از دست می‌دهد.

امروز هم به جای این‌که اروپایی‌ها اقدام آمریکا برای تهدید تروریستی علیه امنیت غذایی و دارویی ۸۲‌میلیون ایرانی را محکوم کنند و به جای اینکه درباره تاسیسات غنی‌سازی نطنز - جایی که تحت نظر آژانس است - اقدام کنند، در حد اظهارنظر نرم درباره آن از آن عبور کرده و همزمان علیه مقامات نظامی کشور اقدام می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: این فقط باعث می‌شود که اتحادیه اروپا به دنیا ثابت کند که در دنیا جایگاهی ندارد. ثابت کند که اتحادیه اروپا نه تنها دنباله‌رو سیاست‌های آمریکاست، بلکه دنباله رو تندروترین گروه‌های داخل آمریکا و رژیم صهیونیستی است.

ظریف همچنین تصریح کرد: این برای اروپا بسیار جای شرمندگی دارد، حتماً اقدام مخربی است و حتماً با این اقدام برخورد خواهیم کرد. دیروز قسمتی از تصمیمات جمهوری اسلامی ایران درباره این اقدام را اعلام کردیم و احتمال بررسی تحریم علیه افراد اروپایی که در این اقدام غیرقانونی حضور داشتند را در حال بررسی داریم و این روند را ادامه خواهیم داد.

وی تصریح کرد: اروپایی‌ها باید به فکر حیثیت خودشان باشند. این را اروپا باید بداند در جایگاه برتر اخلاقی قرار ندارد. اروپا نمی‌تواند دنیا را موعظه کند.

اروپایی که بیگانه ستیزی، اسلام‌ستیزی در آن‌جا شرایط وحشتناکی را برای مسلمان‌ها ایجاد کرده؛ این اروپا نه آبرویی دارد و نه جایگاهی که مقامات ایرانی را تحریم کند.

این را اروپایی‌ها هر چه زودتر بفهمند زودتر متوجه می‌شوند که «ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست/ عرض خود می‌بری و زحمت ما می‌داری».

بیشتر بخوانید

اروپا هشت مقام ایرانی دیگر را به لیست تحریم‌های خود افزود

میخ اروپایی به تابوت برجامی
اتحادیه اروپا پیش از برگزاری دور سوم نشست حضوری کمیسیون مشترک برجام، با استفاده از ابزار تحریم همزمان با خرابکاری در نطنز نشان داد که توانایی عزم مستقل برای کنش‌گری بین‌المللی را ندارد و همراستا با چشم آبی‌های آن سوی آتلانتیک، مواضع و منافع آمریکایی‌ها پیگیری می‌کند.

در شرایطی اتحادیه اروپا دست به تحریم نهاد‌ها و اشخاص ایرانی می‌زند که در بیانیه خود علیه اقدام خرابکارانه در نطنز، تنها به واژه غیرسازنده بسنده کرده و پا را از گلیم خود فراتر نمی‌گذارد تا اربابان آمریکایی-صهیونیستی خود را راضی نگاه دارد. اروپایی در سال‌های گذشته علی‌رغم پیشنهاد‌های واهی و ایجاد سازوکار اینستکس عملاً اقدامی در جهت حفظ برجام انجام نداد و همواره در زمین آمریکایی‌ها و علیه ایران بازی کرد.

آن‌ها زیاده خواهی‌ها و بدعهدی‌های آمریکایی‌ها را ادامه داده و خود نیز حرف از برجام موشکی، برجام موازی و برجام تکمیلی زدند. اروپایی‌ها با این اقدام میخ دیگری بر تابوت برجام زدند و نشان دادند در فرآیند مذاکرات وین، عنصری تصمیم‌ساز نیستند.

هانی‌زاده: اروپایی‌ها در حال سنگ‌اندازی در مسیر مذاکرات هستند
در این زمینه با حسن هانی‌زاده، کارشناس مسائل اروپا به گفتگو نشستیم. وی در گفتگو با «صبح‌نو»، اظهار داشت: آنچه که اروپا انجام داد نشان‌دهنده نگاه «دوگانه» و «منافقانه» آن‌ها نسبت به حقوق بشر است.

وی گفت: افراد نظامی، انتظامی و قضایی که مورد تحریم اتحادیه اروپا قرار گرفتند مورد احترام ملت ایران هستند و هیچ‌کدام از این شخصیت‌ها در اروپا و آمریکا حسابی نداشته و رفت‌و‌آمد هم ندارند و این اقدامات تنها نمادین است. آن‌ها برای راضی نگه داشتن اربابانشان این اقدامات را انجام می‌دهند.

این کار شناس مسائل اروپا در ادامه با بیان اینکه اتحادیه اروپا با این اقدام رویکرد تقابلی خود با ایران را نمایان‌تر کرد، گفت: آن‌ها با بهره‌گیری از این اقدامات می‌خواهند چهره خود را همسو با حقوق بشر نشان دهند؛ در صورتی که آن‌ها در مقابل اقدامات آل‌خلیفه در بحرین و کشتار مردم مظلوم آن و همچنین قتل جمال خاشقجی هیچ بیانیه‌ای صادر نکرده و اقدامی انجام ندادند.

هانی‌زاده تاکید کرد: نگاه دوگانه اتحادیه اروپا به ابزار حقوق بشر بسیار مذموم است و آن‌ها از این ابزار برای فشار به کشور‌های مستقل استفاده می‌کنند.

لابی صهیونیستی در اروپا و آمریکا نفوذ بالایی دارد و موضع‌گیری اروپایی‌ها همسو با آن‌هاست. اتحادیه اروپا اقدامات خود را با لابی‌گری آژانس یهود علیه ایران برنامه‌ریزی می‌کند و به‌دنبال مخدوش کردن چهره ایران است.

این کارشناس مسائل اروپا در پایان با اشاره به رابطه این اقدام اروپایی‌ها با روند مذاکرات برجامی، گفت: به نظر می‌رسد اروپایی‌ها در حال سنگ‌اندازی در مسیر مذاکرات هستند و نگاه منافقانه و دوگانه آن‌ها نشان می‌دهد که کنش‌های خود را همسو و همراه با آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها تعریف می‌کنند.

منبع:صبح نو

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اپیدمی کرونا اتحادیه اروپا تحریم علیه ایران تحریم جدید اتحادیه اروپا آمریکایی ها اروپایی ها علیه ایران حقوق بشر تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۸۷۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبض گردشگری اروپا در دست چینی‌ها

آمار و ارقام منتشر شده از سوی آژانس‌های مسافرتی نشان می‌دهد، خرید تورهای اروپایی توسط چینی‌ها از اوایل سال ۲۰۲۳ و پس از اینکه چین محدودیت‌های سفر به خارج از کشور را پس از همه‌گیری کاهش داد، افزایش چشمگیری داشته است.

به گزارش صدای ایران از ایسنا،مقاصد سنتی محبوب اروپایی مانند فرانسه، اسپانیا و یونان بهترین انتخاب برای مسافران چینی هستند، در حالی که مقاصد ویژه مانند صربستان و مونته نگرو نیز توجهات ویژه‌ای به سوی خوب جلب کرده‌اند.

آژانس مسافرتی آنلاین «Qunar» اعلام کرد: برخی از مقاصد اروپایی از جمله آتن، برلین، میلان و زوریخ اخیراً شاهد افزایش جست‌وجوها توسط چینی‌ها بوده‌ است. به عنوان مثال، از ۲۲ تا ۲۸ آوریل، جست‌وجو برای تور آتن تقریباً سه برابر شده، در حالی که جستجو برای تورهای برلین در مقایسه با هفته قبل تقریباً چهار برابر افزایش یافته است.

«چی چونگوانگ»، نایب رئیس آژانس مسافراتی «Toniu» در چین گفت: مقاصد در اروپای مرکزی و شرقی نیز به دلیل هزینه‌های کمتر و سیاست‌های دوستانه‌تر ویزا، مسافران چینی بیشتری را جذب کرده‌اند.

او اظهار کرد: سفر به اتریش، جمهوری چک و مجارستان معمولاً ۲۵ هزار یوان (۳۵۰۰ دلار) برای هر نفر در تابستان هزینه دارد، در حالی که سفر به بریتانیا و ایرلند برای هر نفر در تابستان نزدیک به ۴۰ هزار یوان هزینه در بر خواهد داشت. همچنین افزودن پروازهای مستقیم از چین به مقاصد اروپای شرقی و روش‌های راحت‌تر درخواست ویزا، مقاصد اروپای مرکزی و شرقی را جذاب‌تر می‌کند.

صاحبان صنعت گردشگری می‌گویند که اروپا از دیدن مسافران چینی بیشتر خوشحال می‌شود؛ چرا که اقتصاد این قاره را به جریان می‌اندازد و به افزایش اشتغال مرتبط با گردشگری کمک می‌کند.

به گزارش چاینادیلی، شرکت تجزیه و تحلیل داده «Statista» که مقر آن در هامبورگ آلمان است اعلام کرده که سهم کل سفر و گردشگری در تولید ناخالص داخلی اروپا در سال ۲۰۱۹ حدود ۲.۱ تریلیون دلار بود، در حالی که این میزان در سال ۲۰۲۲ به حدود ۱.۹ تریلیون دلار کاهش یافت.

سفر و گردشگری سهم بزرگی از برخی اقتصادها در اروپا را به خود اختصاص داده است، برای مثال طبق آمار ارئه شده، ۲۴.۸ درصد از تولید ناخالص داخلی کرواسی در سال ۲۰۱۹ از سفر و گردشگری حاصل شده است.

«ساندرا کاروائو»، رئیس بازار گردشگری و رقابت‌پذیری سازمان جهانی گردشگری، در مصاحبه اخیر خود عنوان کرده است که چین یکی از بزرگترین منابع مسافر در جهان است، بنابراین بهبود بازار گردشگری چین کلید توسعه صنعت گردشگری اروپا است.

«ادواردو سانتاندر»، مدیر اجرایی کمیسیون سفر اروپا به مجله «پیپلز دیلی» گفت که مقاصد اروپایی تلاش زیادی برای جذب مسافران چینی انجام داده‌اند، مانند تعمیق همکاری با شرکت‌های هواپیمایی چین و برپایی نمایشگاه‌های گردشگری در چین. این کشور آسیایی دومین منبع بزرگ تامین مسافران به اروپا قبل از همه‌گیری بوده و مقامات و صاحبان صنعت گردشگری در این قاره امیدوارند امسال شاهد ورود تعداد فزاینده‌ای از مسافران چینی به این قاره باشیم.

آمارهای رسمی حاکی آن است که در سال ۲۰۲۳، گردشگری داخلی در چین شاهد رشد قابل توجه با بیش از ۱۰۰ درصد رشد در درآمد و تعداد گردشگران بود که به بیش از ۸۰ درصد از سطح سال ۲۰۱۹ بازگشته است.

گردشگری بین‌المللی ورودی و خروجی چین در سال ۲۰۲۳ نیز افزایش یافته و تعداد کل گردشگران از ۱۹۰ میلیون نفر فراتر رفته است، که بیش از ۲۸۰ درصد نسبت به سال پیش از آن، افزایش را نشان می‌دهد.


دیگر خبرها

  • اتحادیه اروپا چهاردهمین بسته تحریمی علیه روسیه را تصویب می‌کند
  • ویدئو| خیزش دانشجویان اروپایی علیه جنایات صهیونیستها
  • نبض گردشگری اروپا در دست چینی‌ها
  • واکنش اتحادیه اروپا به حمله اسرائیل علیه رفح
  • درس‌های خانم دیپلمات؛ هیچ‌تضمینی وجود ندارد!
  • درخواست اتحادیه اروپا از چین درباره ایران
  • نخست‌وزیر بلژیک: در حال بررسی اعمال تحریم‌های اقتصادی علیه اسرائیل هستیم
  • ایجاد یک اتحادیه دفاعی هدفی دور از دسترس در اتحادیه اروپا
  • افزایش قیمت گاز در اروپا؟!
  • ماشه افزایش قیمت گاز در اروپا چکانده می‌شود